cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kieskeurig2010-1 25-08-2010

Algemene score

9,5
Prima communicatie en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grapefruit 25-08-2010

Algemene score

10,0
De levering was super snel en zeer verzorgt. De antwoorden op mijn gestelde vragen werden mij erg snel terug gemaild en ze hebben hun uiterste best gedaan om het probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen. Het is zeker een aanrader om via dit bedrijf iets te kopen. Mijn product was scherp geprijsd dus ook daar willen ze voor gaan en dat komt de klant ten goede.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CaravanCentrumPeelo-Assen 25-08-2010

Algemene score

9,0
Perfecte levering en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tondegier 24-08-2010

Algemene score

9,3
Snelle en zeer goede berichtgeving over de status van de bestelling.
Overzichtelijke website met goede informatie.
Scherpe prijzen t.o.v. andere leveranciers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arendpet 24-08-2010

Algemene score

9,8
Wederomm camera gekocht

Prima prijs, snelle levering & betrouwbaar zoals altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilka2001 24-08-2010

Algemene score

10,0
snel, vlot, goede info qua tracking via de post. Geen verscholen bijkomende kosten in de nota (onnodige aanvullende transportverzekering etc.,bij andere aanbieders werden deze trucs wel gezien.
Kortom camera nu is O.K..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald van der wee 24-08-2010

Algemene score

8,8
Snelle levering.

Novoscan gekocht, voldeed niet aan de verwachting.
Terug gestuurd en mijn geld terug.
After sales prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

in the picture fotografie 24-08-2010

Algemene score

9,0
Ik had op dinsdagavond rond 22:00 de bestelling via de website geplaatst en al de volgende dag kreeg ik de spullen binnen, een dag eerder dan ze zelf hadden belooft, TOP! Ook nog een keurig verpakt en alle voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosscher77 24-08-2010

Algemene score

7,7
Vaak toch de laagste prijzen en gegarandeerd een goede afhandeling van je bestelling!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

86933 24-08-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke site, makkelijk zoeken en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Duke2001 24-08-2010

Algemene score

9,8
De site is makkelijk toegangbaar. En het is makkeljk om het product te zoeken wat je wilt hebben.
Bij mij ging het niet helemaal goed met de betaling via 'ideal'(dit lag waarschijnlijk aan mijn bank, in onderhoud) maar via de aanmeldingsmail werd ik goed op de hoogte gehouden hoe de betaling er voor stond en kon ik deze later alsnog direct naar het rekeningnummer overmaken zonder extra kosten. Dit alles heb ik laat op de avond gedaan.
De volgende dag heb ik nog even de zekerheid gebeld en werd zeer vriendelijk te woord gestaan door 1 van de medewerkers!
Nog 1 dag later werd mijn camera geleverd!!!!

Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hetisesther 24-08-2010

Algemene score

8,0
Prima service, snel antwoord op mijn vraag via email en correcte en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.zeer 24-08-2010

Algemene score

8,0
De aankoop heb ik teruggestuurd. Omdat het product beschadigd was. Het terugsturen verliep bijzonder goed. Ik had zelfs de keuze om het aankoopbedrag terug te krijgen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim Russchen 24-08-2010

Algemene score

8,5
Prima fotozaak! Uitstekende uitleg en deskundige hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico47 24-08-2010

Algemene score

8,3
De door mij gezochte camnera was snel gevonden op de website tegen een zeer concurerende prijs. Bestellen en betalen was appeltje - eitje en een dag later was de camera in huis. Prima, dus. Ofwel: zo hoort het!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

john. 1952 24-08-2010

Algemene score

9,3
Nu gekocht en de volgende dag in huis .
Dat is voor mij een dikke 10 waard.
Waarom ??????
Dit is de eerste keer dat ik iets gekocht bij Cameranu.nl
Als ze deze service zo blijven waar maken kan ik niet veel anders dan een dikke 10 geven.
Gewoon opsturen en klaar.
Daar heeft de consument recht op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den Brand 24-08-2010

Algemene score

8,8
enorm tevreden.
Alles klopte tot in detail.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.H. The 24-08-2010

Algemene score

8,5
Heel snelle en goed verzorgde behandeling en levering van de bestelde producten. Hopenlijk geldt dat ook voor eventuele (latere) klachten van het aangeschafte product, bijv. medewerking bij retourneren van een misproduct naar de producent.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Heijnsdijk 24-08-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website met voldoende productinformatie.
Produkten zijn op voorraad en worden ook echt binnen 1 dag geleverd.
Na de opdracht wordt meteen een bevestiging verstuurd.
Prijsniveau is goed.
Product werd goed verpakt geleverd 1 dag na de bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fokko1963 24-08-2010

Algemene score

9,2
Heb de camera tas Lowepro SlingShot 100 AW hier aangeschaft voor 49,95 euro.
Volgende dag netjes conform afspraak geleverd.
Tas kost bij plaatselijke fotozaak 50 euro meer, ofwel 99 euro.
Dus een absolute aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kelvin1988 24-08-2010

Algemene score

8,2
Ik heb bij uw bedrijf een Nikon D-90 met alles wat er bij hoort, ook div. grote zoom lenzen en een flitser, en gewoon alles wat ook weer daar bij hoorten div camera tassen,allemaal goed geregeld.

Er is 1 maar ,die Nikon camera is niet goed,hij loopt iedere keer vast, dan staat er error op het scherm en doet hij niks meer.
Ik heb die camera nu 4 keer bij jullie gehad voor reparatie, en het lijkt er op(voorzichtige hoop) dat hij nu gemaakt is.
Maar dat ligt niet aan uw bedrijf (tussenpersoon) dat ligt aan Nikon, maar jullie service is uitstekend.ze helpen mij iedere keer weer.
Ik hoop dat het nou goed gaat en kom zeker als ik weer iets nodig heb weer in uw mooie en overzichtelijke winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 24-08-2010

Algemene score

9,0
Bijzonder prettig geholpen met veel kennis van zaken.
Men neemt echt de tijd voor je.
Verassend veel op voorraad.l

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart van Dijk 24-08-2010

Algemene score

8,0
Ben behoorlijk tevreden. Alleen toen onze koerier bij de balie in Urk stond wisten ze pas van de bestelling bij het doorbellen van het ordernummer, enig minpuntje. Verder niets dan lof. De bestelling was tussendoor ook nog een keer afgebeld, maar stond zo weer klaar. Ook telefonisch bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Tussen 12 en 2 gesloten is dan weer wel erg lang.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

elliotsoft 23-08-2010

Algemene score

9,2
Snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snarf111 23-08-2010

Algemene score

8,7
Pas 's avonds laat besteld en toch al de volgende dag bezorgd, klasse!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wijnands 23-08-2010

Algemene score

9,0
Bestelling is snel afgehandeld, was de volgende dag al binnen. Helaas was de verpakking al 's geopened geweest. Ook dat is prima en heel snel naar tevredenheid opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie64 23-08-2010

Algemene score

8,5
Super snelle levring, erg scherpe prijs, geen vezendkosten!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

tripoux 23-08-2010

Algemene score

8,8
Goed en duidelijk terzake advies, prettige service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brice 23-08-2010

Algemene score

9,3
Perfecte levering binnen 24 uur na bestelling.
Artikel met een defect, maar omgeruild zonder problemen. Dus niets verkeerds te zeggen over de "after sales".
Gelegen in een mooie plaats om te bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurre de 23-08-2010

Algemene score

9,0
cameranu heeft zijn belofte perfect waargemaakt: 's middags besteld, de volgende dag in huis. prima afgeleverd. en dat voor een zeer scherpe prijs. wat mij betreft ga ik vaker bestellen bij cameranu

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Han Sie 23-08-2010

Algemene score

9,5
Goede prijs, makkelijke bestelling en betaling en snelle levering. gewoon goed zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Badile 23-08-2010

Algemene score

8,5
Cameranu.nl levert op tijd = snel het juiste product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roever 23-08-2010

Algemene score

9,5
Goede informatie op de website, makkelijk te bestellen, prima prijs en ontzettend snel geleverd, met via e-mail informatie over de aflevering. Product conform beschrijvingen in goede verpakking ongeschonden ontvangen. M.a.w. niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hjkwikkel 23-08-2010

Algemene score

9,2
alles volgens opgdracht vlot verwerkt. Alleen het voucher voor de Cannon gebruikers workshop ontbrak, maar die werd meteen zoals toegezegd de volgende dag toegezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Schinkel 23-08-2010

Algemene score

9,8
Goede en duidelijke site, Product zeer snel geleverd en in perfecte staat ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rickcoumans 23-08-2010

Algemene score

10,0
snelle levering, goed product, mooie prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick Dijkstra 23-08-2010

Algemene score

10,0
Wat goed is mag wel eens wat vaker in het daglicht staan.

IK vind Cam.nu een prima zaak met een goed advies. Er wordt n.l. ook gevraagd waarom ik dit objectief wilde aanschaffen i.v.m. een objectief
dat ik al in mijn bezit heb.
Ik fotografeer n.l. nog niet zolang.

Voor een goed advies, rijd ik graag een stukje om.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Oude Hengel 23-08-2010

Algemene score

9,3
UItstekende site, direct bevestiging van correcte ontvanst order/betaling en prompte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

francocelli 23-08-2010

Algemene score

8,8
Prima web-site, duidelijk en makkelijk te gebruiken.
Heb op zaterdag morgen gebeld ivm een fout bij het aflever adres, direct te woord gestaan en leveradres is ook direct aangepast.
betaling zoals bij elke andere webwinkel niet iets extra bijzonders, levering per omgaande geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

frankganzevles 23-08-2010

Algemene score

8,0
goede productpresentatie en snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Zuur 22-08-2010

Algemene score

9,5
Deze winkel bevalt mij, omdat dat je professioneel behandelt wordt.
Men geeft je goed, en vooral, een eerlijk advies.
Men geeft je de gelegenheid om samen een product te bekijken, te bespreken wat de voor en nadelen zijn, en tot slot of wel of niet tot de koop over te gaan.
Ook ben ik zeer content met het feit dat er producten mogen worden uitgeprobeerd.
Ik heb er graag drie uur reistijd voor over, om een deskundig advies te krijgen.
Daarom heb bij CameraNu, met een gerust hart, mijn complete foto uitrusting aan geschaft.

Met vriendelijke groet,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sylvia oltmans 22-08-2010

Algemene score

8,5
De bestelling is vlot en goed afgehandeld. Ik ben goed en juist geinformeerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anneke vermeulen 22-08-2010

Algemene score

9,3
De website is helder en simpel.
De reactie op mijn bestelling is supersnel via antwoordmailberichtje.
De bestelling en levering zijn correct gegaan en snel, binnen de afgesproken termijn en goed te volgen via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bekkers 22-08-2010

Algemene score

10,0
al veel gekocht
ook een klacht gehad
en alles goed opgelost
een aanrader
lage prijzen goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit61 22-08-2010

Algemene score

10,0
Product lag netjes klaar toen ik het op kwam halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-uit-Gent 21-08-2010

Algemene score

9,3
Op woensdag besteld en betaald via PayPal; op donderdag reeds geleverd (in België !)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan wever 21-08-2010

Algemene score

9,7
Ik heb een paar keer iets be-
steld bij dit bedrijf, en nog
nooit een probleem gehad.
Wat op de website staat en het
is op voorraad,da kun je er 100% van op aan dat het er ook
is,in tegenstelling tot veel
andere aanbieders. Daar bestel je iets dat zgn. op voorraad is,maar ze moeten het dan nog zelf bestellen.Cameranu zorgt er bij de keren dat ik er iets heb bestelt,dat je het soms al de andere dag in huis hebt.
Een zaak waar ik in de toekomst nog wel meer ga kopen,en ik kan dit bedrijf erg aan raden aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scrapestar 21-08-2010

Algemene score

8,8
Vrijwel altijd keurig op tijd geleverd. 1 keer waren ze te laat met het opsturen van printpapier is uiteindelijk hersteld.
Website is wel ok, maar oogt niet ovetuigend duidelijk. Soms informatie wat summier bij productinfo.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fern 21-08-2010

Algemene score

9,0
emails werden keurig dezelfde dag beantwoord en levering gaat eveneens keurig en snel,had m'n bestelling voor de vakantie binnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Keij 20-08-2010

Algemene score

9,0
De website is zeer overzichtelijk. Je bent snel bij het gezochte artikel. Scherpe prijzen. Al de volgende ochtend via e-mail een persoonlijke bevestiging van de bestelling.
Overzichtelijke mooi ingerichte shop, vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews