cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

patijnc 21-06-2010

Algemene score

7,8
Snelle afhandeling order.
Zou de volgende dag geleverd worden. Helaas door TNT storing met sortering 1 dag vertraagd. Maar toch zeer snel in huis.
Was ook de goedkoopste site met deze printer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

michellebosmans 21-06-2010

Algemene score

8,0
Goed, snel, adequaat.
Jammer dat de website niet met alle explorers overweg kan. Via mijn werk kon ik dus niet bestellen, zonder dat hij steeds vast liep. Na een telefoontje kon ik alsnog telefonisch bestellen en kreeg ik de opdrachtbevestiging via de mail binnen.

Betaling via ideal was geen probleem, maar kon het weer niet via het tweede mailtje met een rechtstreekse link.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

080951 21-06-2010

Algemene score

9,5
Super binnen een week hadden wij onze camera.
Goede service bedanky daarvoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ack_wanadoo 21-06-2010

Algemene score

9,0
Goede en snelle service. Snel reactie op een vraag die ik had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthiac9 21-06-2010

Algemene score

9,3
Snelle en goede afhandeling. De aflevering was een uur te laat en bij de bestelling ontbrak er iets kleins, maar dit werd zeer snel nagestuurd en bereikbaarheid was erg goed en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ezwiers 20-06-2010

Algemene score

8,2
Het bestelde werd keurig binnen 1 dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matjow 20-06-2010

Algemene score

8,5
Zondag besteld dinsdag al in huis. Keurig verpakt. Alles aanwezig. Precies aan mijn wensen voldaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

herzwi 20-06-2010

Algemene score

8,0
Goede site, overzichtelijk, mooie duidelijke foto's van producten, levering snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bepbroccoli 20-06-2010

Algemene score

10,0
Dit was de 2e keer dat ik een camera bij camerenu.nl heb gekocht. De eerste voor mezelf en de tweede om cadeau te geven. De vorige ervaringen waren al zeer positief. Er wordt snel geleverd. En schade/reparatie wordt ook snel en goed afgehandeld. Daarnaast is de communicatie via e-mail heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob_lcd 20-06-2010

Algemene score

9,3
Goede prijs en snelle levering keurig volgens afspraak. Top service dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.bisschop 20-06-2010

Algemene score

8,8
Uitstekende service, makkelijke website, snelle levering, goed bereikbaar (mail, telefoon).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BerryMaayen 20-06-2010

Algemene score

9,3
Op de website had ik al snel de camera/lens gevonden die ik zocht, en het plaatsen van de bestelling was dan ook snel gedaan. Op het bestelformulier heb ik de mogleijkheid aangevinkt om de camera te komen afhalen, waarna ik met de orderbevestiging naar Urk ben gereden. Via een speciale afhaalbalie liep ik na +/- 15min met m'n nieuwe camera naar buiten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dekon130 20-06-2010

Algemene score

9,0
Tot nu toe alle aankopen snel tot zeer snel, en probleemloos, geleverd.
Bovenstaande geldt ook voor
de eventuele omruilingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hvanderwesten49 20-06-2010

Algemene score

9,0
De website is goed en overzichtelijk. Voordat ik mijn bestelling plaatste, heb ik per mail informatie ingewonnen over het artikel. Ik was er niet zeker van of het artikel paste bij/op mijn fotocamera. Binnen een dag bericht terug ontvangen. Daags na de bestelling kon de weg die mijn bestelling van de leverancier naar mijn woonadres worden gevolgd. Ik wist daarom vrij exact wanneer de levering zou plaatsvinden. De verpakking van was van uitstekende kwaliteit. Kortom:COMPLIMENTEN !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.j.p.m.vernooij 20-06-2010

Algemene score

9,0
Het verliep probleemloos, al waren het maar kleine aankopen. Bij het winkelen op de site ontstaat de wens om dichter bij Urk te willen wonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weber09 20-06-2010

Algemene score

8,0
Ik heb vorige week een Canon 550D aangeschaft met een Tamrom 70-300 objectief. Daarnaast ook een zonnekap gekocht voor deze lens (20 euro). Bij thuiskomst bleek dat deze lens inclusief een zonnekap werd geleverd. De aankoop van de zonnekap was dus overbodig, ik heb er nu twee... Het was handig geweest als dit bij de aankoop was vermeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NReteip 20-06-2010

Algemene score

9,7
Bellen met de zaak en direct contact. Dus geen wachttijden of allerlei doorverwijsmenu's. Prima dus. Camera was op voorraad, om 15.30 besteld, de volgende dag de camera al binnen. Men komt afspraken na, ze doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiemio 19-06-2010

Algemene score

7,8
Duidelijke menustructuur, concurerende prijzen, ruim assortiment, snelle betaling, bevestiging en levering. Gewoon prima, zo hoort het!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

klajo 19-06-2010

Algemene score

7,0
ik heb voor deze lens gekozen omdat die uit de reviews als bese naar voren kwam

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jaap.1980 19-06-2010

Algemene score

9,0
Snelle en keurige levering.
Na twee drama's met andere winkels blij onze camera bij Cameranu bestelt te hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pewi11 19-06-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering en zeer overzichtelijke website en een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Bom 19-06-2010

Algemene score

8,8
vlotte levering en afwikkeling.
Product makkelijk te vinden en te bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beijk 19-06-2010

Algemene score

9,2
uitstekende prijskwaliteit verhouding
<<after sales in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jailman 19-06-2010

Algemene score

9,2
Het objectief was goed verpakt zodat beschadigingen uitbleven. Ook was de bestelling binnen twee werkdagen binnen. De website is duidelijk en gemakkelijk te bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy1973 19-06-2010

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk, snelle verzending, uitstekend verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

syra01 19-06-2010

Algemene score

9,2
Snelle duidelijke levering, snelle reactie op mails

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dzuba 19-06-2010

Algemene score

8,0
goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

robels1 19-06-2010

Algemene score

10,0
Cameranu is een webwinkel die mijn voorkeur heeft. Zeker 90% van mijn aankopen doe ik middels interner. Mijn ervaring is dat de meeste webwinkels gewoon goed zijn.De webwinkel moet wel aan een aantal criteria voldoen. Zij moeten o.a. aangesloten zijn bij b.v. kieskeurig en/of het thuiswinkel waarborg, de site met persoonlijke gegevens moet beveiligd zijn etc.Als dit niet het geval is dan ga ik naar een webwinkel die misschien duurder is, maar wel saver. Cameranu springt daar echte qua prijs/kwaliteit ver bovenuit. Men kan op deze firma bouwen. Ik heb geen ervaring met aftersale, maar dat zal ongetwijfeld ook goed zijn. Top,helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rakker2 19-06-2010

Algemene score

9,2
Bestelling is zeer eenvoudig en levering zo als beloof was
En goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk0801 19-06-2010

Algemene score

8,0
Goed gesorteerd en ter zak kundig personeel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mabeline 19-06-2010

Algemene score

9,2
------------

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mj555 19-06-2010

Algemene score

9,3
Super snelle service (bij mij ruim binnen 24 uur)
Een van de laagste prijzen voor dit artikel.
Alles is netjes aangetekend geleverd en werkt prima.
After sales niet nodig gehad dus kan daar ook niets over zeggen.
Voor mij zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansOtten 19-06-2010

Algemene score

10,0
Weer een probleemloze, laaggeprijsde en bijzonder snel uitgeveorde bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

debirmaan 18-06-2010

Algemene score

10,0
Heldere website, lage verzendkosten en snelle levering.
Tevens zijn ook de prijzen in het algemeen goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferrari1 18-06-2010

Algemene score

8,2
Van tevoren bestellen en later ophalen in de shop gaat vlekkeloos. Veel service. Mensen met veel verstand van zaken. Wat nog beter is....het zijn mensen met veel geduld.

Gewoon prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lies864beth 18-06-2010

Algemene score

8,3
snelle goede levering

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben Kerseboom 18-06-2010

Algemene score

8,7
Dit is de tweede keer dat ik bij Cameranu.nl wat gekocht heb de service is erg goed je word snel geholpen als het erg druk is moet je even wachten, als ze je iets uitleggen nemen ze daar alle tijd voor en dat gebeurt tegenwoordig niet zo vaak meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leegwater 18-06-2010

Algemene score

5,0
De website krijgt zo'n lage beoordeling omdat ik naar Urk ben gegaan omdat daar de Canon EOS500D met kitlens 18/55 gunstig geprijst was, in de winkel bleek dat er een fout op de site heeft gestaan en bleek de prijs €100,- hoger te zijn.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

PeCam 18-06-2010

Algemene score

9,2
Ik kreeg pas na een e-mail te horen dat mijn bestelling niet op voorraad was. Daarna een perfecte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

quest1 18-06-2010

Algemene score

9,5
website goed en overzichtlijk
scherpe prijzen.

bereikbaarheid niet nodig gehad, omdat het allemaal goed en soepel verliep,

bestelling was binnen de tijd die werd aangegeven als levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egbertbosch 18-06-2010

Algemene score

7,7
aftersales/garantie nog geen beroep op gedaan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

polluxron 18-06-2010

Algemene score

9,0
als je iets bestelt voor de aangegeven sluitings leveringstyd dan heb je het product ook gegarandeerd de volgende dag,de website is heel duidelijk en wat prettig is wat er staat als voorraad is er daadwerkelijk ook.
De service is echt geweldig zowel telefonische als je vragen heb over een product,maar zeker ook e-mail verkeer is zeer goed bijv je stuurt een mail met vragen en de zelfde uur of tweede uur zeker heb je zeker antwoord en dat is zeeer snel waardoor je snel en overtuigd je eventuele bestelling bij kan stellen.
nogmaals perfecte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

myrmau 18-06-2010

Algemene score

9,2
foutje gemakkt met bestellen, telefonisch goed bereikbaar en probleem meteen opgelost. Pakketje volgende dag geleverd. Super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corwattel 18-06-2010

Algemene score

8,0
Gemakkelijk gesteld, snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hankleijn 18-06-2010

Algemene score

9,5
veel in voorraad, goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chielukuh 18-06-2010

Algemene score

10,0
Alles gaat bij Cameranu snel en de mensen zijn aardig en professioneel. Ook hebben ze alles op voorraad zodat ik nog nooit langer als een dag heb hoeven wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dialeen 17-06-2010

Algemene score

10,0
Website is zeer duidelijk en helder.
Goede bereikbaarheid en prima parkeergelegenheid. Zeer vriendelijke en vakkundige bediening, nemen alle tijd voor je. Zeer overzichtelijke winkelinrichting. Zelfs als je spijt hebt van je aankoop kun je binnen de zgn.afkoelingsperiode het gekochte artikel terugzenden en wordt het aankoopbedrag binnen enkele dagen teruggestort. En dan nogmaals wordt na deze service gevraagd of je tevreden bent met de gang van zaken. Dit is helemaal top, van deze mentaliteit kan menig winkel nog wat leren!!!
En de koffie en thee staat trouwens altijd klaar.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janalbertdevries 17-06-2010

Algemene score

10,0
Ik heb een bestelling gedaan bij Cameranu.nl welke ik zelf ben wezen ophalen.
De website is erg duidelijk. Ik heb gereserveerd (besteld) voor ik ging halen zodat ik niet voor niets ging.
De bereikbaarheid is prima. Makkelijk te vinden, filevrij.
Mooie winkel met eigen parkeerplaats. Vlotte bediening. Zelfs een keurig klantentoilet (ivm met de terugreis).
Een prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nemjit 17-06-2010

Algemene score

9,3
Mijn vierde bestelling bij Cameranu.nl, mijn favoriete webshop. Ik had een vraag over mijn bestellng, dus even gebeld. Vriendelijk te woord gestaan, maar het antwoord moest even nagevraagd worden. Binnen vijf minuten werd ik teruggebeld met deskundig advies. Om 17.31 mijn bestelling geplaatst en tot mijn stomme verbazing de volgende ochtend TNT aan de deur! (Ik had mijn mail niet meer gecheckt, dus niet gezien dat hij verzonden was).

Ik heb zelf niets met fotografie, maar voor al mijn printerzaken ga ik naar CameraNu. Altijd (een van de) goedkoopste, goed advies en een uitstekende afwikkeling!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjmarc 17-06-2010

Algemene score

9,5
supersnelle levering! 's Avonds om 20:00 uur besteld. Volgende dag om 16:00 uur in huis. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews