cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43630 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2394 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ArnoM1960 16-06-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijvingen op de site. Klant wordt uitstekend op de hoogte gehouden betreft status van bestelling. Plezierig winkelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvooste 16-06-2010

Algemene score

8,0
goed gedaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jalofi 16-06-2010

Algemene score

8,5
betrouwbaar, correct, snel, klantvriendelijk, aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

andrelin 16-06-2010

Algemene score

7,5
Bij deze wijzig ik mijn beoordeling in positieve zin, omdat cameranu toch nog de website heeft aangepast en de retourbetaling van de verzendkosten een paar uur na de door mij ingezonden beoordeling alsnog op mijn rekening stond.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hakim123 16-06-2010

Algemene score

10,0
alles liep snel en zoals het hoort je kon in de gaten houden hoe de levering verlief fijne service en de prijzen liggen stuk lager dan in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvdwaa 16-06-2010

Algemene score

8,3
Snelheid! En verder ook alles in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RogierS 15-06-2010

Algemene score

8,7
Goedkoop, goed en snel, netjes en compleet geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peterentiny100 15-06-2010

Algemene score

8,2
Prima afgewerkt binnen beloofde levertijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GterVeen 15-06-2010

Algemene score

8,8
Maar een woord voor nodig: geweldig. Peroneel zeer vriendelijk, behulpzaam en ter zake kundig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dougha 15-06-2010

Algemene score

9,5
Om 18.00 uur een bestelling geplaatst en de volgende ochtend om 11.00 uur in huis. Dat is nog eens snelle service. Dit was de 2e keer dat ik bij Cameranu iets bestelde en ik ben meer dan tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner92 15-06-2010

Algemene score

10,0
Ben heel tevreden, zowel over de website als over het geleverde product. Super!
Snelle levering ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf.Elstrodt 15-06-2010

Algemene score

10,0
Cameranu is gewoon goed, zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

masabo 15-06-2010

Algemene score

9,3
Telefonisch zijn ze soms iets moeilijker te bereiken, maar dat kan komen door de vele klanten.

Gewoon goed tevreden over deze winkel. Uit ervaring betrouwbaar, vaak scherpe prijzen en goede informatie.

Levering was prima, had 1 dag eerder gekund als pakketten ook op zaterdag naar het postedrijf gingen. Maar helaas en geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geest213 15-06-2010

Algemene score

8,5
Ik had een afstandbediening voor mijn spiegelreflex camera besteld,maar na aflevering bleek deze defect te zijn.Na telefonisch contact met cameranu.nl,heb ik deze terug gestuurd en mij werd per direct een nieuw, goed werkend exemplaar toegestuurd.Goede service en prima shop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascalepeeters 15-06-2010

Algemene score

9,7
Cameranu.nl echt een aanrader!
Eergisteren bestelt en vandaag al geleverd. Knappe service en goede communicatie.
Doe zo voort !! Kom zeker nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joeri van Veen 15-06-2010

Algemene score

9,5
Bestelling en levering snel en correct. Ik heb geen contact gezocht of after sales nodig gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jcvdk 15-06-2010

Algemene score

8,5
Tweede keer dat ik hier iets bestel, beide keren snel en goed geleverd, zéér tevreden over deze winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter HGD 15-06-2010

Algemene score

9,5
Correcte snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leolia 15-06-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

c.verbeek 15-06-2010

Algemene score

10,0
goede duidelijke site met voldoende info. Prijsstelling is gunstig t.o.v. andere sites. Bestelling erg snel geleverd. Prima bedrijf waar ik al enige keren naar alle tevredenheid zaken mee heb gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugh.maaskant 15-06-2010

Algemene score

10,0
Alles keurig zonder 1 probleem, snel en betrouwbaar (ik heb daar meerdere zaken gekocht)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edkeurig 15-06-2010

Algemene score

9,3
Snelle en correcte behandeling van de bestelling.
Goede informatie van de levering en levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frth 15-06-2010

Algemene score

9,0
tot op heden is elke levering (=6 bestellingen)correct uitgevoerd. Wat aangegeven werd als voorradig was ook steeds in voorraad en werd de volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yep69 15-06-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende voorraadindicatie en snelle, correcte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

tijger50 14-06-2010

Algemene score

8,5
Een bijzonder plezierige winkel met uitstekend ervaren personeel.
Een duidelijke, overzichtelijke website.
Een geweldig assortiment.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

semaul 14-06-2010

Algemene score

9,3
Ik kan bij Cameranu snel vinden wat ik zoek. het assortiment is zeer uitgebreid en goed geordend op de site. De levering is telkens weer perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimmmy 14-06-2010

Algemene score

10,0
erg goed en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Hogers 14-06-2010

Algemene score

8,8
De website is duidelijk en overzichtelijk,ingedeeld in rubrieken en sub-rubrieken.
De bestelling wordt vlot afgehandeldzodra de betaling is ontvangen.Betaling via IDeal hetgeen zeer betrouwbaar is.
De brstelling en levering wordt begeleid door e-mails zodat de stand van zaken steeds bekend is.
Een foutieve bestelling van mij werd zonder mankeren teruggenomen en verekening met de juiste bestelling was geen probleem. Kortom een goede en betrouwbare webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjorshoukes 14-06-2010

Algemene score

9,8
Hebben zonder problemen de amera weer terug genomen, klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chantalvaneck 14-06-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering. Stevig rol en echt zwart.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkeisses 14-06-2010

Algemene score

8,5
Prima, alles volgens de afspraken en regels. Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fred47 14-06-2010

Algemene score

9,8
prima site, uitstekende voorlichting, prima bereikbaarheid, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frstooptosfirecom 14-06-2010

Algemene score

8,3
De gewenste microfoon stond elders al 6 weken in back-order. Ook andere web-winkels konden hem niet snel leveren. Cameranu.nl heeft kennelijk andere toeleveringskanalen (Ned. Antillen o.i.d.). Zij hadden de microfoon gewoon op voorraad en hij werd de volgende dag al geleverd en ook nog voor een schappelijke prijs. Goed gedaan!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubdo 14-06-2010

Algemene score

9,7
Alles voortreffelijk afgehandeld, super snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob154 14-06-2010

Algemene score

8,2
Perfecte bediening en aflevering
en nazorg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klaasschipper 14-06-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVDV2806 14-06-2010

Algemene score

9,0
Echt super snel gekregen mijn telelens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa_ 14-06-2010

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo'n snelle afhandeling meegemaakt bij een webshop.

Daarnaast kwam ik na de bestelling er achter dat ik het verkeerde artikel had besteld, 1 mailtje en alles was geregeld.

Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobus2000 14-06-2010

Algemene score

9,2
Betrof garantieafwikkeling. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aquarium 14-06-2010

Algemene score

9,3
Goed en snel geholpen, website up to date. Wat er staat geeft ook de werkelijkheid aan. Betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvdullemen 14-06-2010

Algemene score

6,3
Ik had een panasonic camera gekocht met een microfoon. Deze kreeg ik niet op mijn camera. Ook in de winkel lukte dat niet.
Naderhand en na uitgebreid bestuderen van alle losse stukken in de "doos"en lezen van de handleiding , bleek er een shoe adaptor bij te zitten.
2) de eerst keer dat ik kwam was het erg stil in de winkel, er was geen uitleg wat te doen. Ook viel in eerste instantie niet op dat er een nummertjes systeem wordt gehanteerd, waarbij op de schermen, die allerlei films laten zien, dan ineens het nummer verschijnt.
Dit kan duidelijker.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

mbouterse 14-06-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website. Betaling veilig en snel. Levering zoals op de website en via de mail geinformeerd over de status. Vervolgens d.m.v. Track & Trace van TNT je bestelling kunnen traceren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pwedijk 14-06-2010

Algemene score

8,3
De website is logisch ingedeeld. Daarnaast krijg je een overzicht van aanverwandte produkten.
Ook mooi is de verkoop van artikelen in een bundel tegen lage prijzen.
Que verzending is alles snel, keurig en netjes afgeleverd en In deugdelijke verpakking verzonden.
Van de after sales heb ik geen gebruik van hoeven te maken.
Algemene indruk: Prima winkel. Men kan daar met een gerust hart kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.M.Schelstraete 14-06-2010

Algemene score

7,7
Ik heb idd een aankoop gedaan maar deze direct weer moeten retourneren helaas.
Ik was door de fotowinkel verkeerd ingelicht. De converter paste idd op mijn camera, maar de lens erna niet meer.

De aankoop is retour gezonden en ik heb keurig mijn geld terug gekregen.
De bestelling werd snel geleverd, de retour netjes afgewikkeld. Ik kan niet anders zeggen. Het e-mail contact hierover verliep prima.

Volgende keer bestel ik zeker weer een product hier.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Daniel87 14-06-2010

Algemene score

8,2
Goede service. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Veel producten op voorraad en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

majella34 14-06-2010

Algemene score

10,0
prima service, super snelle reactie en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits1964 14-06-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hdevaal 14-06-2010

Algemene score

9,0
Goede site, snelle levering, perfecte afhandeling van fout in bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemPera 14-06-2010

Algemene score

7,7
Heb een camera besteld bij cameranu.nl. Zeer correcte afhandeling. Het draagkoord van mijn tasje was kapot, na een melding via e-mail zou er een nieuwe opgestuurd worden. Helaas niet op voorraad dus ik moet nog even geduld hebben. Maar de afhandeling van de klacht was prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

g.s.eskes 14-06-2010

Algemene score

8,7
goede ontvangst
correcte benadering en voorlihting
goede afhandeling van bestelling
goede voorlichting over de
voortgang van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews