cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Dijk 1909 24-07-2010

Algemene score

9,2
Bestelling snel ontvangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kpothof 24-07-2010

Algemene score

7,2
Communicatie is goed. Keurig op de hoogte gehouden van het gehele proces wat levering betreft.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Leon Crommentuyn 24-07-2010

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk en informatief.
Bestelling en levering excellent!
Staat vanaf nu blijvend in mijn favorieten en bij een eventuele volgende stap omhoog weet ik jullie wel weer te vinden...
Chapeau en ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ehogerhuis 24-07-2010

Algemene score

8,5
Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Berry Mescher 24-07-2010

Algemene score

8,2
Vlotte snelle service!
Goede merk-produkten voor een goede prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nickyvanderheijden 24-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede service en lekker snel je camera binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinco 24-07-2010

Algemene score

9,5
Prima zaak met goede klantgerichte benadering van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther_ 24-07-2010

Algemene score

8,5
snel geleverd en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M.Gofers 24-07-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site, voldoende en relevante informatie. Zéér snelle levering (zelfs meer dan eens sneller dan wat op de site aangegeven wordt). Scherpe prijsstelling.

Aanrader voor visuele apparatuur met toebehoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Colla 24-07-2010

Algemene score

9,3
Goede voorlichting als reactie op een vraag voor de koop. Zeer snelle en verzorgde levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schevers 24-07-2010

Algemene score

8,7
Supersnelle levering en een hele goedkope deal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmwillems 24-07-2010

Algemene score

8,5
Overzichtelijke site met duidelijk stappenschema. Correcte behandeling en afwerking van bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.demaret 24-07-2010

Algemene score

10,0
Goed verzorgde website makkelijk bereikbaar,overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bemel131 24-07-2010

Algemene score

7,8
Vrijdagavond om half 9 besteld, zaterdag al in huis. Sneller gaat haast niet. Erg fijn met de snelle service.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

janlbrouwer 23-07-2010

Algemene score

8,7
simpele keuze mogelijkheid op de website ook voor oudere mensen ,direkt bereikbaar per telefoon ivm vragen en binnen opgegeven levertijd afgeleverd.levering geheel compleet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

digibirdpix 23-07-2010

Algemene score

8,0
Meerdere malen naar volle tevredenheid aankopen gedaan. Zowel in de winkel als on-line. Prima service en advies. Levering van on-line aankopen gaat snel en foutloos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rixtel 23-07-2010

Algemene score

8,5
Ben zeer tevreden over de service van CameraNU doch de aflevering van mijn bestelling werd 4 dagen vertraagd door een probleem bij TNT. 16 juli, de dag van bestelling, was de zending al voorgemeld maar op 21 juli werd het pakket door TNT pas in de sortering opgenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Lossen 23-07-2010

Algemene score

9,3
Prima levering. Keurig op tijd. Netjes verpakt en laagste prijs. Netjes antwoord op vraag waar en hoe ik de NL gebruiksaanwijzing kon verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kbmaat 23-07-2010

Algemene score

7,7
Snelle levering en precies zoals aangekondigd op de website.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

H.Pankras 23-07-2010

Algemene score

8,0
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Beker 23-07-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering
Duidelijke orderinstructies

Er was sprake van defect artikel en ingevuld garantiebewijs, binnen een termijn van 7 dagen na de aankoop.

Dit werd een lastige casus. Het garantiebewijs had niet ingevuld moeten worden. Dit had te maken met mijn planning om het op te sturen echter zal het artikel niet tijdig terug zijn voor mijn vakantie. Ik besloot langs te gaan in Urk. Moderne zaak en praktische zaak waar aandacht is voor klantvriendelijkheid en eenvoud. Ik voelde mij als klant serieus genomen en er is gezocht naar een oplossing die niet direct de makkelijkste weg was voor CameraNu.NL. Een pluim!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renecam 23-07-2010

Algemene score

8,5
Enorm assortiment. Fijn ook dat je alles even beet kunt houden.

Personeel is deskundig en neemt de tijd voor je.

Onderhandelen is overigens uitgesloten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet18343 23-07-2010

Algemene score

9,8
De website is overzichtelijk,laat de gewenste apparatuur zien en komt de regels t.a.v.levering van het product nauwgezet na.
Ik had nog een vraag over eventuele levering van een geheugenkaart voor de camera en de leverancier was tel.direct bereikbaar en gaf het juiste antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Kuypers 23-07-2010

Algemene score

9,3
Na vele bestelling over een aantal jaren altijd nog steeds snel,accuraat, foutloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank00001 23-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering en een scherpe prijs. Geen after sales nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

exhi 23-07-2010

Algemene score

8,2
Een prima winkel die goede service combineert met een gunstige prijs.
Een prima werking van het artikel bestellen/vasthouden tot
het is afgehaald.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WillemAsma 23-07-2010

Algemene score

8,5
Prima levering. S'middags on ca 16:30 bestel, volgende dag om 10:00 in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

akamstra 23-07-2010

Algemene score

8,0
Goede service en aflevering
Inruil helaas niet mogelijk
Geen korting als goede klant

appie kamstra

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joopinekevree 23-07-2010

Algemene score

10,0
Tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotostein2010 23-07-2010

Algemene score

10,0
Heb al diverse heel goede ervaringen achter de rug met deze meer dan voortreffelijke firma. Ze staan je met raad ebn daad terzijde en niets is hun teveel. Garantie = niet moeilijk doen. Omruilen na bijna een jaar fotograferen met een lens die niet echt voldeed= geen probleem. Gewoon garantie.Je kunt met je problemen cq vragen via mail bij hun aankloppen en je ontvangt heel vaak per omgaande antwoord. Niets dan lof en een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Kaspers 23-07-2010

Algemene score

10,0
Eerst op zaterdagmiddag telefonisch advies gevraagd. Daarna meteen via internet besteld en betaald.Diezelfde dag nog een bevestiging gekregen dat de betaling ontvangen was. Op maandag de barcode van het pakketje ontvangen en op dinsdag had ik mijn nieuwe camera al in huis. Helemaal super, sneller kan het niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nldazuu_1973 23-07-2010

Algemene score

8,2
snelle, betrouwbare en adequate levering. Zoals winkelen uit je luie stoel bedoelt is...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroenwendy 23-07-2010

Algemene score

9,8
Na het verkeerde besteld te hebben is er door cameraland correct en adequad opgetreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levdr 23-07-2010

Algemene score

9,8
Geweldige winkel, kundig personeel dat bovendien buitengewoon aardig en begripvol is als iemand iets stoms doet, zoals ik. Zeer goed bereikbaar: telefoon wordt meteen opgenomen, mails worden bijna per omgaande beantwoord. Kortom, niets dan lof voor Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeenin715 23-07-2010

Algemene score

1,5
Bestelling correct, op tijd afgeleverd.
Telefonische vraaag vriendelijk en correct afgehandeld.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

marli07 23-07-2010

Algemene score

8,8
Vriendelijk, goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur Neuhof 23-07-2010

Algemene score

8,3
snelle levering,goed verpakt, gelijk een e-mail over de status.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop Hagman 23-07-2010

Algemene score

9,0
De website is snel en up to date. Je wordt niet vermoeid met schreeuwerige banners en pop up’s van reclame meldingen. De site doet wat het moet doen waarbij zinvolle extra informatie niet vergeten wordt.
Het bestellen loopt via heldere stappen en van de leveringsstatus wordt je goed op de hoogte gehouden. Samen met de scherpe prijsstelling is dit een zeer aan te bevelen winkel waarbij je in de winkel zelf ook nog terecht kunt voor verkoop en advies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.M.Dorrestein 23-07-2010

Algemene score

8,2
Plezierig en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paulnl 23-07-2010

Algemene score

10,0
Goed en snel geholpen. Klantgericht en vriendelijk. Helemaal geen klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marsje4 22-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer voordelige prijzen en een uitstekende service.
Vandaag om 14.00 uur een TV + home cinema besteld en om 17.30 uur kreeg ik een telefoontje met de vraag of ze morgen om 13.15 kunnen komen bezorgen. Dat terwijl de bezorgkosteen gratis waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijshoff 22-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede firma ik ben zeer tevreden zal zeker nog meer daar kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Woets 22-07-2010

Algemene score

8,5
Bij iedere bestelling ontvang je per omgaande een e-mail ter bevestiging. Binnen 24 uur word je gebeld wanneer de bestelling bezorgd wordt. Dat is in pricipe binnen 48 uur. Op vragen en opmerkingen achteraf wordt op een persoonlijke en plezierige manier gereageerd. En dan betaal je ook nog eens een sterk concurrerend prijsje. Wat mij betreft: cameranu.nl voor nu en later!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magere-hein 22-07-2010

Algemene score

8,5
Je hebt een ruime keuze aan producten op de website en ze hebben veel in stok. Ook is de website logisch onderverdeeld zodat alles makkelijk te vinden is.

Als je iets besteld word je van alles goed op de hoogte gehouden. Als je betaling ontvangen is. Als je bestelling vertrokken is. Je krijgt ook een nummer en een paswoord zodat je alles makkelijk kan volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PEERKE64 22-07-2010

Algemene score

8,0
SNELLE SERVICE
MET IDEAL BETAALD EN DE VOLGENDE DAG IN HUIS

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

naah 22-07-2010

Algemene score

8,0
duidelijke website, lage prijzen, snel geleverd en keurig verpakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

schachtje 22-07-2010

Algemene score

9,8
Alles correct verlopen en bestelling en aflevering product goed op te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.van der werff49 22-07-2010

Algemene score

10,0
Je wordt er perfect geholpen
bij vragen een heel prettige uitleg en er wordt alle tijd voor je genomen ongeacht hoe druk het ook is .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

codel 22-07-2010

Algemene score

7,8
elke bestelling die ik gedaan heb kwamen snel en goed verpakt binnen. kwaliteit is goed.
ik heb dan ook geen slechte ervaringen gehad.
ik kom graag terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hermanbunt 22-07-2010

Algemene score

7,0
7

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews