cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43603 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

je.la 31-07-2010

Algemene score

9,2
Ik heb nu 3x iets besteld bij camaranu.nl en ben zeer tevreden over hun prima en persoonlijke service, niet alleen bij aankopen, maar ook bij vragen en retourzendingen.
Zeer snelle levering. Altijd snel antwoord op email, bijna altijd dezelfde dag!
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denise34 31-07-2010

Algemene score

7,3
website zou handiger zijn als je bv alle statieven kon zien of kon selecteren op maat, ipv dat je alle merken apart af moet gaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

koehoorn 31-07-2010

Algemene score

8,0
snelle levering en goede informatie maar het belangrijkste een goed product voor een redelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Duquesnoy 31-07-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle en correcte afhandeling van bestellingen.
Goed telefonisch bereikbaar en snelle en correcte beantwoording van de evt vragen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lcv7671 31-07-2010

Algemene score

8,3
Bestelling en website zijn eenvoudig en gemakkelijk te bereiken. De levering was snel en werd goed afgeleverd. Met after sales services heb ook nog niet te maken gehad en dus ook nog geen oordeel over.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon07 31-07-2010

Algemene score

8,3
Wij waren op zoek naar 3 dezelfde camera's in 3 verschillende kleuren. Op de site stond dat de vermelde aantallen de werkelike voorraad was. Om hier zeker van te zijn heb ik ze gebeld. Ik werd uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan en er werd bevestigd dat de vermelde voorraad de juiste was. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een duidelijke en overzichtelijke orderbevestiging. Tevens werd alles correct en op de afgespreken datum geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bjowni 30-07-2010

Algemene score

9,3
Website was gauw gevonden, snelle afhandeling van bestelling die aan alle verwachtingen voldeed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reino2003 30-07-2010

Algemene score

9,7
Doordat je een track en trace mail krijgt, kan je je bestelling goed volgen. Snelle levering en goederen voorzien van voldoende bescherming.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.J.de Sterke 30-07-2010

Algemene score

8,8
Goed advies.
Prettige bedienig.
Goede prijs.
Goede nazorg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard.D 1948 30-07-2010

Algemene score

8,2
SUPER WINKEL!
Duidelijke vertaling van het artikel,en snelle afhandeling
Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan.teirlinck 30-07-2010

Algemene score

10,0
Maandag besteld en vrijdagnamiddag, na bevestiging ontvangst betaling op donderdag,geleverd.
Het is trouwens niet de eerste maal dat ik een bestelling plaats bij Cameranu.nl.
Telkens een vlotte en correcte afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique1975 30-07-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke website met goede informatie. De keuze is werkelijk enorm, veel uitgebreider dan andere webshops, de service en contact is ook uitstekend en als het product op voorraad is, is de levering ook nog eens lekker vlot. Kortom, niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvroonla 30-07-2010

Algemene score

8,7
Zeer gebruiksvriendelijke website. Geeft ruime informatie tav specificaties produkt en mogelijke accesoires. Ter plekke wordt je vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Florijntje 30-07-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijk duidelijke website goede mailberichten over status bestelling snelle bezorging! Grote klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmmetje 30-07-2010

Algemene score

9,8
Zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Zeer snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenNSP 30-07-2010

Algemene score

10,0
Ik had in eerste instantie een plasma scherm besteld bij De block, bij mij om de hoek. Maar omdat men 100 euro duurder was dan bij cameranu, ging ik terug (want men beloofd laagste prijs garantie). Nou dat liep uit n een hoop gelieg, bedrieg, en op ALLE mogelijke manieren probeerde men onder hun eigen afspraken uit te komen (waaronder te roepen dat cameranu geen winkel is). Ik heb (na HEEL ERG veel zeuren), de koop ongedaan kunnen maken en heb het toestel bij cameranu via de website besteld.
Het mooie van de website van camernu is, dat je in een oogopslag ziet of het toestel voorradig is, je heb keuze uit verscheidene betalingsmogelijkheden. EN ze garanderen dat als je voor 15:00 besteld, je het de volgende dag in huis hebt.
En inderdaad, om 17:00 werd ik gebeld door cameranu, met de vraag of ik de volgende dag op het aflever adres was om 13:00. De volgende dag werd netjes om 12:30 mijn bestelling afgeleverd. Kijk "De Block" DAT noem ik nou service!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian van Haaren 30-07-2010

Algemene score

7,5
De website is keurig geordend, gebruiksvriendelijk en makkelijk. Bereikbaarheid heb ik niet nodig gehad, verder geen telefonisch contact gehad. Bestelling prima, op zaterdag.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

schnabel 30-07-2010

Algemene score

8,7
Je wordt deskundig geholpen, en met veel geduld al staat de zaak bom vol.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Crosscabouter 30-07-2010

Algemene score

9,0
Nadat wij een paar jaar terug en usb-stick nodig had kwamen wij terecht bij CameraNU.nl. Dit had toen twee redenen. Ten eerste omdat het toen goedkoop was en ten tweede en laatste omdat de winkel toen in de buurt was en wij het dus kostenloos op kon halen.

Afgelopen maand waren wij toe aan een nieuwe fotocamera en na lang zoeken vonden wij diegene die wij zochten. Tot onze verbazing was wederom CameraNu.nl de goedkoopste aanbieder. Met de goede ervaring van de vorige keer in ons achterhoofd gelijk besteld.
Met een track en trace nummer erbij precies volgens voorgeschreven afgeleverd in een keurige verpakking.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van der Kleij 29-07-2010

Algemene score

9,2
Goede klantenservice.
Heb een digitale camera besteld, na 2 dagen in huis.
Zat per ongeluk geen extra accu bij, die ik er wel bij besteld heb, na contact te hebben gehad met de klantenservice alsnog de extra accu 2 dagen later in huis, helemaal top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nouks 29-07-2010

Algemene score

9,3
Heldere, duidelijke website. Komt geloofwaardig over. Er stond ergens dat de voorraad-status altijd actueel is, dat geloof ik zonder er ook maar een moment aan te twijfelen (in tegenstelling tot sommige andere webshops).

Geweldige levering: voor 16:00 besteld en betalen met iDeal (lees: gemakkelijk en snel) en je hebt je camera de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hmulder53 29-07-2010

Algemene score

9,0
Bestelling was zo geplaatst. Ik heb gekozen voor ophalen bij de webshop. Ter plaatse was de order zo gevonden en met 5 minuten stond ik weer buiten met mijn aankoop. Klasse. !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marsje4 29-07-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede en snelle service.
Een TV en homecinema besteld.
Binnen 20 uur in huis.
Homecinema viel enorm tegen daarom retour gestuurd.
Prima afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjm bessems 29-07-2010

Algemene score

8,3
snelle levering,scherp geprijsd en een overzichtelijke en toegankelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

resan1 29-07-2010

Algemene score

9,3
ik kan alleen dit maar zeggen.
een van de weinige internet winkels die binnen 24 uur het artikel levert.
als ik iets bestel wil ik het direct hebben,en dat gebeurt bij cameranu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fuen 29-07-2010

Algemene score

8,8
Besteld rond een uur of 6, diezelfde dag nog verstuurd, en volgende middag ontvangen. Support & vragen ook mogelijk via twitter. En ook nog eens één van de goedkoopste aanbieders van de betreffende camera. Geweldig!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wubs0013 29-07-2010

Algemene score

9,7
Zeer heldere procedure om te bestellen.
Zeer snelle levering: eind van de middag besteld en volgende dag reeds geleverd!
Dit bedrijf heeft zijn zaken voor elkaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mona_Lisa 29-07-2010

Algemene score

9,0
De bestelling ging gemakkelijk via de website en de camera was binnen 2 dagen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HEKU Kunststoffen 29-07-2010

Algemene score

9,0
snelle levering en nette afwerking van verkeerde bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 1963 28-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

indorocko 28-07-2010

Algemene score

8,2
Nagebeld of iets op voorraad was en kreeg te horen dat het zo was. Gelijk besteld, volgende dag in huis! top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RaMi64 28-07-2010

Algemene score

9,5
Ik had de camera snel nodig voor mijn dochter en had even gebeld om zeker te zijn dat ik m de volgfende dag zou ontvangen. De dame van cameranu attendeerde me erop dat ze met een lagere bezetting zaten die dag en dat mijn late bestelling (na 17:00) mogelijk niet meer dezelfde avond verscheept zou worden. (Klantgericht: TOP)

De bestelling werd desondanks de volgende morgen rond 11 uur op kantoor (zó handig) afgeleverd. Papa blij, dochter blij! Tevens was de camera goed verpakt. Ik zou er zonder problemen weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Willemsen 28-07-2010

Algemene score

8,7
Reeds meerdere malen producten gekocht in de winkel en online.
Beide zeer goed.
In de winkel bijzonder goed geholpen en geadviseerd. Kennis van zaken.
Niet moeilijk doen als het product gehaald moet worden op een andere locatie.

Ik kan Cameranu.nl bij iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Elfrink 28-07-2010

Algemene score

9,7
alles even keurig en tijdig meegedeeld, verzorgd en bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Run 28-07-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke en goede website, zeer snelle en correcte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

frideau 28-07-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website; veel op voorraad;veilige betaling; zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lreyns 28-07-2010

Algemene score

8,5
Komt afspraken na.
Snelle en adequate levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harie hongens 28-07-2010

Algemene score

8,0
overzichtlijke website keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kielmann 28-07-2010

Algemene score

8,5
Goede website. Bestelling wordt supersnel en perfect afgewerkt. Goede, betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Briggitte 28-07-2010

Algemene score

10,0
Deze videocamera heb ik besteld bij cameranu.nl naar volle tevredenheid. Gratis verzonden, binnen 48 uur geleverd. Het SD kaartje was ik vergeten te bestellen en deze werd tegelijk met de camera geleverd. Na aankoop heb ik nog bedenkingen gehad over de camera maar na een gesprek met een medewerker ben ik in de volle overtuiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Al met al, zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 1958 28-07-2010

Algemene score

8,2
Perfect, goed te woord gestaan door de medewerkers van Camera nu. De ene dag besteld, de volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vthijssen 28-07-2010

Algemene score

9,3
Voor 16:00 uur besteld en een dag later reeds geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oes53 28-07-2010

Algemene score

9,0
Na informatie ingewonnen te hebben via de site, heb ik de winkel bezocht. Het personeel was erg vriendelijk en ter zake kundig. Product op voorraad en een snelle afwikkeling. Erg prettig om hier zaken te doen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aukjekeizer 28-07-2010

Algemene score

7,7
snelle levering.
netjes verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

tlangeveld 28-07-2010

Algemene score

9,7
Plezierig contact; zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STEFNIJL 28-07-2010

Algemene score

9,0
Website zeer overzichtelijk en duidelijk.
Cameranu.nl is ook telefonisch berijkbaar.
De producten worden snel geleverd en zijn goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rebellenclub 28-07-2010

Algemene score

8,0
werd van goed advies voorzien, en naar aanleiding daarvan camera gekocht; en tot volle tevredenheid vodoet deze super aan mijn wensen !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan van Daalen 27-07-2010

Algemene score

9,2
Supersnelle afhandeling van order. 's Avonds 21.30u besteld en betaald en volgende dag keurig in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdklip 27-07-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

zigeuner666 27-07-2010

Algemene score

8,7
Na ervaring opgedaan te hebben met een aantal bedrijven (gadgets, computerrandapparatuur, electronische apparaten ) moet ik zeggen dat camera.nu wel erg hoog scoort qua prijs/ verpakking/snelheid en communicatie met haar klanten.
Ik vind het een absolute aanrader, laatst gekochte artikel was een televisietoestel, 10 euro duurder dan de goedkoopste maar als je weet dat alles gewoon goedkomt en perfect geregeld wordt vergeet je dat tientje binnen een dag terwijl je van aangeschafte dingen jaren plezier hebt, ook de waarborg geeft net dat stukje zekerheid wat anderen niet kunnen bieden. in een woord, gewoon top :)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews