cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fred47 14-06-2010

Algemene score

9,8
prima site, uitstekende voorlichting, prima bereikbaarheid, supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frstooptosfirecom 14-06-2010

Algemene score

8,3
De gewenste microfoon stond elders al 6 weken in back-order. Ook andere web-winkels konden hem niet snel leveren. Cameranu.nl heeft kennelijk andere toeleveringskanalen (Ned. Antillen o.i.d.). Zij hadden de microfoon gewoon op voorraad en hij werd de volgende dag al geleverd en ook nog voor een schappelijke prijs. Goed gedaan!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huubdo 14-06-2010

Algemene score

9,7
Alles voortreffelijk afgehandeld, super snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob154 14-06-2010

Algemene score

8,2
Perfecte bediening en aflevering
en nazorg.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

klaasschipper 14-06-2010

Algemene score

9,2
zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVDV2806 14-06-2010

Algemene score

9,0
Echt super snel gekregen mijn telelens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa_ 14-06-2010

Algemene score

10,0
Ik heb nog nooit zo'n snelle afhandeling meegemaakt bij een webshop.

Daarnaast kwam ik na de bestelling er achter dat ik het verkeerde artikel had besteld, 1 mailtje en alles was geregeld.

Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kobus2000 14-06-2010

Algemene score

9,2
Betrof garantieafwikkeling. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aquarium 14-06-2010

Algemene score

9,3
Goed en snel geholpen, website up to date. Wat er staat geeft ook de werkelijkheid aan. Betrouwbaar en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvdullemen 14-06-2010

Algemene score

6,3
Ik had een panasonic camera gekocht met een microfoon. Deze kreeg ik niet op mijn camera. Ook in de winkel lukte dat niet.
Naderhand en na uitgebreid bestuderen van alle losse stukken in de "doos"en lezen van de handleiding , bleek er een shoe adaptor bij te zitten.
2) de eerst keer dat ik kwam was het erg stil in de winkel, er was geen uitleg wat te doen. Ook viel in eerste instantie niet op dat er een nummertjes systeem wordt gehanteerd, waarbij op de schermen, die allerlei films laten zien, dan ineens het nummer verschijnt.
Dit kan duidelijker.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

mbouterse 14-06-2010

Algemene score

8,2
Overzichtelijke website. Betaling veilig en snel. Levering zoals op de website en via de mail geinformeerd over de status. Vervolgens d.m.v. Track & Trace van TNT je bestelling kunnen traceren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pwedijk 14-06-2010

Algemene score

8,3
De website is logisch ingedeeld. Daarnaast krijg je een overzicht van aanverwandte produkten.
Ook mooi is de verkoop van artikelen in een bundel tegen lage prijzen.
Que verzending is alles snel, keurig en netjes afgeleverd en In deugdelijke verpakking verzonden.
Van de after sales heb ik geen gebruik van hoeven te maken.
Algemene indruk: Prima winkel. Men kan daar met een gerust hart kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.M.Schelstraete 14-06-2010

Algemene score

7,7
Ik heb idd een aankoop gedaan maar deze direct weer moeten retourneren helaas.
Ik was door de fotowinkel verkeerd ingelicht. De converter paste idd op mijn camera, maar de lens erna niet meer.

De aankoop is retour gezonden en ik heb keurig mijn geld terug gekregen.
De bestelling werd snel geleverd, de retour netjes afgewikkeld. Ik kan niet anders zeggen. Het e-mail contact hierover verliep prima.

Volgende keer bestel ik zeker weer een product hier.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Daniel87 14-06-2010

Algemene score

8,2
Goede service. Telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Veel producten op voorraad en een snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

majella34 14-06-2010

Algemene score

10,0
prima service, super snelle reactie en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits1964 14-06-2010

Algemene score

8,3
Goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hdevaal 14-06-2010

Algemene score

9,0
Goede site, snelle levering, perfecte afhandeling van fout in bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WillemPera 14-06-2010

Algemene score

7,7
Heb een camera besteld bij cameranu.nl. Zeer correcte afhandeling. Het draagkoord van mijn tasje was kapot, na een melding via e-mail zou er een nieuwe opgestuurd worden. Helaas niet op voorraad dus ik moet nog even geduld hebben. Maar de afhandeling van de klacht was prima!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

g.s.eskes 14-06-2010

Algemene score

8,7
goede ontvangst
correcte benadering en voorlihting
goede afhandeling van bestelling
goede voorlichting over de
voortgang van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinhard61 14-06-2010

Algemene score

8,0
Snel en correct geleverd, geleverde camera voldeed geheel aan verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wel99ko 14-06-2010

Algemene score

9,7
Snelle keurige afhandeling !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crowdedhousenl 14-06-2010

Algemene score

9,0
Wederom....bestellen/reserveren gaat prima, voorraad en werkelijkheid zijn gelijk!
Goede, deskundige en vriendelijke bediening en prima koffie..
Mooie Fotozaak, veel gewoon te zien en op de 1e verdieping ook professionele video/foto verwerking, volgende aankoop wordt Epson V700 Fotoscanner...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mnobel 14-06-2010

Algemene score

9,2
Ik had dit artikel op zeer korte termijn nodig. De mensen van cameranu.nl hebben me op een zeer adequate wijze geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EloyR 13-06-2010

Algemene score

8,3
Bestelling op zondag geplaats, dinsdag geleverd.

Hele snelle en goede service m.b.t. de order. Je bestelling volgen met track en trace en je spullen worden zorgvuldig aangeleverd.

Kortom uitstekende ervaring.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerlau 13-06-2010

Algemene score

8,3
Zeer snelle afhandeling en altijd nette levering. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

laurika 13-06-2010

Algemene score

8,8
heel tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarinSmit 13-06-2010

Algemene score

10,0
De verkoper heeft goed geadviseerd, hij nam de tijd en had vestand van zaken. Uiteindelijk heb ik daardoor een grote aankoop gedaan ter inrichting van mijn studio.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marsjans 13-06-2010

Algemene score

8,3
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

renywithaar 13-06-2010

Algemene score

10,0
fijne winkel, fijne bediening, goed bereikbaar, hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mightymouse 13-06-2010

Algemene score

9,5
Je wordt bij CameraNu.nl
altijd geweldig geholpen. De bestelling is altijd heel snel bij je en alles is altijd kompleet. Als er iets niet conform je wens mocht zijn is terugsturen ook geen enkel probleem. Je wordt ook altijd met verschillende emailnotificaties op de hoogte gehouden van je bestelling of retourartikel.

Ik blijf voorlopig hier bestellen. Dit is mijn favoriete winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmdb 13-06-2010

Algemene score

9,0
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddievtb 13-06-2010

Algemene score

9,2
Prima winkel met scherpe prijzen en goede service. Al diverse keren aankopen bij gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick_goedhart 13-06-2010

Algemene score

9,0
Het bestellen ging vlot en soepel. De levering was prompt en volledig op de eerstvolgende werkdag, zoals aangegeven op de website. (Heb dat wel eens anders meegemaakt). Ik heb daardoor geen gebruik hoeven maken van telefonisch contact, weet dus niet hoe dat is geregeld.

Het product dat ik zocht kon ik gemakkelijk vinden op de website, alle lof!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnboefje 13-06-2010

Algemene score

10,0
Alles was netjes op tijd binnen, inclusief accesoires.
Reeds eerder een printer besteld, hetzelfde verhaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pino1960 13-06-2010

Algemene score

8,0
website is overzichtelijk
winkel is prachtig alleen voor mij erg ver weg bestelling en levering was heel netjes gegaan echt aan teraden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Negotiator 13-06-2010

Algemene score

8,3
Scherpe prijzen en snelle levering, dit is een voorbeeld
voor veel bedrijven

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacobus 13-06-2010

Algemene score

9,0
Uitmuntende service. Zelfs 's avonds 20:15 kreeg ik nog antwoord op vragen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

maskeurmeester 13-06-2010

Algemene score

9,0
plezierig geholpen, duidelijke uit leg, goed te vinden, groot assortiment.
mijn complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansjos 13-06-2010

Algemene score

8,8
Snelle en acurate levering van goede kwaliteit spullen en netjes ingepakt...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doffied 13-06-2010

Algemene score

8,7
In het weekend meerdere videocamera gerelateerde artikelen tegelijk besteld bij meerdere webwinkels. De panasonic videocamera tas is bijna niet meer te krijgen hier wel... dus hopen dat op voorraad ook echt op voorraad betekend?

Bij een webwinkel gaat het meestal om een scherpe prijs en een goede & snelle levering. Op voorraad bij bestellen is dan +/- 2 werkdagen later in huis.

Cameranu.nl heeft deze verwachting 100% beantwoord, de bestelling kwam als eerte binnen en netjes verpakt! Het was mijn eerste bstelling, dat is altijd afwachten en spannend. Deze webwinkel gaat op mijn lijstje erbij.

Aftersales niet nodig gehad want product en proces was niets mis mee. Eerste indruk perfect dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmartin 13-06-2010

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over de goede en snelle levering zoals afgesproken, website is overzichtelijk en duidelijk
Zeer goede communicatie betreffende de levering.
Hier kunnen nog diverse webshops een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suyari 13-06-2010

Algemene score

8,5
Een heel prettige winkel om je spullen te kopen. Ik vind vooral de optie om online te bestellen, ( zodat je zeker weet dat het er ook is) en het dan in Urk afhalen een geweldige optie. Voor het prijsverschil rij ik daar graag naar toe, de koffie is heerlijk en er is tijdens het wachten genoeg te zien en te proberen.
Voor het personeel ook een dikke 10!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SimonvanGroningen 13-06-2010

Algemene score

10,0
Alles was gewoon ok, zoals altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dgix 12-06-2010

Algemene score

7,8
ik heb bij deze winkel een fototas besteld en op een later tijdstip deze bestelling per telefoon aangepast. De bereikbaarheid was goed en de medewerker vriendelijk en welwillend. De bestelling werd conform de afspraak na twee dagen in goed geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mebakker 12-06-2010

Algemene score

8,0
1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

ferrarus 12-06-2010

Algemene score

7,0
ik heb deze lens gekocht waarbij ik twijfelde tussen de 300mm f2.8, 300mm f4 en de 100-400mm. de keus is de 100-400mm geworden ivm uitproberen en gewicht om te dragen.
ik weet echter niet of ik nu een slecht exemplaar heb of dat ze gewoon zo zijn, maar ik vind de lens niet scherp, zelfs niet op statief en IS uit.
was de 300mm f2.8 of f4 misschien toch een betere keus geweest

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h.lenkens 12-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte afhandeling.
Na 1 week zelf een probleem met de camera.
Opgestuurd en binnen 2 dagen nieuwe camera gekregen.
Zeer correct, snel en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akempers 12-06-2010

Algemene score

8,0
goede website, overzichtelijk, alles goed vindbaar.
bestelling zoals beloofd: na een werkdag.
info over artikelen is niet altijd even goed vergelijkbaar, kan mischien nog iets meer gelijk getrokken worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johannes61 12-06-2010

Algemene score

8,7
Prima afhandeling, goed contact. Ook klantenservice neemt snel op nadat je ze belt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joycevos 12-06-2010

Algemene score

9,2
op de website kun je allles vinden wat je wil weten en de rest is mij in de winkel goed uitgelegt dus ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews