cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

henkhs 16-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb de bestelling geheel via het Internet laten lopen, ik heb dus geen contact gehad. Ik heb After sales niet nodig gehad. Al met al een prima manier van aankopen doen en de snelheid van afhandelen en informatievoorziening (terugkoppeling via de mail) was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mensinga 16-08-2010

Algemene score

8,0
Prima webshop, deskundig personeel, professionele afhandeling.
Alleen thuiswinkel waarborg ontbreekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gandalf61 16-08-2010

Algemene score

8,0
Order was wel voor 16.00 opgegeven maar werd niet de volgende dag bezorgd. Wel de dag erna dus nog steeds snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hansarchie 16-08-2010

Algemene score

9,0
Mij heeft als onverwacht getroffen, dat toen de IDEAL-transactie wegens platliggen van de website van de bank, mijn order door camera.nu toch geaccepteerd bleek en ik de volgende morgen in mijn mailbox de uitnodiging aantrof om alsnog het IDEAL-proces te doorlopen.
Ook voor de snelle levertijd heb ik niets dan lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

H. van den Brandt 16-08-2010

Algemene score

8,5
super snel en grondig. goed verpakt aangeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M_Rijpkema 16-08-2010

Algemene score

9,0
Superduidelijke website, snelle levering en het product werk goed

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

willy647 16-08-2010

Algemene score

9,3
Nikon camera en aparte lens gekocht.
Betaald met Visa.
In de namiddag besteld en de volgende morgen aan huis afgeleverd (in Belgie)
Netjes zoals beloofd op de site.
Dat noem ik prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn37 16-08-2010

Algemene score

8,2
Snelle levering en de laagste prijs. Ook is de website overzichtelijk en compleet, had alleen graag andere combideals gezien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

24052007z 15-08-2010

Algemene score

8,0
Correct en een snelle en aflevering van het bestelde
En een overzichtelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

giseladebruijn 15-08-2010

Algemene score

9,0
Alles netjes en snel geregeld.De 'op voorraad' balk word tenminste netjes bijgehouden. Als de levering groen is, is het product er ook daadwerkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajcl 15-08-2010

Algemene score

8,5
Een Canon EF 24-105/4.0 L IS objectief besteld via de webshop. Vastgesteld dat de prijs in orde was in combinatie met gratis verzending een prima deal. Betaling per creditcard, werd vlot afgehandeld, vraag me alleen af waar de 2% toeslag voor nodig is? Levering per TNT zoals toegezegd, zending nauwkeuring te volgen via TNT tracking met uitgebreide en gedetailleerde updates van CameraNu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

larsvanmourik 15-08-2010

Algemene score

10,0
Dit was niet de goedkoopste webshop, maar wel eentje met de beste "betrouwbaarheid" op basis van andere reviews. Belangrijkste was dat de voorraadpositie op de website ook klopt, en dat was zo. Produkt was op voorraad en twee werkdagen later afgeleverd op locatie. Zondag besteld, dinsag afgeleverd. Perfect, zo hoort het.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Laban 15-08-2010

Algemene score

9,0
I'm a regular customer of cameranu.nl since 2008. Had bought quite a lot. And I must admit, this is professional web shop where clients are treated with respect and trust.
Last time I ordered a camera body and studio lighting set. But TNT had delivered only camera body, though in the enclosed documents the lighting set was mentioned too. My wife didn't know about the content of the package and she signed off TNT delivery act. When I came home and saw that no lighting set while according to documents it was delivered I was shocked. It was either stolen or lost and I had no proof... so, I called their help desk, explained what happened and surprise - they believed me and sent another lighting set the very same day! Only they asked me, that if I would received the first (lost) set I would send it back to cameranu.nl. Sure I will! I'd never expect such cooperation and trust from a web shop... so, cameranu.nl is THE web shop :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1961Henk 15-08-2010

Algemene score

9,0
Ook bij een door mij gemaakte fout wordt de bestelling adequaat en snel aangepast.
Retourneren artikel: in de winkel ingeleverd en goed advies gekregen. Slecht passend UVfilter (fabricagefout)als service omgewisseld!

TOPservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doris Tichelaar Fotografie 15-08-2010

Algemene score

9,5
Super snelle levering en goede communicatie hierover. Tevens goede prijs/kwaliteits verhouding !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy1998 15-08-2010

Algemene score

9,0
Op voorraad is bij cameranu.nl ook werkelijk op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. Korsten 15-08-2010

Algemene score

9,5
Ik heb al meerdere keren een camera bij Cameranu gekocht.
Ook een exemplaar dat ik aan mijn dochter heb gegeven in het buitenland.
Altijd is er een zeer uitgebreid aanbod en uitstekende voorlichting.
Levering is snel, ook indien net uitverkocht en meestal eerder dan verwacht en tegen een aantrekkelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil6367 15-08-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering.

Als je een vraag hebt over de camera, deze word zeer snel beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ftunen 15-08-2010

Algemene score

8,8
goede webiste en snelle levering. Ook het feit dat om de mening wordt gevraagd ervaar ik als positief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cypher 14-08-2010

Algemene score

10,0
Perfecte, zeer snelle levering van de bestelling.
Kan niet beter gewoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkdehaas 14-08-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle en een absolute correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harmsma 14-08-2010

Algemene score

9,0
Goede info op de site zelf. Zeer snelle levering (via i-deal betaald). Bovendien een geweldige aankoop. Door het vaste brandpuntsafstand biedt het objectief een zeer groot diafragma en moet je wat creatiever te werk gaan (ipv 'lui' inzoomen). En ook nog aangenaam geprijsd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Hakvoort 14-08-2010

Algemene score

10,0
Ik heb een mail gestuurd met een aantal vragen.
Binnen een half uur had ik een e-mail terug met een uitgebreid antwoord.
Ook in de winkel was de service buitengewoon goed.
Ze werken met een nummersysteem. In de tussentijd kun je lekker een bak koffie drinken en de spullen in de winkel bekijken.
Je hoort vanzelf wanneer je aan de beurt bent.
Ze nemen uitgebreid de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen.
In 1 woord: TOP!
De volgende keer ga ik zeker weer terug naar cameranu.
Ook aankopen via internet gaan zeer makkelijk.
Binnen een paar werkdagen heb je de bestelling in huis.
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evanhelvoort 14-08-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke, uitgebreide website waar makkelijk informatie te vinden is, lage prijzen (combodeals niet altijd even voordelig), goede informatie over voortgang order, snelle levering.
Ik heb niet met Cameranu.nl gemaild of gebeld, vandaar de nvt bij vraag naar bereikbaarheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jessehidde 14-08-2010

Algemene score

8,0
Zonder problemen een fotocamera besteld en snel in huis. Prima verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

axelsaffran 14-08-2010

Algemene score

9,3
Vlekkeloos verlopen aankoop via Camera.nu
Minimale levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slspvz 14-08-2010

Algemene score

9,0
Met spoed een MF-printer nodig en via prijsvergelijking bij camera.nu terechtgekomen als goedkoopste aanbieder. Ze doen wat ze beloven. Kort voor 16:00u op vrijdag (!)besteld en via i-deal betaald en volgende dag levering. Dat is waar je op zit te wachten. Geen after sales ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ka_vandevelde 13-08-2010

Algemene score

8,2
voor 16:00 uur besteld de volgende dag in huis.
Maar ik had mijn camera om 19:00 besteld en ook de volgende dag begin van de middag al binnen, super!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Krift 13-08-2010

Algemene score

10,0
Al diverse malen iets besteld bij Cameranu.nl. Alles online en nog nooit, en ik hoop dat het zo blijft, problemen gehad die te herleiden zijn naar Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tantepink 13-08-2010

Algemene score

8,0
Razend snel geleverd, vrijdags gekocht, zaterdagmiddag geleverd. Keurig en compleet verpakt.
Erg blij met deze leverancier. Daar kunnen anderen wat van leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ebredenhoff 13-08-2010

Algemene score

8,5
Nadat bestelling in eerste instantie via TNT niet aan kwam, werd heel snel een nieuw product verstuurd. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Arjen van Rijn 13-08-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke website, reageert vlot. Wordt na bestelling goed op de hoogte gehouden van status. Na aflevering bleek 1 onderdeel niet in de doos. Gereclameerd via email, zonder problemen beantwoord en ontbrekende onderdeel de volgende dag op de post. Cameranu.nl heeft haar afhandeling goed voor elkaar !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

peppie44 13-08-2010

Algemene score

8,7
ik ben blij met de overzichtelijkheid van de site van kieskeurig en met de adviseringen.
kreeg ook snel en goed reactie van de webshop waar ik gekocht heb. goede beoordeling voor service vanuit kieskeurig, en ook daadwerkelijk geleverd door de zaak in kwestie.
goede prijs kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

loutrudy 13-08-2010

Algemene score

9,0
Vorige apparaat werkte niet meer. Snelle en adequate afhandeling (onderzoek; advies over reparatimogelijkheden) van het
vorige toestel en zeer toezending stukken i.v.m. lev ering nieuwe toestel, evenals de verzending hiervan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Engels 13-08-2010

Algemene score

7,0
door vriendelijke bediening,via website en mail
en het op voorradig zijn van het bestelde artikel.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

shifrah 13-08-2010

Algemene score

10,0
Ik kreeg correcte en volledige informatie op de website.
Hiermee bleef niets onduidelijk en werden al mijn vragen beantwoord.
Ook het proces van bestellen en betalen ging vlot en zonder probleem.
De aflevering was precies zoals beloofd de volgende dag al. Dat was erg welkom, want we zaten in tijdnood.
De verpakking was doelmatig en onbeschadigd. De inhoud klopte precies met de bestelling en met onze verwachting.
Aangezien er op geen enkele manier sprake was van een probleem kan ik dus ook niet beoordelen hoe men daarmee zou zijn omgegaan. Maar aan de hand van de rest van mijn verhaal verwacht ik hiermee ook geen problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gwillemsenplanetnl 13-08-2010

Algemene score

8,0
Ik vind de website voldoende.
De bestelling is eenvoudig met ideal en wordt snel geleverd. (de volgende dag in huis)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ghostcruiser 13-08-2010

Algemene score

10,0
Gisteren om 16:00 uur besteld en zoals beloofd is het pakketje vandaag keurig afgeleverd.
De service vanaf het bestellen tot de aflevering is perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mart62 13-08-2010

Algemene score

9,0
Telefonisch voortreffelijk geholpen toen ik op voorhand reeds wat vragen had over deze topprinter
Kundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart1910 13-08-2010

Algemene score

8,5
Heldere navigatie, snelle order informatie en correcte verwerking. Een accurate en goed werkende webwinkel die in dit geval ook het scherpste aanbod had.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert noom 13-08-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met uitstekende informatie. Produkt snel geleverd, conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leona246 13-08-2010

Algemene score

8,8
Ondanks het feit dat de website aangaf dat mijn accu niet voorradig was (5-10 levertijd), had ik hem 2 dagen later al ontvangen. Keurig verpakt en een snelle service dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjpost 13-08-2010

Algemene score

9,0
Ik word altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen, geadviseerd en bij een probleem altijd prettig geholpen binnen de mogelijkheden die CameraNu heeft. Ik ben nog steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lapassion 12-08-2010

Algemene score

9,2
Door onze vakantie heeft het even geduurt dat ik mijn reactie kan geven.
Het zoeken naar een fotocamera is een tijdrovende bezigheid voor er een keuze wordt gemaakt.Eenmaal een fotocamera op het oog wil je de meest uitgebreid mogelijke informatie en dat heb ik bij CameraNu op de website gevonden.Zowel alle informatie over de camera én alle toebehoren. De bereikbaarheid van de winkel is heel goed. Bestelling en levering werden zeer goed verwerkt en korrekt uitgevoerd. De nabestelling van een extra accu welke op dat moment niet voorradig was is vlak voor onze vakantie op tijd bezorgt. Te veel betaalde aangetekende kosten werden na een mailtje direct teruggeboekt op de rekening. Kortom zeer korrekt en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jouke34 12-08-2010

Algemene score

8,2
Snelle afhandeling en spoedige bezorging. Goede werking van aankoop en duidelijke instructie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j.wijshofj 12-08-2010

Algemene score

9,7
Zeer goede enfijne bediening en afhandeling.
Ben zeer tewreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WiBo-video 12-08-2010

Algemene score

8,2
Ik had op donderdag besteld en zaterdag werdt het al afgeleverd KLASSE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wblink 12-08-2010

Algemene score

7,8
Wow,

Supersnelle levering. Monitor besteld op 11-8 ca 19:00 via de website, 12-8 om 15:00 bezorgd door TNT.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jdierkse 12-08-2010

Algemene score

9,3
Tijdens de betaling is er iets mis gegaan met iDeal, maar ik heb daarna een overboeking naar CameraNu.nl gedaan. Dit hebben ze zeer snel opgepakt, en het product direct toegestuurd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Majanka 12-08-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel, correcte snelle levering, de updates van de bestelling erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews