cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

schutteng 20-08-2010

Algemene score

8,8
Zeer kundige, plezierige en behulpzame medewerkers. Prachtige winkel met enorm assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bmnijhuis 20-08-2010

Algemene score

8,0
Van te voren gebeld voor informatie. Zeer correct en kundig te woord gestaan, ondanks dat het gekochte product (dect telefoon) niet hun specialiteit is.
Als ik in de toekomst een camera nodig heb kom ik zeker hier weer terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

tijsma8 20-08-2010

Algemene score

8,2
Snelle vlotte levering.
Vrijdags besteld, zaterdags al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Batraaf 20-08-2010

Algemene score

9,2
Uitstekende zaak. Betrouwbaar. Als er op de site staat "Op voorraad" dan hebben ze het ook op voorraad. Van backorders geen sprake. Ook de aftersales is meer dan uitstekend. Had per ongeluk de verkeerde sensor swabs besteld. Omruilen geen probleem. En dat alles met een ongelooflijke snelheid. De dame van de klantenservice (Bianca) is een verademing. Behulpzaam en uitermate vriendelijk. Ja, ik wist het al eerder, Cameranu.nl is een klasse bedrijf, maar bij deze de bevestiging. Ga zo door en laat de concurrentie maar verder doorsukkelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcobeets 20-08-2010

Algemene score

10,0
Webstei: geen fratsen, duidelijk
Bereikbaarheid: nieuwe lokatie is perfect, grote showroom, goed personeel.
Bestelling en levering: snel!
After sales: niet mee te maken gehad maar het personeel is goed, klantvriendelijk dus dat zit ook wel snor.
Service: goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

samirah verhagen 20-08-2010

Algemene score

9,2
De canon powershot sx20 IS in t goud had ik besteld, de volgende dag bezorgd!Het is echt een mooie camera, makkelijk in gebruik,en maakt mooie foto's! Ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.A. Diaz 20-08-2010

Algemene score

9,3
Gisteren Canon CanoScan LiDE 200 besteld (goedkoopste bij Cameranu.nl) en vandaag (12:00) ontvangen. Binnen 5 minuten aangesloten en geconfigureerd en het apparaat werkt uitstekend.

Kortom: Prima product, prima prijs en prima webwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Willemsen 20-08-2010

Algemene score

8,5
Een hele snelle verzending is standaard. Indien er een probleem onstaat wordt dit snel en professioneel opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopvanroy 20-08-2010

Algemene score

8,5
s'avonds om 17:50 besteld, de volgende ochtend om 11 uur in huis. Perfect.

Er ging iets mis met betalen via iDeal, maar mede dankzij behulpzame medewerker en snelle email respons geen probleem geworden.

Ondernemers in Nederland; volg het voorbeeld en draai meer omzet!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

scanjet2 19-08-2010

Algemene score

9,0
TV Binnen 2 werkdagen geleverd.
Je maakt hiervoor, als je laat leveren via Cameranu zelf, een afspraak op een tijdstip van de dag, en een half uurtje voordat ze er zijn krijg je een belletje van de chaufeuse. Perfect voor mensen die werken dus, zo kon ik even heen en weer van kantoor.
Perect afgeleverd ook, niet hup weer weg, nee, even uitpakken en samen checken of er de TV in orde was.
Al met al, top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

jmbouman 19-08-2010

Algemene score

8,8
supersnel geleverde telelens, want donderdagavond om 22.00 uur besteld en vrijdag om 10.00 uur afgeleverd.
Soepel werkende site waarbij ik wel dieper moest graven dan ik had verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ajbatens 19-08-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende prijs. Correcte bestelprocudure via internet.
Uitstekende aflevering. (Binnen 24 uur, zoals beloofd.)
Ik kan deze web-shop ten zeerste aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tarakitty 19-08-2010

Algemene score

10,0
Alles is naar wens verlopen. Zeer snelle levering, goede verpakking, product bevalt ook goed.
En wat ook heel belangrijk is: voor een nette prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjanator 19-08-2010

Algemene score

8,3
erg makkelijk besteld, pakketje goed verzorgd aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jaap1950 19-08-2010

Algemene score

9,2
|Via internet videocamera JVC
GZ-MS110 en bijbehoren besteld
en deze in Urk opgehaald, de bestelling lag keurig klaar in de erg mooie winkel waar erg veel keus is en wij werden vriendlijk geholpen.
Een aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gompelestein 19-08-2010

Algemene score

9,2
snelle afhandeling van de levering, artikel is zeer goed verpakt en onbeschadigd afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim307 19-08-2010

Algemene score

8,7
ik was een beetje huiverig omdat ik geen waarborg vond op de site. Maar toch de keuze gemaakt om te bestellen en hele goede service. Levering binnen 24 uur in huis! Geen verzendkosten! Netjes verpakt!
Heel tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kuipers1957 19-08-2010

Algemene score

7,2
bij elk produkt wat de prijs er ook van mag zijn wordt er altijd tijd voor je genomen en zeer goed uitleg gegeven ,dat is ook mijn motavatie om bij cameranu mijn spullen te kopen al kan het wel eens duurder zijn.
wat ik persoonlijk wel zal op prijs stellen, is dat je een lens kan kopen die toch behoorlijk duur zijn in maanden te betalen maar goed dat is mijn mening .

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

arnoldde1ste 19-08-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle en correcte afhandeling. Goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mwilhelmus 19-08-2010

Algemene score

9,0
Dubbel geplaatste order prima afgehandeld Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoke Westhoff 19-08-2010

Algemene score

10,0
Al in de winkel gezien, maar niet aangeschaft vanwege de hoge prijs. Maar ik had die tas toch wel erg graag.
Op het internet bij Cameranu.nl terecht gekomen.
Nog verder gezocht, maar Cameranu.nl bleek echt de goedkoopste, dus de sling off camera rugzak besteld.
Binnen de tijd, de rugzak in goede orde ontvangen.
Cameranu.nl staat nu niet alleen bij mijn, maar ook bij vrienden en kennissen onder de favorieten.
Nu is de tas in gebruik, ik ben er blij mee en het voldoet aan de eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geesje1983 19-08-2010

Algemene score

9,0
Prima services!! Het bestelde objectief was snel binnen. Ze waren alleen het UV-filter vergeten mee te sturen. Dit werd snel opgelost en hadden we de volgende dag al in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josee jansen 19-08-2010

Algemene score

8,2
Het valt me tegen dat ik moet betalen voor een retourzending. Zeker ook als het product verkeerd is aanbevolen door de webshop zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Boudewijn van Drimmelen 19-08-2010

Algemene score

9,0
Had de Lumix FS10 net na 16.00 u besteld en toch de volgende dag om 11.30 u al thuisbezorgd gekregen. Kan niet anders zeggen dan een grandioze service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A . Wijnsma 18-08-2010

Algemene score

8,5
Wij hebben verder niks geen op of aanmerkingen . Alles was perfect en de producten waren de volgende dag na bestelling echt in huis .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rokoo 18-08-2010

Algemene score

7,3
Zaken zijn sneller geleverd dan verwacht en de bestelling was keurig compleet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

t.zelders 18-08-2010

Algemene score

9,7
Grote zeer goed gestructureerde website. Groot assortiment voorradig. Vrijwel alle relevante informatie over de vele producten. Gemakkelijk bestellen. Levering prompt en voortreffelijk. Prettige en vakkundige telefonische assistentie. Coulant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arenno 18-08-2010

Algemene score

9,0
Goede service, snel en toegankelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkru 18-08-2010

Algemene score

9,2
Na een defect product te hebben ontvangen is dit keurig netjes afgehandeld.
Top deze winkel kom hier zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Witt 18-08-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering. Ondanks dat de bestelling 's avonds, dus na 16.00 uur geplaatst was, had ik het bestelde item de volgende dag voor 12.00 uur al in huis. Een dag eerder dus. Prima afhandeling en ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcellahergarden 18-08-2010

Algemene score

8,8
Ik had de verkeerde accu toegestuurd gekregen, na een telefoontje kon ik hem retourneren. Later heb ik een tweede keer gebeld voor een antwoordnr. i.v.m. de verzendkosten.
Op internet te volgen dat de post aangekomen was, en volgende dag accu in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertw 18-08-2010

Algemene score

9,5
Al verschillende malen bij cameranu iets gekocht. Zit qua prijs bijna altijd onder de andere camera sites.
Is netjes van aflevering. Eventuele vragen worden vlot en correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mallow 18-08-2010

Algemene score

9,3
Cameranu.nl is niet de goedkoopste internet winkel maar is op mij heel betrouwbaar overgekomen. Direct na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail met daarbij de verzendgegevens. De volgende dag kon ik mijn bestelling volgen via de link naar TNT die mij door Computernu.nl was toegestuurd. En inderdaad, ik had mijn bestelling de dag erna al in huis! Als ik ooit weer iets voor mijn camera nodig heb zal ik zeker kijken bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dannycoolen 18-08-2010

Algemene score

8,8
Ik heb meerdere producten bij CameraNU besteld.
Daarover ben ik zeer tevreden, snelle levering en netjes verpakt.
Tevens vind ik de emailservice ook zeer netjes bij cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cool daddy 18-08-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering, bijzonder scherp geprijsde artikelen, kortom ik ga zeker vaker bestellen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tennis4 17-08-2010

Algemene score

10,0
Cameranu.nl. is geweldig. Het klopt allemaal voor 4 uur besteld en de andere dag in huis. Geweldig. Ook de mailwisseling voor de aankoop is perfekt.
Dus ik geef Cameranu.nl een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvs_kk 17-08-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering tegen lage aanschafprijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

csbakker 17-08-2010

Algemene score

8,0
Externe harddisk van LaCie werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem den Hartog 17-08-2010

Algemene score

9,0
In één woord geweldig.
Scherpe prijzen, snel, accuaat en compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jo2jo 17-08-2010

Algemene score

8,0
Ik heb het product via de website gevonden. De site was rustig, duidelijk en compleet. Uiteindelijk heb ik het product in de winkel in Urk gekocht. Deze winkel ziet er goed uit. Ik ben vlot en professioneel geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KV1960 17-08-2010

Algemene score

9,5
Heb een Panasonic foto camera besteld. Sávonds om 20.00 via de site, tot mijn verbazing werd de camera de volgende ochtend al geleverd.
Dat is snel, het lijkt Overtoom wel, hahaha
Prima overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andereja 17-08-2010

Algemene score

9,0
Gisteravond om 21.00 uur besteld, betaald via Ideal vanaf onze rekening en zojuist de camera al geleverd gekregen. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

willemcamstra 17-08-2010

Algemene score

8,2
bestelling wordt snel en correct uitgevoerd. De webwinkle is betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

19481956 17-08-2010

Algemene score

9,0
Prima!!!!, prima afwikkeling en snelle bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

graafstal 17-08-2010

Algemene score

9,3
alert, vriendelijk , behulpzaam en snel met afwikkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

genieten30 17-08-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering. Artikelen conform de gegevens op de website. Zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vanrijn 17-08-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle toezending van de canon ixus accu die ik die dag verloren was. De volgende dag al bezorgd per TNT en het was vroeg in de avond besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikschut 17-08-2010

Algemene score

8,5
Goed ervaring zowel met bestellen, volgende dag in huis. Alsmede in goed service bij garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hypofocus 17-08-2010

Algemene score

10,0
Super service!
Ze staan altijd voor je klaar met advies. Prijzen zijn heel voordelig, en de spullen van hoge kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans333 17-08-2010

Algemene score

8,0
Prima levering, snel, niets negatiefs over te vermelden. Aftersales en bereikbaarheid is niet van toepassing geweest.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews