cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yilmaz68 01-07-2010

Algemene score

7,0
Alles perfect behalve aan klanten helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Ja Doei 01-07-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website, foto's van de
vestiging geven een verzorgde indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parkieten 01-07-2010

Algemene score

8,5
De ene dag bestelt en de volgende dag werd alles keurig afgeleverd, perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Skoda2010 01-07-2010

Algemene score

9,2
Snel gevonden en snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binor02 01-07-2010

Algemene score

8,0
Je wordt vriendelijk geholpen, goed technisch onderricht, prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronsum 01-07-2010

Algemene score

9,0
goede en nette service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman.westerink 30-06-2010

Algemene score

9,8
prima prijsstelling, zeer goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wj19 30-06-2010

Algemene score

8,0
voldoende keus
scherpe prijs
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dingemansw 30-06-2010

Algemene score

8,0
l.s. ik heb besteld en zeer vlot ontvangen een lensdop 67 mm voor mijn nikon. Daarbij een bevestiging om deze dop niet te verliezen. U stuurde mij het gevraagde elastiekje met bevestiging op dop van hama. Helaas geen enkele beschrijving van hoe te bevestigen.
De dop heeft geen vlakke kant om het plakkertje er op te doen, wat nu? Bij voorbaat dank, willem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dingemansw 30-06-2010

Algemene score

8,0
l.s. ik heb besteld en zeer vlot ontvangen een lensdop 67 mm voor mijn nikon. Daarbij een bevestiging om deze dop niet te verliezen. U stuurde mij het gevraagde elastiekje met bevestiging op dop van hama. Helaas geen enkele beschrijving van hoe te bevestigen.
De dop heeft geen vlakke kant om het plakkertje er op te doen, wat nu? Bij voorbaat dank, willem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anja twilhaar 30-06-2010

Algemene score

9,8
alles uitgevoerd zoals beschreven op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-brink 30-06-2010

Algemene score

8,3
Snelle accurate afhandeling van mijn bestelling, zo hoort het.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita Meulman-de Graaf 30-06-2010

Algemene score

9,0
Foto's zijn duidelijk op de site. Prijsverschil is enorm. Ik had de camera 2 dagen na bestelling binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hefeenstra 30-06-2010

Algemene score

9,2
Vandaag besteld de nieuwe camera en de volgende dag rond 10 uur in huis.
Goede service en snelle levering ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anon24 30-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.bruggeman 30-06-2010

Algemene score

9,3
goede voorlichting en de tijd nemen om het gevraagde helder uit te leggen.
kom niet graag op zaterdag erg druk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GigiWong 30-06-2010

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Camera werd gelijk de volgende dag afgeleverd, toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charlesvandoren 30-06-2010

Algemene score

10,0
Vlotte levering en redelijke/goedkope prijzen.
Eventuele contacten verlopen heel snel en vragen worden duidelijk beantwoord.
Voor mij krijgt CameraNu.nl een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breeblebox 30-06-2010

Algemene score

8,0
Keurig gegaan. Na vermelding dat ik een deel snel nodig had is dat deel sneller verzonden. Ook vriendelijk en vakkundig geholpen toen ik nog een technische vraag had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Meems 30-06-2010

Algemene score

9,5
Bereikbaarheid. Telefoon werd nagenoeg direct opgenomen. Werd zeer vriendelijk te wword gestaan.
Levering dinsdag na 19:00 u besteld en woensdag al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Lounge 30-06-2010

Algemene score

9,3
Hoorde van collaga dat hem een site is geadviseerd voor een lens. Nu heb ik ook een Nikon maar ben leek wat betreft lensen. Op site gekeken. besteld, via bank betaald en volgende dag was de lens al binnen. Helemaal Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p100nu 30-06-2010

Algemene score

8,7
duidelijke website
ook handige kombinatie aanbieding b.v. camera met accu en tas.
na 20.00 uur bestel om 12.00uur afgelever door t.n.t
super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Beer 30-06-2010

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS1951 30-06-2010

Algemene score

9,5
Ik heb 2x een bestelling gedaan bij deze firma. Allebei de keren: een vlotte afhandeling van de bestelling. De ene avond besteld, de andere dag in huis.
Ik ben dan ook zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nogames 29-06-2010

Algemene score

9,0
Er valt niet veel te vertellen behalve dat Camera.nu een goede leverancier is van fotografisch materiaal en alles binnen twee dagen netjes laat afleveren wat je besteld hebt.
Gewoon een betrouwbare zaak met goed gemotiveerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math Bovens 29-06-2010

Algemene score

9,0
Was niet veel wat ik besteld heb bij CameraNu maar datgene wat ik besteld heb werd zeer snel geleverd ben van plan binnenkort nog iets te bestellen bij hun komen bij Kieskeurig goed uit de bus.
Binnenkort wil ik nog van hun gebruik maken hopelijk met hetzelfde succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Gerrits 29-06-2010

Algemene score

9,5
Keurige snelle levering en zeer nette terugkoppeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjbergman 29-06-2010

Algemene score

10,0
Top, maandagmiddag 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Alles netjes verpakt.

Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Veenstra 29-06-2010

Algemene score

10,0
De snelle en doelmatige afhandeling van de bestelling. Verzending goed verzorgt en handteken bij ontvangst. Het geeft je als koper een goed vertrouwen in de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana0409 29-06-2010

Algemene score

9,0
Prima service, pakje was snel bezorgd en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nili51 29-06-2010

Algemene score

9,0
Van bestellen tot aflevering: alles werkt lekker soepel en je word overal van op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.wuring 29-06-2010

Algemene score

8,5
Ik heb zelf een objectief verkeerd besteld. Na levering teruggestuurd en binnen no-time was alles geregeld en kreeg ik het goede objectief toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Tiger 29-06-2010

Algemene score

9,0
Ze hadden wat ik zocht, prijs was uitstekend, alles was op voorraad en werd meteen geleverd.

Ik kon makkelijk alles op de website vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Urlings 29-06-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle levering
Zoek/selectiemogelijkheden op de website niet helemaal optimaal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Radjkoemar 29-06-2010

Algemene score

10,0
Uitstekend service!!

Dinsdag 22 juni in de avond bestelling online geplaatst voor canon 210 sx powershot, meteen daarna een bevestiging ontvangen. Woensdag 23 juni mail ontvangen waarin wordt meegedeeld dat cameranu t bedrag heeft ontvangen. Donderdag aangeboden. Beter kan t niet. Ik heb dan ook bij cameranu aankopen gedaan omdat ik alleen maar positieve reacties van de site heb gelezen, andere leveranciers kunnen hier wat van leren, geweldig, ga zo door!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zaragina 29-06-2010

Algemene score

9,0
Goed aangekomen en heel tevreden met het product

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Maribex 29-06-2010

Algemene score

9,0
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bjorn janssen 29-06-2010

Algemene score

8,3
goede uitleg,snelle service.
klsntvriendelijkheid wat erg belangrijk is.

ik was op zoek na studiosets. al kwam ik wel op jullie site een set tegen die ik bij fotosg ook tegen kwam alleen jullie waren 90 euro duurder uit.dit was wel met meerdere producten.

wel 1 voordeel bij jullie is wel bijna altijd alles op voorraad bij fotosg heb ik wel een keer 2 maanden moeten wachten.

hartelijk dank en tot misschien weer eens in de toekomst

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

3232CL12 29-06-2010

Algemene score

8,3
Keurig verzorgd, goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WSchwachofer 29-06-2010

Algemene score

10,0
product (lens) zeer snel geleverd en onderdeel wat niet leverbaar was zeer snel het geld teruggeboekt gekregen. ik zal hier zeker meer kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isabellarozendaal 29-06-2010

Algemene score

8,7
Product net na 18:00 besteld, de volgende dag nog binnen! Kon niet beter. Dank!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

id-graphickx 29-06-2010

Algemene score

8,5
Bij de keren dat ik iets besteld heb word ik krijg ik snel berichten en is de levering er ook snel. Prima service. Ook nadat ik een keer een flitsset had besteld en het niet goed werkte moest ik er weliswaar helemaal naar toerijden maar werd prima geholpen en kreeg ook tips. dus erg leuk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MoniqueEvers 29-06-2010

Algemene score

8,3
Het product was goed omschreven op de websites wat de keuze makkelijk maakt.
Daarnaast is de bestelling en de order afhandeling zeer goed verzorgt en wordt je op de hoogte gehouden van de status en te verwachte levering. Die zeer snel en accuraat is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leongielen 29-06-2010

Algemene score

9,0
Behalve de TNT krijgt een vette 0, leveren niet op de juiste tijdstippen die ze aangeven op het formulier. Donderdag voordat ik weg ging nog op tracktrace gekeken pakket was niet ingeladen. Was binnen 1 uur terug was TNT al langs geweest. Volgende dag zouden ze tussen 12 en 18 uur leveren was voor 11 uur thuis waren ze al om 10.30 uur geweest moest dus tot maandagmiddag wachten. met deze klacht doen hun in ieder geval niets. Klagen bij TNT heeft geen zin heb ik gemerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielB87 29-06-2010

Algemene score

8,2
Goede aftersales. Had per ongeluk de verzendwijze verkeerd ingevoerd op de website waardoor ik een paar euro meer zou betalen. Één telefoontje later was het geregeld en 2 dagen later was het teveel betaalde bedrag terug gestort op me rekening. Klasse!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

M. vd Luitgaarden 29-06-2010

Algemene score

7,3
Als bij een bestelling alles op voorraad is, word deze direct geleverd. Op dat punt is het een 9.
Maar op dit dit moment heb ik een bestelling staan en vooruit betaald, waarvan er een artikel bijstaat met levertijd onbekend.
Dus in theorie kan het jaren duren voordat ik de bestelling ontvang.
Waarom word er niet gedaan aan deellevering?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

wanadoo 29-06-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering.
Goede afhandeling van probleempje.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissB 29-06-2010

Algemene score

10,0
Super snelle fijne afwikkeling, helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lice4051 29-06-2010

Algemene score

9,5
CameraNu is op en top ingespeeld op de fotohobbyist die op een goede, snelle en betrouwbare wijze goederen wil kopen.
Ook de winkel is prima ingericht en duidelijk in de keuze van benummering om goederen af te halen, deskundig advies te krijgen en te kopen.
Het is voor mij de camerawinkel van Nederland.
Top en zeker zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan.drent 29-06-2010

Algemene score

9,0
snelle levering, geen overbodige kartonnen dozen om de verpakking heen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews