cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jcopal 23-05-2010

Algemene score

8,0
Al meerdere keren artikelen besteld bij Cameranu.nl.
Zeer tevreden over de snelheid van de levering en over de correctheid van de bestellingen.
Artikelen altijd compleet en in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

meisje39999 23-05-2010

Algemene score

8,0
Helaas bleek mijn schijf het niet te doen, na even bellen terug gestuurd en super snel had ik een nieuwe in huis. Goede service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jovandersluys 23-05-2010

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk en up to date. Prijzen gunstig. Snelle, accurate afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

161152 23-05-2010

Algemene score

8,3
Wat is zocht was goed te vinden en de snelheid waarmee het een en ander in mijn bezit kwam was goed te noemen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

7E1 23-05-2010

Algemene score

8,5
Keurige afhandeling van de bestelling, betaling en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kever67 23-05-2010

Algemene score

9,5
Wederom weer een perfecte deal.
Zéér goed advies gekregen, en heel snel geholpen.
Ik ga persoonlijk altijd bij ze langs, aangezien ik in de buurt woon.
Maar via de webshop wordt het ook heel gemakkelijk gemaakt om aankopen te doen.
Ik blijf hier terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacksmetsers 22-05-2010

Algemene score

9,5
toppie,ook mijn printer canon MP550 en is bij cameranu.nl de goedkoopste van het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emontie 22-05-2010

Algemene score

9,5
Dit is de tweede camera die ik bij CameraNU bestel, beide keren een goede prijs en snelle foutloze levering, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankHanny 22-05-2010

Algemene score

9,3
De technische specificaties van de camera zouden iets overzichtelijker samengevat kunnen worden op de website.
Dat deze camera een zeer dichte benadering is van een spiegelreflexcamera met alle handmatige instellingen, en desgewenst het gemak van een volledig automatische camera, kan iets meer benadrukt worden.
Wat weer goed is dat er een link is naar Panasonic wat daarmee alles duidelijk maakt.
Wat ik erg goed vind is dat adres, woonplaats en telefoonnummer meteen duidelijk vermeld staan op de site. Dat wekt vertrouwen. Een hoge score van klantentevredenheid maakt het plaatje van betrouwbaarheid compleet.
De bestelling: Vrijdagavond tegen 18.00u; bezorgt: Zaterdagmiddag rond 13.00u vandaar een 10 !!
Garantie 2jaar, helemaal TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieskeurig2010 22-05-2010

Algemene score

9,3
Al vaker besteld. Telkens snel, correct, betrouwbaar en niet duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KLtD 22-05-2010

Algemene score

8,7
Duidelijk aangegeven of produkt op voorraad is en het klopte ook. Verzending goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ljansen1 22-05-2010

Algemene score

8,2
duidelijk, vriendelijk en vlot; er werd een uitzondering gemaakt voor de 7 dagen retourregeling, omdat ik het bijbehorende deel (body bij objectief) pas wat later heb kunnen passen.
Bravo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rdohmen 22-05-2010

Algemene score

10,0
Ik twijfelde over een geschikt tasje voor mijn camera. In een fysieke winkel zou je dat snel kunnen beoordelen. Maar cameranu lost dat per email ook goed op. Met de door hun gesuggereerde tip uit het ruime aanbod ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonHouten 22-05-2010

Algemene score

9,8
telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk, en een zeer snelle werkwijze, duidelijke website,bestelling en levering loopt vlotjes via betaling ABN Amro naar ABN Amro, ben zeer tevreden en kijk regelmatig op de site voor aankopen in de toekomst.

ik ben als klant 200 % tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex001 22-05-2010

Algemene score

10,0
prima site en vlotte deskundige hulp, zal er zeer zeker vaker een aankoop doen en het zeker aan andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostp 22-05-2010

Algemene score

9,2
Dit was mijn tweede bestelling en ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben.
Bij de eerste bestelling waren er problemen met een geheugen kaartje. Telefonisch was de zaak goed te bereiken en het probleem werd dan ook tot mijn tevredenheid opgelost.
Voor 16:00 uur besteld betekend ook echt dat je het product de volgende dag in huis heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrybakker 22-05-2010

Algemene score

8,3
De website is duidelijk, overzichtelijk en snel.

Ik had twee printers en een geheugenkaart voor mijn camera besteld, betaald met iDeal en de volgende dag had ik alles al in huis! En ook nog voor een scherpe prijs.

Ga zo door CameraNU.nl!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

breugem 22-05-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering van het product.
Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marta28 22-05-2010

Algemene score

7,7
Nette, snelle levering via de digitale winkel. Veel keus in producten en goede indicatie van welke producten op voorraad zijn. Pluspunt is ook dat goedkopere alternatieven van een product aangekaart worden, bijv. een NatureStuff Swinghead i.p.v. een veel duurdere Wimberley Swinghead (zijn vergelijkbaar in werking en kwaliteit).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

127381660346 22-05-2010

Algemene score

9,5
vlot snel geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 22-05-2010

Algemene score

10,0
bestelling weer prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

taxi2 21-05-2010

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zandhegge 21-05-2010

Algemene score

9,0
Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Via kieskeurigsite op cameranu.nl gekomen. Supersnelle levering en alles in 1 keer binnen. Vrijdagmiddagbesteld, zaterdagochtend binnen. En topcamera. Goede concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GHoutepen 21-05-2010

Algemene score

8,0
prijs en snelle levering.
Ik vond het wel gek dat er geen geheugenkaartje standaard in de cameraverpakking aanwezig was. Bij een vorige camera (Pentax) die ik jaren geleden gekocht heb, was dat wel het geval. Nu dacht ik een van de goedkopere keuzes gedaan te hebben maar moest achteraf een geheugenkaart erbij kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mazin 21-05-2010

Algemene score

9,8
De prijs van de sony digitalcamera is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkRo 21-05-2010

Algemene score

9,5
Na zessen besteld, maar wel de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teckeltje 21-05-2010

Algemene score

8,3
Goed geholpen in de winkel.
Altijd fijn dat een verkoop adviseur mee denkt over het product wat je wilt hebben .
Maar ja daarom rijdt ik ook van Utrecht naar Urk.
Zal fijn zijn als ze ook in Utrecht een winkel openen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hvuhm 21-05-2010

Algemene score

8,7
Goedkoopste. Snelle levering.
Goed werkend product.
After sale nog geen beroep op gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fontiss 21-05-2010

Algemene score

8,5
Verkoop via internet zoals het moet. Vlot, goed en zonder gedoe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

papillo1 21-05-2010

Algemene score

8,0
duidelijk en eerlijk
op aangegeven tijd geleverd en bezorgd!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

canonmen 21-05-2010

Algemene score

9,2
Een snelle levering en een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

123Martin 21-05-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende winkel en webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janbackx 21-05-2010

Algemene score

9,8
Makkelijk bestellen op de site.
Supersnelle levering vandaag besteld morgen in huis.
Verder biedt de site goede productinformatie.
top top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokegroenewold 21-05-2010

Algemene score

8,3
Ben zeer deskundig geadviseerd door Nelleke in de winkel in Urk.
Het enige wat ik heel vervelend vind is dat er op de camera geen VGA-movies en Time Lapse Movie zit maar dat heeft ze me oook niet wijsgemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JoostZwaan 21-05-2010

Algemene score

8,7
De voorlichting van de medewerker die ons hielp, was perfect. Alles werd goed uitgelegd; voor- en nadelen, prijzen, technische aspecten...

Er wordt ruim de tijd genomen voor de klant, iets waar veel winkels nog wat van kunnen leren!

Bedrijf is erg goed te bereiken, genoeg parkeergelegenheid en de koffie staat klaar!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndreNL 21-05-2010

Algemene score

10,0
Twee weken geleden eerste bestelling gedaan bij CameraNU.nl. Goede service en volgende dag in huis. Top zaak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GwendaBloemendaal 21-05-2010

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hengelsport 21-05-2010

Algemene score

9,2
ik had niet verwacht dat ie zo snel binnen was in een woord gewoon super en over de printer een dikke 10 gewoon de foto,s super zijn ook heel mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

neelvanerve 20-05-2010

Algemene score

8,3
overzichtelijke website, met goede zoekmogelijkheden.
Zeer snelle levering en accurate levering (alles wat was besteld is in een keer geleverd).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bottger 20-05-2010

Algemene score

9,5
Naar het buitenland laten verzenden binnen 3 dagen, super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DonnyStaphorst 20-05-2010

Algemene score

8,2
Dit is mijn eerste ervaring met Cameranu.nl maar het is een hele goede ervaring geweest.
De bestelling was snel geregeld en de zending was zeer afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo-63 20-05-2010

Algemene score

8,5
Alles prima in orde, niets op aan te merken, keurig nette en snelle service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hstuart 20-05-2010

Algemene score

10,0
Lage prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pgtpaul 20-05-2010

Algemene score

8,5
Door de snelle order kan ik mijn geheugenkaart nog met vakantie menemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noes123 20-05-2010

Algemene score

8,0
Site is overzichtelijk en de specificatie van de producten is duidelijk. Het product is zeer snel geleverd. Het kopen zelf verliep ook probleemloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooch 20-05-2010

Algemene score

10,0
De site van de webwinkel is zeer informatief en overzichtelijk. Over het te kopen product vind je veel informatie. De service is ook prima. Alles kwam netjes bezorgd volgens de afgesproken tijd aan. Bij Cameranu.nl zal ik zeker vaker iets kopen in de toekomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjlukkenaer 20-05-2010

Algemene score

9,0
Na een ontbrekend onderdeel in de zending vlotte communicatie en snelle na-zending met excuses.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

BartekR 19-05-2010

Algemene score

10,0
heb de filter op woensdag 18.30 besteld. hij werd nog op dezelfde dag verstuurd en op volgende werkdag bij mij thuis. goed gedaan, CameraNU

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guido2412 19-05-2010

Algemene score

8,5
Bij camaranu kun je heel goed spullen bestellen, als het op vooraad is word dat duidelijk op de website aangegeven, als je je bestelling gedaan is en betaald is, dan krijg je zeer snel een bevestiging van je betaling, en vrij kort daarna de bevestiging dat het verzonden is en je trackingcode, zeer goed geregeld dus, en een betrouwbare winkel om iets te kopen via internet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT.Huijs 19-05-2010

Algemene score

9,8
Ben bizonder tevreden over
de website, bestelling, en de levering van al de produkten die ik bij Cameranu.nl heb gedaan daar kan de gewone vakhandel niet tegen op super hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews