cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikonilex 09-06-2010

Algemene score

9,5
Eerst had ik aangegeven dat ik de camera zelf kwam ophalen, maar ik wilde toch dat hij opgestuurd zou worden. Opnieuw de bestelling geplaatst en er binnen 10 min achteraan gebeld. Alles was toen al geregeld. Prima aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack.S 09-06-2010

Algemene score

8,5
Had een digitale fotolijst besteld. Echter had er tussen de afdekfolie en het scherm vocht gezeten. Gevolg: Kringen.

Retourformulier ingevuld en de lijst teruggestuurd.

Vandaag is de nieuwe lijst ontvangen. Deze keer alles OK. Al met al heeft het maar één week geduurd.

Prima service!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjilpdruif 09-06-2010

Algemene score

9,5
De site is duidelijk, en makkelijk in gebruik.
Bestelling is netjes en snel bij me afgeleverd.
Gewoon alles prima in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitin 09-06-2010

Algemene score

8,2
Een goede website waarop ik vrij snel vond wat ik zocht. Ook de informatie of het artikel op voorraad was of niet. Meteen opgehaald in de winkel zonder vooraf te bestellen. Keurig afgeleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AGBK 09-06-2010

Algemene score

8,3
Makkelijk besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kvbu8844 09-06-2010

Algemene score

7,5
was allemaal ok.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hermen1974 09-06-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijk, betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jimmy1963 09-06-2010

Algemene score

8,2
zomaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

15habo 09-06-2010

Algemene score

9,3
De website is goed overzichtelijk en duidelijk.
Telefonisch goed bereikbaar
en goed te woord gestaan bij
vragen die ik had.
De bestelling word correct binnen afgeproken tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sportkiek 09-06-2010

Algemene score

8,7
top. snel!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Heckmans 09-06-2010

Algemene score

8,8
Een zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdeLange 09-06-2010

Algemene score

8,7
Perfect. Zoals een webwinkel zou moeten zijn. Geen ervaring met aftersales, want niet nodig gehad.
Voordelig geprijsd en goed verlopen. Perfecte combinatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yone 09-06-2010

Algemene score

10,0
After Sales 10+. Heeeeeeeel veel gezeur gehad met Sony Camera en bedroevend slechte service van FRS Europe (importeur/reparateur Sony). Heel netjes afgehandeld door Cameranu, service gaat veel verder dan eigenlijk zou hoeven. Levering etc. ook heel snel, en vlotte en nette berichtgeving en updates bij schadeafhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

201152 09-06-2010

Algemene score

10,0
Heb al vaker bestellingen gedaan bij CameraNU en alles is perfect verlopen.
Ben ook al in Urk geweest supper zaak en zeker klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Vogels 09-06-2010

Algemene score

9,3
Prima kwaliteit voor de beste prijs.
Ruim voldoende informatie op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niezen 09-06-2010

Algemene score

8,0
prijs en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Herbert_1958 09-06-2010

Algemene score

9,5
Ik heb een Samsung WB650 gekocht om 19:30 en de volgende morgen om 8:30 had ik hem al in huis.
Ik heb nog nooit zo'n snelle service meegemaakt, hiervoor mijn complimenten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pake59 09-06-2010

Algemene score

9,3
Printer om 17.30 uur besteld en toch de volgende dag om 10.00 uur binnen. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wop1972 09-06-2010

Algemene score

9,2
Defect bij levering, zonder problemen omgeruild. Goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goud 09-06-2010

Algemene score

9,0
Supersnelle verzending en prima service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

elokenberg 09-06-2010

Algemene score

9,8
Eerst een Canon 5D Mark II besteld omdat deze volgens CameraNu op voorraad was. Helaas bleek deze niet op voorraad en er een lange levertijd op te zitten. Geen probleem, zo overgezet naar een 7D. Bleek voor mij toch een betere keuze. Met IDeal betaald en teveel betaald natuurlijk. Ook geen probleem. Met een paar dagen een e-mail dat het teveel betaalde werd terugbetaald. Goede service, goede bereikbaarheid, snelle levering (vandaag besteld, morgen in huis) en goede after-sales.
Chapeau !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcelDamen 09-06-2010

Algemene score

8,2
Prima bedrijf, mijn eerste aankoop bij hen was in 2006.
Nu in 2010 is cameranu nog steeds een favoriet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PieterHilgeman 09-06-2010

Algemene score

9,5
Ik heb een verrekijker gekocht , waarbij later bleek een defect aanwezig was.
Na correspondentie werd zonder problemen een nieuwe kijker toegestuurd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sikkemala 08-06-2010

Algemene score

8,3
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nijmegenjan 08-06-2010

Algemene score

8,5
snelle en degelijke levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

martienb 08-06-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website. Groot assortiment, dus alle benodigdheden bij één leverancier te bestellen. Prettige betaalwijzen. Goede informatie over voortgang van de bestelling en de levering. Supersnel alles correct geleverd. After sales nog niet nodig gehad, dus niet te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awillemsen 08-06-2010

Algemene score

8,2
Kwetsbaar afscherm kapje is prima aangekomen via de post wat voor mij de eerste keer was dat ik dit deed. Dure spullen haal ik af in de winkel ook al moet ik er ruim een uur voor rijden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

peterfleur2010 08-06-2010

Algemene score

9,0
Uitstekend, prima geholpen en goed advies, alle tijd voor de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fleur12345 08-06-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering,bij vragen snel reactie terug. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Berkx 08-06-2010

Algemene score

8,8
Bij de verzending van een artikel zag ik dat het opbergkoffertje van de Datacolor Spyder set beschadigd was. Direct gebeld. De informatie-verstrekking was prima en er was geen enkel probleem om het opbergkoffertje om te ruilen. Binnen een week had ik een nieuw koffertje in huis.
Ook de reacties op mijn mails waren altijd erg snel én goed.
Complimenten hoor.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hsmweb 08-06-2010

Algemene score

9,5
bezorging binnen een dag, complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WebWise 08-06-2010

Algemene score

8,3
Prima prestatie.
Snelle reacties en duidelijkheid in website en emailverkeer.
Geeft in ieder geval vertrouwen voor een volgende keer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m-auto 08-06-2010

Algemene score

8,7
Duidelijke website, produkten zijn ook echt aanwezig. In de winkel is vakkundig personeel aanwezig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lussenburg 08-06-2010

Algemene score

8,5
snel geleverd, heldere info, correct verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ruudbosach 08-06-2010

Algemene score

9,0
uitstekende en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam0011 08-06-2010

Algemene score

7,5
uitstekende behandeling,ga vooral zo door!!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

franklagendijk 08-06-2010

Algemene score

8,5
Correcte afhandeling en zeer snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swarm01 08-06-2010

Algemene score

8,8
De website was zeer duidelijk, tijdens het betalen via ideal ging het fout maar via een telefoontje is dat direct herstelt. De volgende dag zoals belooft was de camera in huis. Wij zijn dus erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Swaters 08-06-2010

Algemene score

9,5
alles weer TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnoldmarkus 08-06-2010

Algemene score

8,5
In het verleden ook al prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MikeyWan 08-06-2010

Algemene score

9,0
Good Product Selection, nice combinations offered, easily used website. Good Value too and with fast delivery (and with more than 1 options).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nielsgisbertz 08-06-2010

Algemene score

8,3
Camera bied goed telefonisch advies door mensen met kennis van zaken.
Het eventuele prijsverschil met de allergoedkoopste zeker waard vanwege de service en kennis.
Goede website met een ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ElRolo 08-06-2010

Algemene score

9,3
Vlotte beantwoording vragen via mail. Na bestelling werd er netjes telefonisch contact opgenomen
vrijdag besteld en maandag geleverd, met een aanpassing in de route, zodat ik op tijd thuis kon zijn, helemaal fantastisch! schappelijke verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RemcoPortier77 08-06-2010

Algemene score

9,3
Altijd optijd!!
Netjes verpakt!!

Ik tevreden ja ik wel meer dan tevreden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

majansch 08-06-2010

Algemene score

9,8
vakmanschap en goede voorlichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjphilip 08-06-2010

Algemene score

8,7
Cameranu.nl had een scherpe aanbieding voor de TV die ik wilde hebben. Toen ik belde bleek de actie helaas net afgelopen en was de TV ook niet meer op voorraad. Wel wilden ze een exemplaar voor me reserveren en daar kreeg ik nog korting op ook. Binnen een paar dagen werd ik gebeld dat de TV aanwezig was. Ik heb deze opgehaald in Urk en daar met PIN betaald. Dit verliep erg soepel. Nog geen gebruik gemaakt van de after sales, maar ik heb er alle vertrouwen in dat deze ook goed is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Koolen 08-06-2010

Algemene score

8,7
prima en snelle service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vocalfons 08-06-2010

Algemene score

9,0
gewoon prima gegaan, snelle levering (twee werkdagen) en een goed verpakt nieuw product, niks mis mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

zevenend 08-06-2010

Algemene score

10,0
Ik ben nu een paar keer bij
Cameranu geweest, hetzij
voor mijzelf of met iemand
anders.
Je wordt daar netjes geholpen en krijgt vakkundig advies.

De laatste keer een telefonische bestelling
gedaan.
Het artikel was de andere
dag al in mijn bezit, dus
ik ben zeer tevreden over
de vlotte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hooijengajan 08-06-2010

Algemene score

8,5
zeer vlotte en correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews