cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

wbiezen 07-06-2010

Algemene score

9,5
goede overzichtelijke site en prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas1020 07-06-2010

Algemene score

10,0
Laatst een bestelling geplaatst, na het tijdstip om hem de volgende dag in huis te hebben. Toch werd hij tot mijn verbazing de volgende dag al geleverd! Ook de levering van eerdere bestellingen verliep super. Verder is bijna alles altijd op voorraad en is de website erg overzichtelijk. Cameranu.nl is de eerste webshop waar ik kijk voor fotografie gerelateerde aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertie 07-06-2010

Algemene score

8,3
snelle afhandeling en bezorging
en het is niet nodig om een account aan te maken wat ook handig en snel werkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jim322 07-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markies1 07-06-2010

Algemene score

8,0
Verzending en levering is prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

r.nanhoe 07-06-2010

Algemene score

10,0
heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

webaankkoop 07-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, en keurig ingepakt aangekomen.Zeer tevreden kan iedereen deze Website/Webwinkel aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

juulvbolhuis 07-06-2010

Algemene score

7,5
Levering was keurig op tijd zoals afgesproken. Supersnel hadden wij onze camera, die we met veel plezier gebruiken!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

mvdwulp 07-06-2010

Algemene score

10,0
Correcte en vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etkar 07-06-2010

Algemene score

8,3
Op donderdag rond 13:00 u besteld en de volgende dag in de bus.
Afwikkeling van bestelling gaat gewoon prima!
OP aanraden van een collega gekozen en kan deze site ook bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PuurIsa 07-06-2010

Algemene score

9,7
Besteld voor 16.00 uur en de volgende dag in huis!
Hoe perfect is dat.
Het enige wat ik mis is de handleiding van de apparatuur, maar ik ben er zelf helemaal uit gekomen.
Verder prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elytra 07-06-2010

Algemene score

8,2
Was de eerste keer dat ik iets
heb besteld bij uw online
winkel. Over bestellen en leveren niets dan lof, nu afwachten wat er gebeurd ik ik service nodig heb?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bertrammeijer 06-06-2010

Algemene score

8,3
Snel afgehandeld en in goede staat ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bazelmans 06-06-2010

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met de website, algemene voorwaarden en bestelling. Alleen de aflevering door TNT post had iets beter gekunt.
Donderdag even na 18:00 uur hadden ze wel wat beter hun best mogen doen om het pakketje afgeleverd te krijgen.
Ze hadden gehaast een briefje in de bus gedaan: "We hebben getracht een pakketje bij u te bezorgen. U was niet thuis...", maar mijn vrouw en jongste zoon waren gewoon thuis en hadden niets van hun zeer korte bezoek gemerkt.
En toen werd het toch wel spannend, want als het vrijdag weer mis was gegaan had ik de lens zaterdag niet meer op tijd kunnen ophalen voor het dagje uit met de fotoclub.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kelly1982 06-06-2010

Algemene score

10,0
Super goeie site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvette04 06-06-2010

Algemene score

8,8
Camera na 18:00 uur besteld en de volgende dag al ontvangen. Verder priam op de hoogte gehouden via de mail, vanaf bestelling tot ontvangst. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJVerweij 06-06-2010

Algemene score

10,0
Wordt door dit bedrif goed behandeld en geholpen.
Ook geeft men duidelijk advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex1960xxxxxx 06-06-2010

Algemene score

9,0
alles kan zelfs na 14 maanden een kopie rekening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bredevoort 06-06-2010

Algemene score

9,3
Ben tevreden met de service die u medewerkers leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snorkel.1 06-06-2010

Algemene score

9,0
snel, correct, service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

odekerken 06-06-2010

Algemene score

8,0
zondag avond besteld en dinsdag ontvangen, wist wat ik nodig had en via tweakers gezien dat dit de goedkoopste site was.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

sylvana2000 06-06-2010

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf. Maar dat heb ik al eerder laten weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

powermax 06-06-2010

Algemene score

9,8
alles verlopen zoals ik had verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karinetje8 06-06-2010

Algemene score

8,0
Fijne winkel, jammer is wel dat het vaak erg druk is in de winkel waardoor het afhalen van bestelde producten lang duurt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

w.ramautar 06-06-2010

Algemene score

10,0
CameraNu behandelen de klanten fatsoenlijk zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mousemuis 06-06-2010

Algemene score

9,0
zaterdag besteld dinsdag gelevert perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manonvermeulen 06-06-2010

Algemene score

8,3
Bestelling op tijd, goed verpakt en geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

huisvrouwencamera 05-06-2010

Algemene score

7,0
Goed verpakt,
Alles op de afgesproken tijd
geleverd.
Een wat meer centrale plaats
in nederland zou mijn voorkeur
gehad hebben, bijv utrecht
of gelderland.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

a2b2 05-06-2010

Algemene score

8,5
-compleet
-snel
-makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rolucas 05-06-2010

Algemene score

7,0
Je moet er niet op een drukke zaterdag komen voor een advies of een camera willen bekijken cq vergelijken want dan kom je van een koude kermis thuis.

Ik zou me de rit besparen.
Iemand met verstand van zaken is er niet. Is meer een dozenschuiver.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Heinz1953 05-06-2010

Algemene score

9,7
Heel vlotte afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slebe1957 05-06-2010

Algemene score

7,2
Produkt is prima afgeleverd. Over de service kan ik nog niet oordelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Micheltjes 05-06-2010

Algemene score

9,2
Prima service!
Werd dinsdagavond gebeld dat de bestelling woensdag om 11.30 uur zou worden afgeleverd door de koerier.
De koerier kwam netjes op tijd,maar had de bestelling niet bij zich.Een misverstand!De volgende dag werd de bestelling alsnog afgeleverd!
Echt een prima service en een bijzonder vriendelijke koerier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dgroen 05-06-2010

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkroke 05-06-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak!
en de prijs is scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvandenberg 05-06-2010

Algemene score

9,7
bestelling via internet probleemloos en de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanjo 05-06-2010

Algemene score

8,8
scherpe prijzen en zeer klantgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michalitsis 05-06-2010

Algemene score

9,3
Alles top zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozefus 05-06-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website zonder al te veel afleidende franje. Duidelijk of artikel op voorraad is.
Prijsstelling is zeer goed. Levering is supersnel, vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen in huis. Verpakking is stevig en kan tegen stootje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hensums 05-06-2010

Algemene score

7,7
Ik heb alles goed ontvangen,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

fkvanlambalgen 05-06-2010

Algemene score

8,8
snelle en correcte behandeling van retour zending en follow-up

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hujambo 04-06-2010

Algemene score

8,0
After sales is prima. Web site zu nog een tikje handiger kunnen als om bestellingen gaat. Als je een bestelling in het winkelwagentje doet en je wil nog accesoires erbij dan moet je opnieuw naar het betreffende product klikken. (bv een flitser+ batterijen + bouncer= 3 keer door het hele menu klikken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarcV13 04-06-2010

Algemene score

9,0
Filter gevonden, niet de allerbeste prijs wel superstipt geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

terjo 04-06-2010

Algemene score

8,8
Kreeg direct antwoord via de mail op een vraag en kreeg ook direct de goede link om hier op te komen,
Site is duidelijk en het product was snel binnen.
Alles keurig verpakt en verzonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

490122 04-06-2010

Algemene score

9,0
2 jaar na aankoop div. onderdelen ging mijn battarij defect. Na opsturen van de defecte batterij werd er binnen 3 dagen een nieuwe thuis afgeleverd. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teddy7642 04-06-2010

Algemene score

9,2
De site is zeer overzichtelijk en de producten zijn makkelijk te vinden.
De reacties op mails die ik heb gestuurd kwamen buitengewoon snel. Daarvoor hebben ze ook mijn complimenten gekregen.
De levering was snel en zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Lens 04-06-2010

Algemene score

9,0
Enige malen telefonisch contact gehad. Beloofd werd terug te bellen. Binnen 10 minuten gebeurde dat ook. Nog enkele vragen over o.a filter. Goed geadviseerd met argumenten. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Snelle oplossing bij verkeerd handelen door mij met betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvni 04-06-2010

Algemene score

8,0
dat geen usb kabeltje is bijgesloten is tot daar aantoe, maar dat niet wordt vermeld dat er geen usb-kabel bijgeleverd wordt is gewoon niet correct. missertje zal ik maar zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Huib 04-06-2010

Algemene score

10,0
Perfect, enige winkel in NL die op dat moment de camera die ik wilde hebben op voorraad had tegen de meest gunstige prijs. Op vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickSl 04-06-2010

Algemene score

9,5
Alles is perfect geregeld.
Ook een onduidelijkheid voor mij werd ook, nadat er al was besteld, snel en correct behandeld.
Aflevering stipt en compleet.
Wat men belooft komt men na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews