cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43716 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LindaRF 02-06-2010

Algemene score

10,0
Ik kan echt alleen maar zeer positief zijn over deze webwinkel, bestelling de volgende dag al ontvangen in perfect verzorgde verpakking. Ook wordt je zeer goed geinformeerd per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvittali 02-06-2010

Algemene score

9,0
Je moet vaak terug naar het hoofdmenu van de website en deze weer volledig aflopen bij bestelling van meer dan 1 artikel. Site van Cameranu.nl is wel overzichtelijk. Vragen per mail worden vrijwel onmiddellijk beantwoord en bestellingen op verzoek nog aangepast. Teveel betaalde bedragen binnen een week retour. Dit is wat ik van anderen heb gehoord en nu zelf ook heb ervaren. Super service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjdeklein 01-06-2010

Algemene score

8,8
goede prijs en kwaliteit, snelle bezorging, snelle reactie op emails en goede service wanneer er een probleem is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoPN48 01-06-2010

Algemene score

9,8
In mijn beleving de meest informatieve website tot nu toe.
Geen hinderlijke pogingen tot cross-selling. Optimaal bereikbaar. Bestelling snel en zonder toeters en bellen. Echt een korte levertijd en op tijd bezorgd. Na aankoop reflecteren is niet altijd leuk, maar wel goed dat de klant zijn mening kwijt kan. Al met al een uiterst plezierige aankoop ervaring.
Wel graag de winkel aanhouden want een bezoek aan jullie winkel lijkt mij de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikond90 01-06-2010

Algemene score

9,3
Winkel komt wat levertermijn betreft haar beloften na. Volledig pakket van origineel Ned.import voor een alleszins redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patr1ck 01-06-2010

Algemene score

9,5
Woensdagavond besteld (na 18:00), maar toch de volgende dag in huis! Netjes verpakt en keurig wat ik besteld had.
Zeker een aanrader om hier te bestellen wat je zoekt!
Mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn handycam dan bestel ik het hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_luijckx 01-06-2010

Algemene score

7,8
Erg snelle levering. Wel jammer dat er bij een bestelling van €1250 niet even nagebeld wordt of alles in orde is. Verder erg goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

HarrieenBert 01-06-2010

Algemene score

9,8
5 lenzen besteld om de beste van de vijf te houden. Getest en 4 teruggestuurd.
Communicatie zeer snel en to-the-point verlopen. Geen enkel probleem met teruggave, zeer snel en goed geregeld.
Kortom, alles 100% goed verlopen, beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_h 01-06-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tyra1972 01-06-2010

Algemene score

9,2
ruim assortiment, goede prijzen, en hele vriendelijke en deskundige verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xyz24pqrsT 01-06-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goed en zeer snel.
Bereid tot helpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Fijma 01-06-2010

Algemene score

9,3
prima service, prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinfelaar1952 01-06-2010

Algemene score

9,5
Groot assortiment en snelle levering met een veilige betaling. En dat allemaal vanuit huis met de computer bereikbaar. De tijd van de gewone winkel om de hoek is voorbij en dat begin je nu te merken. Bijna niets in voorraad, wat er in de winkel staat is vaak het enige wat beschikbaar is, of ze hebben ook een bestelwebsite.
Biedt alleen nog soelaas aan senioren die nog digibeet zijn; ik niet ;)
Dus Cameranu, ga zo door, een goede formule.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RhBAlegra1 01-06-2010

Algemene score

8,2
duidelijke website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kiefben1 01-06-2010

Algemene score

9,2
Ik heb de printer 's-avonds om ongeveer 20.00 uur besteld en per Ideal betaald.
Dezelfde avond kreeg ik bericht, dat de printer aan TNT was aangeboden. Ik kon de zending volgen via Track en Trace.
De volgende dag ontving ik de printer al, keurig verpakt.
Zo snel en correct heb ik de koop en afhandeling nog nooit gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram1978 01-06-2010

Algemene score

10,0
Heb 2 bestellingen gedaan en ze zijn beide perfect geleverd.. Had ze de volgende dag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

runner61 01-06-2010

Algemene score

8,8
Cameranu is al een flink aantal jaren mijn favoriete leverancier. Men reageert snel op vragen, levert de producten snel uit, men denkt mee, men geeft vakkundig advies, voor mij als freelance fotograaf een van de top online webwinkels op cameragebied en andere extra zaken. Digital Street Beuningen deed ik vroeger veel mee, maar assortiment is beperkter en men concentreert zich op allerlei andere zaken. Kamera-Express in Capelle is mijn 2e fotowinkel. Voorkeur dus voor Cameranu laten ze zo door gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhkeuper 01-06-2010

Algemene score

8,7
Uw bedrijf is geweldig goed te bereiken.Er is een keur aan materiaal,waar je met plezier naar kijkt.
Ondanks het feit dat er tussen 12.00 en 14.00 uur pauze was,werden we toch correct door een van uw mensen geholpen.Erg plezierig!
een vriendelijke groet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob54321a 01-06-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs, breed assortiment, goed telefonisch geholpen bij wijziging bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarBran 01-06-2010

Algemene score

9,5
Ik bestelde een Canon lens (28mm f/1.8). Helaas voldeed de lens niet aan mijn (persoonlijke) verwachtingen. Dit lag dus noch aan de lens, noch aan CameraNU. Ik stuurde de lens terug binnen de zeven dagen afkoelingsperiode en alles werd probleemloos afgehandeld door CameraNU. Jammer dat de lens me niet beviel, maar de gehele service van CameraNU is zeer goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvdongen 31-05-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering.
Transactie zonder problemen verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bhthaken 31-05-2010

Algemene score

8,3
Goede en snelle afhandeling, goede communicatie van de status van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Redlaw 31-05-2010

Algemene score

8,5
Ietsje duurder dan de concurrent, maar zeer betrouwbaar.Dat maakt het prijsverschil weer meer dan goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Syl10anne 31-05-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website
Vlotte aflevering
goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamruitenberg 31-05-2010

Algemene score

8,2
camera kwam prima op tijd aan,
keurig verpakt!

kan goed vergelijken op de site
goed overzicht..
ideaal zo !!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dhuberts 31-05-2010

Algemene score

8,7
Zeer snel en volledig geleverd, deze webshop is prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Pholsius 31-05-2010

Algemene score

9,5
Ik vind CameraNU een goed bedrijf, omdat ze snel afleveren en ook goede kwaliteit hebben geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jlagendijk 31-05-2010

Algemene score

9,5
Prima website.
Alles overzichtelijk gerangschikt.

Bestelproces en aflevering buitengewoon goed.
Netjes op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markboezelman 31-05-2010

Algemene score

8,0
bestelling lag op voorraad en was binnen 2 werkdagen geleverd prima en goed verpakt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

a.nowacki 31-05-2010

Algemene score

9,7
Snelle en goede levering!!
Goede website!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kwb 31-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering conform afspraken op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhereijgers 31-05-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle levering, ik ben tot nu toe erg tevreden over mijn Nikon D5000 die ik bij Cameranu.nl heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wim1947 31-05-2010

Algemene score

10,0
Webside is goed overzichtelijk,men kan het artikel prima opzoeken en de beschrijving hierover is perfect.
Bereikbaarheid is ook zeer goed, men wordt prima op de hoogte gehouden hoe de bestelling tot aan de aflevering verloopt, verpakking van het artikel is ook prima.
Ook heeft men een zeer snelle levering van het artikel.
Ook het gekochte artikel voldoet volledig aan mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jongedijk 31-05-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke en uitstekend bereikbare site.
Zeer snelle en correcte levering.
Gunstige prijsstelling.
Van de after sales heb ik (nog) geen gebruik hoeven te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert0341 31-05-2010

Algemene score

8,0
eerlijke prijs en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carcross 31-05-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke webshop,
je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van je zending.
de camera werd de volgende dag geleverd zoals op de site vermeld staat.
echt een aanrader.
Artikellen zijn ook echt voorradig dus geen levertijd.
Volgende keer zeker weer iets bestellen bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelese 31-05-2010

Algemene score

7,7
Snelle levering via TNT post
Duidelijke voorwaarden en goede service .
Zal zeker terug komen .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

amel 31-05-2010

Algemene score

8,0
een goede uitleg gekregen over de spullen en daarbij de vraag waar het voor gebruikt ging worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nataschahazendonk 31-05-2010

Algemene score

7,5
Ben blij met mijn product... Als ik vragen had, kreeg ik snel en duidelijk antwoord.. Top site! Ga vooral zo door, en mocht ik weer iets nodig hebben, koop ik het zeker bij jullie!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

prizzle 31-05-2010

Algemene score

8,0
de bestelling was makkelijk en overzichtelijk.
de bevestiging ook.
ik kon de verzending volgen en die was ook snel.
al met al zeet tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hvdzwaag 30-05-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering en geen problemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

psilin 30-05-2010

Algemene score

8,3
Gewoon een prettige winkel, deskundig en vriendelijk personeel.

Enige nadeel is dat deze zaak zo succesvol is, dat de wachttijden in de winkel erg kunnen oplopen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

a.i.kretzschmar 30-05-2010

Algemene score

9,0
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charliepol 30-05-2010

Algemene score

8,0
Prima winkel. Ben er zelf niet geweest, maar ze houden je goed op de hoogte van je bestelling en als je hebt betaald is het de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gervoskamp 30-05-2010

Algemene score

8,2
zoals afgesproken werd de bestelling keurig door tnt de volgende dag bezorgd
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroenjc 30-05-2010

Algemene score

10,0
goed, snel en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raco71 30-05-2010

Algemene score

8,5
Scherpe prijzen, overzichtelijk en ruim assortiment. Helaas geen mogelijkheid voor vergelijking van producten.

Bereikbaarheid online natuurlijk prima, op locatie (Urk) niet uitgeprobeerd.

Bestelling zeer snel en probleemloos afgewikkeld, goed verpakt. Bestelprocedure is duidelijk, eenvoudig en biedt alle mogelijkheden die je nodig hebt voor prettig bestellen (betaalmogelijkheden, afhalen of laten bezorgen voor een normale prijs, tips voor mogelijk interessante accessoires)

Een bonus voor de optie "bestellen zonder account" zodat je alleen maar de gegevens hoeft in te voeren die noodzakelijk zijn voor een bestelling (en dat je niet eerst een account moet aanmaken, via email activeren en dan pas door kunt gaan met bestellen). Fijn!

Na een week een vriendelijk verzoek om webshop bij Kieskeurig te beoordelen. Bij deze gedaan, want ik gebruikte KiesKeurig ook om bij CameraNu.nl terecht te komen.

Vooralsnog gewoon een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

IvoH74 30-05-2010

Algemene score

9,5
Zeer correcte afhandeling van de order. Alles is volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamz3 30-05-2010

Algemene score

10,0
prachtig pand en mooie winkel.
Deskundig en vriendelijk personeel.
Tevens zijn de prijzen erg laag, dus voor onze portemonee
erg fijn en ook de bereikbaarheid en de parkeer-
plaats is top.
De koffie is goed, kortom een
echte aanrader deze CAMERANU.NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatankas 30-05-2010

Algemene score

8,0
Op zich prima service en uitleg. Goede en overzichtelijk website.

Alleen hebben ze artikelen op de site staan, waarbij "op voorraad" staat, terwijl je deze dan via IDeal betaald, en de volgende dag te horen krijgt, dat ze niet meer op voorraad zijn.

Daarna wel een correcte afhandelingen met terug betaling, maar ja dan ben je een week verder.

Tevens bij door vragen krijg je te horen, dat je beter langs kan komen. Is toch een aandachtspunt, om dan toch klantvriendelijk te blijven.

M.v.g. Wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews