cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lucbr 09-05-2010

Algemene score

10,0
Prima webshop,
Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostvandeven 09-05-2010

Algemene score

9,0
Super snelle levering!! Alles zeer netjes verzorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JacquesvanHerp 09-05-2010

Algemene score

8,3
Reeds verschillende malen bestelling geplaatst bij Cameranu.nl. Steeds tijdige aflevering waarop niets aan te merken valt. Ook tussentijdse mails om de voortgang te melden zijn uitstekend. Kortom een tevreden klant die de after-sales nog niet nodig heeft gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

arrox 09-05-2010

Algemene score

9,5
website is duidelijk, alles wat je nodig hebt kun je snel vinden.Informatie over geplaatste bestelling en geplande levering was volledig en direct. Kortom ik ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinag 09-05-2010

Algemene score

7,5
vind persoonlijk de website niet mooi.
bestelling Prima

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tegengas 09-05-2010

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website, makkelijk betalen via iDeal, vlotte reactie op vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LookatMedia 09-05-2010

Algemene score

9,0
Zeer prettig contact gehad met meerdere werknemers van CameraNu.nl Zowel de vakkundige informatie als de manier van bestellen, betalen en leveren waren erg duidelijk, snel en naar tevredenheid. De prijs-kwaliteit verhouding is ook erg goed. Het was zelfs zo, dat de persoonlijke en vriendelijke manier waarop ik geholpen ben, veel heeft bijgedragen aan de snelheid waarin ik besloot een aankoop te doen. Zeer prettige ervaring om zo aankopen te doen! Een volgende keer kom ik zeker terug bij CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wrietvel 09-05-2010

Algemene score

9,2
altijd correct en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemjonkers 09-05-2010

Algemene score

8,0
correct en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Birdie_1 09-05-2010

Algemene score

8,5
Keurig afgehandeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gahe 09-05-2010

Algemene score

9,5
Betrouwbaar en een snelle levering top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keeper1501 09-05-2010

Algemene score

10,0
Perfect apparaat, dat aan onze wensen voldoet. Zaterdag besteld; dinsdag per aangetekende post in huis. Telefonisch direct bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ggroothuis 09-05-2010

Algemene score

8,3
Artikel besteld dat niet op voorraad was. Toch binnen een week in huis.
Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

heidesherwin1962 09-05-2010

Algemene score

8,2
website is is erg overzichtelijk. Als je belt wordt je correct te woord gestaan. Bestelling wordt op de afgesproken dag afgeleverd. Ook als je nadien nog vragen hebt kan je gewoon bellen. Al 4x een aankoop bij cameranu gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

karlina 09-05-2010

Algemene score

8,8
snelle duidelijke levering.
product goed verpakt aangeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

petetschel 09-05-2010

Algemene score

8,3
vandaag betaald, morgen reeds onderweg (vermits het in voorraad is natuurlijk, maar dat staat dan ook goed aangegeven).
Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron1805 08-05-2010

Algemene score

8,2
Alles goed verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cornelis1957 08-05-2010

Algemene score

9,0
Helder site met vermelding op voorraad,
snelle afhandeling, op tijd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankott 08-05-2010

Algemene score

9,2
Correcte en vlotte afhandeling van mijn bestelling. Nadat ik een vraag over de gekochte camera stelde per e-mail, werd ik tot mijn verrassing binnen tien minuten gebeld door een medewerker van CameraNU. Een service waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pabreuk 08-05-2010

Algemene score

8,0
Je word op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering is snel en correct.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

condor 08-05-2010

Algemene score

9,7
Ik heb inmiddels diverse dslr's en lenzen gekocht plus toebehoren.
altijd ben ik prima geholpen door vakkundige vriendelijke mensen.
Bestellingen via internet verlopen vlot en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Ik ben zeer tevreden over CAMERANU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naml1uk 08-05-2010

Algemene score

7,7
Duidelijke website,prima bezorging na tel. overleg

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Frankpost 08-05-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle afhandeling.
Een scherpe prijs en een prima product.
Top verkopers!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkky 07-05-2010

Algemene score

8,8
snelle levering,en after sales.
Goed opgeleide verkopers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heemse 07-05-2010

Algemene score

8,2
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle en correcte afhandeling van het bestelde item. Goede informatie en after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hahoe 07-05-2010

Algemene score

8,8
Op donderdag DCA adapter besteld voor Swarovski telescoop. op zaterdag al keurig gebeld of bezorging op maandag 11.45 uitkwam. Vervolgens op maandagochtend gebeld of het uit kwam als het iets eerder was. Werkelijk perfect. Voortreffelijke service. bestelling klopte uiteraard ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JdeVries4U 07-05-2010

Algemene score

8,0
Diverse malen iets besteld en altijd een uitstekende service. Ook contact over items verloopt altijd snel en vlot.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ElsJST 07-05-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website & scherpe prijs. Op vragen per email wordt per omgaande duidelijk geantwoord. De levering was vlot. Kortom, prima ervaring met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobertvdBoorn 07-05-2010

Algemene score

9,5
Op 30 april heb ik bij CameraNU een MicroSD kaartje gekocht voor mijn smartphone. Wegens de datum (feestdagen) zou dit langer duren dan normaal, echter bleek ook nog iets fout te gaan tijdens het bestellen (een fout van mijn kant) waardoor het adres niet helemaal klopte. Het arriveren duurde dan ook langer dan verwacht, maar dit kwam gelukkig toch nog tot een goede einde.
Het bedrijf reageerde zeer vriendelijk op mijn mails en de responses waren ook degelijk snel.

Een goede ervaringen dus :).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snoeken 07-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering.
Vragen via e-mail snel en correct beantwoord.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

G.Vos 07-05-2010

Algemene score

8,5
Prima winkel!! Vertrouwd en snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tasspoelstra 07-05-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website, duidelijke e-mails, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

idros 07-05-2010

Algemene score

9,3
Tweede bestelling en weer een zeer correcte en snelle levering. Prijstechnisch wat mij betreft prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robbaman 07-05-2010

Algemene score

8,0
De winkel van CameraNU is goed bereikbaar, heeft een ruim assortiment waarvan veel op voorraad en deskundig personeel.

Vragen in de winkel en per e-mail worden snel en volledig beantwoord.

Aftersales heb ik nog geen oordeel over kunnen vellen, tot nu toe ben ik zeer tevreden over alle aankopen bij deze winkel.

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is de website. Het vinden van een artikel gaat lang niet altijd soepel, met name omdat de producten binnen de categorieën op merknaam zijn ingedeeld. Aangezien ik voor veel producten (filters, lampen, etc) vooral een betaalbaar alternatief zoek, wil ik graag verschillende merken naast elkaar kunnen zien. Dit is mbv de huidige site niet eenvoudig te doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niko2 06-05-2010

Algemene score

9,8
Men heeft verstand van de materie, heeft een goed assortiment, goede prijzen,de zendingen zijn perfect en je vragen worden correct en snel behandeld. Grote klasse, deze zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robke75 06-05-2010

Algemene score

8,7
-

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elankreijer 06-05-2010

Algemene score

9,0
Ik kreeg de bestelde spullen wel wat later dan de volgende dag maar ik denk dat het kwam door de feestdagen, die tussen de bestelling en levering zaten.
Dus dat neem ik in mijn beoordeling niet mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels.hintzen 06-05-2010

Algemene score

8,7
Website oogt wat rommelig, maar ik kan er alles toch prima vinden. Verwerking van opdrachten is altijd zeer netjes en accuraat. Ben zodoende zeer tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mado1302 06-05-2010

Algemene score

10,0
De hele voortgang van het gekochte product wordt via de website perfect weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kylian2006 06-05-2010

Algemene score

9,5
Snelle acurate levering. Snel en bevredigend antwoord op vragen. Zeer content.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDPWijnands 06-05-2010

Algemene score

9,3
Product is goed en snel geleverd, compleet en natuurlijk werkend naar verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leodeboer 06-05-2010

Algemene score

7,2
Goed en snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jhmkoop 06-05-2010

Algemene score

7,5
Nette, snelle levering; goed verpakt
Accessoires bijbestellen bij een camera op de site kan handiger!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Kenko 06-05-2010

Algemene score

8,3
Ik vind cameranu.nl een topdealer met snelle en goeie service.

Het enige waar ik mee zit is dat de prijs van mijn bestelling een dag later met €94,- is gezakt. Vind ik toch wel een flink bedrag en slechts een dagje later :/

Een lensdoekje of iets dergelijks zal wel de pijn verzachten :P

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joke28 06-05-2010

Algemene score

9,0
prima goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Boon 06-05-2010

Algemene score

9,0
Het is in principe niet mogelijk om after sales te beoordelen omdat info meestal wordt toegezonden wanneer je je als klient aanmeldt voor een nieuwsbrief. Maar zeker bij grotere aankopen ( vanaf welk bedrag c.q. artikel dat mag het bedrijf invullen)zou juist after sales marketingtechnisch een heel goede zaak kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reneke68 06-05-2010

Algemene score

10,0
Productnetjes en op tijd aangeleverd.
superservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berkhout 06-05-2010

Algemene score

9,0
op een middag om 17:00 uur besteld en de volgende dag in huis, kan niet anders zeggen dan perfect.
goed verpakt en goed verzorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serphiot 06-05-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering, goed verpakt. Duidelijke website . Betaling en bestelling gingen goed zonder problemen en status werd goed bijgewerkt. Verzending te volgen via Track&Trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben1953 06-05-2010

Algemene score

8,0
Zonder enig probleem alles netjes ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews