cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 46137 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2871 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk, snel, duidelijk en nette prijzen. Service is ook erg netjes. Even snel een chat of vraag via mail, antwoord zeer snel. Zoals je mag verwachten.

Reageer

a.kruyt 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ervaren wat er besteld wordt in de webshop alles per direct verstuurd, goed en stevig verpakt is.
de tijd die de bezorger aangeeft heb ik ervaren dat het tijdstip klopt, zij bieden de mogelijkheid om het pakket op een afhaalpunt af te leveren . zelf bepalen wanneer het pakket afgehaald kan worden

Reageer

Dion van Alem 03-04-2019

Algemene score

10,0
Dé plek voor materialen als film je werk of je hobby is. De keuze is ruim, de website is handig en de levering snel. Van het assortiment word je gewoon hebberig!

Reageer

Seip 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is als professioneel fotograaf mijn vaste leverancier voor apparatuur. Altijd (zeer) snelle levering, soms zelfs dezelfde dag, en in een enkel geval van kleine garantiedingetjes worden ze snel en keurig opgelost! Echt een hele fijne winkel!

Reageer

Een verdwaalde visser 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enkele weken terug een rugzak speciaal voor mijn nieuwe Nikon gekocht bij CameraNu. Levering zoals altijd netjes en snel. Heb de tas meteen in de buitenlucht getest en ben er superblij mee! De rugzak voldoet precies aan mijn verwachtingen die ik had na het lezen en zien hierover op de website.

Reageer

TwinvS 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na jaren fotografie weer opgepakt als hobby, vroeger ging ik altijd naar de winkel in Urk maar nu de webshop geprobeerd. Op het menselijk contact na dezelfde ervaring als in de winkel, heldere en duidelijke informatie over de artikelen die ik wilde aanschaffen. Ook handig zijn de vergelijker en het verlanglijstje zeker nu mijn verjaardag eraan komt. Kortom duidelijke, overzichtelijke website en ook niet onbelangrijk, de prijzen zijn ook gewoon netjes.

Reageer

Richard Blankenzee 03-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Mijn order bleek niet op voorraad, men liet weten dat ze contact hadden gezocht met de leverancier en hoe lang de levering kon gaan duren. In mijn geval kon het twee weken gaan duren, maar het werden er uiteindelijk slechts drie dagen. Geen 10 omdat met adverteert met binnen 24 uur geleverd, dat bleek toch niet het geval, maar wel een uitstekende service.

Reageer

Nanna 02-04-2019

Algemene score

9,0
Ik ben al een paar jaar klant bij cameranu.nl. In de winkel wordt je altijd prima en zeer vakkundig geholpen. Het personeel is vriendelijk, geduldig en heeft verstand van zaken. Als je b.v. zelf twijfelt tussen twee producten dan kunnen zij de verschillen zo goed weergeven dat je als klant voor je zelf de juiste keuze kunt maken. Datzelfde geld voor On line bestellen. Ook dan kun je telefonische om hulp vragen. Ook als je iets wil omruilen is één telefoontje voldoende en alles wordt keurig geregeld. Bestellingen worden snel geleverd.Als je de ene dag bestelt heb je het de volgende dag in huis . Ik ben zeer tevreden over deze zaak. Ik koop daarom al mijn fotospullen bij cameranu.nl. Ik heb zeer positieve ervaringen met Cameranu.nl en durf met een gerust hart deze zaak aanbevelen. Zij zijn deskundig en vertrouwd.

Reageer

Delphine 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Chat service hielp me snel en duidelijk. Heel tevreden van de service. De betaling was niet doorgekomen en ik werd direct geholpen.

Reageer

Piet 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Cameranu koop ik graag omdat ze klantvriendelijk zijn maar ook goede info over hun producten geven op iedere vraag wordt een gedegen advies gegeven. Op de Professional Imaging beurs nog een nieuwe Epson foto printer gekocht met een aardige korting.

Reageer

Gert-Jan 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Artikelen zijn in een goeie stevige doos geleverd! Site is overzichtelijk en goede prijzen.

Reageer

Sjaak 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Foto printer gekocht. Goede prijs en snelle levering en goed advies. Netjes verpakt.

Reageer

Renee 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb wel meer naar deze webshop gekeken en zag er betrouwbaar uit!
Snelle verzending en goed verpakt!

Reageer

Djenna 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle bezorging en kan producten voor een vaak lagere prijs krijgen dan andere webshops. Ruim assortiment aan producten wat ook erg fijn is.

Reageer

Akif 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles wat je zoekt is op voorraad en is direct leverbaar. Heel makkelijk te bestellen en de volgende dag ontvang je hem. Ook het support team is heel makkelijk te bereiken zowel telefonisch als e-mail. Je krijgt op dezelfde dag een reactie op je bericht.

Ik heb in januari Moza Air 2 Gimbal gekocht bij Cameranu.nl. Zij waren eerste en de enige leverancier die hem toen kon leveren.

Reageer

Benanda 02-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al verschillende dingen besteld. Je kan altijd alles vragen en supersnel in huis.

Reageer

Ans de Jong 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afhandeling van de bestelde artikelen. Ook de website is duidelijk en overzichtelijk.

Reageer

Gerald 01-04-2019

Algemene score

8,0
Lage prijs, snelle levering, ook bij eerdere aankopen was Cameranu.nl een prima leverancier. Tot nu toe geen problemen gehad, dus makkelijk om dan goed te scoren... :-)

Reageer

Avigail Klous 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel breed kwalitatief assortiment, deskundige medewerkers en snelle leveringen

Reageer

Nelleke 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle verzending en keurig geregeld!
Bij andere winkels wel eens anders meegemaakt

Reageer

Pieter Ward 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De fotoshop van CameraNu in Urk is een van de weinige plekken in Nederland waar niet alleen een zeer uitgebreid assortiment aan fotografie equipment aanwezig is, maar ook waar kennis en kwaliteit samenvallen. De medewerkers van CameraNu zijn niet alleen vriendelijk en behulpzaam, maar ook ervaren medewerkers die heldere informatie en voorlichting geven en kundig zijn betreft fotografie apparatuur fotografie in het algemeen. Dat is de reden om deze shop te bezoeken, ook al kom ik helemaal uit Houten. Kortom, een prima fotoshop, uitstekende en betrouwbare service en een mooie plek om er te zijn, of je nu professioneel fotografie beoefend of enthousiast amateur fotograaf bent. Top! Ga zo door!

Reageer

Luxurybird 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Elke aankoop is een leuke ervaring bij Cameranu.nl
De bestelling gaat vlot en mocht je vragen hebben kan je te alle tijden bij hen terecht waar je vakkundig geholpen wordt zodat je weet dat hetgeen dat je wilt aanschaffen ook echt is wat je verwacht.

Als ondernemer werk ik het liefste met bedrijven die snappen hoe het hoort.

Reageer

Michel 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mini fotostudio besteld via de site van cameranu.nl en binnen 24 uur al in huis. Het geheel was keurig verpakt en heb waar gekregen voor mijn geld. Ik ben bijzonder tevreden en raad deze site graag aan bij andere fotografen .

Reageer

Klompe 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat er zowel een echte winkel als webshop is. Laatst in de echte winkel geweest en deskundig advies gekregen. Soms wel een beetje het idee dat ze naar bepaalde modellen sturen, maar ze geven ook alle advies waar je om vraagt. Al met al tevreden dus.

Reageer

PeterH1965 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, artikel goed verpakt en duidelijke bestelprocedure op de site. Deze winkel laat zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld en problematisch hoeft te zijn!

Reageer

Robindb 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laten we starten met de service. Dit is top! Super snelle levering en levering van hoge kwaliteit.
Ook is de hele workflow van het uitzoeken tot aan het bestellen en ontvangen van het pakketje top!

Reageer

Canon-Frenk 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Canon R met RF objectief besteld op de PI Nijkerk op 23 maart 2019 j.l. Snel, vakkundig en komen ze hun afspraken goed na. Ondanks de hectiek op de 3 daagse beurs had ik de camera toch nog binnen no-time in huis.
Dit geeft wel aan dat ze hun logistiek keurig in URK netjes op de rit hebben. En dan niet te vergeten de servicedesk die een stroom van allerlei technische vragen dagelijks over zich heen krijgt. Op mijn technische vraag waar ik later op de dag voor terug gemaild werd, kreeg ik netjes een antwoord en daarbij zelfs de vraag wanneer en op welk tijdstip ik teruggebeld kon worden. (Dan heb je een win-win situatie)
Dus heb je het over service met een grote S, dat staat dit bedrijf bovenaan mijn lijstje.
Waarom geen beoordeling van een 10 zou je dan denken? Dat is heel simpel, dan heb ik inhoudelijk naast beter-goed-super niet veel meer te melden.

Reageer

Mitchell 01-04-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel. Altijd optijd geleverd. Bestel vaker.
Zijn goedkoper dan andere, meestal meer op voorraad en contact met klantenservice is veel beter dan bij vele andere!

Reageer

Alphons 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al van af het begin klant bij Cameranu.nl. Ruime keus en prima service. Ben ook al een paar keer naar de shop geweest maar bestel bij voorkeur online. Zonder enig probleem bestel ik hier apparatuur van 2K+ eurie. Omruilen en/of retourneren geen enkel probleem. Vraag wel bij retourneren je verzendkosten terug...
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-04-2019

Goedendag Alphons,

Bedankt voor je review en je opmerking over de verzendkosten bij het retourneren. Deze verzendkosten zijn voor je eigen rekening - mits je verkeerd geadviseerd bent door ons of er foutieve informatie op de site geschreven staat bij het product.

Zou je contact met ons op kunnen nemen bij welke order dit mis is gegaan bij jou? Bedankt alvast!

Met vriendelijke groet,

CameraNU.nl

Reageer

Hylke 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is zowel in de winkel als online uitstekend. Verzenden gaat snel en op tijd, en in de winkel zelf hebben ze vaak voldoende op voorraad. Bovendien kan je ook huren, daar heb ik ook goede ervaringen mee!

Reageer

Kevin B 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kundig personeel en snelle service. Dik tevreden met mijn nieuwe Canon EOS RP! Zal zeker terug blijven komen voor additionele aankopen.

Reageer

anoniem 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu heeft een ruim assortiment en veel hiervan ook op voorraad.
Website is overzichtelijk, (communicatie omtrent) levering is prima.

Reageer

Jochem 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu een keer in de winkel geweest ,om eens een kijkje te nemen. Dit was zeker de moeite waard, de keuze is zoals bekent reusachtig en alles wordt duidelijk en met engelen geduld uitgelegd. En direct uit voorraad geleverd. Zeker een aanrader.

Reageer

L 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd tevreden met de service van Cameranu. Voor 23:59 besteld, de volgende dag in huis.
Eigenlijk te gek voor woorden.
Mijn laatste bestelling deed ik op zondag maar volgens de website was de eerste afleverdatum dinsdag.
Toch aangeschaft en gevraagd via messenger hoe dat kwam. Volgende dag het bericht dat ze het pakket direct zouden versturen en dat het dezelfde dag (maandag) zou aankomen.
En inderdaad. Echt super service!

Reageer

Mariska 31-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vooraf op de site vooronderzoek gedaan. De site is duidelijk, overzichtelijk en de specificaties staan goed uitgeschreven. Daarna op de Professional Imaging beurs de lens aangeschaft. Wat een organisatie daar op zo'n groot evenement. Zoveel personeel ingezet dat ik maar kort hoefde te wachten. De lens waar ik voor kwam hadden ze bij en kon direct worden meegenomen. De factuur belande direct in mijn mailbox. Top!

Reageer

H. de Reus 30-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en niet moeilijk doen bij een retourzending. Ook de termijn van dertig dagen om het artikel te mogen retourneren is prettig

Reageer

Eevin 30-03-2019

Algemene score

6,0
De website van de shop is duidelijk gemaakt. Ik heb een lens een een statief besteld. Het is prima geleverd geweest, alleen hing op het statief stof en stonden er krassen in... Dit is ofwel onvoldoende verpakt in een stoffig magazijn bewaard, te ruig mee om gegaan of het is al eens gebruikt geweest...
Officiele reactie van CameraNU.nl 02-04-2019

Goedendag Eevin,

Bedankt voor je bericht! Vervelend om te horen dat deze niet goed aangekomen is bij je, we zullen contact met je opnemen over de afhandeling hiervan!
Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Officiele reactie van CameraNU.nl 02-04-2019

Goedendag Eevin,

Bedankt voor je bericht! Vervelend om te horen dat deze niet goed aangekomen is bij je, we zullen contact met je opnemen over de afhandeling hiervan!
Onze excuses voor dit ongemak.

Met vriendelijke groet,
CameraNU.nl

Reageer

Timothy 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Had een snel een trigger nodig en Cameranu.nl kon het snel en goedkoop leveren! Had het om 23:00 besteld en de volgende dag in de middag had ik 'm al binnen!

Reageer

Robert den Broeder 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een LED lamp gekocht. Helaas na 3x gebruik het kogelgewricht defect. Gemaild naar Cameranu. Twee dagen later een nieuw kogelgewricht in huis. Kijk das pas service. Niet moeilijk doen en snel afhandelen.

Reageer

K.Tien. 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima product bezorging en op de afgesproken tijd aan huis plus dat mijn vragen correct en vriendelijk beantwoord worden. Top winkel!

Reageer

Jurriaan 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op donderdagavond een helm mount en microSD-kaartje voor mijn action camera besteld. Ik ging zaterdag op vakantie dus had de order vrijdag eigenlijk echt nodig. Donderdag om 23:59 uur kreeg ik een persoonlijk bericht vanuit het magazijn dat er iets niet helemaal goed was gegaan met de bestelling. De volgende morgen vertelde ze mij dat het microSD-kaartje niet op voorraad was. Ik natuurlijk niet echt blij, omdat ik de producten eigenlijk vandaag had verwacht. CameraNU.nl upgradede het SD-kaartje en verstuurde de totale bestelling als avondverzending, zodat ik het voor mijn vertrek nog binnen had. Top service!

Reageer

Mathieu 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laat in de avond bestelling gedaan en volgende dag om 12.00uur in huis! Keurig!

Reageer

John Doe 29-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU is een moderne en professionele winkel met een goede service. Ik kom er al jaren met plezier en ben tot nu toe altijd goed geholpen. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en ze onderscheiden zich met een eerlijk advies. Enige tijd geleden stond ik bijvoorbeeld op het punt om van cameramerk te wisselen, alles te verkopen en nieuw materiaal aan te schaffen. De verkoper heeft mij ervan weerhouden en zei dat het kapitaalvernietiging was. Dat is het meest eerlijke advies wat een verkoper mij ooit heeft gegeven!

Reageer

Henk 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een parel onder de nog maar weinige 'real-life' winkels! Onvoorstelbaar in deze tijden van al dat webshop-geweld dat zij er nog altijd zijn! En dan nog te bedenken dat ze ook nog 's gewoon echt alle tijd voor je nemen, ook al loop je de deur uit met een aankoop van slechts een paar tientjes. Ik hoop maar dat ze het blijven volhouden!

Reageer

Sammy 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke levering. Ze nemen contact op om te weten of u op dat tijdstip thuis bent. Super handig.

Reageer

Djoeke 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service en levering. Betaling ging niet in 1 keer goed, dus contact opgenomen. Meteen geholpen en de volgende dag had ik de camera in huis! Top.

Reageer

Jos Dekker 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat Post.nl het liet afweten heeft cameranu.nl het prima opgelost dat ik toch tijdig mijn lens ontving.

Reageer

Melvin 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede shop, makkelijk te gebruik, een snelle levering, en goede kwaliteit!

Reageer

Jakob 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie winkel groot assortiment. Vriendelijke en kennis van zaken hebbende bediening. Een bezoek aan deze winkel kan ik ten zeerste aanraden.

Reageer

PK 28-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs technisch zeer voordelig. Verder een duidelijke webshop en snelle levering.

Reageer

Toon meer reviews