cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisaloeb 05-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb de camera gekocht einde dag, vlak voor 16.00 uur en had m de volgende dag al in huis! Prima op de hoogte gehouden via mail.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

waterwin 05-08-2010

Algemene score

8,7
Zoals altijd bij cameranu.nl via tweakers.net gezien dat zij de laagste prijs hebben. Makkelijk bestellen, artikel is op voorraad en 2 dagen later keurig afgeleverd.

Ook de winkel zelf is goed voorzien en het personeel is vriendelijk, ter zake kundig.

Alleen ligt Urk een beetje ver weg van het westen. Dus meestal bestel ik via de webshop. Ook al omdat de verzendkosten laag zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Millie42 05-08-2010

Algemene score

10,0
Woensdag om 17.45 uur nog even gebeld voor wat informatie, direct de bestelling gedaan voor een Nikon Coolpix S8000.
Donderdagmorgen om 8.30 uur werd de camera al afgeleverd.
Supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidkennis 05-08-2010

Algemene score

9,0
de bestelling is op tijd en in goede staat afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barrie1976 05-08-2010

Algemene score

10,0
Ik was toch altijd een beetje huiverig om via internet prijzige spullen aan te schaffen.
Maar cameranu heeft me van die angst afgeholpen.
Ik weet dat ik als een goedkope commercial klink
,maar ik kan me geen betere webwinkel indenken dan deze.
Na de aankoop altijd direct een mail,en de volgende dag al in huis.
En als ik bel wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan.

zo heb ik met mijn laatse aanschaf gewacht tot cameranu hem had.
Scheelde me dat ook nog eens 70 euro met andere webwinkels.

Nou genoeg lof
het begint al aardig ongeloof-waardig te klinken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jacobs 04-08-2010

Algemene score

8,8
Omdat ik er steeds heel prettig en netjes wordt geholpen.
Leuke mensen,die er staan voor hun werk en de klanten.
En de service is zeer goed,ook op de klantenservice,daar zitten heel aardigge en nette mensen.
Ik hoop er nog heel lang te kunnen komen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaaikeA 04-08-2010

Algemene score

8,0
Website kan beter. Niet zo overzichtelijk.
Service is helemaal geweldig.
Alle tijd wordt er voor je genomen bij de aankoop of advies.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Ehlen 04-08-2010

Algemene score

8,5
zeer goede behandeling zeer snelle levering,
veel producten op voorraad

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trianus 04-08-2010

Algemene score

9,0
Snelle en acurate afhandeling!
Cameranu.nl maakt waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rgroenew 04-08-2010

Algemene score

8,7
In de namiddag besteld, de volgende ochtend om 9 uur bezorgd, kon niet beter!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

EJ27 04-08-2010

Algemene score

8,2
Alles prima in orde. Een artikel was er niet, via email informatie aangevraagd. Altijd vlot en goed antwoord. Uiteindelijk is alles goed aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ron.meulen 04-08-2010

Algemene score

8,5
De website van cameranu.nl is zeer overzichtelijk. De bestelling wordt correct afgehandeld en je wordt goed op de hoogte gahouden wanneer je bestelling wordt afgeleverd. De factuur is goed overzichtelijk. Ben zeer tevreden over cameranu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FrankvandenHout 04-08-2010

Algemene score

9,7
CameraNu is al jaren mijn vaste leverancier voor alles wat met fotografie te maken heeft. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment, deskundige verkopers die de tijd voor je hebben en je helpen te kopen wat je nodig hebt. Zonder opdringerig te worden. Kortom Top! Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reintje01 04-08-2010

Algemene score

10,0
De website is zeer goed opgebouwd.

Voor 4 uur besteld is echt de volgende dag geleverd. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moonzaiek 04-08-2010

Algemene score

9,0
Verkoper gevonden via kieskeurig, was niet de allergoedkoopste (het scheelde 7 euro met de goedkoopste aanbieder) maar voor dat geld krijg je een stukken duidelijkere website en een jaar extra garantie! De goedkoopste aanbieder gaf 1 jaar garantie, Cameranu 2 jaar. Bovendien zoals gezegd is de site ontzettend informatief en dat nodigt stukken meer uit om tot aankoop over te gaan omdat je veel zekerder bent van wat je koopt. Bij andere sites stond er bijzonder weinig info, maar bij Cameranu was dat daarentegen zeer uitgebreid. Zo lees je duidelijk wat er allemaal in het pakket zit, dat miste ik op andere sites, en je leest dat het menu en de handleiding van de camera in het NLs zijn (dat bleef ook vaag op andere sites). Dus geen grijze import en toch erg goedkoop! Dat heeft me samen met de goede garantie (en de vele positieve beoordelingen die er al over deze winkel gegeven waren) over de streep getrokken. Die 7 euro's extra zijn dat dubbel en dwars waard.

Gedurende het gehele proces word je keurig op de hoogte gehouden; betaling ontvangen, product verzonden, etc. Verpakking was ook in orde met luchtzakjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Hooy 04-08-2010

Algemene score

9,2
Een snelle levering
een duidelijke website makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise Kranenburg 04-08-2010

Algemene score

8,2
Klantvriendelijkheid, uitleg over het product en bereikbaarheid van de winkel, was allemaal goed van toepassing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Wijts 04-08-2010

Algemene score

9,3
Snelle afhandeling. Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Keurig verpakt. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin1960 04-08-2010

Algemene score

9,0
Alles correct en klantvriendelijke manier afgehandeld.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdhuizinga 04-08-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende service, rond 20:00uur bestelling geplaatst en de volgende dag keurig (de juiste camera) afgeleverd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jocamera 03-08-2010

Algemene score

8,7
direct reactie op vragen voorafgaande aan de aankoop.Kort na telefoontje teruggebeld en uitstekend te woord gestaan.
15.00 UUR BETAALD EN DE VOLGENDE DAG OM 14.00 UUR BESTELLING BINNEN.TOP!!Mijn eerste internet-aankoop en ik ben zeer tevreden met de afhandeling door camera.nu.Bedankt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luis61 03-08-2010

Algemene score

8,3
Snelle verwerking. Garantie binnen 2 dagen produkt te kunen leveren. Niet op[ vorraad, dan geen besdtelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fiets22 03-08-2010

Algemene score

9,0
Wat ik besyeld heb had ik binnen twee dagen. Daarom heb ik geen negatieve punten alleen maar positieve reactie
Ik ben zeer te vreden over de usb stick 32 mb

Goedkoop en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Visser01- 03-08-2010

Algemene score

8,7
Zowel de aflevering via de post als de bereibaarheid van de winkel,de service en hulp in de winkel zijn fantatisch. 4 a 5 personen zijn constant bezoekers aan het helpen. Zij nemen de tijd om vragen te beantwoorden je goed van dienst te zijn en uitleg te geven over de gekochte stukken. Dit betekend wel dat de wachttijd wat lang is, maar er is zat te zien een kopje koffie staat ook ter beschikking wat wil je nog meer. Voor je het weet ben je aan de beurt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan76 03-08-2010

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de afhandeling. 's Avonds de bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag al geleverd. Ik heb vaker bij CameraNu.nl besteld en iedere keer was alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstraelen 03-08-2010

Algemene score

8,0
Camera in goede orde en snel ontvangen. Prima geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Krijt 03-08-2010

Algemene score

10,0
razendsnelle service volgens verwachting..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HappyFamily 03-08-2010

Algemene score

9,0
Onlangs op deze site een videocamera gekocht omdat cameranu.nl één van de goedkoopste was. De camera werd (stevig verpakt) binnen 24 uur geleverd. Als ik weer iets op cameragebied nodig heb, bestel ik dit weer via cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ralfstam1985 03-08-2010

Algemene score

8,5
Er stond een fout op uw website, en ik wilde mijn bestelling graag voor 16.00u plaatsen, zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Daarom de telefoon genomen en mijn vraag gesteld. De telefoniste wist geen antwoord, maar zou het in de winkel vragen en binnen een uur terugbellen. Het uur verstreek, maar geen telefoontje. Ik heb nog een keer gebeld, maar ze wist het antwoord nog steeds niet. Ik heb aangegeven dat ik als ik niet snel iets zou horen, ik het ergens anders ging bestellen. Binnen een minuut belde ze terug.

Ik vind het belangrijk dat de telefoniste de meeste antwoorden weet!!

met vriendelijke groet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seel 03-08-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en zeer uitgebreide site, netjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jonkergouw 03-08-2010

Algemene score

9,7
's-Middags mijn bestelling geplaats en de camera de volgende dag in huis, bijzonder snel en correct verzorgd.
Omdat ik naast de camerabody ook een kitlens met stabilisatie had besteld waren beide items in de doos van de body verpakt en daar moet iets mis gegaan zijn want de accu ontbrak.
Kon dus niet met de camera aan de slag en heb direct contact opgenomen; binnen enkele minuten was het probleem opgelost en werd de ontbrekende accu direct de volgende dag geleverd.
Een geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koba8 03-08-2010

Algemene score

9,0
Super service. Vandaag besteld, morgen in huis.
Top. Ook als je belt goede info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3535wood 03-08-2010

Algemene score

9,0
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij CameraNu. Ook nu weer was de camera binnen 24 uur door TNT express geleverd. Goede ervaringen, vriendelijke en deskundige medewerkers, uitmuntende service en een scherpe prijs hebben er toe geleid dat ik bij CameraNu mijn derde camera heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoya 03-08-2010

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij Cameranu.nl, zowel via de website als in de winkel. De service is ontzettend goed, snel en het personeel is ontzettend behulpzaam en weet waar ze over praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JARO62 03-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling is verlopen zoals het hoort. Ik kan Cameranu dan ook aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartDog 03-08-2010

Algemene score

9,2
Van te voren hebben ze mij prima geholpen met het geven van advies bij mijn aankoop.

Na dat ik de bestelling geplaatst heb werd het pakketje keurig de volgende dag bij mij afgeleverd.

Helaas ontbrak er iets van mijn bestelling in de doos dit is de volgende dag gelijk na gestuurd!

Goede service ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardvankan 03-08-2010

Algemene score

9,7
Duidelijke website, wat je zoekt is erg snel te vinden. Bestelling was vroeg in de avond geplaatst en de volgende dag al binnen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostq 03-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling om 1 uur gedaan, volgende dag om 12 uur binnen.
Ze doen wat ze beloven. snel leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Foto 03-08-2010

Algemene score

9,3
Naast de goede prijsstelling viel vooral de zeer vlotte levering op. Na bestelling en betaling via Ideal de ene dag, werd de scanner de volgende dag aan de deur afgeleverd. De afleverbon zat in plastic geseald, en was over de dekselrand van de doos heen geplakt. Dat leverde weliswaar wat beschadiging van de verpakking op bij het openen, maar gaf tevens meer zekerheid dat de verpakking onderweg dicht gebleven was. Al met al ben ik zeer te spreken over de levering.
(Overigens: ook de scanner voldoet aan de verwachtingen!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieb 03-08-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering, binnen een uur een antwoord per e-mail op je vragen. Kortom een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ate blaauw 03-08-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle levering, na bestelling de volgende dag in huis. prima winkel, prettige behandeling door de medewerk(st)ers. Aanbod ruim en voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostpeters 02-08-2010

Algemene score

10,0
Levering top, op hoogte blijven van status goed, snel het juiste product in huis voor lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aukeenalie 02-08-2010

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe altijd heel profesioneel geholpen.
Zowel aan de balie als "on line". De vakkennis en adviezen vindt ik van een goed niveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rientje1957 02-08-2010

Algemene score

8,0
Website is overzichtelijk, bereikbaarheid is vanaf de snelweg heel goed, bestellen ging heel makkelijk. Ik heb de bestelling persoonlijk opgehaald in Urk en het lag al netjes klaar. Ben dan ook heel tevreden over Camernu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GroenhoutPS 02-08-2010

Algemene score

8,7
Vorige week voor de 3e keer een bestelling gedaan, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over het assortiment/de prijs maar bovenal de enorme snelle levering! Echt helemaal top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pajans 02-08-2010

Algemene score

9,2
Goede informatie, prima prijs, razendsnelle levering. Heb ook vertrouwen in garantie bij evt. problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moostveen 02-08-2010

Algemene score

8,8
Duidelijke website, erg handig dat 'bijpassende' accesoires bij het product weergegeven worden.

Levering zoals beloofd op de volgende werkdag.

Telefonisch contact: snel beantwoord, geen achterlijk hoge tarieven en prima meedenken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tromel 02-08-2010

Algemene score

8,8
goede duidelijke website
aanvullend goed advies in de winkel
snelle levering mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flaxo 02-08-2010

Algemene score

8,3
snelle levering, keurig verpakt, compleet. Tegen scherpe prijzen. Website is duidelijk en overzichtelijk, zodat zoeken en kiezen makkelijk gaat. Betalen per iDeal , gewoon ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vastab 02-08-2010

Algemene score

9,5
goede, informatieve website. incl. goede detail info
zeer snelle en goede aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews