cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

regrets38 01-09-2010

Algemene score

8,5
In de laatste jaren frequent artikelen gekocht via deze site en geen slechte ervaringen met leveringen, facturering en after sales. Het is niet de laagste prijs leverancier maar wel een betrouwbare en service gerichte partner.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

edtnett 31-08-2010

Algemene score

9,0
's Avonds besteld en de volgende dag al binnen. Sneller dan verwacht. Super service. Of een snelle postbode.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koop Lammertsma 31-08-2010

Algemene score

9,5
Mooie winkel. Veel voorraad. Vriendelijk en deskundig personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esdoorn16 31-08-2010

Algemene score

9,0
Samsung WB550 werkte direct na aankoop niet naar behoren.
Mocht terugsturen en zelf bepalen of ik om wilde ruilen of geld terug.
Gekozen voor ruilen.
Binnen 3 werkdagen na verzending had ik het nieuwe toestel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacques. van. de.schoor 31-08-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website-ruime keus-Veel betalingsmogelijkheden- snelle en accurate levering -Goede klantenservice-snelle en vakkundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

devries174 31-08-2010

Algemene score

9,3
geweldige medewerkster,
goede service en zeer snelle afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon2010 31-08-2010

Algemene score

9,0
Ze maken waar waar ze voor staan. Voor 17:00 uur besteld en de volgende dag om 14:00 uur huis.! Product werkt prima en de volgende keer dat ik weer iets wil bestellen ga ik naar Cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvleerla 31-08-2010

Algemene score

10,0
om 16.30 besteld volgende dag vroeg geleverd
Prima service digitaal volgen en factuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Comac 31-08-2010

Algemene score

8,3
Goede service en afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lkessler 31-08-2010

Algemene score

9,0
Erg snelle levering!
Prima camera. Vrij makkelijk te bedienen en veel opslagcapaciteit, wat voor onze wereldreis van belang is.
Voor de zekerheid een extra accu bijgekocht als combideal. Altijd makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

362703 31-08-2010

Algemene score

10,0
super snel, en erg netjes aan de tel. Top gaarne weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjawoudenberg 31-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb 's avonds een fotolens besteld en de volgende dag om 9u was het al binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann Schilt 30-08-2010

Algemene score

9,5
Via web vorige week een ringflitser besteld via de website. Prima aflevering met ophalen.
Had in juli op dag van vertrek een Jupio oplader in de winkel gekocht. Niet goed gekeken en na uit de verpakking halen bleek het de verkeerde te zijn. Kon ik vorige week (zonder intacte verpakking) weer terugbrengen en omruilen. Goede nazorg dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raaf65 30-08-2010

Algemene score

9,0
bijzonder snelle en correcte aflevering. Goede site die aangeeft waar te zoeken...!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ph53 30-08-2010

Algemene score

9,3
Bij vooruitbetaling is dit bedrijf supersnel,binnen 36 uur, met leveren! Dit alles zorgvuldig verpakt en GRATIS aangetekend verzonden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrie S 30-08-2010

Algemene score

8,7
Snelle levering volgens afspraak.
Duidelijke facturering.
Ruim voldoende berichtgevingen
omtrent na de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schoot100 30-08-2010

Algemene score

9,7
zeer goede en up to date website

ook als klant krijg je zoveel mogelijk informatie over de uitvoering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Poebie2404 30-08-2010

Algemene score

9,3
Prima service, in de winkel erg goed te woord gestaan en erg vriendelijk personeel. Top zaken mee gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri van Weert 30-08-2010

Algemene score

8,2
Een keurige en snelle afwikkeling van de bestelling.
Goed verpakt en meteen de volgende dag het bestelde in goede orde ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gijs Hoogland 30-08-2010

Algemene score

9,8
als fotograaf koop ik al jaren al mijn camera's en accessoires bij Cameranu.nl.Bestellingen worden snel en goed thuis door hun eigen koerier gebracht.levering meestal binnen 1-2 dagen.Nu voor het eerst een camera voor reparatie meegegeven met de koerier welke mijn nieuwe bestelling kwam brengen en via de site een reparatieformulier en nummer aangemaakt.de volgende dag kreeg ik een bevestiging van goede ontvangst en dat het doorgestuurd is naar de dealer.Het enige jammere is maar daar kan Cameranu niets aan doen de lange reparatietijd van Sony.ik hoop zo snel mogelijk mijn onmisbare camera gemaakt retour te krijgen en ik kan iedereen Camaranu.nl aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onderandere 30-08-2010

Algemene score

8,5
goed advies, prima behandeling, snelle levering, goede prijsstelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ouwe Snoepert 30-08-2010

Algemene score

10,0
Makkelijk te bereiken, bijna alle producten altijd op voorraad. Die van mij waren in ieder geval wel allemaal op voorraad. Netjes verpakt in doos gekregen met pakbon in envelop erop geplakt. Om 15:00 besteld op maandag, dinsdag ochtend om 11uur had ik het binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lukaatje123 30-08-2010

Algemene score

9,5
Een super snelle levering!s'Avonds om 8 uur besteld de volgende dag al in huis!Geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marquinius 30-08-2010

Algemene score

8,8
Ik heb aardig wat spullen gekocht in de loop der jaren en ben elke keer weer zeer tevreden over de wijze waarop zij de zaken aanpakken. Aardige lui, professioneel, goede keuze aan alles wat maar met fotografie te maken heeft. De prijzen zijn conform wat je bij de andere grote zaken betaalt.

De betere amateur, maar ook de professional kan er zijn hart ophalen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Munt72 30-08-2010

Algemene score

8,3
Overzichtelijk en niet te duur, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Judith221177 30-08-2010

Algemene score

10,0
Voor informatie eerst telefonisch contact opgenomen. Kreeg goed advies en werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Omdat ik nog wat twijfelde, werd mij geadviseerd om vrijblijvend een bestelling te plaatsen met in het vrije veld "ophalen in winkel". Zo werd er wel een exemplaar gereserveerd, maar zat je nergens aan vast. Dit vond ik erg netjes. Vervolgens via de site de bestelling geplaatst en binnen no-time was de bevestiging per mail binnen. 2 dagen later telefonisch de Tamron lens alsnog besteld en idd een dag later per post bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olga van stipdonk 29-08-2010

Algemene score

9,3
gewoon goede en snelle levering, en een duidelijke site die geen negatieve verrassingen oplevert, maar helder en concreet is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjapi 29-08-2010

Algemene score

8,0
We werden netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nldazuu1973 29-08-2010

Algemene score

9,7
vandaag besteld morgen in huis, check.
scherpe prijs, check

kortom alles klopt bij deze winkel...ben zelf ook al eens in Urk geweest maar ook online bestellen werkt.

Kortom zoals het hoort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rafjonkman 29-08-2010

Algemene score

10,0
De website is helder, je kunt makkelijk alles vinden. Het was een genoegen op de website te neuzen.
Cameranu is goed per auto bereikbaar. Jammer dat het zo'n uithoek is zodat je veel kilometers moet maken, maar de winkel is wel de moeite waard.
Ik heb geen bestelling hoeven doen omdat het opgehaald is, vandaar geen beoordeling.
Aftersales heb ik nog niet ondervonden. Ben er wel benieuwd naar.

Jammer was dat net het goedkoopste item, de lenskap voor het lcd scherm niet beschikbaar was. Jammer ook dat niet geanticipeerd werd door het met een goed alternatief te komen.
Deze is nu via een webshop van een andere aanbieder besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schouwenberg 29-08-2010

Algemene score

10,0
Gevonden wat ik nodig had, en gekregen wat ik nodig had.
Dit alles binnen 2 dagen. Overbodig goed verpakt en een mooi bonnetje erbij.

Precies zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD2010 29-08-2010

Algemene score

10,0
Het advies dat ik in de winkel kreeg met betrekking tot de aanschaf van een DSLR was uitstekend. Ik had het gevoel dat er echt gekeken werd naar mijn behoeftes en er niet geprobeerd werd me zoveel mogelijk te verkopen. De medewerker die ik heb gesproken was zeer terzakekundig en heel enthousiast. Een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

an71 29-08-2010

Algemene score

9,0
Ik heb nu een objectief in de winkel gekocht en ben prima geholpen.
Daarnaast heb ik later nog een boek besteld via de website. Ik had het boek binnen 1 werkdag in huis.
De volgende keer kies ik ook weer voor cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjoleinblaauw 29-08-2010

Algemene score

9,0
snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd_B 29-08-2010

Algemene score

8,7
Zeer snelle en goede levering!
uitermate tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foto Paultje 29-08-2010

Algemene score

8,7
De kwaliteit van de producten is goed, de levering snel en de communicatie naar de klant is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Rootjes 29-08-2010

Algemene score

8,5
Snelle levering tegen een goede prijs. Achteraf nog een vraag gesteld en hier werd zeer adequaat en snel op gereageerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stellahoutvast 29-08-2010

Algemene score

8,7
De service is top: de ene dag besteld en de andere dag geleverd! Uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StefanAndroid 29-08-2010

Algemene score

9,2
Ik was al langere tijd op zoek naar een tas voor mijn Nikon D5000. Er is in dat wereldje zo ongelofelijk veel keus aan schoudertassen, rugtassen, trolleykoffers en noem maar op dat ik door de bomen het bos niet meer zag.

Na lang wiggen en wegen besloot ik de LowePro Slingshot 200AW te bestellen. Dan nog even de prijzen vergelijken want ik blijf een echte Hollander.

Ik Twitter ook, en plaatste onbewust de opmerking. "Hé, jammer, na 16uur is het, cameranu valt af."
Ik kreeg rond kwart over 7 een reply op mijn bericht door CameraNu. Met daarin de vraag wat voor product ik zocht, ik had dat daarna doorgegeven en kreeg als bericht dat als ik hem nu nog zou bestellen en betalen dat hun ervoor zouden zorgen dat ik hem die dag erna gelijk zou krijgen. Mits TNT post ook mee zou werken.

Ik had iets na half 8 het besteld en de betaling voldaan. En later op de avond kreeg ik een mail dat het pakket onderweg was.

Tof, dat een bedrijf dus zo haar best doet om een klant tevreden te krijgen! Overigens had ik nog niet eerder een bestelling geplaatst bij CameraNu.

Inderdaad kwam TNT Post de volgende dag de oprit opscheuren. Over de manier van doen en laten vind ik bij TNT Post sowieso niet echt iets om over naar huis te schrijven. Maar dit ligt niet aan CameraNu. Over de aflevering van mijn cameratas heb ik overigens niks te klagen!

Wel moet je je handtekening zetten voor ontvangst, zoals meerdere wel zullen weten werkt dat gewoon niet. Maar goed, het gaat om het idee zullen we maar zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jale999 29-08-2010

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden over cameranu.nl:
Overzichtelijke website,
gratis thuisbezorgen,
's avonds rond 20.00 besteld en de volgende dag al in een goed beschermd pakket thuis gezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelma1 29-08-2010

Algemene score

9,0
de bestelling was heel snel geleverd. Alles was duidelijk, op de site was ook alles prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Brian.P 28-08-2010

Algemene score

8,7
Zeer nette en geordende winkel.
Goed personeel dat je vriendelijk en vakkundig te woord staat.
Hebben voor iedere vraag een passend antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter B 28-08-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende (web)winkel met breed assortiment voor hobyist en professional. Snelle up-to-date website. Grote moderne zaak waar de koffie voor je klaar staat. Scherpe prijzen en prima service. Ik had een Panasonic HDC-SD600 camcorder gekocht en na uitproberen bleek de ingebouwde ventilator een storend zoemgeluid in de opnames te veroorzaken. Na een telefoontje met de after sales kon ik hem gewoon retourneren en kreeg ik mijn geld terug. Prima service. Ik kan deze zaak alleen maar aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

broeze 28-08-2010

Algemene score

8,0
Snelle levering en scherpe prijzen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

martine1208 28-08-2010

Algemene score

8,7
De site ziet er overzichtelijk uit en het is makkelijk om producten te bestellen. Bestelling zeer snel ontvangen, zondagavond bestelt, dinsdagmiddag al binnen. Een aanrader en ik zal er zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Schwachofer 28-08-2010

Algemene score

10,0
artikel was langere tijd niet voorradig, maar de sevice van melding zodra voorradig werkt prima.
bestelling binnen 2 dagen ontvangen.
ook nu weer zoals reeds enkele malen ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlaarman 28-08-2010

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelprocedure, heldere informatievoorziening na de bestelling, snelle levering, kortom een webwinkel in optima forma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotoos2010 28-08-2010

Algemene score

8,8
Ik ben door cameranu.nl
erg goed geholpen.
Nadat mijn fujifilm het schermpje steeds uitviel ik had hem ongeveer 3 week kon ik mijn geld terug of een andere camera kopen.
Ik heb voor een andere camera gekozen.
Van mij krijgen ze een 9 ( ik kom uit Stadskanaal dus het noorden daar geven ze niet gouw een tien hahaha).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 78 27-08-2010

Algemene score

9,0
bestellen en de tijd tussen aflevering is super snel soms helaas een camera poos niet op voorraad. vond het heel erg jammer dat ik daardoor de sony a550 ergens anders heb moeten bestellen verder een top winkel. bestel altijd alles bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mollieleo 27-08-2010

Algemene score

9,5
snelle correcte afhandeling.weet van eerdere orders dat ook de retourmogelijkheden uitstekend zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews