cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43601 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Johan76 03-08-2010

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de afhandeling. 's Avonds de bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag al geleverd. Ik heb vaker bij CameraNu.nl besteld en iedere keer was alles perfect in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstraelen 03-08-2010

Algemene score

8,0
Camera in goede orde en snel ontvangen. Prima geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Krijt 03-08-2010

Algemene score

10,0
razendsnelle service volgens verwachting..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HappyFamily 03-08-2010

Algemene score

9,0
Onlangs op deze site een videocamera gekocht omdat cameranu.nl één van de goedkoopste was. De camera werd (stevig verpakt) binnen 24 uur geleverd. Als ik weer iets op cameragebied nodig heb, bestel ik dit weer via cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ralfstam1985 03-08-2010

Algemene score

8,5
Er stond een fout op uw website, en ik wilde mijn bestelling graag voor 16.00u plaatsen, zodat ik het de volgende dag in huis zou hebben. Daarom de telefoon genomen en mijn vraag gesteld. De telefoniste wist geen antwoord, maar zou het in de winkel vragen en binnen een uur terugbellen. Het uur verstreek, maar geen telefoontje. Ik heb nog een keer gebeld, maar ze wist het antwoord nog steeds niet. Ik heb aangegeven dat ik als ik niet snel iets zou horen, ik het ergens anders ging bestellen. Binnen een minuut belde ze terug.

Ik vind het belangrijk dat de telefoniste de meeste antwoorden weet!!

met vriendelijke groet

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seel 03-08-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en zeer uitgebreide site, netjes!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Jonkergouw 03-08-2010

Algemene score

9,7
's-Middags mijn bestelling geplaats en de camera de volgende dag in huis, bijzonder snel en correct verzorgd.
Omdat ik naast de camerabody ook een kitlens met stabilisatie had besteld waren beide items in de doos van de body verpakt en daar moet iets mis gegaan zijn want de accu ontbrak.
Kon dus niet met de camera aan de slag en heb direct contact opgenomen; binnen enkele minuten was het probleem opgelost en werd de ontbrekende accu direct de volgende dag geleverd.
Een geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koba8 03-08-2010

Algemene score

9,0
Super service. Vandaag besteld, morgen in huis.
Top. Ook als je belt goede info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

3535wood 03-08-2010

Algemene score

9,0
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij CameraNu. Ook nu weer was de camera binnen 24 uur door TNT express geleverd. Goede ervaringen, vriendelijke en deskundige medewerkers, uitmuntende service en een scherpe prijs hebben er toe geleid dat ik bij CameraNu mijn derde camera heb aangeschaft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoya 03-08-2010

Algemene score

10,0
Ik bestel al jaren bij Cameranu.nl, zowel via de website als in de winkel. De service is ontzettend goed, snel en het personeel is ontzettend behulpzaam en weet waar ze over praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JARO62 03-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling is verlopen zoals het hoort. Ik kan Cameranu dan ook aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BartDog 03-08-2010

Algemene score

9,2
Van te voren hebben ze mij prima geholpen met het geven van advies bij mijn aankoop.

Na dat ik de bestelling geplaatst heb werd het pakketje keurig de volgende dag bij mij afgeleverd.

Helaas ontbrak er iets van mijn bestelling in de doos dit is de volgende dag gelijk na gestuurd!

Goede service ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardvankan 03-08-2010

Algemene score

9,7
Duidelijke website, wat je zoekt is erg snel te vinden. Bestelling was vroeg in de avond geplaatst en de volgende dag al binnen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostq 03-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling om 1 uur gedaan, volgende dag om 12 uur binnen.
Ze doen wat ze beloven. snel leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Foto 03-08-2010

Algemene score

9,3
Naast de goede prijsstelling viel vooral de zeer vlotte levering op. Na bestelling en betaling via Ideal de ene dag, werd de scanner de volgende dag aan de deur afgeleverd. De afleverbon zat in plastic geseald, en was over de dekselrand van de doos heen geplakt. Dat leverde weliswaar wat beschadiging van de verpakking op bij het openen, maar gaf tevens meer zekerheid dat de verpakking onderweg dicht gebleven was. Al met al ben ik zeer te spreken over de levering.
(Overigens: ook de scanner voldoet aan de verwachtingen!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieb 03-08-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering, binnen een uur een antwoord per e-mail op je vragen. Kortom een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ate blaauw 03-08-2010

Algemene score

9,0
Uitstekende en snelle levering, na bestelling de volgende dag in huis. prima winkel, prettige behandeling door de medewerk(st)ers. Aanbod ruim en voldoende.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joostpeters 02-08-2010

Algemene score

10,0
Levering top, op hoogte blijven van status goed, snel het juiste product in huis voor lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aukeenalie 02-08-2010

Algemene score

9,0
Ik ben tot nu toe altijd heel profesioneel geholpen.
Zowel aan de balie als "on line". De vakkennis en adviezen vindt ik van een goed niveau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rientje1957 02-08-2010

Algemene score

8,0
Website is overzichtelijk, bereikbaarheid is vanaf de snelweg heel goed, bestellen ging heel makkelijk. Ik heb de bestelling persoonlijk opgehaald in Urk en het lag al netjes klaar. Ben dan ook heel tevreden over Camernu.nl.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GroenhoutPS 02-08-2010

Algemene score

8,7
Vorige week voor de 3e keer een bestelling gedaan, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben over het assortiment/de prijs maar bovenal de enorme snelle levering! Echt helemaal top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pajans 02-08-2010

Algemene score

9,2
Goede informatie, prima prijs, razendsnelle levering. Heb ook vertrouwen in garantie bij evt. problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moostveen 02-08-2010

Algemene score

8,8
Duidelijke website, erg handig dat 'bijpassende' accesoires bij het product weergegeven worden.

Levering zoals beloofd op de volgende werkdag.

Telefonisch contact: snel beantwoord, geen achterlijk hoge tarieven en prima meedenken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tromel 02-08-2010

Algemene score

8,8
goede duidelijke website
aanvullend goed advies in de winkel
snelle levering mogelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flaxo 02-08-2010

Algemene score

8,3
snelle levering, keurig verpakt, compleet. Tegen scherpe prijzen. Website is duidelijk en overzichtelijk, zodat zoeken en kiezen makkelijk gaat. Betalen per iDeal , gewoon ideaal.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vastab 02-08-2010

Algemene score

9,5
goede, informatieve website. incl. goede detail info
zeer snelle en goede aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes van Loen 02-08-2010

Algemene score

8,7
Urk is wat lastig te bereiken voor wie geen auto heeft. En die mensen heb je nog! ;-)
Iets dichter bij een NS-station zou handig zijn, zelfs met de bus kom je er niet helemaal.

De website is OK, makkelijk door te bladeren, ter zake info.

Bestelling en levering waren dik in orde, vóór aankoop kun je ook telefonisch nog allerlei vragen stellen, daar nemen ze de tijd voor, wat lang niet bij iedere internetwinkel zo is.
Daags na m'n bestelling werden de spullen al afgeleverd, keurig verpakt. Grote klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fred2010 02-08-2010

Algemene score

8,7
Dit is de tweede videocamera, die ik via deze webshop bestel. Ervaring met de eerste was heel goed. Prijzen zijn scherp, informatie is goed en de logistiek is prima geregeld. Snelle levering en alles heel goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elianne7 02-08-2010

Algemene score

8,7
Goede website. Snelle en correcte afhandeling bestelling. After sales nog niet te beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fionne 02-08-2010

Algemene score

7,5
Via kieskeurig-produkt vergelijking en prijs kom je op de site van Cameranu. Daar staat gelijk het produkt wat je zocht. bestellen is makkelijk, betalen kan via Ideal. Je krijgt een bevestigingsmail, daarna een mail wanneer je bestelling verzonden is. Het pakket wordt goed verpakt geleverd. Aftersales heb ik niet nodig gehad, maar uit vorige ervaringen weet ik dat daar ook niks mis mee is.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Rob Jutte 02-08-2010

Algemene score

8,0
Prettige zaak, wordt netjes geholpen en site zit gedegen en betrouwbaar in elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas v. H. 01-08-2010

Algemene score

7,7
Snel op de site een goedkope camera kunnen vinden die ook nog snel geleverd kon worden. Compatobel geheugenkaartje was snel erbij gevonden.

Pakketje was netjes verpakt en op tijd opgeleverd, terwijl ik de hele tijd goed op de hoogte bleef via verstuurde e-mails.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

fritsandriesen 01-08-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering uit voorraad.
Ruime productkeuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone Kennedy 01-08-2010

Algemene score

10,0
Wat ik bij Camera Nu bestel is goedkoop, van goede kwaliteit en wordt bijzonder snel geleverd. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Boekholtz 01-08-2010

Algemene score

8,5
Aanrader!!!!
Duidelijke website. En de prijzen zijn heel scherp.
Zondag besteld, dinsdagmiddag binnen. Super snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hijmen57 01-08-2010

Algemene score

7,5
de camera is snel geleverd. en ook nog op een ander adres. zodat ik er niet speciaal voor thuis hoefde te blijven.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

knafra 01-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb hier al vaker besteld en mijn ervaring is prima. Met after sales ben ik niet bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iverduin 01-08-2010

Algemene score

7,7
Goede snelle keuze mogelijk op de website. Snelle levering van zaken die ook daadwerkelijk aanwezig zijn. Dit is helaas bij de concurenten FotoKonijnenberg en Kamera-Express helaas niet het geval. Pluim!!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

johnnymiddel 01-08-2010

Algemene score

10,0
Prima webwinkel. Geen geleuter, heeft de klant betaald, direct de koop versturen. Binen 2 dagen de koop in huis. En de prijzen zijn goed en professioneel personeel.

Mocht ik een after sales nodig hebben, wat ik niet hoop, dan hoop ik ook goed behandeld te worden.

Ga zo door Cameranu.nl. Koop vast wel weer iets bij cameranu.nl, zeker weten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ridderbos 01-08-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering van mijn fototas (lowpro slimshot 100), helemaal goed!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HiFrans 01-08-2010

Algemene score

9,0
snelle levering, nog geen problemen gehad met de aankoop dus over verdere service kan ik weinig zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddo72 01-08-2010

Algemene score

8,0
Gewoon goed,door de goede prijs is het wel druk in de winkel qua bezoekers maar dat moet je maar even voor lief nemen. Verder personeel is goed en vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pjotra 01-08-2010

Algemene score

9,3
zondagavond besteld, dinsdag gratis aangetekend bezorgd door TNT. Sneller kan eigenlijk niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastet 01-08-2010

Algemene score

9,5
Zeer proffesioneel advies,zeer snelle toezending bestelde product, prima communicatie via email,
Voortreffelijke after sales
en schade afhandeling ivm defecte accu en levering nieuwe (levering: fout bij ptt).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Augustijn 01-08-2010

Algemene score

9,0
Ondanks leveringsproblemen vanuit de fabrikant heeft CameraNu laten weten wanneer de levering wel zou kunnen plaatsvinden en of ik als klant daar op wil wachten.

Dat is service en klantgerichtheid!

Aflevering op tijdstip dat was afgesproken. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redlum75 01-08-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer snelle levering. Product welke is geleverd ziet er top uit en bevalt ook goed.

Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

telecandy 31-07-2010

Algemene score

8,0
Bezorgster hielp mee doos bezorgen naar 2 verdieping. Erg tevreden over aankoop/service/alles.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

smallie 31-07-2010

Algemene score

7,7
duidelijke website, snelle levering en via de mail te volgen wanneer het product wordt geleverd.
Je wordt goed op de hoogte gehouden door camera.nu

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

je.la 31-07-2010

Algemene score

9,2
Ik heb nu 3x iets besteld bij camaranu.nl en ben zeer tevreden over hun prima en persoonlijke service, niet alleen bij aankopen, maar ook bij vragen en retourzendingen.
Zeer snelle levering. Altijd snel antwoord op email, bijna altijd dezelfde dag!
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

denise34 31-07-2010

Algemene score

7,3
website zou handiger zijn als je bv alle statieven kon zien of kon selecteren op maat, ipv dat je alle merken apart af moet gaan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews