cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Matthijs55 04-07-2010

Algemene score

8,5
Prima informatie over verwerking van de order. Snelle en keurige levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rfmdiep 04-07-2010

Algemene score

9,5
bestelling snel bevestigd per email + tracking @ tracing prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cbdekleijn 04-07-2010

Algemene score

9,7
website ziet er goed uit ,is makkelijk zoeken alleen mag het zoekvenster van mij bovenaan de site staan ipv onderaan maar dat is mijn persoonlijke mening.
wel vind ik dat er een apparte index moet wezen voor macroflitsers dit omdat je alle merken moet nalopen nu.

wat staat als voorraad klopt ook inderdaad dit in tegenstelling van sommige andere aanbieders op internet die er soms gewoon een potje van maken ,hier is voorraad gewoon voorraad.....

bereikbaarheid:

als je vragen heb krijg je snel antwoord en je kan ze bellen zonder een duur 0900 nr te bellen.

bestelling/levering
krijg gelijk mail dat de betaling is gedaan je krijgt mail zodra het is verzonden en is binnen de afgesproken tijd is het binnen.

ik zou zeggen "gewoon doen"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilm2 04-07-2010

Algemene score

9,0
Prettige site met meestal de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaBr55 04-07-2010

Algemene score

10,0
Donderdag middag om 14.45 uur een ereader van Sony besteld en per IDEAL betaald, vrijdag morgen om 08.30 uur afgeleverd. En in de tussenliggende tijd ook nog drie emailtjes ontvangen met een status update. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Hierck 04-07-2010

Algemene score

8,0
Prettige winkel, je kan apparatuur opzij laten leggen, vooral fijn als je van ver moet komen.
Als het druk is nemen ze toch de tijd voor je, hun systeem van nummertjes trekken vind ik erg prettig werken, voorkomt hoop narigheid.
Koop daar apparatuur die ik via hun website bestel.

Een aanrader dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Brondijk 04-07-2010

Algemene score

8,3
Beste,
Ik ben in contact gekomen met Cameranu via mijn schoonvader. Hij raadde mij aan de website te bezoeken vanwege de goede informatie over producten en de (vaak) scherpe prijzen. We hebben via internet (met o.a. uw website) een voorlopige keuze gemaakt uit modellen en hebben op zaterdag 26 juni 2010 uw winkel bezocht. Wij waren verrast over de service in de winkel en de tijd die voor ons genomen werd. Ruim anderhalf uur is uw medewerkers met ons bezig geweest. Hij heeft ons voorzien van goed objectief advies zonder ons het gevoel te geven met een verkoper te maken te hebben (het autoverkoper effect). Kortom, wij zijn zeer tevreden en zullen uw winkel zeker aanraden bij anderen. En inmiddels zijn wij de trotse eigenaar van een Canon EOS 500D! Een werkelijk fantastisch apparaat!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sandra2410 03-07-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering en goed op de hoogte gehouden van levering en betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janpietklaaskees 03-07-2010

Algemene score

9,0
veel op voorraad, snelle levering, nette prijs, snel antwoord op email

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iloha 03-07-2010

Algemene score

8,2
De prijzen bij Cameranu zijn vaak een stuk lager dan bij andere winkels maar de service is goed en de levertijd is snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R.van der Meulen 03-07-2010

Algemene score

8,8
De website is zeer duidelijk en gemakkelijk in gebruik.
De afhandeling van de bestelling is zeer goed en je wordt als klant goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling ervoor staat en de levering is ook zeer snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvolden 03-07-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Schlimback 03-07-2010

Algemene score

8,2
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lamberts-e 03-07-2010

Algemene score

9,5
goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakke496 03-07-2010

Algemene score

8,0
Prachtige winkel. Assortiment dmv. demonstratie camera's goed te overzien. Prima geholpen door winkel staf met echt goede adviezen. Bovendien cocurerende prijzen. Kortom: hier kom ik terug.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

hasz65 03-07-2010

Algemene score

3,5
Het bestelde werd niet geleverd. Volgens kieskeurig zou er een cardreader bij moeten zitten. En die zat er dus NIET bij. Na gebeld te hebben met "cameranu" is men dus ook niet tegemoet gekomen hieraan. Slechte zaak dus.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Slecht
Slecht

Reageer

Jacobi9203 03-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, scherpe prijs en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

doppie 03-07-2010

Algemene score

8,7
goede service, razendsnelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nathalie2105 03-07-2010

Algemene score

9,3
al meerdere keren bij cameranu.nl besteld en altijd vlotte en goede levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hzwaag 03-07-2010

Algemene score

9,0
Mooi product, snel te vinden in de webshop. Genoeg informatie over het product om een keuze te kunnen maken uit alternatieven. Levering en acceptatie betaling verlopen probleemloos. Super, zo hoort het te gaan met een webwinkel. De backpack is wel groot (niet de grootste in de range) maar wel heel erg handig wanneer je al je fotospullen bij je wilt hebben. De camera is heel gemakkelijk uit de backpack te halen, zonder dat je die af hoeft te doen. Zit lekker tijdens het lopen dankzij de extra strap.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erijs44 03-07-2010

Algemene score

10,0
Prima service, heldere website en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westerly 941 new 03-07-2010

Algemene score

9,0
Bij mijn zoektocht naar een andere lens kwam ik op kieskeurig een paar reviews tegen die deze 50 mm lens aanbevolen. Dit is mij goed bevallen, perfecte resultaten tot nu toe. Uitstekende prijs /kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reprograaf 03-07-2010

Algemene score

7,5
Na een mailtje was een zeer kleine fout zeer snel opgelost

Bedankt nogmaals

CorN

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

ottho50 03-07-2010

Algemene score

10,0
Dit is nu de 3e camera die ik hier heb besteld, de snelle levering, en op de hoogte wordt gehouden door camera.nu werkelijk super.
De camera is een geweldig nieuw product van cannon, werkelijk zeer scherpe foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meisjepoes 03-07-2010

Algemene score

8,2
Vandaag besteld is morgen in huis ..Goed verpakt ...perfect !
En de camera zelf is helemaal super

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Kat 03-07-2010

Algemene score

7,7
Scherpe prijzen en zeer betrouwbare en snelle levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

nagthi 03-07-2010

Algemene score

9,5
Bestelling rond 3 uur gedaan (voor 4 uur dus), nette duidelijke e-mails over bestelling en betaling. Betaald via i-Deal.
Een inderdaad volgende dag al in huis (toevallig ook nog vroeg)!
Super netjes allemaal, geen klachten, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoffjero 03-07-2010

Algemene score

8,2
Super snel bezorgd. Vrijdag 15:30u besteld en zaterdag 9:00u bestelling gearriveerd.
Telefonische assistentie voor aankoop was prima!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maxbred 03-07-2010

Algemene score

8,7
Bijzonder vlotte levering. Vrijdagmiddag 14.00u besteld, zaterdagmorgen 10.00u bezorgd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rini Lamboo 02-07-2010

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en ik had snel gevonden wat ik zocht. Vervolgens werd ik telefonisch goed te woord gestaan. De winkel is gevestigd buiten het centrum van Urk en is daardoor vanaf de snelweg goed en snel bereikbaar. Ook in de winkel werd ik correct geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Utrecht 02-07-2010

Algemene score

8,2
alles was prima in orde

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pecvalk 02-07-2010

Algemene score

8,0
x

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

pquanjer 02-07-2010

Algemene score

10,0
@

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gaijin 02-07-2010

Algemene score

9,3
Bijna de laagste in prijs, 's avonds besteld en de volgende ochtend al afhalen in de winkel. Daarbij nog prima advies!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marn2zm 02-07-2010

Algemene score

9,0
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bobbes2000 02-07-2010

Algemene score

7,8
Met de website is niets mis.
Je paketje wordt keurig bezorgd. Als er een probleem is met je aankoop, wordt dat keurig netjes verholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

RobvanSpijk 02-07-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering,

Goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine10 02-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering: het wordt inderdaad de volgende dag bezorgd.
Omdat ik nog een vraag had over een actie nog even gebeld; prima bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rijkrijk 02-07-2010

Algemene score

6,5
Voor vier uur bestelt maar helaas geen levering de volgende dag, erg jammer.
Vandaar voor de levering een 4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

henk737 01-07-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkk 01-07-2010

Algemene score

6,2
occasion materiaal ongecontroleerd uitgeleverd, niet volgens omschrijving op site
bij klagen hierover eerst wat misverstanden, maar later alles goed verlopen: retourzending franco, telefonische terugkoppeling over wat er fout was gegaan met excuses en snel gecrediteerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

arthurd 01-07-2010

Algemene score

9,3
's middags besteld, dezelfde middag afgehaald. Bestelling lag al klaar. Verder goed geholpen bij additionele aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

errie001 01-07-2010

Algemene score

9,0
Erg goed en kundig te woord gestaan. juiste producten tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikbenergblij 01-07-2010

Algemene score

10,0
snel gevonden, snel en correct geleverd, goedkoopste aanbieder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 11 01-07-2010

Algemene score

7,7
snel en goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

drefter 01-07-2010

Algemene score

8,0
Super levering lekker snel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

najim 01-07-2010

Algemene score

10,0
gewoon toppie!!snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isolde24 01-07-2010

Algemene score

6,5
Doordat CameraNu een groot bedrijf is ben ik een aantal problemen tegen het lijf gelopen. Ik ben begonnen met een eigen fotostudio en had dus advies nodig. Mijn volledige studio is bij cameranu aangeschaft. Per e-mail heb ik gevraagd of wat ik bestelde goed was.. dat was dit werd er gezegd. Bij de kassa (afhalen)werd me dit nogmaals bevestigd. Echter bleek thuis dat het achtergrond systeem dat ik had ook voor doeken bedoeld was... Het papier rolde letterlijk van de rol af, was geen stoppen aan. Nogmaals gebeld.. Ja ik had het verkeerde systeem werd er gezegd. Dus een andere besteld. Volgende dag werd ik gemailt dat ik ook een bepaalde klem bij hun kon kopen die het rollen tegen zou gaan. Kosten +- 20,00 per klem en ik had er twee nodig. Nou prima dacht ik, ik die middag weer opnieuw naar Urk (wij wonen in Almere) en vraag nogmaals of de klemmen echt helpen.. Toen zei de verkoper: ja, deze klemmen zijn daar niet voor bedoeld, hier kun je een flitser op klikken. Nou dacht ik, daar gaan we weer!Na 10min kreeg ik van één aardige verkoper de tip dat een oude sok in de rol proppen ook het rollen stopt. Ik heb gezegd dit advies aan te nemen en heb de klemmen niet gekocht. Het was dus weer een rit naar Urk voor niets. Wat ik persoonlijk ook erg naar vind is dat er zulke lange wachttijden zijn voor wat je ook komt.. Ik ga dus op zoek naar een groothandel of een eenmanszaak welke mij wel goed informeren kan en niet dan weer dit, en dan weer dat als advies meegeeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

andrekooistra 01-07-2010

Algemene score

8,0
duidelijke website, zeer snelle levering en dit reeds meerdere malen mogen ervaren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

will14 01-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en alles compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews