cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rvanbreda 09-08-2010

Algemene score

9,5
goede mogelijkheden op de website om producten te combineren. Totaal pakket wat ik gekocht heb was ook nog het goedkoopst. Voldoende kwalitatief goed aanbod. Zeer vlotte levering. Wel raar dat het aangetekend verstuurt was, maar dat ik niet voor ontvangst hoefde te tekenen...
Verder alles zonder problemen en prettig verlopen. Zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwielders 09-08-2010

Algemene score

10,0
duidelijk. snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnbouterse 09-08-2010

Algemene score

8,0
Makkelijke manier van bestellen. Snel afgerekend en de bestelling is van het moment dat de betaling accoord is te volgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

yunbo 09-08-2010

Algemene score

8,7
Telefonisch goed te bereiken. Snelle levering. Geen enkel probleem gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

01dsa943 09-08-2010

Algemene score

8,3
Wat men heeft beloofd is volledig nagekomen.
Prijs en afgegeven levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

plasma-freak 09-08-2010

Algemene score

10,0
Zocht een panasonic compact camera. Cameranu was een van de goedkoopste volgens Kieskeurig. Gezien mijn goede ervaringen in het verleden dus weer voor Cameranu gekozen. Maandag om 19.00 uur besteld. Volgende dag om 11.00 uur geleverd. Top webshop dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arrofiel1 09-08-2010

Algemene score

8,7
In mijn geval een bijzonder snelle levering! Na 17:00 uur besteld, en toch de volgende werkdag al binnen.. Positieve kennismaking!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rt.fokke 09-08-2010

Algemene score

8,7
Makkelijke bestelling, duidelijke productomschrijving en een snelle levering!

PS: een goede prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sven2009 09-08-2010

Algemene score

9,3
"s Avonds om 19.00 uur besteld en de volgende morgen om 10.40 al thuis.
Sneller kan toch niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dude 09-08-2010

Algemene score

9,7
Net als een jaar geleden weer snel gevonden wat ik zocht en het artikel werd de volgende dag netjes afgeleverd.
Met after sales nog geen ervaringen gehad, aangezien ik hiervan geen gebruik hoefde te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Meijer 09-08-2010

Algemene score

9,0
Men geeft een goed advies zowel op de site als in de winkel.
Kom graag nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wowzie 09-08-2010

Algemene score

9,5
Snel geleverd. Gewoon zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak52 09-08-2010

Algemene score

8,7
Een van de weinige webwinkels met scherpe prijzen die ook echt de door mij gezocht Nikon lens op voorraad had, zoals op de website te zien was. Hiervoor had ik al bij enkele websites het telefonisch antwoord "niet op voorraad" gekregen, terwijl volgens de website er nog wel een voorraad zou moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

toet007 09-08-2010

Algemene score

10,0
Top dat cameranu.nl, ik heb een nodal ninja besteld en de volgende dag in huis.

Kijk dat is service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikBus 09-08-2010

Algemene score

9,5
De website is overzichtelijk, uitgebreid en duidelijk.
Breikbaarheid is door de slechte bereikbaarheid van Urk helaas minder. Maar dat wordt uitstekend gecompenseerd door een goede en snelle levering. After Sales zijn ook prima, reacties komen snel en profesioneel zowel via mail als telefoon.

Service is uitstekend bij deze winkel. Zeer klantvriendelijk en ze staan open voor suggesties en zelfs prijsonderhandelingen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoesen 09-08-2010

Algemene score

9,8
Een heel fijn bedrijf.
Ik heb onlangs verschillende bestellingen gedaan bij deze zaak. De website vond ik overzichtelijk. Bij telefonische navraag bij cameranu.nl blijkt dat de voorraadindicatie altijd up-to-date is, en dat bleek ook te kloppen. De bestelde artikelen ontving ik steeds keurig de volgende dag.
De telefonische service is zeer vriendelijk en accuraat.
Hopelijk komt er ooit een filiaal dichter bij het zuiden van het land.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelieshoogerdijk 09-08-2010

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik de camera 's avonds heb besteld (ruim na 16.00 uur) werd deze de volgende dag al bezorgd! enige wat onduidelijk was, was dat het een Europees model betrof, terwijl op de website staat 'afkomstig van Sony Nederland'

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

dATtu41P 09-08-2010

Algemene score

9,0
prima afwerking, snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

I. Wiersma- Langendoen 09-08-2010

Algemene score

7,7
bij het zoeken naar het artikel wat ik wilde hebben werd eerst gezegd dat het niet bestond, maar na even verder zoeken toch weer wel,voor mij moeilijk te begrijpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bouke Teppema 09-08-2010

Algemene score

9,8
Snelle en zorgvuldige levering! Prima Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingearets 09-08-2010

Algemene score

8,3
super snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

judgerem 09-08-2010

Algemene score

10,0
Gewoon een goede winkel/webshop. Service gaat heel ver en verkoop is erg goed. Op en Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw.koedijk 08-08-2010

Algemene score

8,0
Voor mij staat op de wbsite er netjes op,en ook duidelijk.En prijs was ook goed.Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D.W. Fijan 08-08-2010

Algemene score

9,7
Met Cameranu altijd al goede ervaringen gehad. Dat de website 'iets minder' wordt beoordeeld, is om eht feit dat het wat langer vergt voor je bij de eigenlijke producten bent. Maar niettemin wel heel erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudopeters 08-08-2010

Algemene score

10,0
Een duidelijke website met uitgebreide productinformatie. Goede voorraadindicatie. Duidelijke communicatie over de status van de bestelling via email. Snelle bezorging en ook degelijk ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AUDEN 08-08-2010

Algemene score

9,3
Rond 19:00 uur bestelt en de volgende ochtend al mijn spullen binnen. Sneller dan het licht en prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimke 08-08-2010

Algemene score

8,0
zeer snelle levering, prima in orde,
Echter verpakking was waardeloos!,omdoos zat dikke deuk in.
Ook de verpakking van de camera zelf was ingedeukt.
doos van camera was in grote doos verpakt met wat verfrommeld papier tegen heen en weer schuiven, thats it.
Dit kan beter met piepschuim deeltjes of luchtzakjes of iets dergelijks, vooral bij breekbare artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

WalterKoopman 08-08-2010

Algemene score

8,5
Perfecte behandeling van mijn vragen over de camera.
Deskundige helpdesk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

duukje 08-08-2010

Algemene score

8,3
Prima aflevering van bestelde product. Jammer was, dat Cameranu niet even een berichtje stuurde n.a.v. een nog niet te leveren onderdeel. Men leverde nu het product in eerste instantie niet, omdat men wachtte op het betreffende onderdeel. Na een telefoontje mijnerzijds werd het bestelde de volgende dag keurig afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jack5001 08-08-2010

Algemene score

9,0
Gewoon een prima overzichtelijke site met een snelle levering, zoals beloofd op de site. Na levering nog telefonisch contact gehad over bijbehorende software en ook daarmee prima geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mark schutte 08-08-2010

Algemene score

8,5
had bestelling bijna al in huis voor ik de computer uit kon zetten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Onno Zwikker 07-08-2010

Algemene score

8,8
Goed zaak, keurige site. Duidelijk alles aangegeven. In de winkel netjes geholpen en snel. Geen poespas maar zakelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Kom zeker terug voor al mijn aankopen voor mijn camera.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Navajo 07-08-2010

Algemene score

8,7
Prima webwinkel. Ben keurig op de hoogte gehouden en bestelling was binnen 4 dagen binnen. Ik zou er zelf zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carlo runderkamp 07-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb de aanschaf en het bekijken van de website van cameranu.nl als zeer prettig ervaren.
De winkel in urk vond ik zeer ruim en overzichtelijk opgezet.
Ook het systeem om je zo snel mogelijk op de juiste manier te helpen via de computter bij binnenkomst zou een voorbeeld moeten zijn voor andere winkels.
Ik ben zeer tevreden,..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penders 07-08-2010

Algemene score

9,3
Je vindt snel wat je zoekt, prima stap voor stap afhandeling en bevestiging. Levertijd wordt goed na gekomen, belangrijk bij een impuls bestelling voor bijvoorbeeld een vakantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annmpj 07-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling verliep geheel correct en snel. Ik zou nog wel graag wat meer productinfo op de website willen, het lijkt soms standaard fabrieksinfo.
Maar ik heb met vragen gebeld en werd uiterst vriendelijk te woord gestaan. De jongen aan de telefoon wist trouwens niet dat de Sony Handycam SR58 die ik kocht ook op netstroom werkt. Maar dat is een foutje dat in mijn voordeel uitpakte.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPK 07-08-2010

Algemene score

8,0
Cameranu doet wat het belooft. De website is overzichtelijk, bestellen, betalen en leveren gaat volgens verwachting.

Er is geen reden waarom ik er niet nog eens zou kopen, als dat aan de orde is.

Ik zou Cameranu aanbevelen bij familie / vrienden als dat aan de orde was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lokomotief 07-08-2010

Algemene score

9,2
is een goede zaak,deskundig en nemen de tijd voor je
en niet in de laatste plaats niet zo duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smits57 07-08-2010

Algemene score

9,3
Telefonisch overleg gehad.
En correct behandeld op mijn vragen en verdere informatie gehad.
Levering supersnel petje af daar voor.
Ik zal zeker bij mijn nieuwe aankopen hun website raadplegen.
Voor mij een site waar je zonder risico kan kopen.
Ga zo door werknemers van Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lx30w 07-08-2010

Algemene score

9,7
Top,

snelle reactie na bestelling en levering zoals vermeld op site.

Factuur en track&trace netjes per mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Grin 07-08-2010

Algemene score

9,0
Ruimere openingstijden winkel
zou prettig zijn.
Op de canon dag kreeg ik geen bewijs van retourlevering. Het wss ook niet mogelijk geld te restitueren. Op de gok en op vertrouwen heb ik wat ingeleverd waarvan ik maar moest hopen dat het goed kwam. Het geld is inderdaad overgemaakt naan mijn rekening.
Het kwam dus goed. Maar helemaal correct is dat niet. Ik word daaar toch zenuwachtig van. Wie niet?
vandaar dus 2 x een 8.
Anders was het 4 x een 10
Ik koop altijd in de winkel en daar zijn de adviezen altijd top.
Niet aan iedereen vertellen, want dan wordt het te druk in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcelkp01 07-08-2010

Algemene score

8,8
Uitstekende zoekmachine en handige top 10 bij producten,
aflevering was de volgende dag. Factuur werd via mail toegezonden in pdf. Allemaal zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sven1000 07-08-2010

Algemene score

9,3
ivm een kado voor mijn zoon, had ik de camera snel nodig. Ik belde eigenlijk te laat voor levering volgende dag. Bij navraag zouden zij een en ander toch in orde proberen te maken.m Volgende dag geleverd. Perfecte service en ook nog eens een van de goedkopere via internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alienjaap 07-08-2010

Algemene score

8,0
Keurig vlotte levering. Tussentijds vaak even een mailtje met de status van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hannah65 07-08-2010

Algemene score

9,3
Mijn zoon van 13 jaar heeft een camera gekocht bij Cameranu en dat ging zonder problemen.

Vanwege tijdsdruk (vakantie) hebben we de camera niet laten sturen maar zijn we hem zelf gaan halen.

Omdat mij aanvankelijk niet duidelijk was dat de voorraad op de website ook de voorraad in de winkel is heb ik eerst gebeld en werd daar keurig en geduldig te woord gestaan. Als ik zelf goed had gekeken op de website dan had ik het antwoord makkelijk kunnen vinden op mijn vraag of de camera in de winkel in voorraad was.

De telefonist raadde ons aan voor de zekerheid toch een exemplaar te reserveren en dat ging heel goed, door te kiezen voor 'afhalen en afrekenen in de winkel' verliep alles goed.

In de winkel zelf was het druk maar toch werden we redelijk vlot geholpen. In de wachttijd is genoeg te zien en proberen bij de verschillende opgestelde camera's en er is ook een koffiehoek in de winkel met wat stoelen om te kunnen zitten

De verkoper nam de tijd voor mijn zoon en mij om rustig te bekijken wat hij verder nog wel of niet nodig zou kunnen hebben voor zijn nieuwe camera, zonder opdringerig te zijn wat betreft pushen tot aankopen van extra's.

Al met al is het hele proces van oriënteren tot en met het verlaten van de winkel met onze aankoop prima verlopen. Ik vind Cameranu.nl een goede winkel met een ruime keuze en klantvriendelijke instelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeijl j. 06-08-2010

Algemene score

8,5
De manier waarop wij geholpen werden was buitengewoon klantvriendelijk en informatief. Echt een adres om terug te komen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

The_Hees 06-08-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

edward33 06-08-2010

Algemene score

8,3
Website is overzichtelijk.

Ze waren telefonisch zonder wachten meteen bereikbaar.

Ik bestelde om 16:30 iets, daarna meteen gebeld of het alsjeblieft nog meteen verstuurd kon worden zodat ik het de volgende dag had. Werd geregeld. volgende ochten om 11 uur belde TNT aan. Dus deze bestelling echt een 10.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

gecko265 06-08-2010

Algemene score

9,0
besteld rond 17u, volgende dag in huis. rond 14u. sneller kan bijna niet..

prijs ook erg ok.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rees2909 06-08-2010

Algemene score

8,5
De website is duidelijk, handig en overzichtelijk.
Makkelijk te betalen met Ideal en dag later in huis, ook al had ik pas om 20.00 uur s avonds besteld, top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews