cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gerard hol 09-09-2010

Algemene score

8,0
Wat een snelheid 's avonds om 21.00 uur besteld. De volgende dag al thuis bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AvB76Qtr 09-09-2010

Algemene score

9,0
1. winkel met ruim en up-to-date assortiment
2. deskundig personeel
3. redelijk goede bereikbaarheid vanuit de regio (vlak bij de A-6)
4. bestelling werd volgende dag correct afgeleverd (wel voor 17.00 bestellen en indien voorradig natuurlijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas van den Bosch 09-09-2010

Algemene score

7,8
Prima bedrijf. Na een foute advisering in het voortraject netjes opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

grrobert 09-09-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle afhandeling van een klein probleempje met een statief. Omdat ik het statief mee wilde nemen naar het buitenland is er al een nieuwe naar mijn adres gestuurd alvorens de defecte terug te hebben ontvangen. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waarom 09-09-2010

Algemene score

9,7
Prettig telefonisch contact en goed advies.


Door samenstelling van camera+accessoires goedkoper dan concurrent.
Snelle informatie via e-mail t.a.v. de status van de bestelling (reservering en verzending). Vlotte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gisospijkerman 09-09-2010

Algemene score

8,0
Erg snelle levering en op een goede betrouwbare manier verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scarluuk 08-09-2010

Algemene score

9,0
Een erg fijne site met erg snelle levering!
Ik had op een woensdagavond besteld en de volgende dag kwam de postbode al langs.
Helaas was ik zelf niet thuis dus had ik het de dag daarna pas maar dat is mijn eigen fout.
Een topsite met toplevering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Huizing 08-09-2010

Algemene score

8,5
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl omdat de leveringen altijd snel en correct afgehandeld worden. Op voorraad is op voorraad en niet een mailtje na de bestelling dat het artikel toch net even niet op voorraad is. Ik heb goede ervaringen met Cameranu.nl en zal hier ook zeker weer het één en ander bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans Breugelmans 08-09-2010

Algemene score

9,3
Op maandag 23-8 een digitale camera besteld, dinsdag 24-8 bezorgd.
Al meer iets bij deze webshop besteld, toen ook al zeer tevreden over deze shop. Duidelijke website en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Oldenhof 08-09-2010

Algemene score

9,0
Komt levering afspraken keurig na. Voor 16:30 u betaald, is volgende dag geleverd.
Direct email ontvangen voor het volgen van je bestelling.
Product is goed verpakt, zodat het geen schade kan oplopen.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dus, zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pmestrom 08-09-2010

Algemene score

9,2
Keurige en snelle levering binnen 1 dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andriesbos 08-09-2010

Algemene score

8,8
bereikbaarheid overdag kan niet tussen 12h00 en 14h00, maar email werd wel op dit tijdstip direct beantwoord.
Aftersales super: ik wilde de afleveradres aanpassen en dit was binnen 10 minuten geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit n 08-09-2010

Algemene score

8,7
Goede telefonische bereikbaarheid, telefoniste gaf echter weinig blijk ook technisch ingevoerd te zijn. Product werd de volgende bezorgd, zoals was gemeld op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ankeadriaans 08-09-2010

Algemene score

9,7
Niet alleen de laagste prijs, maar ook nog eens een verrassing van supersnelle levering. Ik had een dag eerder alles in huis dan verwacht, goed verpakt en netjes werkend. had al eerder bij cameranu besteld vanwege de prijs, en de service blijkt wederom fantatisch. Dat wilde ik wel even melden hier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maartenvanlaar 08-09-2010

Algemene score

9,0
Besteld en de volgende dag in huis, perfect!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Godfather 08-09-2010

Algemene score

9,0
Rond 18u besteld, volgende dag bezorgd. Klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hegra3742 07-09-2010

Algemene score

8,8
Ik heb ondervonden dat Camera nu instaat voor de producten die zij leveren.
Ondanks dat een fabrikant van wereldnaam Sony voor een gefundeerde klacht niet thuis gaf, heeft Camera Nu tot 2 keer toe een reparatie van een semi professionele camcorder voor haar rekening genomen.Ik voel me dus echt klant bij Camera Nu.Chapeau!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhinotje 07-09-2010

Algemene score

8,5
Gewoon een goed overzicht op website,
Donderdag middag besteld zo rond 15.30 en de volgende dag rond 16.30 geleverd!!
Dat vind ik een perfecte sevice en nog gratis geleverd ook dus wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h v bijnen 07-09-2010

Algemene score

8,5
snel en goede afwikkeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fotomarc 07-09-2010

Algemene score

9,0
Perfect tempo van afhandeling. Product is uit der aard der zaak meer dan ok, want Canon. Levering binnen gestelde verwachting. Heb al eerder met Cameranu.nl zaken gedaan (als professioneel fotograaf) zowel via de site als ook in de winkel in Urk. Deskundig, snel en vooral: de goedkoopste van Nederland. (Voor de zaken die ik nodig had.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leutscherf 07-09-2010

Algemene score

8,8
Een vlotte en prettige afhandeling van het bestelde product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keepe 07-09-2010

Algemene score

8,2
Erg handige site, snelle bezorging en goede service. De prijzen liggen aanzienlijk lager! Ik bestel hier altijd mijn benodigdheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wiebe H. 07-09-2010

Algemene score

9,0
snelle verzending, ontvangst binnen een week, zelfs de ongewilde dubbele bestelling werd onderkend. Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L-A 07-09-2010

Algemene score

9,0
geruime tijd was ik aan het wachten op dit product. overal was het uitverkocht. ik had bij cameranu aangegeven dat ik graag een mail wilde ontvangen wanneer het product weer op voorraad was. toen ik het mailtje ontving, heb ik hem meteen besteld. de tas was de volgende dag al in huis. geen klachten. Geen ervaring met bereikbaarheid en aftersales, dus daar kan ik ook geen mening over geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindaterhorst 07-09-2010

Algemene score

8,0
Nette en overzichtelijke website, waardoor het gemakkelijk is het product te vinden.

Na betaling wordt je goed op de hoogte gehouden van de stand van de bestelling.

De levering is prima, product is goed verpakt tegen schade.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HOUTMEIJERS 07-09-2010

Algemene score

9,3
Prima en snel verzorgd.
Maandag besteld, Dinsdag in huis. Keurig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjolein3 07-09-2010

Algemene score

9,8
Bestelling was ongekend snel.
Mijn bedankje hierover per mail werd eveneens per omgaande beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene Gelderblom 07-09-2010

Algemene score

9,0
Dit is mijn 4e aankoop bij camranu.nl
Altijd prima communicatie en service. Supersnelle levering welke met tracking-code goed is te volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Webbre 07-09-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke website, zeer snelle levering ruim binnen 24 uur en track-and-trace mogelijkheid. Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CFG 07-09-2010

Algemene score

10,0
Ik heb in de loop der jaren al verschillende artikelen besteld bij CameraNU en ben zeer tevreden:
Er wordt heel snel geleverd. Als er iets niet in orde is met het product, wordt er heel accuraat gereageerd.
Als je telefonisch contact zoekt, krijg je altijd direct een medewerker aan de lijn die je bovendien correct, vriendelijk en doortastend helpt.
CameraNU krijgt van mij een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william79 07-09-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goed koopadvies en bovenal een goede en snelle levering.
Duidelijke informatievoorziening tijdens leverproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karinblonde 07-09-2010

Algemene score

9,3
Al 2 keer een bestelling gedaan bij Cameranu.nl. Beide keren een snelle levering (binnen 24 uur). Duidelijke website, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandepater 07-09-2010

Algemene score

10,0
Voordeligste aanbieding,vlot,duidelijk en goed verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kewi3103 06-09-2010

Algemene score

8,2
goede site. makkelijk mee te werken. duidelijke communicatie mbt bestelling, tracking van levering. tijdige en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.S 06-09-2010

Algemene score

9,5
Wat op de website staat als leverbaar is inderdaad ook direct leverbaar. Had bestelling in backorder geplaats en een week later geanuleerd en is zonder meer overgenomen.
Ook in de winkel ben ik vriendelijk en goed behandeld en vragen en advies op het aan te schaffen product werden zonder meer correct beantwoordt. Ik zal zeker bij cameranu.nl vaker iets kopen en bij vrienden en kennissen aanbevelen, zeker gezien de prijs van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacky24555 06-09-2010

Algemene score

8,3
Alle goederen waren op voorraad. Snelle levering en scherp geprijst.
Jammer dat mijn artikelen niet middels een pakketdeal gekocht konden worden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda Wilke-Hoogendijk 06-09-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering, correcte administratie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mellema.jw 06-09-2010

Algemene score

9,2
hele goede ervaring met cameranu.nl
alles perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kelderman 06-09-2010

Algemene score

9,3
Van after sales activiteiten is geen sprake, niet anders dan een simpele mailing. Daarom heb ik nvt ingevuld, want er is geen directe actie die na enige sales door CN wordt gestart. Met vormen van garantie heb ik geen ervaring, omdat alles wat ooit bij hen besteld is gewoon werkt, dus een nvt.
De beoordeling van de website is puur op uiterlijk, kwestie van smaak en kan naar mijn idee dan ook geen invloed hebben op de website beoordeling (met andere woorden, de vraagstelling in deze beoordeling is wat twijfelachtig).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vergfun55 06-09-2010

Algemene score

9,7
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Keurige afhandeling, duidelijke website. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Niland 06-09-2010

Algemene score

9,0
WE hebben kunnnen vinden wat we wilden, de bestelling was geplaatst na het tijdstip dat het nog de volgende dag geleverd kon worden, en toch was het er de volgende dag al. Product is in goede orde ontvangen. We kregen wat we besteld hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R_te_Brake 06-09-2010

Algemene score

9,0
Snelle verzending, ondanks dat het product pas rond half acht werd besteld werd het toch de volgende dag al afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo41926 06-09-2010

Algemene score

10,0
Heb enkele malen een redelijk prijzig product gekocht.
De bestellingen en de leveringen werden perfect afgewerkt.
Ook de prijs/kwaliteit verhouding is naar mijn mening no steeds uitstekend.
Wat wil een klant in deze tijd nou meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manny82 06-09-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Cameranu.nl.

Als ik geen tijd heb om naar Urk te rijden, kan ik mijn bestelling via internet doorgeven en zij zorgen ervoor dat het netjes bij mij thuis bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marxi 06-09-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke website, prima terugkoppeling en snelle levering, binnen de aangegeven tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

harmen59 06-09-2010

Algemene score

10,0
prima prijs, snelle bezorging.After sales niet beoordeeld omdat ik die nog niet nodig heb gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M D de K K 06-09-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede afhandeling van mijn bestelling.Prettige camera voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

damsterspirit 06-09-2010

Algemene score

8,2
goede overzichtelijke website
levering stipt op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

blokudel 05-09-2010

Algemene score

8,2
goeie prijs, snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroenvdburg 05-09-2010

Algemene score

8,2
nette website. Snelle levering en hele goede prijs. Zeker een aanrader, zou zo weer een keer bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews