cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43445 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2388 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

imqqmi 12-06-2010

Algemene score

10,0
Cameranu heeft een prima en overzichtelijke website, goede categorische indeling waar je makkelijk en snel producten kunt kiezen. In mijn geval een B+H 103 ND filter. Omdat je eerst een diameter kiest kun je snel de juiste filter vinden.
De bestelling was op woensdag gedaan en op donderdag had ik het in huis, goed verpakt in bubble wrap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert310 12-06-2010

Algemene score

9,0
Perfect. Ik heb gekozen voor de levering per koerier. Per slot van rekening bestelde ik een dure Canon-lens en die doe je niet in de post...
Een kwartiertje eerder dan afgesproken werd alles keurig afgeleverd. Perfect geregeld en alles zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johanna1946 12-06-2010

Algemene score

9,5
de website is zeer overzichtelijk en "in voorraad" is ook echt voorradig en de volgende dag in huis.
Bij afhalen wordt er zonodig nog uitleg gegeven,en een prettig nummersysteem zodat je tijdens je wachttijd nog even rond kunt kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EenT 12-06-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger.kurvers 12-06-2010

Algemene score

8,2
alles heel duidelijk en snel afgewerkt. Er blijven eigenlijk geen vragen over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

gstolmeijer 12-06-2010

Algemene score

8,7
Product om 16:30 besteld en direct kreeg ik bericht dat het was goedgekeurd en werd verzonden. De volgende dag om 10:30 al in huis, geweldig !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hake0012 11-06-2010

Algemene score

8,0
word op vakkundige van advies voorzien en op een prettige manier geholpen in winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bertie12 11-06-2010

Algemene score

8,2
Zeer correcte afhandeling van retour gestuurde fotocamera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Minnaar 11-06-2010

Algemene score

8,7
Zeer prettige webwinkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid8 11-06-2010

Algemene score

8,5
Zeer snelle levering. 's Avonds besteld en de dag erna in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cor85 11-06-2010

Algemene score

10,0
Heb hier een tweedehands fisheye gekocht. Prima product en tot nu toe te gebruiken naar volle tevredenheid. En zoals te verwacten, natuurlijk prima service van cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterg147 11-06-2010

Algemene score

8,2
alles ging uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RGS 11-06-2010

Algemene score

9,8
Gewoon een perfecte winkel zowel de winkel in Urk als online.
Prettig zaken doen met Cameranu.nl

Gr,Richard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterg147 11-06-2010

Algemene score

8,5
ging allemaal snel en accuraat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobus43 11-06-2010

Algemene score

8,3
Bestelling prompt en volledig geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Martinnemans 11-06-2010

Algemene score

9,3
de site vermeldt :"voor 16:00 besteld = volgende dag geleverd". Wij hebben een camera besteld om 16:30 op vrijdag, en waren in de veronderstelling dat er dus pas dinsdag geleverd zou worden. Om 17:00 uur een mailtje dat de betaling binnen was en om 18:30 een mailtje dat de chauffeur onderweg was. En inderdaad, de volgende ochtend werd de camera keurig afgeleverd. Ik noem dat grote klasse. Bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdegast 11-06-2010

Algemene score

9,5
door de hoge boordeling op internet zelf nu al diversen keren artikelen gekocht. als artikel op voorraad is snelle levering ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janpsmit 11-06-2010

Algemene score

8,7
Nikkor AF-S DX Micro 85mm F3.5G ED VR
kwalitatief hoogstaande lens.

Snelle levering door CameraNu en TPG.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joostwest 11-06-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd. Voor 4 uur besteld is inderdaad de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoso 11-06-2010

Algemene score

10,0
supersnel en correcte afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2wo543 11-06-2010

Algemene score

9,2
Heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aethey 11-06-2010

Algemene score

7,5
Ik kocht namens een vriendin een mp3speler waarbij bij het uitproberen bleek dat er een belangrijke functie ontbreekt in het menu, nl om het volume hoog of laag in te stellen. Bij een eerste contact hierover bleek dat men er bij de telefoon weinig verstand van heeft, maar we konden het apparaat goed verpakt terugsturen en dan zou het bedrag teruggestort worden. Daarna kwam men hierop terug en wilde men er € 10,-- van aftrekken omdat de oorspronkelijke verpakking er niet meer omheen zat en zo zou het apparaat niet meer doorverkocht kunnen worden. (NB doorverkopen mét fabrieksfout dus). Men bedacht vervolgens dat het apparaat wel zo zou horen en er zou geen sprake zijn van een fabrieksfout, hetgeen onzin is, want we hebben een zelfde apparaat en daar zit de functie gewoon op. Na veel moeite heeft mijn vriendin hen weten te overtuigen het bedrag, weliswaar zonder de aangetekende verzendkosten te retourneren. Ik vind dit alles van weinig professionaliteit en klantvriendelijkheid getuigen. Wij hebben slechts een leuke goed functionerende mp3 speler willen bestellen en er is een zaal waar we dat nu niet meer zullen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

guldemond 11-06-2010

Algemene score

8,0
Zoals altijd correcte en snelle levering.
Groot assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Oudesluys 11-06-2010

Algemene score

8,3
Uitstekend bedrijf voor aankopen.
Goede levering en service. Technische ondersteuning i.v.m. maken van keuzen is wat minder. Hiervoor kun je beter naar de producent.

Je dient ook de prijzen per artikel goed te evalueren daar het kan zijn dat een hele basis unit goedkoper is dan een los/aanvullend element.

Jammer dat ze geen American Express kaarten accepteren daar dit de veiligste kaart voor de internet aankopen is.
Zie consumentenbond.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Oudekerk 11-06-2010

Algemene score

8,3
zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

regrets38 11-06-2010

Algemene score

7,5
Betrouwbare leverancier, het leveren met een koerier door heel Nederland tegen een vaste prijs is een prima service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marienelle 11-06-2010

Algemene score

10,0
De extra batterij die ik bij mij camera had gekocht ging niet zo lang mee als de originele, na snel mailcontact en het schadeformulier ingevuld te hebben heb ik de batterij retour gestuurd.

Per omgaande een nieuwe gekregen.

Geen discussie, prima service weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ploegm 11-06-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website en bestelling werd de volgende dag al bezorgd. Prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

F.Swaters 11-06-2010

Algemene score

9,5
weer 100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angeline19 11-06-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke website, makkelijk uitzoeken, supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cdgroot 11-06-2010

Algemene score

7,8
het product is snel te vinden.
de omschrijving is compleet.
niet de goedkoopste, wel het meest compleet.
via internet gekocht, goede begeleiding, safe gevoel erbij.
de levering was op tijd, zoals aangegeven, je blijft goed op de hoogte van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

linnaeus 10-06-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website.
Goede extra informatie via telefoon.
Tracking van het pakket

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

315473 10-06-2010

Algemene score

9,3
Vlotte afhandeling en snelle levering, maar met de handleiding ging het mis: ik ontving meerdere handleidingen in talen tot Turks toe, maar geen Nederlands.
Van de site van Panasonic kon ik echter een zeer uitgebreide handleiding downloaden, dus het was geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris1100 10-06-2010

Algemene score

8,8
Zeer snel netjes geleverd, binnen 20 uur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdb2 10-06-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gb84778261 10-06-2010

Algemene score

8,3
Heel erg tevreden over cameranu.nl een aanrader. Snel bezorgd, netjes verzonden en bovenal een topcamera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PeterRed 10-06-2010

Algemene score

9,5
Prettig snelle levering, goede begeleiding van verzending ondanks in eerste instantie verkeerd ingevuld afleveradres.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vnijhof01 10-06-2010

Algemene score

10,0
Goede snelle service en een winkel die je kunt bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berecaster 10-06-2010

Algemene score

8,7
Goede en snelle en correcte afhandeling, duidelijke website constant ge-update info mbt levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

prikvdbroek 10-06-2010

Algemene score

9,0
Correcte benadering, geen poeha, duidelijke aanbiedingen, goede prijs/kwaliteit verhouding, levering vlot en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jlokwon 10-06-2010

Algemene score

9,2
Goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janobe 10-06-2010

Algemene score

8,0
goede ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

mararie1 10-06-2010

Algemene score

10,0
Prima service, ik bestel graag bij cameranu.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.vanosch 10-06-2010

Algemene score

9,5
Heb zeer goede ervaring met Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bilyam 10-06-2010

Algemene score

9,0
aankoop tot volle tevredenheid uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John___ 10-06-2010

Algemene score

9,2
Absolute top service !!
Naast een webwinkel is het ook een "gewone" winkel wat heel veel vertrouwen geeft.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjmoes 10-06-2010

Algemene score

8,8
Snel, correct en van hoge kwaliteit, kortom de klant is op Urk geen koning maar KEIZER, alleen,..........tutoyeren op mijn leeftijd (60+) doet ook op een website vreemd aan.U kost minder dan jij.....(letterlijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterwortel 10-06-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Betaling via website verloopt vlot.
Contact met de winkel was prima, goed bereikbaar telefonisch voor een paar vragen die ik had.
Verzending vond snel plaats en via e-mail word je van het hele proces op de hoogte gehouden.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel_Engelen 10-06-2010

Algemene score

8,7
Nogmaals een snelle en degelijke service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PJDB 10-06-2010

Algemene score

9,0
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews