cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43632 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2395 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frankm2 26-08-2010

Algemene score

9,8
Ik heb hier verschillende aankopen gedaan. Deze zaak doet precies wat ze beloven. En dat doen ze snel en meetal erg goedkoop. En als er iets is (1 keer een probleem met een zoomlens) dan helpen ze snel en houden je keurig op de hoogte van de reparatie. Grappig om ook Belgische en Duitse mensen in de winkel te zien: ze zijn ook goed bekend over de grens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adelan48 26-08-2010

Algemene score

8,7
Overzichtelijke website,
perfecte afhandeling orders

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

paul rutten 26-08-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering.
Nabeselling defecte lensdop binnen één week.
Helemaal niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thoni 26-08-2010

Algemene score

8,0
Nu al diverse artikelen besteld bij Camera.nu.
Snelle levering.
Keurige service.
Goede service ook achteraf.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A v Rooijen 26-08-2010

Algemene score

9,5
Prima zaak met goede service.
Ben uitgenodigd geweest om naar sail te komen.Wat een geweldige morgen met alles er open er aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Storms 26-08-2010

Algemene score

9,2
goede levering, goed ingepakt, mooie lens ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.bommele 26-08-2010

Algemene score

9,0
dit bedrijf doet wat het beloofd,levering op tijd,telefonisch kontakt was zeer klantvriendelijk(geen duur betaalnummer en ook iemand aan de lijn die je keurig te woord staat)
het geleverde produkt voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rienksma 26-08-2010

Algemene score

8,8
De levering van Cameranu.nl was de snelste die ik tot dusver meegemaakt heb. Woensdag avond had ik mijn bestelling geplaatst en vrijdag was de betelling aangekomen. Verder was de camera keurig verpakt. Een aanrader dus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertkrul 25-08-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende service, goede website, snelle order afhandeling en goede rijzen. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Loppies 25-08-2010

Algemene score

9,0
Ondanks dat ik mijn bestelling pas na 17:00 uur plaatste, werd deze toch al de volgende dag aangeboden via de post. Super!
Hartelijk bedankt en tot de volgende keer,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Harryvan 25-08-2010

Algemene score

9,8
Altijd snelle en accurate respons
betrouwbaar, vriendelijk en mee denken met klanten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kor nieuwenhuis 25-08-2010

Algemene score

9,5
ik heb bij cameranu
een jacht verrekijker gekocht.
een bushnell 8x56.
die kost bij de meeste jachtwinkels over de 400 euro.
en bij cameranu koste hij bijna 50 euro minder.
dus dan is de keuze snel gemaakt.
en een snelle levering want hij was op vooraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloklander 25-08-2010

Algemene score

8,3
In de winkel krijg je goed advies en uitleg, men neemt echt de tijd voor je.
Leveringen die je besteld via internet zijn razendsnel in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ester bosman 25-08-2010

Algemene score

9,7
super snel en netjes verpakt. Het product voldoet helemaal aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvkordelaar 25-08-2010

Algemene score

8,7
's avonds gekocht en de volgende dag in huis, geweldige service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h.wentink 25-08-2010

Algemene score

8,5
Geweldig snelle levering (binnen 24 uur) en dat zonder kosten.
Super!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Frederik S. 25-08-2010

Algemene score

9,7
telefonisch nadere informatie opgevraagd. Voldoende advies om bestellong te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wjk1958 25-08-2010

Algemene score

8,7
Bestelling gedaan van een Canon MPE 65 macrolens, binnen 2 dagen had ik het pakketje al in ontvangst !!
Gaf mij een goed gevoel, dat ze hun afspraken ook aanhielden.
Zal daar zeker meer bij bestellen !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

camstra 25-08-2010

Algemene score

8,2
prima op tijd geleverd tegen een reeale prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jagarsia 25-08-2010

Algemene score

10,0
snel levering,goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davels 25-08-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede (web)winkel.
Bestellingen volgende dag al in huis en de website is up-to-date.
Bij vragen heb je altijd zsm een mail terug.
Daarbij zijn de prijzen scherp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plugjes 25-08-2010

Algemene score

8,2
Snel geleverd.
Goed verpakt
Netjes telefonisch te woord gestaan.
Bedrijf komt betrouwbaar over

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van Eekelen 25-08-2010

Algemene score

9,3
Levering zeer snel ong 15 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kieskeurig2010-1 25-08-2010

Algemene score

9,5
Prima communicatie en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grapefruit 25-08-2010

Algemene score

10,0
De levering was super snel en zeer verzorgt. De antwoorden op mijn gestelde vragen werden mij erg snel terug gemaild en ze hebben hun uiterste best gedaan om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen. Het is zeker een aanrader om via dit bedrijf iets te kopen. Mijn product was scherp geprijsd dus ook daar willen ze voor gaan en dat komt de klant ten goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CaravanCentrumPeelo-Assen 25-08-2010

Algemene score

9,0
Perfecte levering en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tondegier 24-08-2010

Algemene score

9,3
Snelle en zeer goede berichtgeving over de status van de bestelling.
Overzichtelijke website met goede informatie.
Scherpe prijzen t.o.v. andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arendpet 24-08-2010

Algemene score

9,8
Wederomm camera gekocht

Prima prijs, snelle levering & betrouwbaar zoals altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilka2001 24-08-2010

Algemene score

10,0
snel, vlot, goede info qua tracking via de post. Geen verscholen bijkomende kosten in de nota (onnodige aanvullende transportverzekering etc.,bij andere aanbieders werden deze trucs wel gezien.
Kortom camera nu is O.K..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald van der wee 24-08-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering.

Novoscan gekocht, voldeed niet aan de verwachting.
Terug gestuurd en mijn geld terug.
After sales prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in the picture fotografie 24-08-2010

Algemene score

9,0
Ik had op dinsdagavond rond 22:00 de bestelling via de website geplaatst en al de volgende dag kreeg ik de spullen binnen, een dag eerder dan ze zelf hadden belooft, TOP! Ook nog een keurig verpakt en alle voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosscher77 24-08-2010

Algemene score

7,7
Vaak toch de laagste prijzen en gegarandeerd een goede afhandeling van je bestelling!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

86933 24-08-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke site, makkelijk zoeken en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Duke2001 24-08-2010

Algemene score

9,8
De site is makkelijk toegangbaar. En het is makkeljk om het product te zoeken wat je wilt hebben.
Bij mij ging het niet helemaal goed met de betaling via 'ideal'(dit lag waarschijnlijk aan mijn bank, in onderhoud) maar via de aanmeldingsmail werd ik goed op de hoogte gehouden hoe de betaling er voor stond en kon ik deze later alsnog direct naar het rekeningnummer overmaken zonder extra kosten. Dit alles heb ik laat op de avond gedaan.
De volgende dag heb ik nog even de zekerheid gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan door 1 van de medewerkers!
Nog 1 dag later werd mijn camera geleverd!!!!

Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hetisesther 24-08-2010

Algemene score

8,0
Prima service, snel antwoord op mijn vraag via email en correcte en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.zeer 24-08-2010

Algemene score

8,0
De aankoop heb ik teruggestuurd. Omdat het product beschadigd was. Het terugsturen verliep bijzonder goed. Ik had zelfs de keuze om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Russchen 24-08-2010

Algemene score

8,5
Prima fotozaak! Uitstekende uitleg en deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico47 24-08-2010

Algemene score

8,3
De door mij gezochte camnera was snel gevonden op de website tegen een zeer concurerende prijs. Bestellen en betalen was appeltje - eitje en een dag later was de camera in huis. Prima, dus. Ofwel: zo hoort het!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

john. 1952 24-08-2010

Algemene score

9,3
Nu gekocht en de volgende dag in huis .
Dat is voor mij een dikke 10 waard.
Waarom ??????
Dit is de eerste keer dat ik iets gekocht bij Cameranu.nl
Als ze deze service zo blijven waar maken kan ik niet veel anders dan een dikke 10 geven.
Gewoon opsturen en klaar.
Daar heeft de consument recht op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Brand 24-08-2010

Algemene score

8,8
enorm tevreden.
Alles klopte tot in detail.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.H. The 24-08-2010

Algemene score

8,5
Heel snelle en goed verzorgde behandeling en levering van de bestelde producten. Hopenlijk geldt dat ook voor eventuele (latere) klachten van het aangeschafte product, bijv. medewerking bij retourneren van een misproduct naar de producent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Heijnsdijk 24-08-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website met voldoende productinformatie.
Produkten zijn op voorraad en worden ook echt binnen 1 dag geleverd.
Na de opdracht wordt meteen een bevestiging verstuurd.
Prijsniveau is goed.
Product werd goed verpakt geleverd 1 dag na de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko1963 24-08-2010

Algemene score

9,2
Heb de camera tas Lowepro SlingShot 100 AW hier aangeschaft voor 49,95 euro.
Volgende dag netjes conform afspraak geleverd.
Tas kost bij plaatselijke fotozaak 50 euro meer, ofwel 99 euro.
Dus een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelvin1988 24-08-2010

Algemene score

8,2
Ik heb bij uw bedrijf een Nikon D-90 met alles wat er bij hoort, ook div. grote zoom lenzen en een flitser, en gewoon alles wat ook weer daar bij hoorten div camera tassen,allemaal goed geregeld.

Er is 1 maar ,die Nikon camera is niet goed,hij loopt iedere keer vast, dan staat er error op het scherm en doet hij niks meer.
Ik heb die camera nu 4 keer bij jullie gehad voor reparatie, en het lijkt er op(voorzichtige hoop) dat hij nu gemaakt is.
Maar dat ligt niet aan uw bedrijf (tussenpersoon) dat ligt aan Nikon, maar jullie service is uitstekend.ze helpen mij iedere keer weer.
Ik hoop dat het nou goed gaat en kom zeker als ik weer iets nodig heb weer in uw mooie en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-08-2010

Algemene score

9,0
Bijzonder prettig geholpen met veel kennis van zaken.
Men neemt echt de tijd voor je.
Verassend veel op voorraad.l

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van Dijk 24-08-2010

Algemene score

8,0
Ben behoorlijk tevreden. Alleen toen onze koerier bij de balie in Urk stond wisten ze pas van de bestelling bij het doorbellen van het ordernummer, enig minpuntje. Verder niets dan lof. De bestelling was tussendoor ook nog een keer afgebeld, maar stond zo weer klaar. Ook telefonisch bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Tussen 12 en 2 gesloten is dan weer wel erg lang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

elliotsoft 23-08-2010

Algemene score

9,2
Snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snarf111 23-08-2010

Algemene score

8,7
Pas 's avonds laat besteld en toch al de volgende dag bezorgd, klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wijnands 23-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling is snel afgehandeld, was de volgende dag al binnen. Helaas was de verpakking al 's geopened geweest. Ook dat is prima en heel snel naar tevredenheid opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie64 23-08-2010

Algemene score

8,5
Super snelle levring, erg scherpe prijs, geen vezendkosten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews