cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pegeje 26-07-2010

Algemene score

8,7
Ik heb al een aantal bestellingen gedaan via de website en alle bestellingen zijn correct op tijd en goed afgeleverd. Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ellisdoorten 26-07-2010

Algemene score

8,0
prima en snel geleverd volgens afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

albert bruurmijn 26-07-2010

Algemene score

10,0
Cameranu.nl is een zeer betrouwbaar en vriendelijk bedrijf de leveringen zijn snel en correct uitgevoerd.
medewerkers zijn zeer vriendelijk en proberen je zo snel mogelijk te helpen
dus cameranu.nl is gewoom top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erol Komac 26-07-2010

Algemene score

9,3
Het plaatsen van bestelling was erg eenvoudig. De site geeft netjes informatie over de Sony voordeel acties. De levering was boven verwachting snel en de verpakking was erg netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tpoortinga 26-07-2010

Algemene score

7,8
Deze webwinkel maakt z'n toezegging waar. Levering de volgende dagals je voor 16.00 uur besteld. Telefonische bereikbaarheid ook prima en de vraag netjes beantwoord.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sabine 26-07-2010

Algemene score

8,0
Enig minpuntje: ik had vooraf gevraagd of bij mijn te bestellen filter een lensdop geleverd werd. Het antwoord was nee. Maar er bleek er wel 1 bij te worden geleverd. Alleen toen had ik al een lensdop elders besteld...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Redsapph 26-07-2010

Algemene score

10,0
Heel goed van begin tot einde. Vooral het informeren van de klant vond ik heel prettige. heel goede klantenservice, heel netjes geleverd en een heel goede prijs, wat meer wil je van een winkel?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep V 26-07-2010

Algemene score

8,5
Ik ben zeer tevreden over de door mij aangeschafte zaken. Zowel de afhandeling van de bestelling als de after sales is dik in orde. Ik ben al ruim twee jaar klant en zal dit zeker blijven.
Vriendelijk & vakkundig !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teckeltje 26-07-2010

Algemene score

8,8
We zijn goed behandeld en voorgelicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kasses 26-07-2010

Algemene score

8,5
Op de website kun je veel vinden, dit is erg prettig en alles staat netjes gesorteerd. Een email wordt snel beantwoord en je wordt erg goed geholpen. Ook vind ik het fijn dat er zo'n groot assortiment is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joseluken 26-07-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering, veel op voorraad, hele duidelijke website met prettige menustructuur. Alleen als je naar de winkel gaat kun je een hele lange rij verwachten...

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

elshoutwim 26-07-2010

Algemene score

8,5
het was even niet duidelijk ofdat het leveren van voorraadartikelen zou wachten op die artiklelen die niet op voorraad waren. Middels een e-mail was het duidelijk dat dit zo was.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.M. Flaviani 26-07-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke informatie, zeer snelle aflevering. De garantieregeling is duidelijk. Geen aftersale nodig gehad, dat is een goed teken ;-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alienx 26-07-2010

Algemene score

8,7
Ik ben wel tevreden met het product.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.H. Snijders 26-07-2010

Algemene score

9,8
Wordt perfect op de hoogte gehouden van je bestelling en versturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FF79 26-07-2010

Algemene score

8,5
prima internetwinkel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

adiba 26-07-2010

Algemene score

9,8
Dik tevreden vlotte service en een super lens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fransjvos 26-07-2010

Algemene score

9,0
G11

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam2010brabant 26-07-2010

Algemene score

9,3
Met een paar muisklikken was het bestelde product geregeld. Binnen de gestelde termijn was het product ook geleverd. Dus wat kan een mens nog meer wensen als hij iets heeft besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patjol 26-07-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website en een zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

thebigbang1 26-07-2010

Algemene score

9,3
Lekker dichtbij, dit keer zelfs geen verzendkosten, maar de prijs van een paar artikelen was wel iets hoger. Redelijk snelle levering (2 dagen). Service tot nu toe oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex111111111111111 26-07-2010

Algemene score

8,2
nooit klachten, beetje ver weg. nog nooit laten bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

mravensbergen 26-07-2010

Algemene score

8,7
Koop al tijden bij CameraNU. Deskundig advies, zeer klantvriendelijk, groot assortiment en prima prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peegjee 25-07-2010

Algemene score

9,2
Meer dan tevreden, levering zou 5 tot 10 werkdagen zijn maar werd al na 2 dagen geleverd, klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dpov 25-07-2010

Algemene score

10,0
Op de website staat overzichtelijk informatie opgegeven over, bij voorbeeld, eigenschappen van het product en de beschikbaarheid. De bestelling, betalingsmogelijkheden zijn duidelijk en eenvoudig. De informatie over levering en bezorging wordt snel gegeven en is betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koppinga 25-07-2010

Algemene score

9,0
Keurige site, netjes geleverd, redelijk geprijst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rietanka 25-07-2010

Algemene score

9,3
Prima winkel die je graag te woord staat.Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

florijntje30 25-07-2010

Algemene score

9,8
Snel betrouwbaar en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokePieters 25-07-2010

Algemene score

10,0
Zondag besteld, woensdag thuis afgelever. Levering te volgen via TNT-tracking.
Op een vraag via email hetzelfde dagdeel nog antwoord.
Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Whoopy75 25-07-2010

Algemene score

8,2
Super snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mayk.backus 25-07-2010

Algemene score

8,3
Dit is mijn 2e bestelling bij cameranu.nl , en wederom een prima ervaring.
Helaas werd door een TNT sorteringsfout de camera een dag later afgeleverd, maar de camera verkeerde in een prima staat (occasion) en we zullen er nog veel plezier van hebben.

bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex2332 25-07-2010

Algemene score

9,5
Site is overzichtelijk, betaling gemakkelijk en na de bestelling op zondag geplaatst te hebben, werd het verzonden op maandag en had ik het dinsdag alweer binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

misala 25-07-2010

Algemene score

9,8
Sinds 1 week in bezit van de Handycam Sony HDR CX155E.
Even wennen aan het nieuwe veel lichtere en kleinere, ten opzichte van m'n oude camera (15 jr oud)
Veel mogelijkheden met deze camera en zeer klein.
Zeer tevreden over de goede voorlichting en service. Prettige en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gurpie 25-07-2010

Algemene score

10,0
Snelle en goede service, duidelijke website, veel keus, aantrekkelijke prijzen.
Ben al een tijdje klant en tot op heden alleen maar positief en ga ik zeker in de toekomst mijn camera benodigdheden aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann Schilt 25-07-2010

Algemene score

8,5
Zeer snelle winkel waar heel veel leverbaar is. Ik woon 30 kilometer vanaf en haal mijn bestellingen zelf na raadplegen van hun website. Ik word altijd adequeaat en snel geholpen. Deskundig personeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeeTee76 25-07-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website, snelle levering en scherpe prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.h.de.jong 25-07-2010

Algemene score

7,2
Ik heb een bestelling gedaan van een combinatie aanbieding, namelijk camera + geheugenkaart+extra accu + bijbehorende tas.
Bij ontvangst bleek de tas 6 cm te ondiep te zijn voor de camera, hij was 12 cm diep, terwijl camera + opgevouwen halsriem 18 cm is.
Toen ik zei dat ik een passende tas wilde, heb ik die gekregen maar moest bijbetalen.
Dat vond ik niet helemaal correct. Passend is passend.
m.a.w. controleer uw bestelling goed zelfs als het een combi aanbieding is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Hero 24-07-2010

Algemene score

9,0
Goede, snelle levering met track & trace. Videocamera snel in huis en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk 1909 24-07-2010

Algemene score

9,2
Bestelling snel ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kpothof 24-07-2010

Algemene score

7,2
Communicatie is goed. Keurig op de hoogte gehouden van het gehele proces wat levering betreft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Leon Crommentuyn 24-07-2010

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk en informatief.
Bestelling en levering excellent!
Staat vanaf nu blijvend in mijn favorieten en bij een eventuele volgende stap omhoog weet ik jullie wel weer te vinden...
Chapeau en ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ehogerhuis 24-07-2010

Algemene score

8,5
Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Berry Mescher 24-07-2010

Algemene score

8,2
Vlotte snelle service!
Goede merk-produkten voor een goede prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nickyvanderheijden 24-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede service en lekker snel je camera binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinco 24-07-2010

Algemene score

9,5
Prima zaak met goede klantgerichte benadering van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther_ 24-07-2010

Algemene score

8,5
snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.Gofers 24-07-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site, voldoende en relevante informatie. Zéér snelle levering (zelfs meer dan eens sneller dan wat op de site aangegeven wordt). Scherpe prijsstelling.

Aanrader voor visuele apparatuur met toebehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Colla 24-07-2010

Algemene score

9,3
Goede voorlichting als reactie op een vraag voor de koop. Zeer snelle en verzorgde levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schevers 24-07-2010

Algemene score

8,7
Supersnelle levering en een hele goedkope deal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmwillems 24-07-2010

Algemene score

8,5
Overzichtelijke site met duidelijk stappenschema. Correcte behandeling en afwerking van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews