cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

schweichler 27-05-2010

Algemene score

8,5
De goede en informative website gaven de doorslag.
Nog meer verrast was ik door het grote winkelassortiment en de zeer betaalbare prijzen alsook door de komplete levering van het produkt. Alles in originele fabrieksverpakking incl. handleiding e.d.
Het geeft toch wel een gevoel van betrouwbaarheid. Bovendien, het winkelpersoneel was vriendelijk en deskundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Squirrel61 27-05-2010

Algemene score

9,5
Ik ben al meerdere keren bij Cameranu geweest. Aangelokt door de lage prijzen heb ik er al twee camera's en wat accesoires gekocht en dan nu een geheugenkaartje. Prima winkel, er is deskundige hulp aanwezig en er is heel veel voorraad, dus tenzij je iets exotisch zoekt, is het bijna altijd leverbaar. Wachttijden zijn acceptabel, deze keer was ik direct aan de beurt maar als je moet wachten is er genoeg te zien en te doen om de wachttijd aangenaam door te brengen. Cameranu laat zien dat lage prijzen, kwaliteit en service dus wel degelijk samen kunnen gaan!

NB. Hetzelfde kaartje wat ik voor €54,95 kocht was in dezelfde week bij Dixons in de "aanbieding" voor €69,95!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rodneyclark 27-05-2010

Algemene score

10,0
Alles is gewoon goed ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edvl 27-05-2010

Algemene score

10,0
Heel snelle en keurige levering. In minder dan 24 uur had ik mijn objectief binnen.
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordan10354484 27-05-2010

Algemene score

9,0
prima service en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamJB1985 27-05-2010

Algemene score

9,0
Goede service, razendsnel. 's middags besteld en de volgende dag in huis zonder enkel probleem. Daarnaast zeer goede prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rdjong 27-05-2010

Algemene score

8,0
ik werd gewoon zeer goed geholpen, snele aflevering, goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fol0100 27-05-2010

Algemene score

10,0
- Overzichtelijke site

- Gebruiksvriendelijke site

- Super snelle levering,s'middags om 13:00 uur besteld en s'ochtends om 10:00 reeds in huis.

- Producten goed en veilig verpakt,middels plastic oplaas zakjes en stevige doos.

- Zeer aantrekkelijk geprijst t.o.v. concurenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredvanzegveld 27-05-2010

Algemene score

9,0
uitstekende levering en prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aprea 27-05-2010

Algemene score

10,0
snelle levering, 1 dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander.Meijer 27-05-2010

Algemene score

9,7
Zeer nette zaak, met heel veel keus! Bereikbaarheid om af te halen zijn uitstekend en het ligt netjes voor je klaar(bij een internet bestelling)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lydiavis 26-05-2010

Algemene score

9,3
Eerst de filter bij Bol.com besteld. Twee keer de verkeerde filter gekregen. Hierna bij Camera.nu besteld. Om vijf uur 's middags besteld en de volgende dag de juiste filter in huis. Snelle service en meteen de goede lens. Bij de bestelling geeft de website aanbevolen producten aan die je nodig hebt bij het product dat je koopt. Erg handig, zo kun je nooit het verkeerde bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

--Roel-- 26-05-2010

Algemene score

8,5
Goede website, en het product was snel gevonden. Levering helemaal zonder problemen!
Heb al meerdere aankopen via Cameranu gedaan; allemaal oke.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jessicajmeijerink 26-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle service en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

balke 26-05-2010

Algemene score

8,2
Ik heb nog nooit zo snel een bestelling binnen gehad, 16.30 besteld 9.00 binnen volgende dag.
compliment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

gaardweg 26-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering en goede prijs
Via tnt post tracking en goede verpakking

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

wialki 26-05-2010

Algemene score

9,8
Je kunt op veel plaatsen via internet iets kopen. Op sommige verkoopsites moet je eerst inloggen met je gegevens voor je kunt kopen , vervolgens hoor je niets meer. Cameranu.nl is ook via de telefoon bereikbaar voor goed advies. De website is duidelijk en de levering verloopt erg vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.vanas 26-05-2010

Algemene score

8,5
vlotte, correcte afhandeling door webwinkel. Bestelling bleef een dag liggen bij TNT-post voor aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene-natuurliefhebber 26-05-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering als beloofd, goed te volgen via volgsysteem. Prima verpakking. Daarnaast het vertrouwen van een (voor mij) bekend adres, waarvan eerder leveringen en een éénmalige reparatie in garantie termijn prima zijn opgepakt. Deskundigheid is in de winkel volop aanwezig. Deze combinatie van webwinkel, informatieverstrekking en mooie winkel waar je rond kan lopen en bekijken, is voor mij heel belangrijk en beoordeel ik als uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hooiberg1959 26-05-2010

Algemene score

9,3
Webbestellingen altijd snel in huis en correct.

In de winkel altijd razend druk met wachtrijen en nummertjes, en ze geven iedere klant de tijd die nodig is. Ruimte voor extra vragen, goede tips en adviezen. Stuk voor stuk vaklui met gedegen kennis van fotomateriaal.
Scherpe prijzen, kan soms elders marginaal goedkoper, maar als je hier eenmaal binnen geweest bent, dan kom je terug

Prettige sfeer in winkel, je komt er veel fotofreaks tegen, alleen daarvoor zou al binnenlopen als het niet zo ver weg was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astridodb 26-05-2010

Algemene score

8,2
Alles verliep soeplen, duidelijk en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ocram29 26-05-2010

Algemene score

9,2
Supersnel geleverd!
Ook de aftersales dik in orde!
Helaas ging vorige keer een lens van mijn camera stuk en moest de lens terug naar Canon.
Keurig op de hoogte gehouden hoe het er mee was. Zelfs toen de onderdelen voor de lens tijdelijk niet leverbaar was.
Zeker aanteraden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jege78 26-05-2010

Algemene score

7,5
Zeer goede service in de afwikkeling van de bestelling en vragen; eerste levering is bij TNT zoek geraakt. Zonder problemen een nieuwe levering ontvangen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

201093 26-05-2010

Algemene score

10,0
De adviseur/verkoper gaf mij zeer goede uitleg betreffende mijn order.

Ik had bijv. een paar artikelen niet nodig voor het gebruik van mijn Nikon camera en Objectief omdat deze al standaard in het pakket zaten. Op advies van B-J ook een UV filter aangeschaft.

Inmiddels via de website een Cameratas gevonden die ik binnenkort kom ophalen.

Kortom: Zeer overzichtelijke winkel,
Prima zaak en een klant erbij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra0102 26-05-2010

Algemene score

7,5
Website is wat onoverzichtelijk. Veel 'zoekwerk' nodig om bijpassende producten te vinden. Bestelling was binnen 24uur netjes aangetekend afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

martienband 26-05-2010

Algemene score

9,0
Bij het bestellen om 15:45 uur, werd ik keurig geholpen en de levering was rond 13:30 uur de volgende dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

straaljager 26-05-2010

Algemene score

6,3
De bestelde artiklen waren bestemd voor een kado. De originele verpakking was met inpaktape verpakt en de doos was beschadigd tijdens transport. Mede door de slechte staat van inpakken. De originele doos met informatie is niet meer te gebruiken voor een kado.

De website en webwinkel zijn verder goed. Ook de info vertrekking na de bestelling. Betaal mogelijkheden zijn ook goed.

De reactie na de klacht m.b.t. de levering en de verpakking is erg magertjes en mag beter en klantvriendelijker.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

HdeHeus 26-05-2010

Algemene score

10,0
Mijn oordeel over Cameranu.nl is gewoon perfect.Heb ook wel eens op een andere site wat foto apparatuur besteld maar aan de snelle levering van deze firma kunnen vele ander webshops nog wel een puntje aan zuigen.
Als mijn Portemonaie het toelaat ga ik zeer zeker meedere keren gebruik maken van deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janajannie 26-05-2010

Algemene score

9,0
Ik bestelde op een woensdagavond ±20.00. De volgende dag werd de lens besteld. Dat vind ik supersnel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Onderwijs 26-05-2010

Algemene score

8,7
Deze microfoon werkt optimaal. De handleiding is helder. Fijn dat er een zakje is bijgeleverd voor de oortjes voor spreker en filmer. Het is goed mogelijk om met elkaar te communiceren. Weliswaar moet je dan even stoppen met opnamen maken, maar het stelt je in staat regieaanwijzingen te geven op fluistertoon, dus de aanwezigen in de ruimte kunnen de regieaanwijzingen niet horen. Uitstekend geschikt voor opnamen in onderwijssituaties!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

paul_canon 26-05-2010

Algemene score

9,0
Vandaag besteld - morgen in huis.
En het klopt ook nog!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raikin 26-05-2010

Algemene score

10,0
snelle aflevering.
goeie communicatie via de mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia1988 26-05-2010

Algemene score

10,0
Hele goeie service. Heb het pakketje niet binnen gekregen, gebeld en is meteen opnieuw opgestuurd en volgende dag binnen! Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

altarf 26-05-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, snel geleverd en keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

cam.franssen 26-05-2010

Algemene score

8,3
Ook mijn derde aankoop via uw winkel is snel en correct door u behandeld en binnen een dag in onberispelijke staat afgeleverd.De betaling heb ik deze keer gedaan via Ideal via mijn eigen bankrekening dus, via de ABN gaat dat zeer snel
Aanbevolen !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

communik 26-05-2010

Algemene score

9,0
Prima service, snelle levering, goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riptide 26-05-2010

Algemene score

8,0
Byzonder prettige winkel.
Klant vriendelijk.
Ook voor de beginnende hobby fotograaf.
Er worden goede workshops gegeven.
Zijn al 5 jaar klant bij cameraNu .
Komen altijd hun afspraken na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maroder 26-05-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, snelle levering, goede telefonische ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PaulWiertsema 26-05-2010

Algemene score

7,0
Bestellen was simpel en snel, levering prompt en deugdelijk.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Kire84 26-05-2010

Algemene score

8,8
Goede webshop. Niets op aan te merken. voor 16.00 besteld, morgen in huis.

Nee, dat doen die knakkers uit Urk prima :)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

james_oe 26-05-2010

Algemene score

10,0
I found the staff very friendly and helpful over the fun and as a result my transaction was very smooth and my item was delivered to me the next day. Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tico75 25-05-2010

Algemene score

9,3
correcte en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peggyvangerven 25-05-2010

Algemene score

8,0
helemaal ok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Judklo 25-05-2010

Algemene score

9,5
Bestelling binnen afgesproken tijdstip bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeroenouweland 25-05-2010

Algemene score

9,0
Niks op aan te merken! Ik ben netjes te woord gestaan en op een vraag die ik had, is goed op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik_v_b 25-05-2010

Algemene score

8,5
Voor de 2e keer een lens en accessoires gekocht. Wederom netjes de volgende dag bezorgd. Gezien slechte ervaringen met Voordeelhalen blij dat hier de echte voorraadstatus wordt getoond...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kim88Brabant 25-05-2010

Algemene score

8,8
Goede site snel geleverd helemaal goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dolf1956 25-05-2010

Algemene score

9,7
binnen een dag in huis

en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tdejager 25-05-2010

Algemene score

9,0
snelle levering, keurig verpakt en concurrerend qua prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glfnooijen 25-05-2010

Algemene score

8,7
zeer snelle service en zal in de toekomst zeker weer wat bestellen bij jullie als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews