cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan koebrugge 10-07-2010

Algemene score

9,2
Gewoon precies zoals het hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colibri3 10-07-2010

Algemene score

9,0
Kraakheldere website. Prompte aflevering van het toestel met toebehoren. Als ik meer fotoproducten nodig heb, dan zal ik zeker aan Cameranu.nl denken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudvermeer 10-07-2010

Algemene score

7,7
Goed, duidelijk en zonder poespas bestellen van een goed product.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gertje137 10-07-2010

Algemene score

8,5
Snel gezorgd Goede kwaliteit huismerk Accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

taxcent 10-07-2010

Algemene score

9,0
.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hansdekunder 10-07-2010

Algemene score

9,7
alles dik in orde.
Alleen levering 2x aan deur en dan nog zelf halen bij postkantoor

tweede maal camera gekocht bij jullie, indien ik niet tevreden zou zijn was dit niet gebeurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Schilt 10-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, goede briefing en netjes inclusief juiste papierwerk afgeleverd. Goed op de hoogte gehouden van de status van levering. Daarnaast een duidelijke website en advies met bijbehorende accesoires. Prijs zeer concurerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fineer 10-07-2010

Algemene score

10,0
zaterdag 10 juli 2010

CameraNu

Na veel ellenden met een ander bedrijf(extreme discount)durf je haast niet meer via internet te bestellen.

Over extreme discount.nl praat ik niet meer over.
Ik snap allen niet dat het bedrijf nog bestaat en kan bestaan.


Maar goed nu CameraNu.
Eerst even Gegoogled op CameraNu,kijken hoe het bedrijf staat aan geschreven.
Volgens een paar Websites staat CameraNu goed aan geschreven,dus maar bestellen.

Op de website van CameraNu stond dat het artikel wat ik wilde hebben 5 á 10 dagen levertijd heb.
Oké geen probleem,bestellen dus.

Maar het artikel wat ik besteld heb was er al binnen 3 dagen.
Netjes werd je per e-mail op de hoogte gebracht dat het artikel was af gestuurd.

Mooi geregeld alle maal,en in der dat had ik op dag drie,mijn artikel.

Ik wil alleen maar hier mee aan geven dat CameraNu wat dat betreft een voor beeld is voor het andere bedrijf.

CameraNu ga zo door en je verdient een dikke 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wolfshire 10-07-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijk te bestellen
Goede prijs
Uitstekende levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wzuurveld 09-07-2010

Algemene score

8,7
Snel kunnen vinden wat ik zocht.
Snel geleverd en conform bestelling.
Bij een eerder bezoek aan de winkel zelf ben ik erg professioneel geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laura.oostdijk 09-07-2010

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en wordt goed verpakt verzonden. Artikel voldoet volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.I. van Gerven 09-07-2010

Algemene score

8,0
Cameranu.nl maakt wat mij betreft volledig waar wat ze beloven: een snelle, correcte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ErikvanD 09-07-2010

Algemene score

9,0
Had per ongeluk verkeerde telefoon besteld. Op een email hierover werd prompt gereageerd en de retour was zo geregeld. Ook na terugontvangst van mijn retour ontving ik keurig een bevestiging. Aan deze snelle en nette email afhandeling kunnen veel webwinkels een puntje zuigen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eduardrekker 09-07-2010

Algemene score

8,5
De bestelling was sneller afgeleverd dan verwacht. De site is erg handig en verschaft veel informatie over de producten. Ik kreeg zelfs nog tips van personeel via Twitter. Ze denken met je mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ivan1 09-07-2010

Algemene score

10,0
Heel goede kijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rensman 09-07-2010

Algemene score

9,0
Nadat de iDeal betaling mislukte en 'de volgende dag in huis' in gevaar dreigde te komen heb ik gemaild en gebeld en op beide snelle respons gehad. Uitstekende bereikbaarheid en behulpzaamheid heeft mijn snelle levering gered. Prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antonio1937 09-07-2010

Algemene score

10,0
Fijne website met zeer uitgebreid assortiment en duidelijke beschrijvingen.
Ook de "op voorraad"-aanduiding is betrouwbaar, wat je niet vaak tegenkomt.
Zeer snelle en accurate levering. Dit adres hoort bij de "Favorieten"!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiebesat 09-07-2010

Algemene score

9,0
Tot nu toe zijn alle aankopen bij Cameranu.nl perfect goed gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van Iperen 09-07-2010

Algemene score

9,3
prettige behandeling en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jopie kwast 09-07-2010

Algemene score

9,3
Omdat ik graag een fotocamera bij me wil hebben om leuke momenten vast te leggen moest ik maar een nieuwe Panasonic Lumix hebben.

De huidige camera een DMC-FX01 bevalt prima, maar omdat ik die altijd op de andere locatie heb liggen heb ik hier geen camera meer binnen handbereik. Dat kon natuurlijk niet! ;-)

Vrijdagmiddag omstreeks 15.20 uur de zoektoch gestart naar een nieuwe Panasonic, het oog was al snel gevallen op een DMC-FS10. Doe eens gek en neem eens geen zwarte of een grijze, daarom heb ik de oranje versie besteld!

Het was inmiddels 15.29 uur, op de website staat vermeld als de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur binnen is morgen geleverd! Met een beetje gelukt moest dit dus slagen zou je zeggen. Toen ik zaterdagmorgen 11.30 uur even met de andere locatie belde kreeg ik te horen als er een pakketje voor me klaar lag! Hij was al binnen!

CameraNU was in de PriceWatch was op 3 euro na de goedkoopste, omdat ik hier al eerder een camera heb gekocht heb ik nu weer het bedrijf uit Urk gekozen.

Hun website is zeer duidelijk, wel heb ik voor de zekerheid een 8 GB SD-card bij de camera besteld. Achteraf had ik er ook nog een tasje ofzo bij moeten kopen.

Verzending
Zoals hierboven al vermeld is de bestelling om 15.29 uur geplaatst en direct voldaan via iDEAL. Direct hierna kreeg ik al een proforma-factuur in de mail.

Om 18.30 uur kreeg ik een link waarmee ik de Track & Trace kon bekijken. Klik op de link in de mail en je krijgt direct de juiste Track & Trace pagina op het scherm, geen gedoe met nummertjes dus! Hier heb ik geen gebruik van gemaakt omdat ik er met een telefoontje al achter kwam dat de bestelling al in ontvangst was genomen.

De camera zat samen met de SD-card in een doosje verpakt. Er zaten voldoende luchtkussentjes in zodat alles goed vast lag.

Kortom; Een prima webshop waar je gerust wat kan bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans klant 09-07-2010

Algemene score

7,7
Website ok maar moeilijk te vinden. Snelle levering volgens afspraak.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

D.W.Schotel 09-07-2010

Algemene score

8,3
bestelling werd correct en conform afspraak afgewikkeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naam120 09-07-2010

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website, prima telefonische bereikbaarheid en vlotte levering. Aftersales gelukkig nog niet nodig gehad, dus daar over geen mening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

noldam 09-07-2010

Algemene score

9,2
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Lentherman 08-07-2010

Algemene score

9,0
Op internet zag ik een leuke occasion, deze heb ik besteld, en kon ik de volgende dag al ophalen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigit 119 08-07-2010

Algemene score

9,3
cameranu.nl is een goed bedrijf, bij vragen worden deze net en prettig beantwoord per telefoon een bedrijf met veel service.
levering van producten snel en zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.braet2 08-07-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering , binnen 1 dag
nadat ik mijn bestelling geplaatst had.
Wat ik ook handig vond is : dat je voor een produkt dat niet op voorrad is, je e-mail adres kunt achterlaten,en dat zodra het produkt wer op vooraad is, je direct een mail krijgt,nog voor dat de beschikbaarheid van dat produkt weer op de website staat.Je hebt dus voorrang als je dan besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

mdwaard 08-07-2010

Algemene score

8,0
Site is overzichtelijk, bestellingen worden op tijd geleverd.
Per telefoon3krijg je goed advies. Je wordt ook netjes en vakkundig te woord gestaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brottine 08-07-2010

Algemene score

9,0
heel erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

fieldrabbit21 08-07-2010

Algemene score

9,8
Website zeer overzichtelijk.
Ik heb een aantal keren met de helpdesk gebeld en het is me opgevallen dat men me altijd zeer snel en vriendelijk te woord staat.
De levering was de volgende dag en daarin heeft men woord gehouden.
De after sales is zeer goed. Ik had een defekt apparaat en die mocht terug; twee dagen daarna had ik de vervanging met een excuusbrief alweer thuis. Al met al zeer te spreken over CameraNu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DickDrost 08-07-2010

Algemene score

10,0
Goed en dynamisch bedrijf, heel overzichtelijk en een vlotte service, ook als het gaat om reparatie e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kolmeer965 08-07-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel, die doet waarvoor hij bedoeld is. Goede levering, goede voorlichting en service. en vaak ook nog de goedkoopste. Ik kan geen min punt noemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan427 08-07-2010

Algemene score

7,8
Het gehele procedure, van zoeken tot en met bestellen/betalen, verliep naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

nmz 08-07-2010

Algemene score

9,0
Al eerder hier iets gekocht, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jootje7 08-07-2010

Algemene score

9,0
Goede service en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SebastianR 08-07-2010

Algemene score

9,7
De site is erg overzichtelijk en aantrekkelijk. Ook wordt er over het algemeen goed én snel gereageerd op vragen. De levering is écht de volgende dag, mits besteld voor een bep. tijd. Erg netjes! :) De aftersales heb ik (gelukkig) nog geen gebruik van hoeven maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nboontjes 08-07-2010

Algemene score

7,0
Goede overzichtelijke site, levering en informatie omtrent levering erg duidelijk. Prettige en snelle after sales

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

guiamo 08-07-2010

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de prijs en de snelle levering. De prijs was al de laagste en met het gratis verzenden was cameranu veruit de goedkoopste.
Op de site staat vermeldt dat als je voor 16:00 besteld je het artikel de volgende dag binnen hebt. Ik bestelde om 17:30 en toch had ik de lens de dag erop al in huis.
Kortom tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Liempttoon 08-07-2010

Algemene score

8,0
Prima service

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Michel Swart 08-07-2010

Algemene score

9,0
Bijzonder tevreden over de totale afwikkeling van de order, zowel telefonisch als via de mail zeer correct te woord gestaan. Voorbeeld voor menig (internet)bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen gebruikersnaam ingevoerd 08-07-2010

Algemene score

8,7
Had de bestelling per ongeluk dubbel gedaan, hetgene door Cameranu.nl uit eigen beweging gecorrigeerd werd. Levering binnen 48 uur, dus pluim voor deze webwinkel. Heb verder nog geen ervaring met hun after sales.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Jan de Wilde 08-07-2010

Algemene score

9,5
Een glasheldere website, lage prijzen, dat is al heel mooi. Ik rekende zelf op een levertijd van 4-5 dagen. Tot mijn verrassing deed daar iemand 's avonds laat nog mijn bestelling weg en had ik binnen 16 uur mijn pakketje in huis! echt geweldige service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ptirajoh 08-07-2010

Algemene score

9,0
snelle aflevering en telefonisch goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Troost 08-07-2010

Algemene score

9,0
Prima Webshop en Service.
Prijzen zijn zeer concurrerend, ook voor de vakfotograaf. Mooie winkel in Urk, personeel is vriendelijk en hulpvaardig, lekkere koffie en zelfs de toiletten zijn brandschoon. Winkel is wel erg druk op zaterdag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjirk van Gorkum 08-07-2010

Algemene score

8,2
Je wordt plezierig geholpen. Ook al is het druk men neemt alle tijd voor advies en vragen beantwoording.Prijzen zijn concurrerend.Je hebt ruimschoots de mogelijkheid dingen te bekijken en uit te proberen. Men haalt zelfs spullen uit het magazijn als ze niet in de winkel staan,maar wel voorradig zijn. Een tevreden klant!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

erwinremkes 07-07-2010

Algemene score

9,0
super snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koelkast32 07-07-2010

Algemene score

9,0
Snelle service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.J.Hiddingh 07-07-2010

Algemene score

8,2
in een woord gewldig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.J.Hiddingh 07-07-2010

Algemene score

8,2
een woord geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jimmyh 07-07-2010

Algemene score

9,5
Vrijdag voor 13:00 besteld Zaterdag 15:00 in huis beter kan het niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews