cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marn2zm 02-07-2010

Algemene score

9,0
Is gewoon goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bobbes2000 02-07-2010

Algemene score

7,8
Met de website is niets mis.
Je paketje wordt keurig bezorgd. Als er een probleem is met je aankoop, wordt dat keurig netjes verholpen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

RobvanSpijk 02-07-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering,

Goed geregeld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine10 02-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering: het wordt inderdaad de volgende dag bezorgd.
Omdat ik nog een vraag had over een actie nog even gebeld; prima bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rijkrijk 02-07-2010

Algemene score

6,5
Voor vier uur bestelt maar helaas geen levering de volgende dag, erg jammer.
Vandaar voor de levering een 4

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

henk737 01-07-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pkk 01-07-2010

Algemene score

6,2
occasion materiaal ongecontroleerd uitgeleverd, niet volgens omschrijving op site
bij klagen hierover eerst wat misverstanden, maar later alles goed verlopen: retourzending franco, telefonische terugkoppeling over wat er fout was gegaan met excuses en snel gecrediteerd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

arthurd 01-07-2010

Algemene score

9,3
's middags besteld, dezelfde middag afgehaald. Bestelling lag al klaar. Verder goed geholpen bij additionele aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

errie001 01-07-2010

Algemene score

9,0
Erg goed en kundig te woord gestaan. juiste producten tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikbenergblij 01-07-2010

Algemene score

10,0
snel gevonden, snel en correct geleverd, goedkoopste aanbieder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco 11 01-07-2010

Algemene score

7,7
snel en goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

drefter 01-07-2010

Algemene score

8,0
Super levering lekker snel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

najim 01-07-2010

Algemene score

10,0
gewoon toppie!!snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isolde24 01-07-2010

Algemene score

6,5
Doordat CameraNu een groot bedrijf is ben ik een aantal problemen tegen het lijf gelopen. Ik ben begonnen met een eigen fotostudio en had dus advies nodig. Mijn volledige studio is bij cameranu aangeschaft. Per e-mail heb ik gevraagd of wat ik bestelde goed was.. dat was dit werd er gezegd. Bij de kassa (afhalen)werd me dit nogmaals bevestigd. Echter bleek thuis dat het achtergrond systeem dat ik had ook voor doeken bedoeld was... Het papier rolde letterlijk van de rol af, was geen stoppen aan. Nogmaals gebeld.. Ja ik had het verkeerde systeem werd er gezegd. Dus een andere besteld. Volgende dag werd ik gemailt dat ik ook een bepaalde klem bij hun kon kopen die het rollen tegen zou gaan. Kosten +- 20,00 per klem en ik had er twee nodig. Nou prima dacht ik, ik die middag weer opnieuw naar Urk (wij wonen in Almere) en vraag nogmaals of de klemmen echt helpen.. Toen zei de verkoper: ja, deze klemmen zijn daar niet voor bedoeld, hier kun je een flitser op klikken. Nou dacht ik, daar gaan we weer!Na 10min kreeg ik van één aardige verkoper de tip dat een oude sok in de rol proppen ook het rollen stopt. Ik heb gezegd dit advies aan te nemen en heb de klemmen niet gekocht. Het was dus weer een rit naar Urk voor niets. Wat ik persoonlijk ook erg naar vind is dat er zulke lange wachttijden zijn voor wat je ook komt.. Ik ga dus op zoek naar een groothandel of een eenmanszaak welke mij wel goed informeren kan en niet dan weer dit, en dan weer dat als advies meegeeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

andrekooistra 01-07-2010

Algemene score

8,0
duidelijke website, zeer snelle levering en dit reeds meerdere malen mogen ervaren.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

will14 01-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en alles compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yilmaz68 01-07-2010

Algemene score

7,0
Alles perfect behalve aan klanten helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Ja Doei 01-07-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website, foto's van de
vestiging geven een verzorgde indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parkieten 01-07-2010

Algemene score

8,5
De ene dag bestelt en de volgende dag werd alles keurig afgeleverd, perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Skoda2010 01-07-2010

Algemene score

9,2
Snel gevonden en snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

binor02 01-07-2010

Algemene score

8,0
Je wordt vriendelijk geholpen, goed technisch onderricht, prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ronsum 01-07-2010

Algemene score

9,0
goede en nette service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

herman.westerink 30-06-2010

Algemene score

9,8
prima prijsstelling, zeer goede en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wj19 30-06-2010

Algemene score

8,0
voldoende keus
scherpe prijs
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dingemansw 30-06-2010

Algemene score

8,0
l.s. ik heb besteld en zeer vlot ontvangen een lensdop 67 mm voor mijn nikon. Daarbij een bevestiging om deze dop niet te verliezen. U stuurde mij het gevraagde elastiekje met bevestiging op dop van hama. Helaas geen enkele beschrijving van hoe te bevestigen.
De dop heeft geen vlakke kant om het plakkertje er op te doen, wat nu? Bij voorbaat dank, willem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dingemansw 30-06-2010

Algemene score

8,0
l.s. ik heb besteld en zeer vlot ontvangen een lensdop 67 mm voor mijn nikon. Daarbij een bevestiging om deze dop niet te verliezen. U stuurde mij het gevraagde elastiekje met bevestiging op dop van hama. Helaas geen enkele beschrijving van hoe te bevestigen.
De dop heeft geen vlakke kant om het plakkertje er op te doen, wat nu? Bij voorbaat dank, willem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anja twilhaar 30-06-2010

Algemene score

9,8
alles uitgevoerd zoals beschreven op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-brink 30-06-2010

Algemene score

8,3
Snelle accurate afhandeling van mijn bestelling, zo hoort het.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita Meulman-de Graaf 30-06-2010

Algemene score

9,0
Foto's zijn duidelijk op de site. Prijsverschil is enorm. Ik had de camera 2 dagen na bestelling binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hefeenstra 30-06-2010

Algemene score

9,2
Vandaag besteld de nieuwe camera en de volgende dag rond 10 uur in huis.
Goede service en snelle levering ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anon24 30-06-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.bruggeman 30-06-2010

Algemene score

9,3
goede voorlichting en de tijd nemen om het gevraagde helder uit te leggen.
kom niet graag op zaterdag erg druk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GigiWong 30-06-2010

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Camera werd gelijk de volgende dag afgeleverd, toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

charlesvandoren 30-06-2010

Algemene score

10,0
Vlotte levering en redelijke/goedkope prijzen.
Eventuele contacten verlopen heel snel en vragen worden duidelijk beantwoord.
Voor mij krijgt CameraNu.nl een dikke 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

breeblebox 30-06-2010

Algemene score

8,0
Keurig gegaan. Na vermelding dat ik een deel snel nodig had is dat deel sneller verzonden. Ook vriendelijk en vakkundig geholpen toen ik nog een technische vraag had.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Meems 30-06-2010

Algemene score

9,5
Bereikbaarheid. Telefoon werd nagenoeg direct opgenomen. Werd zeer vriendelijk te wword gestaan.
Levering dinsdag na 19:00 u besteld en woensdag al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The Lounge 30-06-2010

Algemene score

9,3
Hoorde van collaga dat hem een site is geadviseerd voor een lens. Nu heb ik ook een Nikon maar ben leek wat betreft lensen. Op site gekeken. besteld, via bank betaald en volgende dag was de lens al binnen. Helemaal Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p100nu 30-06-2010

Algemene score

8,7
duidelijke website
ook handige kombinatie aanbieding b.v. camera met accu en tas.
na 20.00 uur bestel om 12.00uur afgelever door t.n.t
super.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

F.Beer 30-06-2010

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanS1951 30-06-2010

Algemene score

9,5
Ik heb 2x een bestelling gedaan bij deze firma. Allebei de keren: een vlotte afhandeling van de bestelling. De ene avond besteld, de andere dag in huis.
Ik ben dan ook zeer tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nogames 29-06-2010

Algemene score

9,0
Er valt niet veel te vertellen behalve dat Camera.nu een goede leverancier is van fotografisch materiaal en alles binnen twee dagen netjes laat afleveren wat je besteld hebt.
Gewoon een betrouwbare zaak met goed gemotiveerd personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Math Bovens 29-06-2010

Algemene score

9,0
Was niet veel wat ik besteld heb bij CameraNu maar datgene wat ik besteld heb werd zeer snel geleverd ben van plan binnenkort nog iets te bestellen bij hun komen bij Kieskeurig goed uit de bus.
Binnenkort wil ik nog van hun gebruik maken hopelijk met hetzelfde succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Gerrits 29-06-2010

Algemene score

9,5
Keurige snelle levering en zeer nette terugkoppeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjbergman 29-06-2010

Algemene score

10,0
Top, maandagmiddag 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Alles netjes verpakt.

Prima dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Veenstra 29-06-2010

Algemene score

10,0
De snelle en doelmatige afhandeling van de bestelling. Verzending goed verzorgt en handteken bij ontvangst. Het geeft je als koper een goed vertrouwen in de leverancier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana0409 29-06-2010

Algemene score

9,0
Prima service, pakje was snel bezorgd en goed verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nili51 29-06-2010

Algemene score

9,0
Van bestellen tot aflevering: alles werkt lekker soepel en je word overal van op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.wuring 29-06-2010

Algemene score

8,5
Ik heb zelf een objectief verkeerd besteld. Na levering teruggestuurd en binnen no-time was alles geregeld en kreeg ik het goede objectief toegestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Tiger 29-06-2010

Algemene score

9,0
Ze hadden wat ik zocht, prijs was uitstekend, alles was op voorraad en werd meteen geleverd.

Ik kon makkelijk alles op de website vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Urlings 29-06-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle levering
Zoek/selectiemogelijkheden op de website niet helemaal optimaal.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews