cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43597 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2396 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tarakitty 19-08-2010

Algemene score

10,0
Alles is naar wens verlopen. Zeer snelle levering, goede verpakking, product bevalt ook goed.
En wat ook heel belangrijk is: voor een nette prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjanator 19-08-2010

Algemene score

8,3
erg makkelijk besteld, pakketje goed verzorgd aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap1950 19-08-2010

Algemene score

9,2
|Via internet videocamera JVC
GZ-MS110 en bijbehoren besteld
en deze in Urk opgehaald, de bestelling lag keurig klaar in de erg mooie winkel waar erg veel keus is en wij werden vriendlijk geholpen.
Een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gompelestein 19-08-2010

Algemene score

9,2
snelle afhandeling van de levering, artikel is zeer goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim307 19-08-2010

Algemene score

8,7
ik was een beetje huiverig omdat ik geen waarborg vond op de site. Maar toch de keuze gemaakt om te bestellen en hele goede service. Levering binnen 24 uur in huis! Geen verzendkosten! Netjes verpakt!
Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kuipers1957 19-08-2010

Algemene score

7,2
bij elk produkt wat de prijs er ook van mag zijn wordt er altijd tijd voor je genomen en zeer goed uitleg gegeven ,dat is ook mijn motavatie om bij cameranu mijn spullen te kopen al kan het wel eens duurder zijn.
wat ik persoonlijk wel zal op prijs stellen, is dat je een lens kan kopen die toch behoorlijk duur zijn in maanden te betalen maar goed dat is mijn mening .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

arnoldde1ste 19-08-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte afhandeling. Goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwilhelmus 19-08-2010

Algemene score

9,0
Dubbel geplaatste order prima afgehandeld Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoke Westhoff 19-08-2010

Algemene score

10,0
Al in de winkel gezien, maar niet aangeschaft vanwege de hoge prijs. Maar ik had die tas toch wel erg graag.
Op het internet bij Cameranu.nl terecht gekomen.
Nog verder gezocht, maar Cameranu.nl bleek echt de goedkoopste, dus de sling off camera rugzak besteld.
Binnen de tijd, de rugzak in goede orde ontvangen.
Cameranu.nl staat nu niet alleen bij mijn, maar ook bij vrienden en kennissen onder de favorieten.
Nu is de tas in gebruik, ik ben er blij mee en het voldoet aan de eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geesje1983 19-08-2010

Algemene score

9,0
Prima services!! Het bestelde objectief was snel binnen. Ze waren alleen het UV-filter vergeten mee te sturen. Dit werd snel opgelost en hadden we de volgende dag al in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee jansen 19-08-2010

Algemene score

8,2
Het valt me tegen dat ik moet betalen voor een retourzending. Zeker ook als het product verkeerd is aanbevolen door de webshop zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boudewijn van Drimmelen 19-08-2010

Algemene score

9,0
Had de Lumix FS10 net na 16.00 u besteld en toch de volgende dag om 11.30 u al thuisbezorgd gekregen. Kan niet anders zeggen dan een grandioze service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A . Wijnsma 18-08-2010

Algemene score

8,5
Wij hebben verder niks geen op of aanmerkingen . Alles was perfect en de producten waren de volgende dag na bestelling echt in huis .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rokoo 18-08-2010

Algemene score

7,3
Zaken zijn sneller geleverd dan verwacht en de bestelling was keurig compleet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

t.zelders 18-08-2010

Algemene score

9,7
Grote zeer goed gestructureerde website. Groot assortiment voorradig. Vrijwel alle relevante informatie over de vele producten. Gemakkelijk bestellen. Levering prompt en voortreffelijk. Prettige en vakkundige telefonische assistentie. Coulant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arenno 18-08-2010

Algemene score

9,0
Goede service, snel en toegankelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkru 18-08-2010

Algemene score

9,2
Na een defect product te hebben ontvangen is dit keurig netjes afgehandeld.
Top deze winkel kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Witt 18-08-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering. Ondanks dat de bestelling 's avonds, dus na 16.00 uur geplaatst was, had ik het bestelde item de volgende dag voor 12.00 uur al in huis. Een dag eerder dus. Prima afhandeling en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcellahergarden 18-08-2010

Algemene score

8,8
Ik had de verkeerde accu toegestuurd gekregen, na een telefoontje kon ik hem retourneren. Later heb ik een tweede keer gebeld voor een antwoordnr. i.v.m. de verzendkosten.
Op internet te volgen dat de post aangekomen was, en volgende dag accu in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertw 18-08-2010

Algemene score

9,5
Al verschillende malen bij cameranu iets gekocht. Zit qua prijs bijna altijd onder de andere camera sites.
Is netjes van aflevering. Eventuele vragen worden vlot en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mallow 18-08-2010

Algemene score

9,3
Cameranu.nl is niet de goedkoopste internet winkel maar is op mij heel betrouwbaar overgekomen. Direct na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail met daarbij de verzendgegevens. De volgende dag kon ik mijn bestelling volgen via de link naar TNT die mij door Computernu.nl was toegestuurd. En inderdaad, ik had mijn bestelling de dag erna al in huis! Als ik ooit weer iets voor mijn camera nodig heb zal ik zeker kijken bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dannycoolen 18-08-2010

Algemene score

8,8
Ik heb meerdere producten bij CameraNU besteld.
Daarover ben ik zeer tevreden, snelle levering en netjes verpakt.
Tevens vind ik de emailservice ook zeer netjes bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cool daddy 18-08-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering, bijzonder scherp geprijsde artikelen, kortom ik ga zeker vaker bestellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tennis4 17-08-2010

Algemene score

10,0
Cameranu.nl. is geweldig. Het klopt allemaal voor 4 uur besteld en de andere dag in huis. Geweldig. Ook de mailwisseling voor de aankoop is perfekt.
Dus ik geef Cameranu.nl een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvs_kk 17-08-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering tegen lage aanschafprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

csbakker 17-08-2010

Algemene score

8,0
Externe harddisk van LaCie werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem den Hartog 17-08-2010

Algemene score

9,0
In één woord geweldig.
Scherpe prijzen, snel, accuaat en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jo2jo 17-08-2010

Algemene score

8,0
Ik heb het product via de website gevonden. De site was rustig, duidelijk en compleet. Uiteindelijk heb ik het product in de winkel in Urk gekocht. Deze winkel ziet er goed uit. Ik ben vlot en professioneel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KV1960 17-08-2010

Algemene score

9,5
Heb een Panasonic foto camera besteld. Sávonds om 20.00 via de site, tot mijn verbazing werd de camera de volgende ochtend al geleverd.
Dat is snel, het lijkt Overtoom wel, hahaha
Prima overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andereja 17-08-2010

Algemene score

9,0
Gisteravond om 21.00 uur besteld, betaald via Ideal vanaf onze rekening en zojuist de camera al geleverd gekregen. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemcamstra 17-08-2010

Algemene score

8,2
bestelling wordt snel en correct uitgevoerd. De webwinkle is betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

19481956 17-08-2010

Algemene score

9,0
Prima!!!!, prima afwikkeling en snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graafstal 17-08-2010

Algemene score

9,3
alert, vriendelijk , behulpzaam en snel met afwikkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

genieten30 17-08-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering. Artikelen conform de gegevens op de website. Zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanrijn 17-08-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle toezending van de canon ixus accu die ik die dag verloren was. De volgende dag al bezorgd per TNT en het was vroeg in de avond besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikschut 17-08-2010

Algemene score

8,5
Goed ervaring zowel met bestellen, volgende dag in huis. Alsmede in goed service bij garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hypofocus 17-08-2010

Algemene score

10,0
Super service!
Ze staan altijd voor je klaar met advies. Prijzen zijn heel voordelig, en de spullen van hoge kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans333 17-08-2010

Algemene score

8,0
Prima levering, snel, niets negatiefs over te vermelden. Aftersales en bereikbaarheid is niet van toepassing geweest.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

janindian1 17-08-2010

Algemene score

7,7
Bij bestelling en levering, ging TNT bij ons door de straat,[men kon dit volgen via deze speciale site] en tot onze verbazing werd er niets bezorgd?????
De volgende dag werd het bestelde alsnog bezorgd, maar eens even gevraagd aan de bezorger, melde dat hij bij de buren op nr 6 aangebeld heeft en daar een bericht achter gelaten had, voor levering voor volgende dag.
Al met al vreemd.
Verder wens ik jullie veel succes.Top bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Wijmpie 17-08-2010

Algemene score

10,0
Over de bereikbaarheid en de aftersales kan ik niks zeggen.
Simpelweg omdat ik daar geen gebruik van heb hoeven te maken.

Makkelijk te bestellen, supersnelle levering en de goedkoopste.

Wat wil je nog meer....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansbaas 17-08-2010

Algemene score

8,7
Zeer snel zeer netjes geleverd tegen een uiterst concurrerende prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henkkoelewijn 16-08-2010

Algemene score

10,0
Website is erg duidelijk en informatief.
bereikbaarheid is goed viaa de telefoon en wat vervolgens erg belangrijk is: degene die je aan de telefoon krijgt weet veel te vertellen van het product.
Levering is snel via tnt en veilig.
After sales: altijd infoirmatief en helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adf 16-08-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering, uitstekende leveringsvoorwaarden, prima telefonische ondersteuning.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wijkmans 16-08-2010

Algemene score

8,2
Prima tewoord gestaan, snelle afhandeling + levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paukaa1 16-08-2010

Algemene score

9,7
Uitstekende info op de website. Weet dat er ook een winkel achter zit.
Super snelle levering. CameraNu maakt waar wat zij beloven. Dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.F. Maat 16-08-2010

Algemene score

9,8
perfecte ervaring met deze webwinkel! Telefonisch contact is zeer vriendelijk en goed bereikbaar. Zelfs de bestelling na zessen kon de volgende dag nog geleverd worden. Dus zeer goede service en levering goedkoop (een van de laagste prijzen en geen verzendkosten!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent van Wanrooij 16-08-2010

Algemene score

8,2
Prima en heldere site,
werkelijk alle info voor bestelllen,afhalen en over produkten is aanwezig.
Bij de afhaalbalie ook gedegen kennis aanwezig bij personeel,klantvriendelijkheid hoog!
wel jammer dat je de af te halen camera('s!) niet uit kunt testen ter plekke...niet alle modellen zijn er als demo!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steven1234 16-08-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering, alles volgens afspraak. Klasse!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

HZ57 16-08-2010

Algemene score

9,0
Keurige levering en snel.Indien ik weer wat wil kopen zal ik beslist bij Cameranu.nl bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tjits keuning 16-08-2010

Algemene score

9,2
Alles heel snel geleverd en goed verpakt. wij zijn heel erg blij met onze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews