cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie_Go 03-06-2010

Algemene score

10,0
Excellent service and support from them.

Good selection on the website, with the option to "email me when product is available"

Very friendly staff with a response within minutes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DUCBOY56 03-06-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende website en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

motiv4u 03-06-2010

Algemene score

9,8
Snelle degelijke afhandeling en speciale wensen zonder poespas gerespecteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ik_weet_niet_welke_naam_nog_niet_gebruikt_is 03-06-2010

Algemene score

5,7
Levering vond ik erg verrassend. Het artikel zat niet in een doos en was niet ge-seal'd. De pakketvervoerder had er dus van alles mee kunnen doen.... en kende de inhoud.
Zoals ik al zei... ik was erg verrast toen ik het artikel geleverd kreeg.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

bobpa 03-06-2010

Algemene score

10,0
ééN VAN DE WEINIGE WEBWINKELS
DIE DEZE FLITSER IN HUN ASSORTIMENT HEBBEN EN DEZE WERKT PRIMA!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

201093 03-06-2010

Algemene score

10,0
Wederom een uitgebreid en duidelijk advies.
Alle gebruiksmogelijkheden worden keurig
uitgelegd.
Vakkundig personeel die weten waarover het gaat. Toch ook maar een PF-filter erbij gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geraniol 03-06-2010

Algemene score

8,3
bestelt,betaald,en eigelijk
direct geleverd.
keurig in orde.
tot nu toe altijd goed gegaan.
zeer betrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

nijssenf 03-06-2010

Algemene score

9,0
Dit is een heel fijne kleine, lichte,eenvoudig te bedienen slimme camera met heel veel mogelijkheden waarop prachtige opnames gemaakt kunnen worden. Ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stockmann 03-06-2010

Algemene score

9,0
Fantastische service op alle gebied! Vriendelijk en behulpzaam, correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tansty 03-06-2010

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over CameraNu.nl, website zeer overzichtelijk, email verkeer zeer snel opgevolgd, winkel in Urk ziet er goed uit, goed ingedeeld en overzichtelijk. Well done!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fine_care 03-06-2010

Algemene score

9,2
De manier van betalen en de hele website zijn overzichtelijk gemakkelijk te belopen.
CameraNu is bij uitstek de i-winkel voor je camera apparatuur.
Het meest bevalt mij: hun snelle levering!
Vooral zo blijven voortbestaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

daanbro 03-06-2010

Algemene score

9,3
Bestelling de volgende dag binnen. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cjmweber 02-06-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering en duidelijke informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marli5 02-06-2010

Algemene score

8,2
perfecte afhandeling en correcte levering van de bestelling, niets dan lof want ook de verpakking was zeer zorgvuldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bobby1 02-06-2010

Algemene score

9,2
Dit bedrijf levert volgens beloofde levertijd en biedt daarnaast een uitstekende service bij telefonisch contact. Zij weten waarover de klant het heeft bij vragen over de voorraad en technische details van het product.
Het geleverde product (Sony telelens + filter)voldoet volledig aan de verwachtingen en was zeer scherp geprijsd. Volgende bestellingen zullen zeker bij dit bedrijf geplaatst worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

0134am 02-06-2010

Algemene score

9,0
Prettig en snel.

After sales:nooit nodig gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kitty0612 02-06-2010

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Goed product, mooie aanbieding!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naamjeske 02-06-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website, keurig geïnformeerd via mail en snelle levering. Erg tevreden over de (occasion) lens die ik heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nation 02-06-2010

Algemene score

7,8
Goede service en uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

therard 02-06-2010

Algemene score

8,5
Er wordt snel en goed geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco de Groot 02-06-2010

Algemene score

8,7
In korte tijd het juiste product geleverd.
Mijn betaalkeuze was; vooruitbetaling. Alles prima verlopen en op de hoogte gehouden van het verzenden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Senne1 02-06-2010

Algemene score

8,3
Tijdens mijn aankopen in de winkel werd ik vlot en bekwaam geholpen. Ik kreeg de indruk dat de verkoper wist waar hij over sprak. Wat ik prettig vond is, dat er niet 'gepust' werd om de aankoop maar wel te doen. Dit heb ik elders helaas weleens anders meegemaakt. Ook nam de verkoper de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Naar mijn mening: prima verkoop techniek! Blij en trots met mijn nieuwe bezittingen de winkel uitgegaan (na betaling natuurlijk).

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos W. 02-06-2010

Algemene score

9,0
Supersnelle levering!!
helemaal top.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ABMG 02-06-2010

Algemene score

8,7
Goede en duidelijke website. Bestellen via deze website gaat prima.
Zeer snelle levering. Vandaag besteld, morgen geleverd.
Levering geschied in zeer goede verpakking waadoor weinig kans op beschadiging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.Draayer 02-06-2010

Algemene score

7,8
Keurig verzorgde levering ,steeds de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

alfredmiddelkioop 02-06-2010

Algemene score

9,0
Via internet bij Cameranu.nl terecht gekomen. Zeer content over behandeling via e-mail. Winkel maakte bij binnenkomst een zeer overzichtelijk geheel. Bediening zeer prettig. Men had tijd voor me. Had een goed advies. Kortom: bijzonder tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenMirjam 02-06-2010

Algemene score

8,7
Ik had een lensdop die niet standaard was. Ik kreeg meteen antwoord op mijn vraag met een link waar ik de dop kon bestellen. Binnen twee dagen in huis.

Ik vond het prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grappig 02-06-2010

Algemene score

9,2
Camera en aanverwanten gekocht. Na een half jaar bleek een oplaadbare batterij defekt. Deze werd zonder gezeur ingenomen en vervangen. Ook de levering verliep vlot. Algemene Tip: Houd uw personeel deskundig voor goede maar vooral juiste up-to-date adviezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eppert55 02-06-2010

Algemene score

8,5
Keurige en bijgewerkte website met een redelijk overzichtelijke indeling. Duidelijke communicatie en snelle levering. Mis alleen een faktuur (heb wel een pakbon ontvangen).

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

LindaRF 02-06-2010

Algemene score

10,0
Ik kan echt alleen maar zeer positief zijn over deze webwinkel, bestelling de volgende dag al ontvangen in perfect verzorgde verpakking. Ook wordt je zeer goed geinformeerd per email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvittali 02-06-2010

Algemene score

9,0
Je moet vaak terug naar het hoofdmenu van de website en deze weer volledig aflopen bij bestelling van meer dan 1 artikel. Site van Cameranu.nl is wel overzichtelijk. Vragen per mail worden vrijwel onmiddellijk beantwoord en bestellingen op verzoek nog aangepast. Teveel betaalde bedragen binnen een week retour. Dit is wat ik van anderen heb gehoord en nu zelf ook heb ervaren. Super service!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjdeklein 01-06-2010

Algemene score

8,8
goede prijs en kwaliteit, snelle bezorging, snelle reactie op emails en goede service wanneer er een probleem is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LeoPN48 01-06-2010

Algemene score

9,8
In mijn beleving de meest informatieve website tot nu toe.
Geen hinderlijke pogingen tot cross-selling. Optimaal bereikbaar. Bestelling snel en zonder toeters en bellen. Echt een korte levertijd en op tijd bezorgd. Na aankoop reflecteren is niet altijd leuk, maar wel goed dat de klant zijn mening kwijt kan. Al met al een uiterst plezierige aankoop ervaring.
Wel graag de winkel aanhouden want een bezoek aan jullie winkel lijkt mij de moeite waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nikond90 01-06-2010

Algemene score

9,3
Winkel komt wat levertermijn betreft haar beloften na. Volledig pakket van origineel Ned.import voor een alleszins redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patr1ck 01-06-2010

Algemene score

9,5
Woensdagavond besteld (na 18:00), maar toch de volgende dag in huis! Netjes verpakt en keurig wat ik besteld had.
Zeker een aanrader om hier te bestellen wat je zoekt!
Mocht ik nog iets nodig hebben voor mijn handycam dan bestel ik het hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_luijckx 01-06-2010

Algemene score

7,8
Erg snelle levering. Wel jammer dat er bij een bestelling van €1250 niet even nagebeld wordt of alles in orde is. Verder erg goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

HarrieenBert 01-06-2010

Algemene score

9,8
5 lenzen besteld om de beste van de vijf te houden. Getest en 4 teruggestuurd.
Communicatie zeer snel en to-the-point verlopen. Geen enkel probleem met teruggave, zeer snel en goed geregeld.
Kortom, alles 100% goed verlopen, beter kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m_h 01-06-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tyra1972 01-06-2010

Algemene score

9,2
ruim assortiment, goede prijzen, en hele vriendelijke en deskundige verkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xyz24pqrsT 01-06-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goed en zeer snel.
Bereid tot helpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Fijma 01-06-2010

Algemene score

9,3
prima service, prima prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hinfelaar1952 01-06-2010

Algemene score

9,5
Groot assortiment en snelle levering met een veilige betaling. En dat allemaal vanuit huis met de computer bereikbaar. De tijd van de gewone winkel om de hoek is voorbij en dat begin je nu te merken. Bijna niets in voorraad, wat er in de winkel staat is vaak het enige wat beschikbaar is, of ze hebben ook een bestelwebsite.
Biedt alleen nog soelaas aan senioren die nog digibeet zijn; ik niet ;)
Dus Cameranu, ga zo door, een goede formule.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RhBAlegra1 01-06-2010

Algemene score

8,2
duidelijke website, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kiefben1 01-06-2010

Algemene score

9,2
Ik heb de printer 's-avonds om ongeveer 20.00 uur besteld en per Ideal betaald.
Dezelfde avond kreeg ik bericht, dat de printer aan TNT was aangeboden. Ik kon de zending volgen via Track en Trace.
De volgende dag ontving ik de printer al, keurig verpakt.
Zo snel en correct heb ik de koop en afhandeling nog nooit gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ram1978 01-06-2010

Algemene score

10,0
Heb 2 bestellingen gedaan en ze zijn beide perfect geleverd.. Had ze de volgende dag al binnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

runner61 01-06-2010

Algemene score

8,8
Cameranu is al een flink aantal jaren mijn favoriete leverancier. Men reageert snel op vragen, levert de producten snel uit, men denkt mee, men geeft vakkundig advies, voor mij als freelance fotograaf een van de top online webwinkels op cameragebied en andere extra zaken. Digital Street Beuningen deed ik vroeger veel mee, maar assortiment is beperkter en men concentreert zich op allerlei andere zaken. Kamera-Express in Capelle is mijn 2e fotowinkel. Voorkeur dus voor Cameranu laten ze zo door gaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhkeuper 01-06-2010

Algemene score

8,7
Uw bedrijf is geweldig goed te bereiken.Er is een keur aan materiaal,waar je met plezier naar kijkt.
Ondanks het feit dat er tussen 12.00 en 14.00 uur pauze was,werden we toch correct door een van uw mensen geholpen.Erg plezierig!
een vriendelijke groet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob54321a 01-06-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs, breed assortiment, goed telefonisch geholpen bij wijziging bestelling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarBran 01-06-2010

Algemene score

9,5
Ik bestelde een Canon lens (28mm f/1.8). Helaas voldeed de lens niet aan mijn (persoonlijke) verwachtingen. Dit lag dus noch aan de lens, noch aan CameraNU. Ik stuurde de lens terug binnen de zeven dagen afkoelingsperiode en alles werd probleemloos afgehandeld door CameraNU. Jammer dat de lens me niet beviel, maar de gehele service van CameraNU is zeer goed te noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvdongen 31-05-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering.
Transactie zonder problemen verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews