cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chhogendoorn 12-05-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle en goede service. Wat Cameranu beloofd wordt ook waar gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk112 12-05-2010

Algemene score

3,3
Voor de bestelling zijn ze reuze vriendelijk, beloven heel veel en kunnen dat dan vervolgens niet waar maken.
Op e-mail reageren ze dan doodgewoon helemaal niet meer.
Echte lompe Urkers!

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht

Reageer

jolandaz 12-05-2010

Algemene score

8,3
goede en snelle afhandeling van de bestelling. Ik had niet eens gevraagd om aangetekende verzending maar dit werd wel verzorgd. De bestelling was compleet. In vergelijking met andere sites kon ik hier een mooie camera kopen en extra accesoires voor goede prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

paulmark 12-05-2010

Algemene score

8,3
na plaatsen van order 05/05 op een overzichtelijke website snelle levering van de goederen, niet op te halen op het postkantoor bij afwezigheid, maar bij de buren.
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Boekenbal 12-05-2010

Algemene score

6,5
mindere afhandeling na plaatsing order.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

johanenmijnie 12-05-2010

Algemene score

9,8
Bestelling en levering erg snel. Wij hopen veel plezier te hebben van onze panasonic lumix dmc tz7.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkerman55 12-05-2010

Algemene score

8,8
prima service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corvoll 12-05-2010

Algemene score

8,7
geweldige oplevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beca 12-05-2010

Algemene score

7,5
goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wijnboek 12-05-2010

Algemene score

8,0
Prima allemaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

teunhoekman 12-05-2010

Algemene score

7,8
Een geweldige internetwinkel
Waar je ook gewoon terecht kan om te shoppen.

Ik ben er al klant zin,s het bestaan van het Bedrijf dat is nu 6 jaar.

Ik had onderlaatst een Garantie Geval dat is meteen opgelost door een Nieuwe Camera.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

raphael.polonowski 12-05-2010

Algemene score

10,0
A really good experience. Made the order friday evening and shipment arrived today (tuesday).
Very fast service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reneooms 12-05-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website, concurrerende prijzen, snelle levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertbtel1944 12-05-2010

Algemene score

9,0
De telefonische bereikbaarheid liet te wensen over wegens de lange middagpauze. De telefonische vragen werden zeer adequaat beantwoord.
De bestelling was eenvoudig, de levering snel en precies volgens de informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

r.vdtol 12-05-2010

Algemene score

7,5
Website blinkt niet uit in overzichtelijkheid:
Eigenlijk zou je ook een eigen aanbieding moeten kunnen samenstellen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

JohnArts 12-05-2010

Algemene score

9,0
Camernu is bij mijn weten de goedkoopste met een breed en diep assortiment. Bereikbaarheid (vanuit Almere) is perfekt. Niet ergens midden in een stad met parkeerproblemen.
Het enige dat ik kan aanmerken is dat het soms erg druk is in de winkel maar de afhandeling met nummertjes maakt veel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jippus 12-05-2010

Algemene score

8,8
uitstekend geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

yarda 11-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering na bestelling via internet.Duidelijke mails met statusinformatie van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab3211 11-05-2010

Algemene score

8,5
Website is duidelijk ,makkelijk en helder zoeken.
Product maandag besteld en dinsdag in huis .E.e.a. was goed verpakt en voorzien van pakbon.Na controle bleken alle vermelde zaken aanwezig .
Goed zo.!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemsen01 11-05-2010

Algemene score

8,2
Prima winkel,perfecte zorg, acceptabele prijzen,goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

194905 11-05-2010

Algemene score

9,0
snelle bestelling, snelle levering ( ondanks feestdag )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart_Jansen 11-05-2010

Algemene score

7,5
Vriendelijke bediening, altijd koffie en er valt genoeg te zien.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

AntjeJohanna 11-05-2010

Algemene score

9,5
snelle levering, geen vraagtekens, alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdoostinga 11-05-2010

Algemene score

9,0
Alle vorige aankopen zijn tot nu toe prima verlopen.Prettige winkel .Je wordt prettig geholpen. ook via TNT verliepen de bestellingen goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRCEES 11-05-2010

Algemene score

8,7
Alles prima binnen en dag geregeld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HMMBeurskens 11-05-2010

Algemene score

8,5
goede prijs-kwaliteitsverhouding en snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JeanMarcCoene 11-05-2010

Algemene score

10,0
Hallo

Heb de camera van Nikon Coolpix S8000 besteld op dinsdag 04/05/10 en al op vrijdag 07/05/10 thuis ontvangen.

Het pakje was goed verpakt en volledig in orde.
Indien je iets bestelt, krijg je telkens een mail van cameranu.nl en word je steeds over elk detail op de hoogte gehouden.
Een dikke pluim voor de winkel en de medewerkers van cameranu.nl

Groetjes uit Gent (België)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gnodde 11-05-2010

Algemene score

9,0
De gewenste camera werd snel gevonden op de website, waarop ook veel specificaties ervan te vinden waren. Ook de voorradigheid staat goed aangegeven, en de camera kon gereserveerd worden, om hem vervolgens zelf op te halen.
Op laten sturen kon ook, en betalen kon op diverse manieren, waarbij ik gekozen heb voor pinnen bij het ophalen.
Het bedrijf is goed te vinden en heeft voldoende parkeergelegenheid.
De bediening is goed en efficiënt geregeld, en ik werd goed geadviseerd, waardoor de bestelling nog wat aangepast werd (en zelfs goedkoper dan oorspronkelijk gepland).
Van de after-sales heb ik (nog) geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DDijkstra 11-05-2010

Algemene score

8,8
Niets dan lof. De website is duidelijk en overzichtelijk, de bestelling wordt correct en zeer snel uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HKoops46 11-05-2010

Algemene score

9,0
Simpel te bestellen en correct geleverd.
Dus: Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hazenberg 11-05-2010

Algemene score

8,5
Ben erg tevreden over de zoekfunctie op de website, de beschikbaarheid van artikelen en de (snelle) levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

janenjennie 11-05-2010

Algemene score

8,0
vlotte behandeling en afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

mcvanholt 11-05-2010

Algemene score

7,5
Duidelijk, goede service, snel geleverd.
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

GuusQu 11-05-2010

Algemene score

8,5
De website is prima toegankelijk en alle informatie is snel te vinden.

De bereikbaarheid van CameraNu is prima, zowel via email als telefonisch wordt je snel, vriendelijk en vakkundig geholpen.

De bestelling is perfect verzorgd en inderdaad binnen 24 uur geleverd!

De aftersales is ook prima. Helaas heb ik iets moeten terugsturen, maar deze fout lag geheel bij mijzelf. Door het invullen van de benodigde formulieren werd ook dit perfect en accuraat behandeld. Mijn geld had ik binnen een week terug!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zap1951 11-05-2010

Algemene score

8,2
prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Badslipper 11-05-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goed,
Men was bijvoorbeeld vergeten een workshop voucher mee te geven tijdens het ophalen van het product maar deze werd per direct opgestuurd.

Verder krijg je indien gewenst goed advies over de te kopen aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CorKik 11-05-2010

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een bedrijf dat doet wat ze beloven. De site is overzichtelijk. Zeer snelle levering en een eerlijk, en snel, advies op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lestou 11-05-2010

Algemene score

9,8
Er was veel keuze op de site en het was allemaal goed te vinden. Het bestellen ging ook gemakkelijk zonder onduidelijkheden. De bestelling werd binnen korte tijd geleverd, goed verpakt. Prima dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke.henk.rood 11-05-2010

Algemene score

8,3
Vlotte berichtgeving over bestelling, verwerking en levering van camera; goede verpakking; TNT-pakketpost is een goede partner; track-and-trace is een prettige manier om de bestelling en aflevering te volgen. Over after sales kan ik (nog)geen oordeel geven. Prijs is prettig; betalen via "iDeal" is een ideale betaalmethode.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

fhmeppelder 11-05-2010

Algemene score

8,8
Besteld en dag later 's middags al in huis.
Prijzen lager dan bij de concurrenten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

30-34-walhanna 10-05-2010

Algemene score

8,0
website duidelijk en informatief
bereikbaarheid:niet zelf bezocht, maar met getoond kaartje moet de bereikbaarheid eenvoudig en makkelijk zijn.
bestelling verliep vlot, levering met eigen bestelwagen binnen 3 dagen op de afgesproken tijd.
gemakkelijke betaling met mobiel pin automaat

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

verhaeghm 10-05-2010

Algemene score

7,7
Overzichtelijke site, scherpe prijzen, snele levering.

Gewoon Goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

busyto 10-05-2010

Algemene score

9,0
Uitstekend en snel, met een goed advies erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjnieder 10-05-2010

Algemene score

8,0
Alles keurig in orde. Geen klachten. Van de garantie bepalingen nog geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

naam2201 10-05-2010

Algemene score

8,0
wij correct en snel geholpen en de klantgerichtheid is meer dan plezierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pruim 10-05-2010

Algemene score

8,0
Goed geholpen in de winkel. Netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

missparker 10-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

teckeltje 10-05-2010

Algemene score

9,2
Super snelle levering en alles in goede conditie ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MartinEns 10-05-2010

Algemene score

9,3
Via een kennis gewezen op de website. Deze is overzichtelijk en netjes opgezet.
De bereikbaarheid van het filiaal is prima.
De bestelling plaatsen, het betalen, en het ophalen ervan verliep zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lpeeman 10-05-2010

Algemene score

8,8
Ik ben de spullen in de winkel af wezen halen. Enig min puntje is wel dat ik naar huis ben gegaan met een polarisatiefilter op mijn olympus pen met de 14-42 lens terwijl de voorkant draait bij het scherpstellen.
Enkele dagen later was ik weer in de buurt en heb deze toen geruild voor een grotere voor de bijgekochte 45-200 lens van Panasonic.
Toevallig had ik de zelfde verkoopster en ze had geen idee waar ik het overhad.
Als je dus niet exact weet wat je wilt ben je afhankelijk van de medewerker voor wat betreft de advisering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews