cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

julia5 05-05-2010

Algemene score

10,0
Prima website, zeer overzichtelijk. De winkel ligt voor mij op een centraal punt, vlak aan de snelweg,voor mij een belangrijk punt want bij problemen met het product kan ik snel bij de winkel langs.Je kunt je bestelling reserveren zodat je niet voorniets komt en je verzekerd bent van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olsthoorn 05-05-2010

Algemene score

8,0
De levering van voorraad goederen is wel heel snel dat maak ik zelden mee.

Vragen bij after sales worden heel duidelijk en corect behandeld.

De home page is wat rommelig dat kan beter, de home page moet alleen een veredelde zoek pagina zijn.

Theo

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RonvanderLaan 05-05-2010

Algemene score

7,0
Snelle en goede levering tgen een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

bertannemiek 05-05-2010

Algemene score

9,5
Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Camera.nl.
Vandaag besteld, morgen in huis!
Als iets niet goed is gegaan wordt dit direct en meestal kosteloos hersteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben1 05-05-2010

Algemene score

9,0
Tja, wat kan ik zeggen. Camera besteld, alles volgende dag binnen, netjes in een doosje met zacht materiaal. Compleet, niets vergeten.

Geen service nodig gehad.

Simpel zo, toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

patrickst 05-05-2010

Algemene score

8,7
geslaagde aankoop en direct bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

catalyst 05-05-2010

Algemene score

8,8
Zeer goede service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico34 05-05-2010

Algemene score

9,8
Fantastische after sales. Kreeg snel en adequate reacties. In deze mate niet eerder meegemaakt. Zelfs telefonisch binnen één uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole70 05-05-2010

Algemene score

9,0
Had wat vragen vooraf aan de koop en ben erg netjes en snel te woord gestaan door een van de medewerkers. De bestelling had ik voor 4 uur besteld en kreeg in netjes de volgende dag in huis.
Geweldig gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lank 05-05-2010

Algemene score

9,5
ze hebben kennis van zaken'
goede service en zeer betrouwbaar
ik koop er zeer vaak, nooit eenprobleem

jan lankveld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos.dekker 05-05-2010

Algemene score

10,0
Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarisLan 05-05-2010

Algemene score

10,0
Site werd aangeraden door een vriend. Het was zo goedkoop dat ik het meteen had gekocht. Verzendkosten zijn goed en je hebt keuze uit meerdere verzend mogelijkheden. Had het pakket binnen een dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvdzw 05-05-2010

Algemene score

7,8
Snelle levering, uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

FrankeVerhoeven 05-05-2010

Algemene score

8,0
Goede services

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stadswacht 05-05-2010

Algemene score

8,7
Goede afhandeling , bestelling kon ik goed volgen , alles tot in de details in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

schrhe 05-05-2010

Algemene score

9,0
's avonds bestelt, de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mail 05-05-2010

Algemene score

9,3
Na vooroverleg met het bedrijf of de printers daadwerkelijk op voorraad waren, heb ik de printers direct besteld. De volgende dag werden ze al bezorgd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kidje 05-05-2010

Algemene score

7,8
Super snelle levering na besteld te hebben binnen 24 uur in huis.
Dat is top!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bas5137 05-05-2010

Algemene score

8,5
website is niet meest toegankelijk en grbuikersvriendelijk, maar doet wat t moet doen;
bereikbaarheid en after sales niet beoordeeld omdat niet nodig gehad; product perfect conform condities geleverd: snel binnen 2 werkdagen; keurig email bericht gehad van verzending met trackingcode TNT!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

jolice01 05-05-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke site, uitstekende comunicatie betreffende bestelstatus en uitstekend verpakking van het bestelde product met een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haikufoto1 05-05-2010

Algemene score

10,0
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hm.schmidt 05-05-2010

Algemene score

8,5
duidelijke en overzichtelijke website, groot assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

picaboo 04-05-2010

Algemene score

9,8
Gewoon snelle levering, goede prijzen, bij vragen altijd een goed professioneel antwoord. Duidelijk kennis van hun waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drongelen 04-05-2010

Algemene score

9,0
Bij kontakt via de telefoon werd ik vlot en correct geholpen wat mij betreft ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jrn1953 04-05-2010

Algemene score

9,0
Eén dag van tevoren besteld; bij afhalen waren alle bestelde spullen aanwezig; je wordt op de hoogte gehouden van de bestelling; leuke en vlotte bediening; zeker de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

270446 04-05-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke site; goed te bereiken; Volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jarendse 04-05-2010

Algemene score

9,0
Tot nu toe alle transacties keurig op tijd en in goede konditie aan mij afgeleverd.
Vooral de snelle levering word door mij bizonder gewaardeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HermanTroost 04-05-2010

Algemene score

9,7
gebruikersvriendelijke website, artikelen eigenlijk altijd op voorraad, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Enig minpuntje: winkel is een beetje "volle boel"lijkt uit z'n jasje te groeien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijevschie 04-05-2010

Algemene score

7,3
Snelle service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

HenkHuising 04-05-2010

Algemene score

10,0
De bestelde goederen werden prima verpakt en zeer snel geleverd. Twee uur 's middags besteld en de volgende morgen voor 10 uur in huis. Ook een gestelde vraag werd binnen een uur beantwoordt. Niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

remoss 04-05-2010

Algemene score

8,3
Goede en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JdeWeert 04-05-2010

Algemene score

8,5
Gewoon prima website, snelle bezorging en scherpe aanbieding. Product - zoals verwacht van een nieuwe camera - in uitstekende conditie. De website zou qua gebruikersgemak mijns inziens nog iets beter kunnen, maar ik heb ook legio andere online stores gezien die een stuk minder waren.

Dikke "duim omhoog" voor CameraNU.nl!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.giebels 04-05-2010

Algemene score

8,3
Gisteren besteld, vandaag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

coralb 04-05-2010

Algemene score

9,0
Op de website alles zonder moeite te vinden.
Telefonische bereikbaarheid is goed.
Bestelling en levering was zeer snel.De wachttijden in de winkel voor kleine aankopen zou wat sneller kunnen.Verder een prettige en betrouwbare winkel,met uitstekende service voor reparaties.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

viltersa 04-05-2010

Algemene score

8,5
Keurig en snel geleverd, zeer goede informatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdekruif 04-05-2010

Algemene score

8,3
Camera besteld om 19:00 en de volgende dag al thuis gekregen super snelle levering.
Camera zelf ziet er goed uit en is snel en eenvoudig te bedienen.
Een van de mooie functies is het maken van een panarama shoot waarmee je op een simpele maar effectieve manier mee geholpen wordt .
Heb hem net maar heb er geen spijt van.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

heli98 04-05-2010

Algemene score

8,0
De door mij in de winkel aangekochte en per pakketdienst geleverde artikelen zijn eerst via de website beoordeeld en bekeken. Via de duidelijke en objectieve beschrijvingen krijgt men een goed beeld van wat men weten wil. Hierbij is ook de prijsstelling bijzonder goed.
De deskundigheid in de winkel is goed en men staat je bijzonder vriendelijk te woord.
After sales is nog niet aan de orde geweest omdat de aangekochte artikelen nog steeds naar volle tevredenheid functioneren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suusos 04-05-2010

Algemene score

9,5
Super geregeld!
Besteld om 13 uur en de volgende dag al in huis!
Fantastisch! Bericht gehad dat ik kon checken waar mn pakketje was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoekers25 03-05-2010

Algemene score

9,7
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meijans 03-05-2010

Algemene score

8,3
goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

balen001 03-05-2010

Algemene score

9,0
Goede ervaring met de website, bereikbaarheid via telefoon en mail.
Alleen ervaring met het afhalen van goederen. Dat gaat prima.
Wat ik heel prettig vind van CameraNu is de kennis van zaken bij een aantal medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janniekleefstra 03-05-2010

Algemene score

8,7
Zeer snelle levering, makkelijke website

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jewel123 03-05-2010

Algemene score

9,0
Prettige winkel en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zilverberg 03-05-2010

Algemene score

9,3
Een correcte uitvoering van de bestelling, en ook zeer zorgvuldig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BennieGek 03-05-2010

Algemene score

8,0
Website: Duidelijk en overzichtelijk, ik vond hem alleen wel wat langzaam laden.

Bereikbaarheid: NVT, ik heb via internet besteld en betaald en verder geen contact opgenomen.

Bestelling en levering: Zondag's besteld en betaald via Ideal. Pas op woensdag verzonden. Op zich is dat nu geen probleem. Maar als ze vermelden, qoute: "Indien u mogelijkheid 3 of 4 kiest voor 16.00 uur en u betaalt via iDEAL tijdens het bestelproces en het product is op voorraad, wordt uw pakket altijd dezelfde werkdag verstuurd.". Dan verwacht ik het op dinsdag te hebben. Ik zal dan ook niet op ze vertrouwen voor spoedbestellingen. De bestelde artikelen waren wel goed verpakt. Ik heb wel beter gezien, maar ik heb ook veel slechter gezien bij andere webwinkels.

Aftersales: NVT, alles werkte naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

TonvanVeen 03-05-2010

Algemene score

10,0
Website blinkt uit door helderheid. Enorm breed aanbod. Voor ik het heb kunnen nagaan scherpe prijzen. Camera met toebehoren afgehaald in Urk. Professionele opzet. Snel en adequaat afleveren. Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario131 03-05-2010

Algemene score

9,5
het werd erg snel bezorgd en alles doet het. Verder kan ik er nog weinig over zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alicerens 03-05-2010

Algemene score

9,0
Ik heb inmidels meerdere keren wat bij deze winkel gekocht. Dit is altijd vlekkeloos verlopen. Ook toen mijn vorige camera snel kapot ging heb ik snel een andere ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransJD 03-05-2010

Algemene score

9,5
Perfecte service, voorheen al eens meegemaakt en nu weer.
Bij niet op voorraad gewoon zonder omkijken geld terug.
Dus de volgende aankoop weer besteld bij cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greatje 03-05-2010

Algemene score

7,2
Het was de eerste keer dat ik een artikel kocht via deze webshop. Alles was mij duidelijk en de levering en begeleidende mail waren piekfijn in orde.
Ik hoop dat bij eventuele klachten over het aangekochte product de service net zo zal zijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews