cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KiesKouwer 16-05-2010

Algemene score

9,7
Feitelijk had ik de camera al op een andere website willen bestellen maar daar werd tegenstrijdige informatie gegeven over of het op voorraad was ja of nee. Hier was de informatievoorziening het best.

Alleen de afleverkosten heb ik verkeerd gelezen. Heb daarom gekozen voor TNT + aangetekend om dat ik dacht dat gewoon TNT post niet mogelijk was. Vandaar een 9 ipv een 10 voor de website.

Eigenlijk heb je aan de FS62 niets zonder een SD kaart. Dat werd niet expliciet vermeld (wel impliciet). Deze heb ik dus later bijbesteld voor extra afleverkosten (nu niet aangetekend).

Als websites na bestelling het artikel binnen 2 dagen op de mat hebben liggen dan is dat een 10 waard.

After sales heb ik niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwinbax1963 16-05-2010

Algemene score

9,0
Koop er nu al jaren m'n fotospullen en ondanks dat de winkel behoorlijk groter is geworden , heb ik nog nooit klachten gehad. Ooit service nodig gehad van Nikon en ook toen stond camera.nu haar mannetje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wfj_j 16-05-2010

Algemene score

9,0
Cijfers spreken voor zich....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.n.j 16-05-2010

Algemene score

8,5
Kan after sales niet beoordelen omdat dit niet nodig is geweest.
Artikel gehaald uit Urk. Ondanks veel drukte was er alle tijd om de vragen te beantwoorden en was de voorlichting prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luuk58 16-05-2010

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte werden we snel en prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkarremans 16-05-2010

Algemene score

10,0
Absoluut een top-leverancier.
Mijn mening is gebasserd op meerdere bestellingen. Zowel de aflevering, als levertijd telkens geheel volgens belofte waargemaakt.
Echt een zeer betrouwbare leverancier. Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paka4 15-05-2010

Algemene score

8,7
We zijn op de site gaan kijken en vergelijken en hebben uiteindelijk hier gekocht.
Goede en zeer snelle service.!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianstoof 15-05-2010

Algemene score

9,2
de camera die wij op het oog hadden, was niet op voorraad. Door een e-mail te sturen, werden wij op de hoogte gehouden van de te verwachten levertijd. Zodra de camera op voorraad was, kregen wij een mail waardoor wij onze camera toch nog konden bestellen.
Binnen een dag in huis. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvdHorst 15-05-2010

Algemene score

10,0
Website is duidelijk en up-to-date.
Terugkopppeling via mail over de status van de bestelling.
Ooit een objectief teruggestuurd zonder reden, geen probleem en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwofoto 15-05-2010

Algemene score

10,0
Super snelle levering....beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benvb 15-05-2010

Algemene score

9,3
Keurige zaak en heel deskundig geholpen. Tijdens de rondgang in de zaak genoten van een heerlijke kop koffie. Door goed systeem senl aan de beurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leenjoke 15-05-2010

Algemene score

9,0
erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hestiel 15-05-2010

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad met CameraNu. Hier werd ik zeer vlot en correct te woord gestaan. Vervolgens via internet de bestelling geplaatst en deze was de dag erna al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvanderZwet 15-05-2010

Algemene score

9,0
Via Ideal betaald en de volgende dag keurig in huis.
Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

anetquartel 15-05-2010

Algemene score

9,2
Snelle verzending, goed verpakt. Alles oke.
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blade900 15-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FaasvanRietschoten 15-05-2010

Algemene score

10,0
Heldere gang van zaken met betrekking tot bestelling via website. Vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan500D 15-05-2010

Algemene score

9,2
Super snelle levering! vrijdag's avond rond 20.15 besteld, en al zaterdag ochtend voor 11 uur op de mat!

product keurig verpakt.

Goede informatie omtrent alle stappen in het bestel proces, bevestiging, rekening en verzending.

En dat voor de laagste prijs van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 15-05-2010

Algemene score

9,7
Snelle levering voor een goede prijs. Wij komen zeker nog een keer terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdH777 15-05-2010

Algemene score

8,7
Zeer snelle en correctie levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

canonmen 15-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PepperKoper 15-05-2010

Algemene score

9,5
Prima website, bovenal zeer goedkoop. Daarnaast: in voorraad is ook daadwerkelijk in voorraad. (Gister) Vrijdag besteld, en via track & trace is nu al te zien: chauffeur is onderweg; snelle bezorging!
Bereikbaarheid is niet van toepassing, simpelweg onnodig om ze te bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke1960 15-05-2010

Algemene score

9,7
Ik ben zeer tevreden over de telefonische bereikbaarheid van Cameranu. Ook de wijze waarop ik te woord werd gestaan sprak me aan. Goede informatie, kundig advies, rustig en erg vriendelijk, in een woord: optimaal.
Samen met de prijs die hier toch echt lager dan gemiddeld is voor mij meer dan voldoende reden om voor Cameranu.nl te kiezen. Ook de levering was snel en perfect.
Nu moet ik mijn gekochte toestel nog beter leren kennen. Ik hoop dat de behulpzaamheid bij evt. vragen of advies zo blijven.
Maar daar vertrouw ik op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.burgers 15-05-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering,ik kon alles wat ik nodig had in 1 pakket bestellen en alles kwam compleet aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuusElshof 14-05-2010

Algemene score

8,8
Goede site, veel keuzen en snel en juist geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob5910 14-05-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs, snelle levering, en een prettige website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jb29 14-05-2010

Algemene score

7,7
Flitser besteld,betaald en deze na twee werkdagen keurig verpakt ontvangen. Middels tracking en tracing was ik hiervan op de hoogte gesteld.
Met after sales geen ervaring

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

germohlmann 14-05-2010

Algemene score

8,7
Voor vieren besteld en de volgende middag geleverd. En tegen een uiterst scherpe prijs. Helemaal top.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger70 14-05-2010

Algemene score

9,0
De winkel kwam de belofte zoals beschreven na. Op vrijdag besteld en zelfs op zaterdag kwam TNT voor rijden met het pakket. Prima service.

Op een aanvullende vraag die we stelden via de mail werd binnen een half uur gereageerd. Dit hebben we nog niet eerder meegemaakt Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenbeek57 14-05-2010

Algemene score

9,2
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koplan 14-05-2010

Algemene score

8,5
mooie winkel,goed advies,nog geen aftersale nodig gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tavery 14-05-2010

Algemene score

8,0
uitstekend .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frits1953 14-05-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonschoonens 14-05-2010

Algemene score

8,3
OM !9.00 besteld de volgende dag om 10 uur binnen, terwijl ze deze service bieden tot 16.00 uur bestellen dan volgende dag geleverd, klasse!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

HarryvanRijn 14-05-2010

Algemene score

10,0
Cameraland is echt een superwinkel, ik was echt onder de indruk bij mijn bezoekje, om een lens af te halen. Het oogt heel erg druk (veel klanten), maar door een goed systeem met nummertjes was ik toch heel snel aan de beurt en had mijn lens in handen. Veel en veel goedkoper dan waar ook!! Ik heb nog diverse andere lenzen en camera toebehoren vergeleken, maar Cameraland is ECHT de goedkoopste!!!
Mijn Canon EOS 17-85 lens zou in Den Haag 200 Euro duurder zijn geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptoussaint 14-05-2010

Algemene score

10,0
Mijn ervaringen met Cameranu.nl zijn uitstekend. Ik heb de laatste jaren meerdere producten bij Cameranu.nl gekocht, waaronder camera's en objectieven. De levering was steeds volgens afspraak, in een enkel geval was er even wat vertraging, maar de communicatie daarover verliep vervolgens naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verwijs 14-05-2010

Algemene score

8,5
Artikel werd dezelfde dag verzonden en 2 dagen later netjes verpakt bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

leemphil 14-05-2010

Algemene score

9,5
Tot nu toe al veel gekocht op het gebied van camera's en een printer.
Alles prima en prompt geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Heijnen 14-05-2010

Algemene score

9,0
Opnieuw een artikel gekocht bij CameraNu.nl en opnieuw tot volle tevredenheid. Scherpe prijzen, goede service, vriendelijke medewerkers, etc. En niet te vergeten: uitstekende koffie :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Parree 14-05-2010

Algemene score

9,5
Laatst was ik weer bij camera nu
en werd weer deskundig geholpen
met mijn probleem om echte Zwart wit foto's te kunnen afdrukken (digitaal)!
Ik werd aangeraden om Ilford papier te gebruiken O.A.Bariet papier en nu heb weer prachtige foto's met een prima grijs trap zoals ik ze vroeger in de DOKA ook maakte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landmanp 14-05-2010

Algemene score

8,0
Het bestelde product werd de volgende dag al geleverd. Echt helemaal geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

eisma 13-05-2010

Algemene score

7,3
Alles keurig volgens afspraak en optijd geregeld!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Roelof1954 13-05-2010

Algemene score

10,0
Al vaker gekocht bij Cameranu. Prima voorlichting, goede aanbiedingen, voorraad zoals gemeld op website klopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

treinscoot 13-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering, kan niet anders zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

videofarmer 13-05-2010

Algemene score

10,0
Voor mij een heel goede zaak waar je deskundig word geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulussie56 13-05-2010

Algemene score

5,0
Website en aanbod is wel in orde, maar aftersales is slecht,..tenminste in mijn geval; heb voor ruim 2000 euri's een spiegelreflex-camera met objectief gekocht( D300s+16-85 vr), zelf afgehaald, bleek de lader kapot te zijn.Direkt gemeld, andere dag teruggestuurd, zit al bijna 2 weken te wachten op een nieuwe of gerepareerde
lader.(kan mn camera dus niet uittesten/gebruiken) In de eerste dagen verzocht een nieuwe lader toegestuurd te krijgen, maar was niet op voorraad volgens cameranu.(op website stond de lader toen gewoon op voorraad)Kortom; 1 grote tegenvaller---ik ga nog veel meer kopen daar hoor!NOT

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Jan-Snel 13-05-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website.
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

riescj 13-05-2010

Algemene score

9,8
Paar weken geleden een camera gekocht bij hun.
Afgezien dat de camera prima werkt is de levering na 1 dag binnen en de afhandeling en response helemaal in orde.
Ergo: prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansvanPelt 13-05-2010

Algemene score

8,7
Zeer snelle levering, keurig verpakt.
Telefonisch vlot en goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinfelaar1952 13-05-2010

Algemene score

9,5
Alles wordt snel gelevert en is van uitmuntende kwaliteit.
Een zeer betrouwbare winkel op het internet.
Met de winkel op Urk zelf heb ik (nog) geen ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews