cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

max 91 19-07-2010

Algemene score

9,0
Super goede snelle levering.
Aanrader als je op zoek bent naar een camera of dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gsirag 19-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering; maakt waar wat men belooft (Vandaag besteld, morgen in huis). Op vragen via e-mail ook snel gereageerd. Internetaankoop bij dit bedrijf als zeer goed ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldcard 19-07-2010

Algemene score

8,0
Ik had een order geplaatst, die ik daarna (nog voor levering) direct geannuleerd had. Ik ben daarbij prima geholpen door de servicemedewerkers en het door mij via iDeal overgeboekte bedrag stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening. Kortom, keurig behandeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Photo89 19-07-2010

Algemene score

10,0
Zelfs op Texel volgende geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjruis 19-07-2010

Algemene score

7,2
alles was goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jofred 19-07-2010

Algemene score

8,2
De order betrof een retourzending van een product.
De afhandeling van de retourzending is erg goed behandeld door CameraNu. Niet alleen qua uitkomst (retourstorting van het aankoop bedrag) als ook qua doorlooptijd en voortgangsberichten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

agi1985 19-07-2010

Algemene score

10,0
perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peet2cv 19-07-2010

Algemene score

8,3
Perfecte levering, duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JohanVi 19-07-2010

Algemene score

8,5
Goed geadviseerd, verkopers weten echt waar ze het over hebben en nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Hartman 19-07-2010

Algemene score

9,2
...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ebben36 19-07-2010

Algemene score

9,0
snelle en goede service, perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmil 19-07-2010

Algemene score

9,0
betaling lukte niet direct maar na telefonisch overleg snel en goed opgelost. snelle levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sormani 19-07-2010

Algemene score

8,2
zéér tevreden over de gang van zaken, snelle levering, goeie service, een aanrader dus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan W.M. van Kessel 19-07-2010

Algemene score

9,0
Geachte Lezer(es),

met name de status van de levering en aftersales word je uitstekend op de hoogte gehouden wat de vorderingen zijn. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David Foster 19-07-2010

Algemene score

9,0
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo9 19-07-2010

Algemene score

8,8
De website is overzichtelijk zodat het product dat je zoekt snel te vinden is.
Ik heb een aantal keren gebeld naar de winkel, en alle keren werd er snel opgenomen en al mijn vragen zijn beantwoord.
Producten zijn gemakkelijk te bestellen vanaf de website en ik had zoals beloofd het product een dag later binnen.
Toen ik het product binnen had, miste ik een klein onderdeel (diafragma ring F/4). Ik heb toen gebeld en er werd meteen aan gewerkt. Er was weliswaar beloofd dat ik een dag later teruggebeld zou worden om te laten weten of het onderdeel nog besteld zou worden, maar dat was niet gebeurd. Toen heb ik nog een keertje gebeld en het was niet onbekend in de winkel dat ik al een keer had gebeld over het missende onderdeel. De winkel heeft toen de leverancier gebeld en een aantal dagen later kreeg ik netjes een e-mail met het bericht dat het diafragma F/4 niet meer standaard geleverd wordt.
Over het algemeen ben ik dus zeer tevreden met de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aatdijk 19-07-2010

Algemene score

9,0
Deze winkel voldoet mijns inziens volledig aan de eisen die gesteld moeten worden aan een webwinkel. Er wordt zeer snel en adequaat gereageerd op mails met vragen en/of opmerkingen. De telefonische bereikbaarheid is zonder meer zeer goed te noemen. Ook de deskundigheid van het personeel is prima. Kortom, een genoegen om met CameraNu zaken te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hosekiong 19-07-2010

Algemene score

9,0
Heel perfecte website, goede servive en snelle levering. Ik kan aan iedereen aanbevelen om aankopen te doen bij Cameranu.nl!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lorken 19-07-2010

Algemene score

7,5
prima winkel, snelle verzending. prima info over status bestellinig.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

PeterBam 19-07-2010

Algemene score

9,5
Uitstekende ervaring met Cameranu.nl . Zeer snelle bezorging en goede prijzen. De website ziet er misschien niet heel flitsend uit, maar is snel en makkelijk te navigeren. Producten zijn makkelijk te vinden, en de voorraad status klopt echt. Ook werd er snel en met goede informatie gereageerd op vragen, zowel per email als telefonisch. Een shop die echt verstand van camera's heeft. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pbingley 19-07-2010

Algemene score

9,5
Uitstekende ervaring met Cameranu.nl . Zeer snelle bezorging en goede prijzen. De website ziet er misschien niet heel flitsend uit, maar is snel en makkelijk te navigeren. Producten zijn makkelijk te vinden, en de voorraad status klopt echt. Ook werd er snel en met goede informatie gereageerd op vragen, zowel per email als telefonisch. Een shop die echt verstand van camera's heeft. Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus1957 18-07-2010

Algemene score

9,0
Printer besteld, 2 dagen later in huis, prima prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jwvanspijk 18-07-2010

Algemene score

8,7
snelle correcte levering na een bestelling via de overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

toos hendrikx 18-07-2010

Algemene score

9,2
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

westrik32 18-07-2010

Algemene score

8,0
website is mooi overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty Lampe 18-07-2010

Algemene score

8,5
Een goede zaak en kom er zeker nog eens terug!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

inez99 18-07-2010

Algemene score

3,3
Bestelling/reservering via website was ondanks zogenaamde realtime voorraad niet meer aanwezig in de winkel en verkocht na mijn bestelling!!!!!!
Schande!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht

Reageer

WilenDo 18-07-2010

Algemene score

9,5
Afgehandeld zoals tijdens de bestelling is aangegeven.
Prima dus.
Geen telefonisch contact of mailcontact gehad en after sales geen ervaring omdat de bestelling prima is afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijns 18-07-2010

Algemene score

8,8
Alles perfect geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jjmvbeek 18-07-2010

Algemene score

9,7
Goede informatie over het betreffende artikel, en gemakkelijk vindbaar.De bestelling is ZEER SNEL uitgevoerd en was geheel naar wens. Over "after sales" heb ik geen oordeel, en hoef dat- naar ik hoop- ook niet te vormen.De eerste werking van het apparaat is probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van der Stege 18-07-2010

Algemene score

8,5
uitstekende vlotte afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rietorchis 17-07-2010

Algemene score

9,8
1. Mijn ervaring bij CameraNu.nl is dat je daar als klant ALTIJD koning bent.

2. productassortiment is werkelijk heel erg groot!!

3. heel erg vriendelijke mensen

4. Levering bijzonder snel. Zo snel zelfs dat een annulering 2 uur na één van mijn bestellingen te laat kwam om verzending te voorkomen!! Toch hulde (was mijn fout)!

5. Prijsstelling van de producten heel erg goed. Niet altijd de beste (dus laagste), maar door de uitstekende service wordt dat dan altijd meer dan goed gemaakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

drakan1 17-07-2010

Algemene score

9,0
Voor mijn Nikon D40 camera een nieuwe lens besteld.
Alles ging zoals gewoonlijk snel en goed en niet te duur.
Een tevreden klant dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renka 17-07-2010

Algemene score

9,3
keurig, deskundig en vriendelijk geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conniejen 17-07-2010

Algemene score

8,2
Prima ervaring opgedaan met cameranu.nl
Relatief goedkoop en goede service. Betelling was vlot en volledig in huis en per mail meteen een bevestiging e.d. ontvangen. Dik tevreden dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

freijee 17-07-2010

Algemene score

9,0
Uitstekend e-mail contact, en uitermate snelle en correcte levering van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.G. Jansen 17-07-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, waar aanbiedingen goed worden weergegeven. Informatie over de producten is duidelijk en goed.
Levering gaat zeer snel, dag na bestelling product thuisbezorgd gekregen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

denny bernaerts 17-07-2010

Algemene score

9,3
woensdag 14-07-2010

canon powershot SX20 IS besteld via hun overzichtelijke site.
en een europese overschrijving verricht
( die nemen altijd enkele dagen in beslag )

vrijdag 16-07-2010
een mailtje met de update :
het geld is op hun rekening ontvangen, en ze gaan er werk
van maken. ik zal de dag erop een Track & Trace ontvangen en kunnen volgen.

zaterdag 17-07-2010
nog voordat ik de Track & Trace heb bekeken op het net,
heb ik de camera al ontvangen :)

Beter dan dit kan het toch gewoon niet gaan ;)
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b.rotmans 17-07-2010

Algemene score

9,3
zeer overzichtelijke site.
mogelijkheden van betalingswijze goed aangegeven.
bestelling snel en correct uitgevoerd.
over transportfase goed geinformeerd.

snel en correct bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janparmentier 17-07-2010

Algemene score

9,3
Op de website is niets teveel gezegd over de kwaliteit en bruikbaarheid van de Swinghead statiefkop.
Voor een lage prijs een statiefkop gekocht die zich kan meten met exemplaren die 2x zo duur zijn.
's Middags besteld en betaald, volgende morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannibal1 17-07-2010

Algemene score

9,0
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxlau 17-07-2010

Algemene score

8,7
duidelijk ingerichte winkel. Afhalen produkten etc. staat goed overzichtelijk aangegeven;
service goed en verzorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lf van os 17-07-2010

Algemene score

10,0
snelle afhandeling, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob 53 16-07-2010

Algemene score

9,0
mooi pand veel uit gestalt goede uitleg van personeel nadeel kan op zaterdag vrij druk zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berdan 16-07-2010

Algemene score

9,3
top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nelis64 16-07-2010

Algemene score

10,0
super organisatie!!!!!!!!!
Duidelijk en super snelle levering en nalevering! Heb al 3x besteld bij cameraNU.
Zeer tevreden. Goed in prijs. Meer artikelen inclusief.

Hier kunt gerust iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mayfo 16-07-2010

Algemene score

9,0
Heb in zeer korte tijd mijn bestelling ontvangen en ben er zeer tevreden mee.Ook de bestelde accesoires werden er direct bijgeleverd +Ned gebruiksaanwijzing en 2 jaar garantie.En uiteraard de prijsstelling was zeer scherp.Jammer dat ik net buiten de Sail actie viel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryhoefkens 16-07-2010

Algemene score

8,5
de levering ging vlot, maar was niet compleet. Na een telefoontje werd dit p.o. gecorrigeerd en was het ontbrekende de volgende dag al in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

simon2010 16-07-2010

Algemene score

8,0
Binnen 1 dag had ik het al binnen,alles is feiloos verlopen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JorisvdL 16-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, super apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews