cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FSGO 25-05-2010

Algemene score

9,0
Direct na de bestelling een bevestiging ontvangen. Na betaling perfect op de hoogte gehouden (per mail) over de status van de bestelling (die overigens ook supersnel afgeleverd werd).
Wel mag het product iets zorgvuldiger worden verpakt:alleen aan de bovenkant zat een prop papier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Korevaar 25-05-2010

Algemene score

9,2
Zeer groot assortiment, duidelijke informatie, betrouwbaar en een snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbbbx 24-05-2010

Algemene score

9,2
Vlotte levering en goede service, als ook goed assortiment prijs/ kwaliteit en aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john282 24-05-2010

Algemene score

9,0
Order is zeer kort nadat deze besteld was geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

margrietenbert 24-05-2010

Algemene score

9,0
Prima geregeld, printer besteld 's avonds, twee dagen later thuis.
En niet duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

marblo 24-05-2010

Algemene score

8,7
Camera 's avonds om 22 uur besteld en de volgende dag om
14 uur thuis bezorgd. Sneller kan haast niet!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

johanbertrand 24-05-2010

Algemene score

8,5
het is voor de eerste keer dat ik de winkel bezocht.

In de winkel is het ook prettig omdat er gewerkt werd met nummers en er is voldoende gelegenheid om rond te kijken met een kopje koffie.

De website heb ik meerdere malen bekeken en is goed overzichtelijk geordend.

Contact via e-mail was prima, er volgt snel bericht en de berichten zijn klantvriendelijk.

Hartelijk dank.
Johan Bertrand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

petercornelis1970 24-05-2010

Algemene score

9,2
Mijn beoordeling is erg goed.
Ik heb al een aantal artikelen gekocht bij deze firma.Je betaald via i deal en voor vier uur besteld is de volgende dag geleverd.Altijd correct. Eens heb ik dubbel betaald en het te veel geboekte bedrag was snel weer terug.Eens ging een betaling niet goed, maar na een mail had ik het artikel de volgende dag binnen. Ze doen dus alles goed en snel. En in prijs vergelijkingen komen ze altijd goed uit de bus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rombout 24-05-2010

Algemene score

8,7
Cameranu.nl is een zeer toegankelijke website. De kracht van deze "webwinkel" is dat het, naar mijn mening, het niveau van een "webwinkel" ver ontstijgt.

In het navigatiemenu staan bij "occasions" een aantal lege categorieën, maar daar valt prima mee te leven.

De expertise van de medewerkers van de winkel van Camaranu.nl in/op Urk is uitstekend en hun advies evenzeer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pien1971 24-05-2010

Algemene score

8,2
Na bestelling snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pien1971 24-05-2010

Algemene score

8,2
Snelle levering na bestelling!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tomdeharde 24-05-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goedkoop en een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KarelHDas 24-05-2010

Algemene score

8,0
Snelle reactie op bestelling en levering. Actuele informatie op website. Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wel99ko 24-05-2010

Algemene score

9,0
Ongelofelijk snel en keurig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

goosveenendaal 24-05-2010

Algemene score

8,2
Snel en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jvandem 24-05-2010

Algemene score

9,3
goede informatie,
betrouwbare levering,
ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bartjuh1234 24-05-2010

Algemene score

8,8
Onderdelen op vrijdagavond besteld, zaterdag al een doosje in m'n handen. Super service! Prijzen zijn ook goed en het aanbod is erg gevarieerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

phmcrijns 24-05-2010

Algemene score

9,5
De levering verliep voor de tweede keer vlekkeloos!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drudi67 24-05-2010

Algemene score

10,0
had een verkkerd type lens besteld en betaald via ideal, kwam er net te laat achter, direct gebeld en het verhaal uitgelegd. Ze hebben een nieuwe uitnodiging voor het resterende bedrag via ideal verstuurd en de volgende dag werd de juiste lens afgeleverd. Toppie !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrevandertol 24-05-2010

Algemene score

8,5
website is overzichtelijk. bestelling is zeer snel envolgens afspraak uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

theus 24-05-2010

Algemene score

9,0
geen klachten, ben goed op de hoogte gehouden, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto2010 24-05-2010

Algemene score

8,5
Op de site konden we goed zien wat we wilde, via de mail hadden we goed en snel contact en de levering was snel en het pakketje was keurig ingepakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eplante 23-05-2010

Algemene score

8,3
telefonisch correcte info over of het artikel op voorraad was
vervolgens snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JaapdeJong 23-05-2010

Algemene score

9,3
prima en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcopal 23-05-2010

Algemene score

8,0
Al meerdere keren artikelen besteld bij Cameranu.nl.
Zeer tevreden over de snelheid van de levering en over de correctheid van de bestellingen.
Artikelen altijd compleet en in goede staat ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

meisje39999 23-05-2010

Algemene score

8,0
Helaas bleek mijn schijf het niet te doen, na even bellen terug gestuurd en super snel had ik een nieuwe in huis. Goede service.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jovandersluys 23-05-2010

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk en up to date. Prijzen gunstig. Snelle, accurate afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

161152 23-05-2010

Algemene score

8,3
Wat is zocht was goed te vinden en de snelheid waarmee het een en ander in mijn bezit kwam was goed te noemen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

7E1 23-05-2010

Algemene score

8,5
Keurige afhandeling van de bestelling, betaling en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

kever67 23-05-2010

Algemene score

9,5
Wederom weer een perfecte deal.
Zéér goed advies gekregen, en heel snel geholpen.
Ik ga persoonlijk altijd bij ze langs, aangezien ik in de buurt woon.
Maar via de webshop wordt het ook heel gemakkelijk gemaakt om aankopen te doen.
Ik blijf hier terugkomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacksmetsers 22-05-2010

Algemene score

9,5
toppie,ook mijn printer canon MP550 en is bij cameranu.nl de goedkoopste van het net.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emontie 22-05-2010

Algemene score

9,5
Dit is de tweede camera die ik bij CameraNU bestel, beide keren een goede prijs en snelle foutloze levering, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FrankHanny 22-05-2010

Algemene score

9,3
De technische specificaties van de camera zouden iets overzichtelijker samengevat kunnen worden op de website.
Dat deze camera een zeer dichte benadering is van een spiegelreflexcamera met alle handmatige instellingen, en desgewenst het gemak van een volledig automatische camera, kan iets meer benadrukt worden.
Wat weer goed is dat er een link is naar Panasonic wat daarmee alles duidelijk maakt.
Wat ik erg goed vind is dat adres, woonplaats en telefoonnummer meteen duidelijk vermeld staan op de site. Dat wekt vertrouwen. Een hoge score van klantentevredenheid maakt het plaatje van betrouwbaarheid compleet.
De bestelling: Vrijdagavond tegen 18.00u; bezorgt: Zaterdagmiddag rond 13.00u vandaar een 10 !!
Garantie 2jaar, helemaal TOP!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieskeurig2010 22-05-2010

Algemene score

9,3
Al vaker besteld. Telkens snel, correct, betrouwbaar en niet duur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KLtD 22-05-2010

Algemene score

8,7
Duidelijk aangegeven of produkt op voorraad is en het klopte ook. Verzending goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ljansen1 22-05-2010

Algemene score

8,2
duidelijk, vriendelijk en vlot; er werd een uitzondering gemaakt voor de 7 dagen retourregeling, omdat ik het bijbehorende deel (body bij objectief) pas wat later heb kunnen passen.
Bravo

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rdohmen 22-05-2010

Algemene score

10,0
Ik twijfelde over een geschikt tasje voor mijn camera. In een fysieke winkel zou je dat snel kunnen beoordelen. Maar cameranu lost dat per email ook goed op. Met de door hun gesuggereerde tip uit het ruime aanbod ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonHouten 22-05-2010

Algemene score

9,8
telefonisch goed bereikbaar, klantvriendelijk, en een zeer snelle werkwijze, duidelijke website,bestelling en levering loopt vlotjes via betaling ABN Amro naar ABN Amro, ben zeer tevreden en kijk regelmatig op de site voor aankopen in de toekomst.

ik ben als klant 200 % tevreden over Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex001 22-05-2010

Algemene score

10,0
prima site en vlotte deskundige hulp, zal er zeer zeker vaker een aankoop doen en het zeker aan andere aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostp 22-05-2010

Algemene score

9,2
Dit was mijn tweede bestelling en ik kan zeggen dat ik meer dan tevreden ben.
Bij de eerste bestelling waren er problemen met een geheugen kaartje. Telefonisch was de zaak goed te bereiken en het probleem werd dan ook tot mijn tevredenheid opgelost.
Voor 16:00 uur besteld betekend ook echt dat je het product de volgende dag in huis heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henrybakker 22-05-2010

Algemene score

8,3
De website is duidelijk, overzichtelijk en snel.

Ik had twee printers en een geheugenkaart voor mijn camera besteld, betaald met iDeal en de volgende dag had ik alles al in huis! En ook nog voor een scherpe prijs.

Ga zo door CameraNU.nl!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

breugem 22-05-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering van het product.
Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marta28 22-05-2010

Algemene score

7,7
Nette, snelle levering via de digitale winkel. Veel keus in producten en goede indicatie van welke producten op voorraad zijn. Pluspunt is ook dat goedkopere alternatieven van een product aangekaart worden, bijv. een NatureStuff Swinghead i.p.v. een veel duurdere Wimberley Swinghead (zijn vergelijkbaar in werking en kwaliteit).

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

127381660346 22-05-2010

Algemene score

9,5
vlot snel geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pakobaits 22-05-2010

Algemene score

10,0
bestelling weer prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

taxi2 21-05-2010

Algemene score

9,0
ik ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zandhegge 21-05-2010

Algemene score

9,0
Prima website, duidelijk en overzichtelijk. Via kieskeurigsite op cameranu.nl gekomen. Supersnelle levering en alles in 1 keer binnen. Vrijdagmiddagbesteld, zaterdagochtend binnen. En topcamera. Goede concurerende prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GHoutepen 21-05-2010

Algemene score

8,0
prijs en snelle levering.
Ik vond het wel gek dat er geen geheugenkaartje standaard in de cameraverpakking aanwezig was. Bij een vorige camera (Pentax) die ik jaren geleden gekocht heb, was dat wel het geval. Nu dacht ik een van de goedkopere keuzes gedaan te hebben maar moest achteraf een geheugenkaart erbij kopen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

mazin 21-05-2010

Algemene score

9,8
De prijs van de sony digitalcamera is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenkRo 21-05-2010

Algemene score

9,5
Na zessen besteld, maar wel de volgende dag in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews