cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

klikklak 18-05-2010

Algemene score

8,8
Fantastische service en zeer aantrekkelijke prijzen. Cameranu.nl is echt mijn winkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pythagoras1960 18-05-2010

Algemene score

9,3
Uitstekend, lekker snel en foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feestvieren 18-05-2010

Algemene score

9,0
Website:
Bij het gewenste product staan duidelijk en overzichtelijk alle opties vermeld, erg handig!

Bereikbaarheid:
Tot op heden binnen ca. 10 minuten bericht terug, mail werkt in ieder geval prima!

Bestelling en levering:
Na het plaatsen van een bestelling heb je binnen ca. 10 minuten een bevestiging met daarin alles wat je moet weten.

After Sales:
Bij het stellen van vragen wordt je goed ondersteund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PECO43 18-05-2010

Algemene score

9,5
Zeer tevreden over de manier van bestelling en de begeleidende berichtgeving via e-mail tijdens het verloop van de levering en de snelheid van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jns 18-05-2010

Algemene score

7,0
goede en snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

pmeijvogel 18-05-2010

Algemene score

10,0
Twee maal een bestelling geplaatst en beide keren was de zending keurig verpakt en zeer snel binnen. Groot voordeel vind ik het brede assortiment en het ook daadwerkelijk op voorraad hebben van deze artikelen. Geen ervaring met after sales omdat ik daar geen beroep op hebben hoeven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robin001 18-05-2010

Algemene score

8,2
Hele ordering en levering verliep soepel en conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

petervro 18-05-2010

Algemene score

9,3
hard er een hard hoofd in om zoveel geld uit te geven via een online-winkel. Het produkt kende ik al dus een uitgebreide uitleg hoefde ik niet. Het is me 100% meegevallen. De bestelling werd snel uitgevoerd, ook kon ik via track en trace van tnt het proces volgen. Spullen waren goed verpakt in stevige doos en lege ruimtes id doos opgevuld met speciaal papier om schokken te voorkomen. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice200577 18-05-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle en correcte levering van de bestelling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris1563 18-05-2010

Algemene score

9,0
snelle levering, alles werkt goed samen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

geert8380 17-05-2010

Algemene score

9,2
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lankiestorm 17-05-2010

Algemene score

8,5
Gewoon goed, deskundig en vriendelijk personeel, goede routing in de winkel, en men neemt de tijd voor een klant!

Web site overzichtelijk, kort en bondig, geen oeverloze doorlussingen, maar gewoon "to the point".

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EstherV72 17-05-2010

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering, duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KritischeKlant 17-05-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel. Had al eerder een Canon MP610 gekocht die goed beviel voor een goede prijs. Nu de MP640 die wederom een goede prijs had. Levering op tijd. Geen idee hoe de aftersales/service is. Ik had hem niet nodig. En dat is het beste!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pluimzegge 17-05-2010

Algemene score

7,0
groot assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mathias-design 17-05-2010

Algemene score

8,3
Website is duidelijk, kan makkelijk die dingen vinden die ik zoek, bereikbaarheid per telefoon is prima, krijg snel de juiste informatie hoe ik mijn bestelling kan plaatsen en ook andere vragen over de producten worden duidelijk en snel beantwoord. Direct nadat ik de bestelling via de website had geplaatst ontving ik een email met bevestiging van mijn bestelling en over het verdere verloop inclusief hoe ik mijn bestelling kon volgen. De levering is zoals beloofd binnen 24 uur indien besteld voor de tijd die op de website vermeld wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jjscholl 17-05-2010

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk, inmiddels 3x meerdere artikelen tegelijk besteld.
Van deze artikelen was volgens de site alles op het moment van bestelling op voorraad.
Bij mijn 3 bestellingen was telkens een van de 2 volgende werkdagen de bestelling binnen.
Wat betreft bereikbaarheid en aftersales geen oordeel omdat ik die nog niet nodig heb gehad of gebruik heb hoeven maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.souer 17-05-2010

Algemene score

7,7
Ik ben bijzonder goed geholpen en het produkt voldoet geheel aan mijn verwachting

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

pbroersen 17-05-2010

Algemene score

9,5
niets te wensen over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RGM 17-05-2010

Algemene score

9,3
Prima service. Bestelling 's middags geplaatst en de volgende ochtend al bezorgd! Zou hier zo weer een bestelling doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schroor 17-05-2010

Algemene score

8,5
Prijs kwaliteit verhouding is prima. Er wordt snel gereageerd op E-mail. Alleen in de winkel op Urk zijn wacht tijden van een uur ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Kappetein 17-05-2010

Algemene score

9,0
zeer te vreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jela1000 17-05-2010

Algemene score

8,5
Erg tevreden over deze winkel. Snelle levering, komen beloftes na, direct antwoord op vraag per email. Ook bij retouren snelle en goede afwerking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbeentjes 17-05-2010

Algemene score

8,8
Nette en plezierige afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kokimo 17-05-2010

Algemene score

9,0
Zeer vlotte levering! En alles netjes verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

eroeland 17-05-2010

Algemene score

7,3
We zijn naar de winkel gegaan, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

basrob 17-05-2010

Algemene score

8,8
Na 5 uur besteld en toch de volgende dag al in huis. Perfect!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dovipr33 17-05-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ineke8 17-05-2010

Algemene score

8,5
heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fvworkum 17-05-2010

Algemene score

8,3
Snel en geen onzin.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan3buster 17-05-2010

Algemene score

7,7
snelle levering. Jammer dat niet alles in 1 keer verstuurd kon worden. Scheelt €6,50.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

francois2 17-05-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle en betrouwbare service...daarnaast meestal de goedkoopste internetwinkel voor foto gerelateerde producten. Aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PBogers 17-05-2010

Algemene score

9,0
Besteld, betaald, geleverd. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

corinavovm 17-05-2010

Algemene score

7,0
Het bestellen en aflevering is naar wens verlopen. Met klachten, weet ik niet daar ik ze nog niet heb.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

svermeulen04 17-05-2010

Algemene score

8,8
Snel en goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Photohenko 17-05-2010

Algemene score

9,0
Alles ging correct !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nrfaber 17-05-2010

Algemene score

7,3
Dit was de eerste aankoop bij cameranu.nl. Dit is zeer goed bevallen. De bestelling wordt door henzelf afgeleverd in overleg op de plek waar dat gewenst is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Priscilla1977 17-05-2010

Algemene score

8,2
Top geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DiniBangma 17-05-2010

Algemene score

8,7
De website werkt prima, fijn dat als je een product koopt er suggesties voor accessoires gegeven worden. Het enige jammer was dat er bij de camera niet standaard een flashcardje zit, gelukkig had ik er een besteld.

Pakje werd op tijd bezorgd, en camera is heel fijn !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josehermans 17-05-2010

Algemene score

6,2
Ik heb een cameralens en een cameratas gekocht. Levering was snel. In de omschrijving van de tas op de site stond dat er een body en 2tot 3 lenzen in zouden moeten passen. Ik kreeg er maar nauwelijks 1 body en 2 kleine lenzen in. Erg krap, de rits ging bijna niet dicht. Ik wilde de tas dus omruilen voor een andere. Hiervoor moest ik echter 6,50 verzendkosten betalen voor de retourzending en weer opnieuw 6,50 voor de nieuwe tas. En dat terwijl de tas niet voldeed aan de omschrijving op de website! Dit kostte mij dus 13 euro extra. Vervolgens heb ik de tas retour gestuurd en een nieuwe tas bij een andere aanbieder gekocht. Daar was de tas goedkoper en de verzendkosten veel lager.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

E.Kause 17-05-2010

Algemene score

8,5
duidelijke informatie over aankoop en aflevering produkt. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ketoo 16-05-2010

Algemene score

9,5
duidelijke site, veilige betaling en zeer snelle levering. Artikelen worden prima verpakt zodat ze zonder gebreken geleverd worden. Al met al een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.Karmiggelt 16-05-2010

Algemene score

8,5
Goed product.Snelle afhandeling.Bestelwijze zeer simpel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sollavie 16-05-2010

Algemene score

8,3
de bestelling is -zoals het ook hoort- vlekkeloos verlopen.

ik ben het aangekochte product aan het uitproberen en alles verloopt nog naar wens

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theijs 16-05-2010

Algemene score

9,5
Perfecte en zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wve16 16-05-2010

Algemene score

8,5
correcte en snelle afhandeling, prima beschrijving bij product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

KiesKouwer 16-05-2010

Algemene score

9,7
Feitelijk had ik de camera al op een andere website willen bestellen maar daar werd tegenstrijdige informatie gegeven over of het op voorraad was ja of nee. Hier was de informatievoorziening het best.

Alleen de afleverkosten heb ik verkeerd gelezen. Heb daarom gekozen voor TNT + aangetekend om dat ik dacht dat gewoon TNT post niet mogelijk was. Vandaar een 9 ipv een 10 voor de website.

Eigenlijk heb je aan de FS62 niets zonder een SD kaart. Dat werd niet expliciet vermeld (wel impliciet). Deze heb ik dus later bijbesteld voor extra afleverkosten (nu niet aangetekend).

Als websites na bestelling het artikel binnen 2 dagen op de mat hebben liggen dan is dat een 10 waard.

After sales heb ik niet nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwinbax1963 16-05-2010

Algemene score

9,0
Koop er nu al jaren m'n fotospullen en ondanks dat de winkel behoorlijk groter is geworden , heb ik nog nooit klachten gehad. Ooit service nodig gehad van Nikon en ook toen stond camera.nu haar mannetje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wfj_j 16-05-2010

Algemene score

9,0
Cijfers spreken voor zich....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.n.j 16-05-2010

Algemene score

8,5
Kan after sales niet beoordelen omdat dit niet nodig is geweest.
Artikel gehaald uit Urk. Ondanks veel drukte was er alle tijd om de vragen te beantwoorden en was de voorlichting prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews