cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 24457 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2360 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ger 26-09-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een camera voor mijn aanstaande vakantie, en cameranu.nl heeft een collega mij aangeraden. De camera die ik zocht heb ik bij jullie gekocht. De losse camera en ook de pakket aanbieding waren bij cameranu.nl het goedkoopst van alle andere site's die ik heb bezocht, ik heb de camera met het pakket dan ook bij cameranu.nl gekocht. De dag erna kon ik mijn camera bij een service punt ophalen. Prima service en super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en prachtig product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bestelprocedure in webshop. Heldere productomschrijving. Spider Pro Duo is een top draagtien voor 2 camera's. 's Avonds besteld, een da later om 3 uur af halen bij winkel in Apeldoorn, top!

Reageer

Ph 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je je bestelling snel in huis wilt hebben kun je hier rustig bestellen. Website is goed en overzichtelijk. In het verleden wel eens meegemaakt dat er iets niet goed ging in de aflevering, maar dat lag aan de vervoerder. Cameranu lost het prima op en is ook telefonisch goed te bereiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter bitter 26-09-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Algemene score

10,0
Goeie site kieskeurig selecteert waar die het goedkoopste is en bij cameranu.nl kon ik hem gelijk bestellen heel gemakkelijk en snelle levering super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne 25-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, goedkoper dan elders, en je wordt goed op de hoogte gehouden mbt verzending van je bestelling!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 25-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Algemene score

9,0
Snel gevonden wat ik zocht. De info maakte de keus erg makkelijk precies de lens die ik nodig had. 24 m lens en heel klein. Niet zwaar. Helemaal mijn ding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Musa Demirel 25-09-2018 Via de website gekocht

Prachtig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
İk heb snel ontvangen,ben heel blij mee
goeie winkel .ik bestel hier wel vaker nu.
Bestelling is goed ingepakt top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 25-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de veldcamera die ik had besteld bij Cameranu nam ik ook een uitbreidingspakket met onder meer 4 oplaadbare batterijen. Er gaan er echter 8 in het toestel. Toen ik Cameranu daarop wees, zei men dat het toestel ook werkt op 4 batterijen, maar toch kreeg ik meteen en gratis 4 extra oplaadbare batterijen toegestuurd. Dat vind ik geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 25-09-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voordat ik mijn printer besteld heb contact gehad met Cameranu. De uitleg die ik kreeg was zeer vakkundig. Het product besteld en het is tijdig en goed geleverd. De printer werkt uitstekend en voldoet aan alle eisen die ik gesteld heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 25-09-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Klantvriendelijk en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe fotocamera. Allereerst de testrapporten op de site v/d consumentenbond bekeken en vervolgens Cameranu.nl in Eindhoven bezocht.

Eerst gesproken over de keuze systeem- of spiegelreflexcamera. Daarbij mijn wensen meegenomen.
Prachtige Sony systeemcamera gekocht. Lens(FE 24-70 f/2.8 GM) op proef meegenomen en die een week later conform afspraak geretourneerd en geëvalueerd. Ook in dit gesprek goede en zeker ook eerlijke adviezen. Uiteindelijk gekozen voor 2 mooie lenzen(Zeiss) i.p.v. de prachtige maar verhoudingsgewijs dure G-Master lens die ik geleend had.

Ik ben blij met mijn aankoop en zeer tevreden over de manier waarop ik bij 2 bezoeken door de medewerkers van de winkel geholpen ben.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezen met kijk ers 25-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Maakt kiezen makkelijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende de reputatie van camera nu via de vogelwacht. Ik had de winkel wat groter gedacht, maar dat is geen probleem geweest. Omdat ik verschillende kijkers kon proberen was kiezen niet moeilijk. De beslissing was zonder aarzeling. Fijne zaak met oog voor de koper.......

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AvHAudio 25-09-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals het hoort,
goeie site, uitleg produkt zoals het hoort.
En ook nog een snelle levering.

Nogmaals zoals het hoort

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HC 24-09-2018 Via de website gekocht

Mijn online winkel voor film en fotografie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestel al een aantal jaar camera spullen bij Cameranu.nl
Snelle levering.
Website is informatief en de foto's van de producten zijn realistisch.
Wat je ziet is wat je krijgt.

Had natuurlijk ook niet anders verwacht van een camera specialist.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dars 24-09-2018 Via de website gekocht

Foute order werd professioneel opgelost.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat ik een open-box item had besteld, bleek deze niet meer op voorraad te zijn. Meteen na de aankoop kreeg ik een e-mail van een medewerker dat er iets was fout gegaan. Ik werd keurig geholpen met de aankoop en had het item binnen 1 dag in huis. Zal er zeker nog een keer iets bestellen.

Reageer

Leoapple 24-09-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke website en uitgebreide keus, s’avonds besteld en andere ochtend werd bestelde product geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. K. 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel met een breed assortiment waar je ook specifieke onderdelen voor bijvoorbeeld drones kunt vinden en bestellen. Daarbij zijn ze snel met het beantwoorden van vragen en leveren ze snel uit. Kortom een fijne webwinkel met een uitstekende en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle en betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere uitstekende ervaringen heb ik bij Cameranu een wildcamera besteld.
Snelle levering. Goed verpakt. Alleen de gebruiksaanwijzing wel erg mager. Waarschijnlijk ligt dit niet aan Cameranu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friedrich 23-09-2018 Via de website gekocht

Snel, goed en no nonsense

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor oude camera mini DV bandjes besteld. Levering heel snel, goede bescherming, meerdere aflevermomenten en mogelijkheden en zeer concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 23-09-2018 Via de website gekocht

Fijne ‘open box’ deal en goede leveringl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kocht een nieuwe camera waarvan de doos al open was geweest. Dit scheelde me aardig wat euro’s op het aanschafbedrag. Doordat de camera evengoed grondig is getest door Canon, en ik alle normale garanties krijg, vind ik dit een onwijs goede deal!
Levering was netjes aangetekend op de door mij aangegeven datum.

Reageer

Jer Kaitjily 23-09-2018 Via de website gekocht

Heel goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop heeft altijd de spullen die ik zoek. En altijd goede kwaliteit. Een snelle levering en altijd volgens opgegeven tijdsperiode.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 23-09-2018 Via de website gekocht

Goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij het zoeken naar een goede ringflitser voor mijn camera en de door mij gewenste toepassing kreeg ik een snel en duidelijk advies over de door mogelijkheden. De geadviseerde flitser heb ik besteld en bleek inderdaad perfect. Men is deskundig en denkt met je mee wat voor jou het beste is!

Reageer

Albert 23-09-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst even rustig kijken met goede selectiemogelijkheden op de prima overzichtelijke site. Klik op bestel en dan gelijk in de auto stappen om het artikel nog dezelfde dag op te halen of te laten bezorgen. Vriendelijk personeel in de winkel en lekkere koffie als je even moet wachten.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wynanda 23-09-2018 Via de website gekocht

geweldige site, met goede bezorgservice! aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie duidelijke site, en na besteld te hebben snel mn statief aan huis bezorgd! ik ga hier vaker bestellen!

Reageer

Johan Winter 22-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Herkenning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel herkend je en vraagt oprecht en geïnteresseerd hoe het met fotograferen gaat. Uitleg en voorlichting aankoop apparatuur is prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van de B 22-09-2018 Via de website gekocht

snelle behandeling, snelle verzending volgens de post NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mooie site, niet de duurste, makkelijk te bestellen en keurig op tijd bezorgt door Post nl met de juiste infomatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marije 22-09-2018 Via de website gekocht

Mooie webshop en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu.nl is een mooie webshop met veel artikelen. Via bol.com ben ik op deze website terecht gekomen. Na de eerste bestelling via bol.com heb ik direct via de website van cameranu.nl besteld, vanwege de mooie uitstraling en het uitgebreide assortiment.

Niet alleen heeft de webshop een uitgebreid assortiment, ook staan er tips voor het fotograferen en blogs over bepaalde fotografie onderwerpen op. Erg leuk om te lezen en ik heb er al veel aan gehad.

Naast de mooie website heeft cameranu.nl ook een goede klantenservice. Mijn bestelling was bij de betaling 2 keer niet gelukt, de derde keer wel. Op mijn mail kreeg ik toch 3 bevestigingen. Na een mailtje aan de klantenservice was het diezelfde middag al geregeld. Helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk J. Brouwer 22-09-2018 Via de website gekocht

Alles goed !!

Algemene score

9,0
De aankoop een keer omgedraaid en eerst in de winkel gekeken hoe de verrekijkers in de hand liggen. Vervolgens de verrekijkers die de voorkeur hadden op de website bekeken en vergeleken. Keus bepaalt a.h.v.d.
de meer dan voldoende aanwezige gegevens op de uitstekend vormgegeven website.

Goede zoekfunctie, snelle opbouw van pagina's. Indexen helpen snelle keuzen te maken en de filters links v/d pagina's zijn relevant en ruim voldoende. Snelweergave is prettig en er staat ruim voldoende productinformatie vermeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Deborah 22-09-2018 Via de website gekocht

Goed product, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website en ruime keuze. Zeer tevreden over mijn aangekochte product, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.O. 22-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is ruime keuze, goede uitleg bij de producten, en mijn bestelling was er snel! Ik ben zeer tevreden over deze service.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-09-2018 Via de website gekocht

Geen goede ervaring met Cameranu.nl

Algemene score

6,0
Ik had een Epson ET-7750 printer besteld, niet binnen de beloofde tijd geleverd en na het openen van de doos zag ik dat de printer gebruikt was, meteen Cameranu gebeld hoe dit kan en wat nu te doen. Zij gaven aan deze terug te sturen en dan wordt er alsnog een nieuwe bezorgd. Ik had hierbij aangegeven dat ik de printer wil testen of er geen manco’s zijn en daarbij als het goed is een vergoeding hiervoor te vragen, hiermee gingen ze akkoord. Ben nu benieuwd of zij zich hier aan houden. Vreemd dat ze zonder toestemming gebruikte goederen opsturen als nieuw. Komt door de 30 dagen niet goed geld terug garantie.
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2018

Beste Wim,

We hebben inmiddels telefonisch contact gehad, en we zijn blij dat we het hebben kunnen gladstrijken. Het is niet de bedoeling dat je een gebruikt artikel ontvangt, al je een nieuwe bestelde. Daar isb ij ons duidelijk iets mis gegaan.

We zijn blij dat je inmiddels weer tevreden bent, en we zien je graag in de toekomst weer bij ons terug.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Karin 21-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop hier graag omdat ze echt hele goede service geven. Er wordt onmiddellijk op vragen gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Osch 21-09-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cameranu is al jaren The Place To Be voor fotografen. Amateur of professional, de service kan niet beter. De site is zeer overzichtelijk en de prijzen scherp !

's avonds besteld en de volgende dag in huis, wat wil je nog meer?
En met de 30 dagen geld terug garantie heb je altijd zekerheid.

Cameranu is een topzaak met professionals die weten waar ze het over hebben !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Venema 21-09-2018 Via de website gekocht

SUPER bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer uitgebreide en gevarieerde winkel voorraad waardoor ik de spullen snel en gemakkelijk thuis heb.
De service is tevens uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 21-09-2018 Via de website gekocht

Super leverancier, weet wat service is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgelopen week een Photobox gekocht. Super prijsje. Op de website stond voor 23:00 besteld de volgende dag geleverd. Er is kennelijk bij de POSTNL iets fout gegaan en het pakket werd niet de volgende dag geleverd. Na een telefoontje met CameraNU kreeg ik de welgemeende excuses aangeboden, maar ook een tegoedbon als goedmakertje voor een volgende bestelling. Klasse. Dat is service.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominick 21-09-2018 Via de website gekocht

Bestelling kapot geleverd, toch krijg ik kosten doorberekend

Algemene score

1,0
Bestelling geplaatst, betaling verzending ging goed. Echter was het product kapot geleverd, ik keurig een retourlabel gekregen maar kreeg later wel een factuur voor de verzendkosten. ALs het product niet kapot was geweest had ik deze niet hoeven retourneren. Wat een oplichters.

Dit is al de 3e negatieve ervaring met dit naar bedrijf op een rij,

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2018

Hoi Dominick,

Voor zover we kunnen nagaan heb je het hier over een vervelende situatie, die we al ruimschoots hebben opgelost en op een hele mooie manier met je hebben goed gemaakt.
Sowieso betaal je bij ons nooit verzendkosten op het moment dat een artikel defect geleverd is, en sturen we je dan uiteraard ook niet alsnog een factuur. We bellen je nog even om het een en ander met je uit te spreken, want het lijkt er op als we ergens toch nog iets goed te maken hebben...

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

J.H.Hendricks 21-09-2018 Via de website gekocht

Bestelling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Systeem camera Canon en Canon lens gekocht, alleen jammer dat de lens niet op de foto camera past en daarna nog een adapter van 100 euro moet kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 04-10-2018

Beste J. H. Hendricks,

Dank voor je review, en jammer dat je aankoop niet helemaal naar tevredenheid is geweest.
We hebben even bekeken wat je hebt besteld, en de camera en het objectief zijn inderdaad alleen te gebruiken met een lensadapter. We hebben echter ook een heel uitgebreid assortiment aan objectieven die je zonder adapter kunt gebruiken.

We bellen je even om te overleggen of je beter een andere lens kunt kiezen, en we ruilen deze dan uiteraard graag met je om.

Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Carla 20-09-2018 Via de website gekocht

We hebben echt een top service gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb er geen worden voor deze site is gebruiksvriendelijk en alles is verkrijgbaar ga het ook iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 20-09-2018 Via de website gekocht

Super goede service, vriendelijke medewerkers

Algemene score

9,0
Doet wat het beloofd op de site, zeer deskundige medewerkers, klant wordt hier behandels als koning!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 20-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne winkel. Je word goed te woord gestaan. Er word goed gekeken naar wat bij jouw past en geadviseerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rsjoerds 20-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, oplossingsgericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik kies al een tijd voor deze shop vanwege de zorgvuldige orderverwerking. Daarnaast hebben ze me uitstekend geholpen bij een probleem met de vervoerder van de "same-day-delivery-maatschappij" die mijn pakketje wel even over het weekend heen wilde tillen. Terwijl ik betaald heb voor snelle levering op de dag van de order.
CameraNU heeft dit vervolgens super opgelost, hoewel ik wel 1,5u moest rijden voor dit voorval en nog niet mijn €1.99 terug heb gehad.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rianne 20-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd weer de producten prima op tijd afgeleverd! De site werkt fijn en als je een vraag hebt word je goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Geke Keuter 20-09-2018 In de winkel gekocht
Urk

Actuele prijzen, uitgebreide service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat vind ik het fijn dat cameranu zo dichtbij zit!
Voor al mijn foto apparatuur en vragen ga ik naar ze toe. 1 keer hebben ze een lens kosteloos voor me opgestuurd voor een software update en een camera van me laten controleren.
Ze nemen altijd alle tijd om me te helpen en dat heb ik zeker nodig.. het is er vaak wel druk(of nouja, lange wachttijd), maar dat hebben ze opgelost met gratis koffie en thee en nette toiletten! ondertussen kun je een beetje rondsnuffelen.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ruud Schoenmakers 19-09-2018 Via de website gekocht

Professionele webshop voor camera liefhebbers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNu is echt een top webwinkel. Bijna alles wat ik zoek hebben ze op voorraad en leveren ze de volgende dag in huis, met goede concurrerende prijzen. Wanneer ik iets zoek, ga ik altijd eerst naar CameraNu.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van der Heijden 19-09-2018 Via de website gekocht

Heerlijk snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via cameranu.nl heb ik een dia scanner gekocht. Met behulp van de reviews heb ik gekozen voor de Reflecta CristatlScan 7200. De volgende ochtend was mijn bestelling al binnen en ik ben uiterst tevreden met het resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-09-2018 Via de website gekocht

Goed, snel en ruim gesorteerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed, snel en ruim gesorteerd. Daarnaast let men goed op of een order goed uitgevoerd kan worden.
Zonodig neemt men het initiatief om contact met je op te nemen.
Complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Zwijsen 19-09-2018 Via de website gekocht

Wat een fantastische service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken terug de Caruba fotostudio gekocht. Helaas zat er bij een van de achterwandjes geen klitteband. Dit gemeld en meteen een week later een gloednieuw achterwandje ontvangen! Echt top, hoefde niets te betalen.

Reageer

QLF Brands 19-09-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik ben snel en professioneel geholpen bij het aanpassen van een geplaatste bestelling. De bereikbaarheid van de customer service is goed. De bestelde producten goed en op tijd ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van den Boom 19-09-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik onderdelen en toebehoren nodig heb voor een shoot slaag ik eigenlijk altijd meteen bij cameranu.nl De service en daarmee levering van de online webstore gaat zo snel: heb nog altijd de eerst volgende dag mijn bestelling ontvangen. Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evenhauz 18-09-2018 Via de website gekocht

Altijd een top service en afhandeling bij camera nu!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat ik uitermate belangrijk vind is de bereikbaarheid van een webshop en dat Men mij adequaat helpt en over vakkennis beschikt. Bij cameranu is dit zeker het geval, daarom bestel ik al Mn fotografie spullen altijd bij cameranu

Reageer

Lara 18-09-2018 Via de website gekocht

Snel, gemak, goede producten

Algemene score

10,0
Ik heb nu al een aantal keer iets besteld bij cameranu.nl en heb nog nooit een probleem ondervonden. Echt een webshop die begrijpt hoe het werkt. Snelle communicatie en aflevering, vindbaarheid op de site werkt goed, producten in goede staat verpakt en van goede kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews