cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Heinz1953 05-06-2010

Algemene score

9,7
Heel vlotte afwikkeling van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slebe1957 05-06-2010

Algemene score

7,2
Produkt is prima afgeleverd. Over de service kan ik nog niet oordelen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Micheltjes 05-06-2010

Algemene score

9,2
Prima service!
Werd dinsdagavond gebeld dat de bestelling woensdag om 11.30 uur zou worden afgeleverd door de koerier.
De koerier kwam netjes op tijd,maar had de bestelling niet bij zich.Een misverstand!De volgende dag werd de bestelling alsnog afgeleverd!
Echt een prima service en een bijzonder vriendelijke koerier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dgroen 05-06-2010

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkroke 05-06-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak!
en de prijs is scherp.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvandenberg 05-06-2010

Algemene score

9,7
bestelling via internet probleemloos en de volgende dag al bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanjo 05-06-2010

Algemene score

8,8
scherpe prijzen en zeer klantgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michalitsis 05-06-2010

Algemene score

9,3
Alles top zoals het hoort!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jozefus 05-06-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website zonder al te veel afleidende franje. Duidelijk of artikel op voorraad is.
Prijsstelling is zeer goed. Levering is supersnel, vandaag besteld voor 16.00 uur is morgen in huis. Verpakking is stevig en kan tegen stootje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hensums 05-06-2010

Algemene score

7,7
Ik heb alles goed ontvangen,

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

fkvanlambalgen 05-06-2010

Algemene score

8,8
snelle en correcte behandeling van retour zending en follow-up

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hujambo 04-06-2010

Algemene score

8,0
After sales is prima. Web site zu nog een tikje handiger kunnen als om bestellingen gaat. Als je een bestelling in het winkelwagentje doet en je wil nog accesoires erbij dan moet je opnieuw naar het betreffende product klikken. (bv een flitser+ batterijen + bouncer= 3 keer door het hele menu klikken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarcV13 04-06-2010

Algemene score

9,0
Filter gevonden, niet de allerbeste prijs wel superstipt geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

terjo 04-06-2010

Algemene score

8,8
Kreeg direct antwoord via de mail op een vraag en kreeg ook direct de goede link om hier op te komen,
Site is duidelijk en het product was snel binnen.
Alles keurig verpakt en verzonden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

490122 04-06-2010

Algemene score

9,0
2 jaar na aankoop div. onderdelen ging mijn battarij defect. Na opsturen van de defecte batterij werd er binnen 3 dagen een nieuwe thuis afgeleverd. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teddy7642 04-06-2010

Algemene score

9,2
De site is zeer overzichtelijk en de producten zijn makkelijk te vinden.
De reacties op mails die ik heb gestuurd kwamen buitengewoon snel. Daarvoor hebben ze ook mijn complimenten gekregen.
De levering was snel en zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Lens 04-06-2010

Algemene score

9,0
Enige malen telefonisch contact gehad. Beloofd werd terug te bellen. Binnen 10 minuten gebeurde dat ook. Nog enkele vragen over o.a filter. Goed geadviseerd met argumenten. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Snelle oplossing bij verkeerd handelen door mij met betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvni 04-06-2010

Algemene score

8,0
dat geen usb kabeltje is bijgesloten is tot daar aantoe, maar dat niet wordt vermeld dat er geen usb-kabel bijgeleverd wordt is gewoon niet correct. missertje zal ik maar zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Huib 04-06-2010

Algemene score

10,0
Perfect, enige winkel in NL die op dat moment de camera die ik wilde hebben op voorraad had tegen de meest gunstige prijs. Op vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickSl 04-06-2010

Algemene score

9,5
Alles is perfect geregeld.
Ook een onduidelijkheid voor mij werd ook, nadat er al was besteld, snel en correct behandeld.
Aflevering stipt en compleet.
Wat men belooft komt men na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mispel1 04-06-2010

Algemene score

9,3
Ik heb de lens opgehaald in Urk en was vrijwel meteen aan de beurt. De bestelling lag klaar en de extra spullen die ik nog wild waren snel gepakt.
Kortom, zoals ik van Cameranu gewend ben

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikkehans 04-06-2010

Algemene score

8,2
Erg handig dat CameraNu.nl ook aanbied de spullen onverzekerd te versturen met normale post.

Bij aanschaf van klein spul zoals een SD kaart hoef ik dat niet aangetekend in grote dozen te ontvangen.

Website vind ik niet altijd logisch omdat je niet handig vergelijkbare items van verschillende merken tegelijk kunt vergelijken. bijv. een 70-200 lens van Sigma, Canon en Tamron.

Verder niets te klagen. Vlotte levering (dag er na) en scherpe prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frans-korsten-311573 04-06-2010

Algemene score

10,0
Website ervaren als zeer gebruikersvriendelijk. Levering was uitermate snel. Vrijdagavond rond 20:30 uur besteld. Bestelling en betaling werden onmiddellijk bevestigd. Om 21:00 ontving ik bericht dat de bestelling aangetekend was verstuurd en de zending vanaf zaterdagmorgen bij TNT te volgen zou zijn. Om 9:00 zaterdagmorgen was de status: chauffeur is onderweg. Om 11:30 uur werd de bestelling keurig en goed verpakt afgeleverd. En dat vanaf Urk naar Limburg, terwijl ook nog eens vrijwel de laagste prijzen worden gehanteerd. De camera bevalt prima, evenals de bijgekochte geheugenkaart, extra accu en cameratas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jasmijneva98 04-06-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle afhandeling. 16.00 besteld en de dag erop 11.00 afgeleverd.
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter956 04-06-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, vriendelijk personeel als je belt. CamreaNU is wel scherp geprijsd op de hoofdartikelen, bijv. een camera, maar niet op de accessoires. Het lijkt alsof men daarop wil verdienen.. Verder prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Esther K. 04-06-2010

Algemene score

9,0
De printer had ik de vorige avond, vrijdag, rond 18.30 besteld en de volgende dag, zaterdag, rond het middaguur al in huis. Klasse!!!
Dat is pas een snelle service levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reboo 04-06-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zelf naar Urk gekomen ivm ik een LCD had besteld ,daar aangekomen trof ik zeer kland vriendelijk personeel aan die mij op deskundige nette manier hebben geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sports 04-06-2010

Algemene score

9,7
Ondanks de vele bezoekers en kopers is de klantvriendelijkheid bijzonder goed en neemt men alle tijd voor goede adviezen. Alle lof. Kom er graag om iets nieuws aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjm.smolenaars 04-06-2010

Algemene score

10,0
Ik ben heel gelukkig met mijn bij U gekochte camera t.w. de Panasonic TZ7. Mooie scherpe
en heel mooie kleurenfoto's dat hij maakt. Verder voor 'n
scherpe prijs. Afhandeling,
leveringstijd en aflevering
subliem,en van Nederlandse importeur met dito menu en instructieboekje.Over deze Firma ben ik 100% tevreden. Mensen koop hier Uw camera's en artikelen binnen hun leveringspramma.U zult 100% tevreden zijn.
Vr.gr.
Jacques.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stevenfavier 04-06-2010

Algemene score

10,0
Snel, goedkoop, overzichtelijk en kundig. Gouden combinatie lijkt me...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nettyduifhuizen 04-06-2010

Algemene score

8,8
Geen enkel probleem gehad tijdens bestelling/betaling/levering flitser.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danimontana 04-06-2010

Algemene score

10,0
Het is mij genoegen om bij u te kopen en mijn toekomstige producten bij u blijven kopen. Het is erg goedkoop ten opzichte van andere winkels en de bereikbaarheid van de winkel is prima.
Veel succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andres1 04-06-2010

Algemene score

9,0
Heel snelle en correcte aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mozzi54 03-06-2010

Algemene score

9,0
Prima zaak, snelle levering, goede communicatie en lage prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevinw17 03-06-2010

Algemene score

8,5
om 20:10 besteld en toch de volgende dag in huis!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel37 03-06-2010

Algemene score

10,0
alles vlekkeloos verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franka1946 03-06-2010

Algemene score

8,0
Prima behandeld, de beloftes nagekomen, totaal geen problemen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GROOTKDE 03-06-2010

Algemene score

9,0
AFTER SALES HEB IK TOT OP HEDEN GEEN GEBRUIK HOUVEN MAKEN.

WAT MINDER PLEZIERIG IS ZIJN DE WACHTTIJDEN IN DE WINKEL ZELF, HET VOLGNUMMER SYSTEEM LIJKT MIJ NIET GOED TE FUNCTIONEREN.

HOE DIT IS TE VERHELPEN WEET IK OOK NIET MAAR RUIM EEN HALVE DAG OP ZATERDAG MOET JE OP REKENEN KWIJT TE ZIJN.

VOOR DE REST ALLES PRIMA VOOR ELKAAR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul804 03-06-2010

Algemene score

8,5
Ik ben naar de winkel gegaan in Urk waar ik mijn artikel met deskundig advies heb aangeschaft. Goede vriendelijke verkopers die weten waar ze het over hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GAdeWaard 03-06-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende afhandeling. Donderdag om 17.38 uur besteld en betaald via ideal. Volgende middag/avond geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Planet X 03-06-2010

Algemene score

9,0
donderdag avond na 17 uur een bestelling gedaan voor een geheugenkaart. Ik heb gekozen voor verzenden zonder aantekening. Volgend dag al keurig netjes bezorgd door TNT. Echt geweldig. Verder zo.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pplangeveld 03-06-2010

Algemene score

9,0
Voorraad was er ondanks uitverkoop overigen en werd ook uitgeleverd. Bij menig anderen staat er voorraad , maar zijn de gegevens niet bijgewerkt. Keurig ontvangen de dag na bestelling.
Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sailor39 03-06-2010

Algemene score

9,2
Eerdere goede ervaring met CameraNu en de acceptabele prijs lieten mij geen keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart_W 03-06-2010

Algemene score

8,0
Iedere keer weer komt CAMERANU.NL na wat ze belooft. Voorraad is voorraad en leveren is leveren. Tegen heel sympathieke prijzen.

Een keer ergens niet content mee geweest. Dat artikel kon ik zonder meer retourneren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ballou 03-06-2010

Algemene score

8,5
Ik heb nu voor de tweede keer bij Cameranu een lens gekocht voor mijn camera.
Ik had na 19.00 uur besteld en betaald via IDEAL.
Nog dezelfde avond kreeg ik bericht dat de lens verstuurd was! De volgende middag werd de lens al geleverd.
Echt super!! Met de after sales heb ik geen ervaring omdat ik nog geen problemen met de geleverde producten heb gehad.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Cameranu en zal bij een volgende aankoop niet twijfelen om hier weer een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

PiervanderHeide 03-06-2010

Algemene score

9,8
Ik ben in een woord tevreden en voeg bdaar niets meer aan toe.
GA ZO DOOR

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantjo 03-06-2010

Algemene score

9,5
Goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baybaaij 03-06-2010

Algemene score

8,2
Prachtige overzichtelijke zaak.prettige bediening én het bestelde artikel ook werkelijk aanwezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HeuF 03-06-2010

Algemene score

9,0
Voor het eerst iets besteld bij cameranu.nl. Snelle levering, prima verpakt. Ik kom hier nog wel eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aroosj 03-06-2010

Algemene score

9,3
Bestelling gedaan, binnen 24 uur bezorgd ! Super service.
Zelfde ervaring als een keer eerder. Warm aanbevolen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews