cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

psilin 30-05-2010

Algemene score

8,3
Gewoon een prettige winkel, deskundig en vriendelijk personeel.

Enige nadeel is dat deze zaak zo succesvol is, dat de wachttijden in de winkel erg kunnen oplopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

a.i.kretzschmar 30-05-2010

Algemene score

9,0
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charliepol 30-05-2010

Algemene score

8,0
Prima winkel. Ben er zelf niet geweest, maar ze houden je goed op de hoogte van je bestelling en als je hebt betaald is het de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gervoskamp 30-05-2010

Algemene score

8,2
zoals afgesproken werd de bestelling keurig door tnt de volgende dag bezorgd
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroenjc 30-05-2010

Algemene score

10,0
goed, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raco71 30-05-2010

Algemene score

8,5
Scherpe prijzen, overzichtelijk en ruim assortiment. Helaas geen mogelijkheid voor vergelijking van producten.

Bereikbaarheid online natuurlijk prima, op locatie (Urk) niet uitgeprobeerd.

Bestelling zeer snel en probleemloos afgewikkeld, goed verpakt. Bestelprocedure is duidelijk, eenvoudig en biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt voor prettig bestellen (betaalmogelijkheden, afhalen of laten bezorgen voor een normale prijs, tips voor mogelijk interessante accessoires)

Een bonus voor de optie "bestellen zonder account" zodat je alleen maar de gegevens hoeft in te voeren die noodzakelijk zijn voor een bestelling (en dat je niet eerst een account moet aanmaken, via email activeren en dan pas door kunt gaan met bestellen). Fijn!

Na een week een vriendelijk verzoek om webshop bij Kieskeurig te beoordelen. Bij deze gedaan, want ik gebruikte KiesKeurig ook om bij CameraNu.nl terecht te komen.

Vooralsnog gewoon een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IvoH74 30-05-2010

Algemene score

9,5
Zeer correcte afhandeling van de order. Alles is volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamz3 30-05-2010

Algemene score

10,0
prachtig pand en mooie winkel.
Deskundig en vriendelijk personeel.
Tevens zijn de prijzen erg laag, dus voor onze portemonee
erg fijn en ook de bereikbaarheid en de parkeer-
plaats is top.
De koffie is goed, kortom een
echte aanrader deze CAMERANU.NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatankas 30-05-2010

Algemene score

8,0
Op zich prima service en uitleg. Goede en overzichtelijk website.

Alleen hebben ze artikelen op de site staan, waarbij "op voorraad" staat, terwijl je deze dan via IDeal betaald, en de volgende dag te horen krijgt, dat ze niet meer op voorraad zijn.

Daarna wel een correcte afhandelingen met terug betaling, maar ja dan ben je een week verder.

Tevens bij door vragen krijg je te horen, dat je beter langs kan komen. Is toch een aandachtspunt, om dan toch klantvriendelijk te blijven.

M.v.g. Wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

hoven081 30-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering. Klantenservice correcte en snelle afhandeling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jepo 30-05-2010

Algemene score

9,0
Om 20:00 u 's avonds een SD-card besteld, de volgende ochtend om 9:15 u al door de postbode bezorgd!! Wat supersnel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransReijnen 30-05-2010

Algemene score

8,8
Duidelijke en overzichtelijke website, snelle verzending met track&trace, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckyboyshy 30-05-2010

Algemene score

10,0
Thank you

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devriesengeneering 29-05-2010

Algemene score

9,2
Geweldige service!

Besteld vrijdag 28-05-2010 om 19.43 uur, afgeleverd zaterdag 29-05-2010 om 12.30 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missfoto12 29-05-2010

Algemene score

8,3
Goede service. Ik had aangegeven om het product op te halen in de winkel, echter door omstandigheden lukte dit niet. Ze hebben zonder probleem mijn order veranderdt zodat het thuis gestuurd werd. Ook de betaling was hierdoor prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jongsma1937 29-05-2010

Algemene score

8,0
Goed gesorteerde winkel met goed geinformeerd personeel en een zaak waar ik graag terugkom.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

lgreen 29-05-2010

Algemene score

10,0
Website is overzichtelijk.
Bereikbaarheid bij vragen prima.
Bestelling en levering: zoals afgesproken.
Aftersales: geen ervaring mee. (Nog)niet nodig gehad. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relyveld 29-05-2010

Algemene score

8,3
Zeer uitgebreid assortiment en grote showroom, waar nagenoeg alles ook ter hand te nemen valt. Dit is met name voor camera's een zeer positief punt. Ook wordt in de bestelling gesproken over "reservering"; hiermee wordt bedoeld dat je bij afhalen alsnog kunt besluiten van de koop af te zien of de keus op een ander camera te zetten. In de showroom een goed functionerend nummersysteem, met onderscheid voor enkel afhalen, ruimer tijd voor uitleg/informatie en een nog ruimere optie. Het is daarmee méér dan een webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

meek1970 29-05-2010

Algemene score

9,8
Prima winkel. Ook via internet bestellen en thuis laten bezorgen gaat meer dan goed.

Advies in de winkel is gedegen en men neemt de tijd voor je. En belangrijk.. ze smeren je niets aan wat je niet nodig hebt!


Wij kochten daar al meerdere keren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oliekan 29-05-2010

Algemene score

7,8
Had na een periode problemen met de camera. Ikheb de klacht gemeld en de camera opgestuurd. Daarna werd ik geregeld op de hoogte gehouden van de status en binnen redlijke tijd had ik mijncamera gerepareerd terug.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

m.otte 29-05-2010

Algemene score

9,0
Perfecte winkel, zowel online als in echt.
Heb je iets nodig op gebied van foto of video? Echt de moeite waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

woltink 29-05-2010

Algemene score

8,3
Goede berichtgeving, doen wat ze beloven en ook snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wennink 29-05-2010

Algemene score

9,3
alles klopte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen_v_N 29-05-2010

Algemene score

9,7
Het product is snel bezorgd en alles klopte. Betaling is makkelijk en snel. Iets retour zenden aan deze winkel gaat ook goed, ze bekijken het product en je reden van retour en je krijgt snel je geld terug. Ik zou dan ook iedereen met het volste vertrouwen deze winkel aanraden. Ik zelf koop nergens anders meer mijn camera producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waus26 29-05-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke site en de bestelling was in no time afgerond. Tel daarbij de snelle levering op en er is weer een tevreden mens bij.

Heb verder geen contact gehad met ze maar er kwamen steeds keurig mailtjes met updates over je bestelling, bereikbaarheid en after sales heb ik daarom niet beoordeeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carl Derks 29-05-2010

Algemene score

8,0
Het wreende vind ik dat ik een statief en kop en tas heb gekocht. alles hoorde bij elkaar maar het statief past niet in de tas. Deze heb ik terug gestuurd en dit is verder prima afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

WimKoevoets 29-05-2010

Algemene score

9,0
Op zaterdagochtendvroeg is het al een drukte van belang. Het nummertjes systeem zorgt ervoor dat iedereen bij de juiste medewerker terecht komt, het wachten wordt veraangenaamd door de (gratis) koffie en er zijn veel dingen te zien. Als je aan de beurt bent wordt er ruim de tijd genomen om te luisteren en adviseren, er worden alternatieven aangedragen en de medewerkers weten waar ze het over hebben. Daarbij is de prijsstelling zeer scherp.

Al met al een positieve ervaring en een aanrader!
Zeer zeker de moeite waard om even naar toe te rijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oohlaf 29-05-2010

Algemene score

8,0
Prettig advies in de winkel bij afhalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fotocamera 28-05-2010

Algemene score

8,8
Op de website staat duidelijke informatie over de producten en ook over wat er past bij deze producten. Dat is erg handig bij het uitkiezen.
Alles wordt snel en netjes te leveren precies zoals ze aangeven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddiedeJong 28-05-2010

Algemene score

8,5
Mooie winkel, goed bereikbaar.
Goede parkeergelegenheid, klantvriendelijk en snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikzelf 28-05-2010

Algemene score

9,0
gewoon zoals het hoort: duidelijke informatie en berichtgeving. probleemloos besteld en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peejjee 28-05-2010

Algemene score

9,3
Op verschillende sites gezocht naar de mooiste aanbieding. De kitlens heeft zeer goede recensies op verschillende sites, maar is niet even makkelijk leverbaar. Cameranu.nl geeft de een na beste prijs. Nog gebeld met cameranu.nl om zeker te weten dat de combinatie echtleverbaar is. Vrijdag vóór 16 uur besteld en zaterdagmiddag aangetekend bezorgd. Bestelling was te volgen via track'n trace. Ben helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickmosesfotografie 28-05-2010

Algemene score

10,0
goeie service en af handeling ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardvolker 28-05-2010

Algemene score

9,8
uitstekende, want duidelijke en goed bereikbare website, snelle levering en goede after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femened 28-05-2010

Algemene score

8,0
Prima winkel, goed en vriendelijk personeel. Ik werd prima geholpen en ben een tevreden mens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MartinHolleman 28-05-2010

Algemene score

9,0
Vrijdagmiddag om half 5 besteld, zaterdagochtend in huis: geweldig!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zjozz 28-05-2010

Algemene score

8,8
Goede bereikbare en informatieve site.Vragen worden snel beantwoord. Na bestelling volgt een vlotte levering, waarvan de aangegeven tijd ook nog gehaald werd. Hieruit blijkt dat voorraad zoals aangegeven op de site ook echt voorraad is.
No-nonsense mentaliteit bij dit bedrijf. Bij aflevering mag/kan je eerst je bestelling nog controleren of alles in orde is.
Hier krijg je als klant nog echt het gevoel een klant te zijn!!!
Als dit zo blijft kom ik er graag nog eens terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P.H.Boom 28-05-2010

Algemene score

8,0
prima winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Zijnstra 28-05-2010

Algemene score

9,0
Betreft reparatie van camera.
Camera in 2009 aangekocht, en alle gegevens waren nog bekend.
Reparatie vond plaats na mondeling gegeven voorlichting, die stipt werd uitgevoerd: pas na goedkeuring van een uitgebrachte offerte.
E.e.a. ruim binnen de gestelde tijd daarvoor.
Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvana2000 28-05-2010

Algemene score

10,0
Geweldige service. Bedankt!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.w.assink 28-05-2010

Algemene score

9,0
Bestelling keurig en snel afgeleverd en was goed te volgen via emails van CameraNu.
Fijn is ook dat er al meteen een aantal pakketten worden aangeboden, waaruit je vervolgens kunt kiezen.
Zoekfunctie bij de website is niet perfect, maar daar valt mee te leven.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Nog geen ervaring met aftersales

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Niatsch 28-05-2010

Algemene score

9,3
I've ordered yesterday at 4 pm. My order has been shipped at 6 pm. The delivery arrived today at 1 pm!
Less than 24 hours for international shipping(NL=>BE)
AMAZING! Perfect service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mirella26 28-05-2010

Algemene score

9,0
super snelle levering. Binnen 24 uur pakketje met bestelling in huis. Geweldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayla2005 28-05-2010

Algemene score

9,0
Supersnel en een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelKous 28-05-2010

Algemene score

8,5
Zeer correcte afhandeling.
Product direct op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Krista78 28-05-2010

Algemene score

7,7
zeer snelle en acurate service. Ik had mijn bestelling na 21.00 geplaatst, maar werd wel de volgende dag bezorgd!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

granny13 27-05-2010

Algemene score

10,0
De service van cameranu.nl is geweldig! Op de website staat dat bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 16:00 uur de volgende dag worden bezorgd. Ik heb mijn bestelling vrijdagavond tegen 18:30 geplaatst en tot mijn grote verrassing werd het artikel de volgende middag al bezorgd!! Voorgaande bestellingen werden even prompt bezorgd.
Niets dan lof!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tab1964 27-05-2010

Algemene score

9,3
goede snelle levering en keurig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pebble 27-05-2010

Algemene score

9,0
prima levering volgens afpsraak: de volgende dag! prima service, overzichtelijke website, voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotoFrank46 27-05-2010

Algemene score

8,5
Ondanks het feit, dat in Urk een een nummertje moet trekken wordt je er niet als een nummer behandeld. Integendeel men is vriendelijk en men neemt de tijd voor je.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews