cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ewout116 05-09-2010

Algemene score

9,0
Fijne site om je te orienteren en ook een fijne winkel. Ik ben er nu meerdere malen geweest, altijd goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bfbm 05-09-2010

Algemene score

9,0
Prima service.
Snelle aflevering.
Lage verzendkosten.
Kortom....zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Kamperman Sanders 05-09-2010

Algemene score

10,0
De aankoop is op een vlotte en aangename manier verlopen.Daarvoor mijn dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goudvinkje 05-09-2010

Algemene score

10,0
Ik heb niets anders dan goede ervaringen met Cameranu.
De prijzen zijn aantrekkelijk en de orders worden snel en goed uitgevoerd.
De beschrijving van de mogelijkheden met de camera worden zeer goed weergegeven zodat je precies weet wat je koopt.
Niet anders dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Hovius 05-09-2010

Algemene score

8,0
Vlak voor onze vakantie naar Cuba besloten we toch nog een nieuwe digitale camera te kopen. Bij Cameranu hebben we de Tamron zoomlens gekocht. Betellen en betalen op vrijdagochtend via iDeal ging eenvoudig en vlot. De volgende dag op zaterdag hebben we de lens ontvangen. Het is opletten want op zaterdag bezorgt TNT geen paketten waarvoor een handtekening moet worden gezet, zodat de camera pas maandag kwam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Lievers 05-09-2010

Algemene score

8,7
website geeft alle gewenste informatie en levering was zoals beloofd; "voor vijf uur besteld de volgende werkdag bezorgd".
Levering was compleet en zoals besteld, wat kun je meer wensen? Een goede after sales service zou dat kunnen zijn, maar ik hoop geen problemen met het product te krijgen, zodat ik dit aspect nooit zal hoeven beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

corrymax 04-09-2010

Algemene score

8,3
betrouwbare en overzichtelijke site, heel snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ronvandenbosch 04-09-2010

Algemene score

8,8
Prima geholpen en uitstekende ervaring, zowel bestelling via webshop als ook in de winkel zelf. Ook reparatie afhandeling correct en volgens de afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice1965 04-09-2010

Algemene score

8,7
duidelijke website, goed assortiment en voorraad, supersnelle levering, volledige informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hekkelmangl 04-09-2010

Algemene score

9,7
Bestelde componenten makkelijk te vinden op de site. Goede voorraad indicatie en bij vragen blijken de verkopers ook nog eens deskundig genoeg te zijn om mij naar te vredenheid te kunnen antwoorden.
Reden genoeg voor mij om bij volgende aankopen van gelijkwaardige producten weer naar CameraNu.nl te gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Kort 04-09-2010

Algemene score

9,2
Op donderdag een bestelling geplaatst en zoals beloofd op vrijdag ontvangen. En artikelen in goede staat ontvangen.

Korte vraag over 1 artikel welke telefonisch binnen 5 minuten was beantwoord.

Duidelijke en overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.H.de Wind 04-09-2010

Algemene score

8,8
Klein min puntje is dat als je bij binnenkomst kiest voor bestelling afhalen en er zijn weinig klanten in de winkel dan duurt het nog ongeveer 15 minuten voordat jou nummertje wordt op geroepen voor hulp aan de balie. Als er de mogelijkheid gegeven wordt om via snel afhandeling geholpen kan worden laat dan mensen die hiervoor kiezen niet nog een hele tijd wachten terwijl er in de tussentijd wel diverse personeelsleden langs lopen.
Voor het overige niets dan lof voor de hulp die wordt geboden en de afhandeling van zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

wtjn 04-09-2010

Algemene score

10,0
Voorbeeld van een snelle en efficiente webwinkel. Duidelijke mailwisseling, De bestelling is 's avonds na 19.00 gedaan en toch aflevering de volgende dag.
En dat alles ook nog voor een prijs die nergens anders goedkoper was. Mijn complimenten, ik zal jullie aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freekie Bors 04-09-2010

Algemene score

8,0
Jammer van de toeslag als je betaald met de creditcard.
Bestelling binnen volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johnn48 03-09-2010

Algemene score

8,8
zeer tevreden over de snelheid waarop dit sd kaartje is verstuurd en ontvangen.
absolute aanrader voor foto apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jimm309 03-09-2010

Algemene score

10,0
super snelle levering en net zoals de vorige keer erg goed geregeld.....ga zo door
koop er de volgende keer weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryvanrijn 03-09-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd een snelle, correcte afhandeling van een doodgewone bestelling. Toch zie je de aandacht die er aan besteed is. Goed verpakt enzo!! Grote klasse, Cameranu!!!
Tot snel maar weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geengebruikersnaam 03-09-2010

Algemene score

8,3
Goede winkel. Niks te klagen. Wel mijn best gedaan maar niks kunnen vinden om over te zeuren. Volgende keer beter.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SonyG5 03-09-2010

Algemene score

8,8
Overzichtelijk, snel, zeer ruim assortiment.
Niet de goedkoopste, wel betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

broersrf 03-09-2010

Algemene score

8,0
Snelle en accurate service.
Redelijk overzichtelijke website

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Olympus 03-09-2010

Algemene score

10,0
Alles is prima verlopen.
in de middag besteld, de volgende morgen afgeleverd.
Was goed verzorgt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludi 03-09-2010

Algemene score

8,8
zeer tevreden over goede info telefonisch en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han Slaats 02-09-2010

Algemene score

8,0
Prima afhandeling met tracking van de zending.

Bestelling en levering zoals het zou moeten ...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

armandlahaije 02-09-2010

Algemene score

9,3
Perfect Bedrijf, Uitermate snel geleverd. Had het op donderdag om 22:00 besteld, en vrijdag om 12:00 was het al binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

preco 02-09-2010

Algemene score

8,2
Bij het installeren bleek de printer een fabrieksfout te hebben, na met Canon gebeld te hebben kon ik naar Urk terug, de afhandeling was prima, maar ik het vreemd dat de afdeling helemaal achterin het pand is gevestigd met weinig aanduidingen, eerst sta met de printer in de winkel dan boven in de verkoop, na nog 2 deuren eindelijk klanten afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hankleijn 02-09-2010

Algemene score

9,0
een echt goed bedrijf met een heldere website en een prima winkel waar je lekker kunt shoppen en goed wordt bediend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stroucken86 02-09-2010

Algemene score

9,0
niet de eerste keer dat ik iets bestel bij deze webshop ,goede service en levering .daar kun je van op aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mskeijzer 02-09-2010

Algemene score

9,0
De winkel is voor mij vrij lastig te bereiken, maar via internet lukt het altijd geweldig. Service is prima! Eenmaal zelfs n.a.v. mijn bestelling een telefoontje met advies voor ander product gekregen: dat is meedenken!
Ook een last-minute toevoeging aan bestelling is gewoon in orde gekomen. Complimenten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaapkaijser 02-09-2010

Algemene score

7,5
Goede en vlotte afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

normedia 02-09-2010

Algemene score

8,8
Zeer tevreden over de snelheid waarmee de bestelling werd geleverd! Ze hebben de belofte waargemaakt. Betaling etc. was keurig geleverd. Netjes verpakt. Een dikke voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mdemeulder 02-09-2010

Algemene score

9,0
Razendsnelle levering, prima verpakt. Een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henny56 02-09-2010

Algemene score

9,7
vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertrams1959 02-09-2010

Algemene score

10,0
Duidelijk site, snelle levering, goede info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanDoren 02-09-2010

Algemene score

9,3
Ik heb nu voor de 2e x hier gekocht. Allebij de keren was het NERGENS goedkoper te krijgen en had ik het volgende morgen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jobr12 02-09-2010

Algemene score

8,2
Artikel was op voorraad, ik werd uitvoerig geïnformeerd over de levering. Levering geschiedde de volgende werkdag.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

phmcrijns 02-09-2010

Algemene score

9,8
Totaal geen problemen. Ultra vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dijko 02-09-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Riek Waterschoot 02-09-2010

Algemene score

9,0
Wat ik geweldig vind is de snelle levering. Je weet precies wanneer je bestelling aankomt.
Ook de goede service aan de telefoon bij vragen over de producten. Je wordt vriendelijk en professioneel geholpen.
Ik ben één keer in de winkel zelf geweest en daar ook geweldig goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees61 01-09-2010

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over de uitvoering en de verzending van mijn order. Werd stap voor stap op de hoogte gehouden van het verloop van de order, zelfs tot 's-avonds laat. Woensdagavond besteld, vrijdag morgen in huis per TNT. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aholla 01-09-2010

Algemene score

9,0
Alles was prima geregeld. 's middags om 14.00 uur besteld en de volgende ochtend om 10.00 uur de camera in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.h allis 01-09-2010

Algemene score

8,8
wij zijn zeer tevreden over hoe je onze bestelling geleverd hebben!wij hadden de camera na 19.00 uur nbesteld en tot onze verwondering werd deze de volgende dag al geleverd klasse

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jogibeer 01-09-2010

Algemene score

9,5
Direct antwoord op mijn mail. Goed en vriendelijk advies.
Zaken worden keurig afgehandeld en snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits-12 01-09-2010

Algemene score

8,7
Mooie goed gesorteerde winkel met aantrekkelijke prijzen. En ook op redelijke afstand van mijn woonplaats.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

rexbo4095 01-09-2010

Algemene score

10,0
Ik heb direct doorgelinkt via kieskeurig dus de website heb ik niet gebruikt. Daar kan ik niks over zeggen. De levering was inderdaad supersnel, en omdat een item niet voorradig was werd ik gebeld of het kosteloos nageleverd mocht worden. Al met al een zeer positieve indruk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RMBrouwer 01-09-2010

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met Cameranu.nl was erg goed. De overzichtelijke en snelle site vind ik persoonlijk als eigenaar van een eigen webshop erg belangrijk, en ik had er gelijk een goed gevoel bij.

Daarnaast was de prijs goed, en ik kreeg op een vraag al om 7:50 's-ochtends antwoord. (de vraag had ik de avond ervoor gestuurd)

De bereikbaarheid was dus per mail uitstekend, en kwa levering was het ook perfect. Ondanks dat er een tasje niet op de rekening stond, en dus vergeten was, heeft men dit zeer adequaat opgelost. (de dag erna al binnen)

De extra service om het per eigen koerier te laten bezorgen, en de stiptheid (precies volgens afgesproken tijd) vind ik ook zeker een hele grote pluim waard. Tegenwoordig is het al lastig genoeg in het verkeer, maar op CameraNu.nl kan je dus echt rekenen!

Van verkoop tot bezorging een dikke 10 !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jefjan1 01-09-2010

Algemene score

10,0
Goeie klantvriendelijk heid en een snelle top levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pwvanwijk 01-09-2010

Algemene score

8,3
Zeer snelle levering. bestellingen zagen er ook goed uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jamabo 01-09-2010

Algemene score

7,3
website is volledig en gebruiksvriendelijk.
De winkel is niet eenvoudig te vinden zonder navigator.
Bediening is correct en professioneel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Louis738 01-09-2010

Algemene score

10,0
Bestelling ging snel, makkelijk en goed. Levering de volgende dag. Alles netjes verpakt.

Ik had nog een product in backorder staan welke ik niet nodig bleek te hebben. Deze heb ik geannuleerd en ik kreeg mijn geld snel teruggestort op mijn rekening. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brune104 01-09-2010

Algemene score

8,2
vandaag bestellen, morgen in huis
perfecte begeleiding bij het versturen van het bestelde
item.goed overzicht van de
producten op de site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews