cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tonvanschajik 22-09-2010

Algemene score

9,3
Het gezochte artikel moest nog op de markt komen. Ik kreeg keurig netjes een mail op het moment dat het artikel beschikbaar was; zonder aankoopverplichtingen.
Bedrag overgemaakt en de volgende dag het artikel in huis.
Top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanoch 22-09-2010

Algemene score

9,2
Telefonisch goed geholpen. In de winkel geen opdringerige verkopers. Website duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peerke1007 22-09-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering (binnen 24 uur), helemaal kompleet en precies wat ik er van verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

martie71 22-09-2010

Algemene score

9,3
Betrouwbare winkel om te bestellen, snelle levering. Enig minpuntje is het extra bijbestelde inktpakket. De afbeelding gaf iets anders aan dan je krijgt. Wordt vermeld. Maar als je daar niet altijd oplet, dan sta je raar op te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvd8394 22-09-2010

Algemene score

8,0
goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CarolinevdB 22-09-2010

Algemene score

8,5
Erg snelle en correcte levering van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mheinst 22-09-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bonica1 22-09-2010

Algemene score

8,3
Beste van Cameranu.nl,

Het was de 1e keer dat we een produkt van Camerenu.nl hebben besteld, ik moet constateren dat het tot nu toe perfect is geregeld.
Ik hoop dat de camera goed bevalt en blijft functioneren.
ik mag er vanuit gaan dat bij eventuele reparatie dit ook goed opgelost gaat worden, dit is voor alsnog niet van toepassing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hr01 22-09-2010

Algemene score

10,0
Deskundig advies, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilman 22-09-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs en makkelijk op te halen in Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saudia1090 22-09-2010

Algemene score

9,0
Goede website, mooie winkel waar alle artikelen goed te bekijken zijn en prima hulp/uitleg bij de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst-Dirk 22-09-2010

Algemene score

9,2
Prima site, uitstekende levering, op tijd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jslagter 21-09-2010

Algemene score

9,3
Goede prijs en zeer snelle levering met een duidelijke weergave op de site of produkten al of niet op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvHg 21-09-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering gisteren om 19:00 besteld vandaag ontvangen ben zeer tevreden met kopen op dit winkel
via internet of op de winkel zelf in Urk in de winkel is er tijd voor de klant bravo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

byterunner 21-09-2010

Algemene score

9,0
Zoals altijd bij CameraNu altijd stipte levering. Goede informatie per mail. Ook aan de telefoon altijd direct vriendelijke hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elri13 21-09-2010

Algemene score

8,3
Vlotte afwerking van mijn bestelling. Niets op aan te merken,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Xander Sleurink 21-09-2010

Algemene score

9,7
Goed advies. Veel producten op voorraad. IK heb het in Urk afgehaald. Mooi en goed bereikbaarpand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CanonLens 21-09-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke webside, waar snel product en prijs gevonden kunnen worden. De prijs is meestal een van de laagste die je kunt vinden. Bestellen en betalen gaat eenvoudig, en door de diverse emails gedurende het process blijf je uitstekend op de hoogte van de status van de bestelling. Aflevering is zoals op de website aangegeven. Dus meestal binnen een dag. Heb hier al meerder producten aangeschaft en altijd prima en ruim op tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lein37 21-09-2010

Algemene score

8,0
Prima service van CameraNU.nl .
Enige nadeel vond ik dat het bestelde pakket de volgende dag tussen 9 uur 's ochtends en half 10 's avonds geleverd kon worden door TNT.

Na een hele dag gewacht te hebben, je wil immers niet net de bezorger missen, kwam TNT pas om half 8 's avonds.
Oke, nog wel binnen de uren, maar wel vervelend dat je de hele dag niet weg kon.
Bij het volgen van het pakket stond er op de site al vanaf 11 uur in de ochtend dat de chauffeur onderweg was.
Dat was dan een lange rit.
Bij een volgende bestelling overweeg ik om het zelf maar op te halen bij CameraNu.nl in Urk.
Het is een stuk rijden, maar gaat wel sneller dan.

Kortom, CameraNU.nl prima, TNT matig.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hans van Dijk 1967 21-09-2010

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate tevreden met de super snelle en correcte levering door CameraNu.nl
Ik werd keurig middels een aantal mailtjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, en had mijn camera de volgende dag binnen, geheel volgens verwachting.

Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tkouveld 21-09-2010

Algemene score

10,0
Geweldige service!

Ik had mijn bestelling om 17:27 gedaan en had het dus echt niet raar gevonden als ik een dag langer op mijn tas had moeten wachten. later die avond kreeg ik echter al een bevestiging dat hij verstuurd was! Helaas was ik de volgende dag niet thuis om het pakketje aan te nemen, dus werd het alsnog de dag erop. De tas was goed verpakt en ik heb hem voor een mooie prijs kunnen kopen.

Al met al een erg goede ervaring! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vaneg 21-09-2010

Algemene score

8,7
17.15 uur betaald volgende ochtend 10.30 geleverd in prima staat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

charlotte7 21-09-2010

Algemene score

9,0
Ben uitermate tevreden over zowel de website als de levering. Goede informatie over garantie etc. zowel via e-mail alsmede als bijlage bij het pakje.
De ene dag besteld, de volgende dag al in huis, met begeleidende e-mail etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vickelien 21-09-2010

Algemene score

8,8
Eerst gebeld met cameraNU. Werd erg snel en vriendelijk te woord gestaan. Gelijk online besteld, en de volgende dag al in huis. Keurig verpakt, alles zat er in. Super levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ace-fotografie 21-09-2010

Algemene score

6,5
men geeft aan, vor vijf uur besteld, de volgende dag in huis. Helaas was het bij ons in de zaak pas na drie dagen, helaas had ik de hd bandjes voor een huwelijk nodig en hadden wij ze dus te laat ontvangen. Jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

lidewij1975 21-09-2010

Algemene score

8,0
Spullen via de website besteld. Website werkt heel duidelijk. Je ziet direct of het op voorraad is of niet. Binnen 2 dagen had ik m'n pakketje met de bestelde spullen. Allemaal keurig verpakt en beschermd. Ik heb al meerdere malen besteld bij camaranu en altijd tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

arnold.visser 21-09-2010

Algemene score

9,0
Via Cameranu.nl bovengenoemde camera incl. toebehoren gekocht. Duidelijke site, 2 producten helaas niet op voorraad maar na contact op te hebben genomen en te hebben verteld dat het een verjaardagscadeau was, heel correct opgelost door een iets duurder artikel zonder meerprijs te leveren om zo de zending op tijd binnen te laten zijn. Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekiO 21-09-2010

Algemene score

8,2
Goedkoop, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kevinvanakkeren 21-09-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle levering! Goed beriekbaar en vriendelijk te woordt gestaan met een vraag!
Volgende camera gewoon weer cameranu.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fotogravin 21-09-2010

Algemene score

8,0
Bestelling vlot en netjes afgehandeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G.M. den Arend 20-09-2010

Algemene score

9,7
Snelle en prima afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara Geertsma 20-09-2010

Algemene score

8,5
Ik kreeg de betaling niet helemaal rond (lag niet aan de webshop wel aan de site die Visa gebruikt), wist daardoor niet of de betaling nu gedaan was of dat ie zelfs al twee keer was gedaan. Email verstuurd, buitengewoon vlot antwoord, volgende dag nog een link verkregen om de betaling alsnog goed te verrichten, ook nog telefoontje van Visa zelf gehad om de boel na te vragen. Ging allemaal prima toen en de camera was bijzonder vlot geleverd.

Keurig netjes zaken gedaan, goede prijs, goede duidelijke website (pluspunt voor het feit dat vermeld staat of het produkt op voorraad is, leuke actie met de gratis verzending, maar bovenal superpluspunt voor de service en nazorg!

Aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stef1954 20-09-2010

Algemene score

9,0
Razendsnelle, correcte bezorging tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 58 20-09-2010

Algemene score

8,8
Goede advisering en top service, na een klacht met mijn eerste lens, heeft CameraNu ervoor gezorgd dat ik binnen een redelijke termijn een nieuwe lens geleverd kreeg. Deze werkt 100% Tijdens de behandeling van de klacht werd ik regelmatig op de hoogte gehouden als ik vragen had werd er goed op gereageerd en werd er altijd actie ondernomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anriri 20-09-2010

Algemene score

10,0
zeer goede en snelle afhandeling.
De bestelling was na 17.00 uur geplaatst.
De volgende dag waren de accu's al binnen.
Supersnelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkfoto 20-09-2010

Algemene score

10,0
Maandagmiddag 16.00 uur besteld, dinsdagochtend om 10.00 uur in huis! CameraNU.nl doet wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

9kippen 20-09-2010

Algemene score

10,0
Snelle correcte bevestiging, factuur en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groeneveldb 20-09-2010

Algemene score

8,8
Zoals beloofd op de website was de levring binnen 24 uur. Alles prima via Internet te volgen. Perfect en veilig ingepakt, kortom: uitermate tevreden met het product en CameraNU.nl Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rianne Sneevliet 20-09-2010

Algemene score

8,0
Het is een prettige webshop, waar je makkelijk verschillende producten kan vinden. Je hebt de mogelijkheid om producten te bestellen en te laten bezorgen, maar je kan ze ook afhalen in de winkel. Omdat ik niet ver woon (Lelystad) ga ik graag naar de winkel toe. De wachttijden zijn niet lang en het personeel is prettig in de omgang. Ze zijn erg behulpzaam en correct.

Een prettige zaak om mijn geld uit te geven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sluis6weg 20-09-2010

Algemene score

8,0
Het gewenste artikel zeer goed te vinden op de site.
Bereikgaarheid goed, ook telefonisch.
Korrekt
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 58 20-09-2010

Algemene score

10,0
Website geeft veel informatie en is overzichtelijk.
Bestelling wordt zeer snel verwerkt, order en betalings bevestiging binnen 30 min per mail ontvangen.(factuur in bijlage) Bestelling binnen 24 uur ontvangen in een stevige verpakking.Na levering per e-mail verzoek ontvangen om mee te werken aan de beoordeling: hiermee laat Camera Nu zien dat de mening van hun klanten belangrijk is om goede services te blijven geven en zich te verbeteren (waar nodig ) Ik ben zeer tevreden, dus ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schylger 20-09-2010

Algemene score

8,8
Ik ben prima geholpen. Eerst gebeld en verteld wat ik voor camera zocht, waar de camera aan moest voldoen, etc. Toen 4 types doorgekregen waar ik me in het weekend in verdiept heb. Maandag nog eens gebeld en de laatste vragen gesteld om tussen de twee camera's te kunnen kiezen. Ze hadden me de duurste kunnen verkopen, maar mij werd de goedkoopste van de twee geadviseerd. Die besteld en die was de volgende dag in huis. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mreijnen 20-09-2010

Algemene score

8,7
Supersnelle levering! duidelijke en heldere website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kojanus 20-09-2010

Algemene score

9,5
Ze komen datgene wat ze aanbieden en beloven na.
Ook wordt je telefonisch snel en effectief te woord
gestaan en indien mogenlijk meteen geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frenk 20-09-2010

Algemene score

8,0
Groot assortiment en supersnelle levering. Verder nog geen ervaring met CameraNu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Opa Tjoektjoek 20-09-2010

Algemene score

10,0
Op voorraad; Vriendelijk en deskundig personeel dat bereid is net even iets meer te doen; Actuele producten; Bij 2 eerdere ervaringen met garantie een supersnelle afhandeling; 2jaar garantie!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Warrrink 20-09-2010

Algemene score

9,5
prima en supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jossenem 20-09-2010

Algemene score

8,5
aftersales: geen ondersteuning bij moeilijk en vermoedelijk zeldzaam voorkomend aansluitingsprobleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin_20100 20-09-2010

Algemene score

10,0
Bestelde printer was te groot. (inschattingsfout van mij)
Heldere en duidelijke retour-regeling.
Geld was snel teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karliijn 20-09-2010

Algemene score

6,5
Beetje jammer dat het pas na 3 dagen werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews