cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JdeVries4U 07-05-2010

Algemene score

8,0
Diverse malen iets besteld en altijd een uitstekende service. Ook contact over items verloopt altijd snel en vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ElsJST 07-05-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website & scherpe prijs. Op vragen per email wordt per omgaande duidelijk geantwoord. De levering was vlot. Kortom, prima ervaring met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertvdBoorn 07-05-2010

Algemene score

9,5
Op 30 april heb ik bij CameraNU een MicroSD kaartje gekocht voor mijn smartphone. Wegens de datum (feestdagen) zou dit langer duren dan normaal, echter bleek ook nog iets fout te gaan tijdens het bestellen (een fout van mijn kant) waardoor het adres niet helemaal klopte. Het arriveren duurde dan ook langer dan verwacht, maar dit kwam gelukkig toch nog tot een goede einde.
Het bedrijf reageerde zeer vriendelijk op mijn mails en de responses waren ook degelijk snel.

Een goede ervaringen dus :).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeken 07-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering.
Vragen via e-mail snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Vos 07-05-2010

Algemene score

8,5
Prima winkel!! Vertrouwd en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tasspoelstra 07-05-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website, duidelijke e-mails, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

idros 07-05-2010

Algemene score

9,3
Tweede bestelling en weer een zeer correcte en snelle levering. Prijstechnisch wat mij betreft prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbaman 07-05-2010

Algemene score

8,0
De winkel van CameraNU is goed bereikbaar, heeft een ruim assortiment waarvan veel op voorraad en deskundig personeel.

Vragen in de winkel en per e-mail worden snel en volledig beantwoord.

Aftersales heb ik nog geen oordeel over kunnen vellen, tot nu toe ben ik zeer tevreden over alle aankopen bij deze winkel.

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is de website. Het vinden van een artikel gaat lang niet altijd soepel, met name omdat de producten binnen de categorieën op merknaam zijn ingedeeld. Aangezien ik voor veel producten (filters, lampen, etc) vooral een betaalbaar alternatief zoek, wil ik graag verschillende merken naast elkaar kunnen zien. Dit is mbv de huidige site niet eenvoudig te doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niko2 06-05-2010

Algemene score

9,8
Men heeft verstand van de materie, heeft een goed assortiment, goede prijzen,de zendingen zijn perfect en je vragen worden correct en snel behandeld. Grote klasse, deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robke75 06-05-2010

Algemene score

8,7
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elankreijer 06-05-2010

Algemene score

9,0
Ik kreeg de bestelde spullen wel wat later dan de volgende dag maar ik denk dat het kwam door de feestdagen, die tussen de bestelling en levering zaten.
Dus dat neem ik in mijn beoordeling niet mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels.hintzen 06-05-2010

Algemene score

8,7
Website oogt wat rommelig, maar ik kan er alles toch prima vinden. Verwerking van opdrachten is altijd zeer netjes en accuraat. Ben zodoende zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mado1302 06-05-2010

Algemene score

10,0
De hele voortgang van het gekochte product wordt via de website perfect weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kylian2006 06-05-2010

Algemene score

9,5
Snelle acurate levering. Snel en bevredigend antwoord op vragen. Zeer content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDPWijnands 06-05-2010

Algemene score

9,3
Product is goed en snel geleverd, compleet en natuurlijk werkend naar verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leodeboer 06-05-2010

Algemene score

7,2
Goed en snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jhmkoop 06-05-2010

Algemene score

7,5
Nette, snelle levering; goed verpakt
Accessoires bijbestellen bij een camera op de site kan handiger!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Kenko 06-05-2010

Algemene score

8,3
Ik vind cameranu.nl een topdealer met snelle en goeie service.

Het enige waar ik mee zit is dat de prijs van mijn bestelling een dag later met €94,- is gezakt. Vind ik toch wel een flink bedrag en slechts een dagje later :/

Een lensdoekje of iets dergelijks zal wel de pijn verzachten :P

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joke28 06-05-2010

Algemene score

9,0
prima goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Boon 06-05-2010

Algemene score

9,0
Het is in principe niet mogelijk om after sales te beoordelen omdat info meestal wordt toegezonden wanneer je je als klient aanmeldt voor een nieuwsbrief. Maar zeker bij grotere aankopen ( vanaf welk bedrag c.q. artikel dat mag het bedrijf invullen)zou juist after sales marketingtechnisch een heel goede zaak kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reneke68 06-05-2010

Algemene score

10,0
Productnetjes en op tijd aangeleverd.
superservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkhout 06-05-2010

Algemene score

9,0
op een middag om 17:00 uur besteld en de volgende dag in huis, kan niet anders zeggen dan perfect.
goed verpakt en goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serphiot 06-05-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, goed verpakt. Duidelijke website . Betaling en bestelling gingen goed zonder problemen en status werd goed bijgewerkt. Verzending te volgen via Track&Trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben1953 06-05-2010

Algemene score

8,0
Zonder enig probleem alles netjes ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

fredvanzegveld 06-05-2010

Algemene score

8,3
altijd snel en correct. Track and trace wordt erg op prijs gesteld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

zuijlen1974 06-05-2010

Algemene score

9,0
Mooie site, snelle levering. Ook snelle reactie bij vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaxMaloney 06-05-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle webwinkel. Ze hebben alle spullen tegen scherpe prijzen en de bezorgsnelheid is echt top! Had om 19:00 iets bestelt, had het de volgende ochtend in huis. Heb al meerdere malen besteld en het was elke keer zo snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjpkampen 05-05-2010

Algemene score

8,8
Tot nog toe hele goede ervaring met dit bedrijf. Vooral de medewerkers die ik ontmoet heb zijn in mijn visie, medewerkers die zeer klantvriendelijk zijn. Dus het is fijn om het bedrijf te bezoeken en in alle rust je te oriënteren en producten die ze verkopen te bekijken.

Met vriendelijke groet,
wjpost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieskeurig14 05-05-2010

Algemene score

8,5
Prima site en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

julia5 05-05-2010

Algemene score

10,0
Prima website, zeer overzichtelijk. De winkel ligt voor mij op een centraal punt, vlak aan de snelweg,voor mij een belangrijk punt want bij problemen met het product kan ik snel bij de winkel langs.Je kunt je bestelling reserveren zodat je niet voorniets komt en je verzekerd bent van het artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olsthoorn 05-05-2010

Algemene score

8,0
De levering van voorraad goederen is wel heel snel dat maak ik zelden mee.

Vragen bij after sales worden heel duidelijk en corect behandeld.

De home page is wat rommelig dat kan beter, de home page moet alleen een veredelde zoek pagina zijn.

Theo

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RonvanderLaan 05-05-2010

Algemene score

7,0
Snelle en goede levering tgen een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

bertannemiek 05-05-2010

Algemene score

9,5
Ik ben zeer tevreden over de snelle service van Camera.nl.
Vandaag besteld, morgen in huis!
Als iets niet goed is gegaan wordt dit direct en meestal kosteloos hersteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben1 05-05-2010

Algemene score

9,0
Tja, wat kan ik zeggen. Camera besteld, alles volgende dag binnen, netjes in een doosje met zacht materiaal. Compleet, niets vergeten.

Geen service nodig gehad.

Simpel zo, toch?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

patrickst 05-05-2010

Algemene score

8,7
geslaagde aankoop en direct bezorgd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

catalyst 05-05-2010

Algemene score

8,8
Zeer goede service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico34 05-05-2010

Algemene score

9,8
Fantastische after sales. Kreeg snel en adequate reacties. In deze mate niet eerder meegemaakt. Zelfs telefonisch binnen één uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole70 05-05-2010

Algemene score

9,0
Had wat vragen vooraf aan de koop en ben erg netjes en snel te woord gestaan door een van de medewerkers. De bestelling had ik voor 4 uur besteld en kreeg in netjes de volgende dag in huis.
Geweldig gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lank 05-05-2010

Algemene score

9,5
ze hebben kennis van zaken'
goede service en zeer betrouwbaar
ik koop er zeer vaak, nooit eenprobleem

jan lankveld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos.dekker 05-05-2010

Algemene score

10,0
Een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BarisLan 05-05-2010

Algemene score

10,0
Site werd aangeraden door een vriend. Het was zo goedkoop dat ik het meteen had gekocht. Verzendkosten zijn goed en je hebt keuze uit meerdere verzend mogelijkheden. Had het pakket binnen een dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvdzw 05-05-2010

Algemene score

7,8
Snelle levering, uitstekend op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

FrankeVerhoeven 05-05-2010

Algemene score

8,0
Goede services

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stadswacht 05-05-2010

Algemene score

8,7
Goede afhandeling , bestelling kon ik goed volgen , alles tot in de details in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

schrhe 05-05-2010

Algemene score

9,0
's avonds bestelt, de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mail 05-05-2010

Algemene score

9,3
Na vooroverleg met het bedrijf of de printers daadwerkelijk op voorraad waren, heb ik de printers direct besteld. De volgende dag werden ze al bezorgd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kidje 05-05-2010

Algemene score

7,8
Super snelle levering na besteld te hebben binnen 24 uur in huis.
Dat is top!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bas5137 05-05-2010

Algemene score

8,5
website is niet meest toegankelijk en grbuikersvriendelijk, maar doet wat t moet doen;
bereikbaarheid en after sales niet beoordeeld omdat niet nodig gehad; product perfect conform condities geleverd: snel binnen 2 werkdagen; keurig email bericht gehad van verzending met trackingcode TNT!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

jolice01 05-05-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke site, uitstekende comunicatie betreffende bestelstatus en uitstekend verpakking van het bestelde product met een supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

haikufoto1 05-05-2010

Algemene score

10,0
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews