cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w.dewit 22-07-2010

Algemene score

9,7
overzichtelijke site en een ruim assortiment.
Winkelpersoneel is vriendelijk. Er wordt alle tijd genomen om je goed en deskundig te adviseren.
Je krijgt het gevoel dat je aankoop ook de beste keuze is voor jou situatie. (aftersales is prima dus)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stph 22-07-2010

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar snelle levering van de Nikon D300s!! Vrijdagavond pas besteld en zaterdagochtend om 8uur had ik hem al in mijn handen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petervonk 22-07-2010

Algemene score

9,2
Razendsnel, vriendelijk en accuraat!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Kennis 22-07-2010

Algemene score

9,3
Een zeer snelle aflevering en keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJC1985 21-07-2010

Algemene score

8,0
Goede en snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hongkomg 21-07-2010

Algemene score

8,2
duidelijke wesbite, snelle levering,. Ik heb gebeld voor een vraag, werd keurig en duidelijk te woord gestaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Drs. F. Damen 21-07-2010

Algemene score

10,0
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luitenjan 21-07-2010

Algemene score

10,0
Net als de vorige keren, snelle levering, goed produkt. Van harte aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Cornet 21-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en middels email goed geinformeerd over orderstatus en aflevering.Ook goede informatie over of het bestelde product in voorraad is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilco7 21-07-2010

Algemene score

8,0
Scherpe prijzen. Snelle levering en NL garantie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Matuka 21-07-2010

Algemene score

7,7
De levering kwam 1 dag later dan verwacht. Op zich geen drama, maar beloofd is beloofd nietwaar?

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Scholte 21-07-2010

Algemene score

8,7
Wij kregen in de winkel een zeer deskundig advies en werden vlot geholpen met onze aankopen.

goed bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dibbes 21-07-2010

Algemene score

10,0
---------- update review 21-07-2010 ----------
's avonds besteld en de dag erna geleverd wat een snelle service.

---------- oude review 11-12-2009 ----------
Goedkoop, snel en makkelijk. Prima verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

trio67 21-07-2010

Algemene score

7,2
.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

loon06 21-07-2010

Algemene score

8,3
Keurig op tijd geleverd tegen een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

56her 21-07-2010

Algemene score

10,0
Goede informatie op de Website, en telefonisch goed bereikbaar. Snelle en goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan te Selle 21-07-2010

Algemene score

8,7
een zeer vlotte levering, zelfs sneller dan aangegeven op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.He 21-07-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke website, zeer snelle levering, lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boef77 21-07-2010

Algemene score

10,0
Lens na 20u00 besteld en toch de volgende dag netjes afgeleverd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

habaitha 21-07-2010

Algemene score

9,0
Ik kan CameraNu aanbevelen omdat ik de service erg goed vind.
Ik heb goede voorlichting betreffende een camera gekregen
zodat ik de juiste keuze kon maken. Zowel in gebruik als resultaat ben ik zeer tevreden over
de Canon powershot sx20is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siempo 21-07-2010

Algemene score

9,0
De keren dat ik een beoordeling doe zijn op een hand te tellen. In dit geval een zeer positieve ervaring. Goede en overzichtelijke website. Telefonisch contact hartelijk en informatief. Jeetje wat een snelle service!!
Dit is werkelijk een verademing.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j0p 21-07-2010

Algemene score

9,3
Prima website van cameranu, die alles bevat wat nodig is. Bestelling geplaatst en deze werd snel verzonden, helaas deed TNT (de verzender) zijn werk niet goed, maar dit is enorm goed aangepakt en opgelost door cameranu.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Nijenhuis 20-07-2010

Algemene score

9,3
Het benodigde product was goed te vinden en tevens op voorraad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Schravesande 20-07-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website
Grote sortering
snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

brutus28 20-07-2010

Algemene score

8,8
super geregeld had gebeld voor een bestel probleem was zo op gelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

den reijer 20-07-2010

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Flip van Tiel 20-07-2010

Algemene score

8,5
Goede collectie, correcte beschrijvingen en snelle levering. Zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henk bartels 20-07-2010

Algemene score

9,0
Geweldige service, niet duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josverstegen 20-07-2010

Algemene score

10,0
Gewoon prima. Bestelling ook echt op voorraad in de winkel en niet in een magazijn waar je weer een dag op moet wachten. Kortom, besteld via Kieskeurig en een half uur later afgehaald in de winkel. Snel geholpen, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Mendel 20-07-2010

Algemene score

8,8
Goede overzichtelijke en goed werkende website. Letterlijk alles is te vinden en meestal pal onder de artikelen, zoals accessoires e.d. Bovendien snel contact met een van de medewerkers en snel en deskundig antwoord. Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anneponsen 20-07-2010

Algemene score

9,0
ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkieft 20-07-2010

Algemene score

9,0
Snel en helder, zoals ik het verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TGH 20-07-2010

Algemene score

8,3
Vlotte levering. Zending zeer degelijk verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.koopman 20-07-2010

Algemene score

8,8
een zeer goede kwaliteit /prijs verhouding vergeleken met andere webwinkels,snelle levering en eenvoudige betaling

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maxim92 20-07-2010

Algemene score

7,0
Prima prijs, alleen de informatie was niet duidelijk genoeg omdat niet aangegeven werd om welke snelheidsklasse het ging. Dit had een teleurstelling van mij kunnen voorkomen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

pijpers662 20-07-2010

Algemene score

8,3
Goed geprijsd, zeer snelle leverng.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

max 91 19-07-2010

Algemene score

9,0
Super goede snelle levering.
Aanrader als je op zoek bent naar een camera of dergelijke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gsirag 19-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering; maakt waar wat men belooft (Vandaag besteld, morgen in huis). Op vragen via e-mail ook snel gereageerd. Internetaankoop bij dit bedrijf als zeer goed ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goldcard 19-07-2010

Algemene score

8,0
Ik had een order geplaatst, die ik daarna (nog voor levering) direct geannuleerd had. Ik ben daarbij prima geholpen door de servicemedewerkers en het door mij via iDeal overgeboekte bedrag stond binnen 2 dagen weer op mijn rekening. Kortom, keurig behandeld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Photo89 19-07-2010

Algemene score

10,0
Zelfs op Texel volgende geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjruis 19-07-2010

Algemene score

7,2
alles was goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jofred 19-07-2010

Algemene score

8,2
De order betrof een retourzending van een product.
De afhandeling van de retourzending is erg goed behandeld door CameraNu. Niet alleen qua uitkomst (retourstorting van het aankoop bedrag) als ook qua doorlooptijd en voortgangsberichten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

agi1985 19-07-2010

Algemene score

10,0
perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peet2cv 19-07-2010

Algemene score

8,3
Perfecte levering, duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JohanVi 19-07-2010

Algemene score

8,5
Goed geadviseerd, verkopers weten echt waar ze het over hebben en nemen alle tijd voor je.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent Hartman 19-07-2010

Algemene score

9,2
...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ebben36 19-07-2010

Algemene score

9,0
snelle en goede service, perfecte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vmil 19-07-2010

Algemene score

9,0
betaling lukte niet direct maar na telefonisch overleg snel en goed opgelost. snelle levering binnen 24 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Sormani 19-07-2010

Algemene score

8,2
zéér tevreden over de gang van zaken, snelle levering, goeie service, een aanrader dus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan W.M. van Kessel 19-07-2010

Algemene score

9,0
Geachte Lezer(es),

met name de status van de levering en aftersales word je uitstekend op de hoogte gehouden wat de vorderingen zijn. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews