cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Rombout 13-09-2010

Algemene score

8,0
Snelle bezorging en alles in orde!
Bedankt voor zover.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kim.janssen 13-09-2010

Algemene score

10,0
Deze camera is maanden lang moeilijk leverbaar geweest.
Cameranu.nl had hem als een van de weinige wel snel in huis en ook nog voor de scherpste prijs ( op dat moment)

Camera op maandag besteld en op dinsdag voor 12 uur in huis; das geweldig.

Camera, werkt fanastisch, maakt mooie kleurechte foto's. Ben nu al heel tevreden en ik heb nog niet eens alle opties kunnen uitproberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik43 13-09-2010

Algemene score

9,3
Een hele goede service m.b.t. de levering, na een goede productinformatie op de website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.P.van Koersveld 13-09-2010

Algemene score

7,8
Ik heb onlangs een eenpoot statief bij cameranu besteld maar bij aflevering bleek het beschadigd te zijn. na telefonisch contact werd het via verschillende e-mail berichten keurig en snel opgelost.prima!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

moetdat1981 13-09-2010

Algemene score

8,0
Zeer snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

windsor 13-09-2010

Algemene score

9,8
Cameranu is een winkel met ruime keus, goede kwaliteits produkten en een correcte bediening. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend. Goede adviezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans194704 13-09-2010

Algemene score

9,2
Ik heb nooit eerder meegemaakt dat een internet winkel achteraf vraagt of alles naar wens is gegaan en of de aflevering conform de bestelling is geweest. Deze winkel heb ik inmiddels bij diverse kennissen en vrienden aanbevolen.
Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pajcreemers 13-09-2010

Algemene score

9,5
Jammer dat je bepaalde combodeals niet enigzins kon aanpassen, zoals ik dat bijvoorbeeld wilde vwb de class en de grootte van het SDHC geheugenkaartje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Holwerda 13-09-2010

Algemene score

8,0
Inderdaad zoals op de site, bij de bestelling wordt aangegeven, krijg je netjes een mail met daarin alle bestelgegevens. Track en Trace tot bijna aan de deur.
Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

straatde 12-09-2010

Algemene score

10,0
prima afhandeling bestelling, snel, goede info en keurige verzending.

geen ervaring met vestiging noch met after sales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geinstein 12-09-2010

Algemene score

7,5
Ik had via de site besteld en zou wel afhalen.
Ik ging er toch vanuit dat de spullen klaar zouden liggen, mar die moesten ter plekke nog bij elkaar worden gezocht.
Hoe weten ze dan dat het nog op voorraad is?
Ik zie dus niet het voordeel van bestellen en afhalen t.o.v. gewoon langsrijden

Spullen zelf zijn prima in orde.
5M HDMI is makkelijk tussen Laptop en TV

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michiel Nijland 12-09-2010

Algemene score

8,2
prima camera voor prima prijs. Koop en levering snel en zoals afgesproken. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

finilio 12-09-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering, goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

konijn1976 12-09-2010

Algemene score

9,0
Prettige site met genoeg informatie. verzenden en verpakt keurig zoals het hoort.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam191 12-09-2010

Algemene score

9,8
uitstekend, behulpzaam, vakkundig en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tweebeeke 12-09-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering! factuur per mail, prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty Brouwer 11-09-2010

Algemene score

8,2
Snelle service na problemen met Ideal. Snelle levering.
Goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoeltie007 11-09-2010

Algemene score

8,5
Snel en duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark de Vries 1977 11-09-2010

Algemene score

8,7
8 = goed, en goed is het juiste woord. Duidelijke site, snelle en correcte levering. After sales kan ik (nog) niet beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

SFEdeV 11-09-2010

Algemene score

8,5
Overzichtelijk, helder informatie. Levering was netjes en zonder problemen! Mis beoordeling van producten en aanbeveling van waarom het ene product beter zou kunnen zijn dan het andere...

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

scenic-surfer 11-09-2010

Algemene score

9,3
Schoolvoorbeeld voor vele webshops!! Niets op aan te merken. Goede aanbieding, zeer snelle levering maar vooral duidelijkheid. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palmen 11-09-2010

Algemene score

8,7
Zeer goede afwikkeling van de bestelling en snel geleverd heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

127381660346 11-09-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website, snelle levering, correcte informatie tijdens en na de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwarteweg 55 vegelinsoord 10-09-2010

Algemene score

9,0
Informatie vragen en voorlichting van product is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RikRentrop 10-09-2010

Algemene score

8,2
Ik heb bij CameraNu een occasion objectief gekocht. Bij levering bleek de lensdop te ontbreken. Geen probleem, werd kosteloos nagezonden. Prima service, kom zeker terug.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arlica 10-09-2010

Algemene score

9,0
zeer te vreden over product en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Luiten 10-09-2010

Algemene score

9,8
zeer klantvriendelijk; een door mij gemaakte fout werd op prettige wijze hersteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joruus123 10-09-2010

Algemene score

8,0
snelle en correcte afhandeling bij bestelling.
kennis van zaken en een goede uitleg van het product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nokin 10-09-2010

Algemene score

9,8
Omdat dit prima Goed geholpen en zeer vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisU 10-09-2010

Algemene score

8,3
Ik wist wat ik zocht, dus op dde website was het snel gevonden.
Op vrijdag ochtend besteld en op zaterdag middag bezorgt.
Aftersales niet nodig gehad, dus niet beoordeeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jlm smits 10-09-2010

Algemene score

8,0
klacht na ontbrekend onderdeel in de levering werd snel en soepel opgelost; levering geschiedt bijzonder snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

koos45 10-09-2010

Algemene score

9,5
goede winkel
snelle klevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Molema 10-09-2010

Algemene score

9,0
Heldere goed ingedeelde website waar je snel en systematisch doorheen kunt zoeken.
Fysieke bereikbaarheid is goed, mits je eigen vervoer hebt; of dit ook het geval is via openbaar vervoer is onduidelijk...
Bestelling en levering is zonder meer ideaal: vlot, goed, met op naam gestelde nota.
Aftersales: geen ervaring mee, maar via anderen gehoord dat dit goed moet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

photobelinda1970 10-09-2010

Algemene score

10,0
ik vind de service die ze bieden super geweldig, heel fijn en persoonlijk en zeer vriendelijk.
ook heel duidelijk als je vragen hebt.
ik ben dan ook zeer vol lof hierover.
klasse echt geweldig.
zeer zekers een aanrader.
en zijn er klachten dan doen ze ook echt alles eraan om je te helpen en van dienst te zijn.
bij mij was een klacht en zonder problemen is t goed gekomen.

voor mij is camera.nu de winkel om te surfen, snuffelen en zeer zekers te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter64 10-09-2010

Algemene score

9,3
Produkt donderdagavond besteld vrijdagmiddag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kawa 10-09-2010

Algemene score

8,0
Uitgebreid aanbod, snelle en deskundige aanvullende informatie per email en in de winkel, goede prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap Kooistra 09-09-2010

Algemene score

10,0
Zowel in de winkel,op de website alsook per E-mail en telefonisch altijd een goed advies van mensen met vakkennis. Ik kreeg in deze winkel voor het eerst de indruk dat ze niet proberen je iets aan te smeren. En als semi-professional vindt ik het leuk de discussie aan te gaan en iets van deze mensen te leren, mijn vaardigheden op fotografisch gebied zijn met de juiste aankopen en adviezen echt vooruit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemdehaan 09-09-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering
en keurig op de hoogte gehouden tijdens het hele traject

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvdmeijden 09-09-2010

Algemene score

9,3
Heel goed bedrijf! S'avonds besteld en meteen bericht dat het pakket al klaar lag, ik had het de volgende middag al in huis kunnen hebben als ik thuis was. Het product zelf valt mij wat tegen maar dit is niet te verwijten aan dit bedrijf en ik blijf hier zeker klant!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Buseman 09-09-2010

Algemene score

10,0
Hallo
De website is goed overzichtelijk en alles mooi onderverdeeld waardoor het
zoeken makkelijk verloopt. Het artikel, het info en de prijs is duidelijk vermeld. Ook is het handig dat je meteen de eventueel nodige accessoires kunt zien zodat je weet wat welk artikel er bij nodig is. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat je het artikel uitgebreid op de foto’s kunt bekijken.
Het is ideaal dat het bestelde artikel de volgende werkdag al wordt thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoe77 09-09-2010

Algemene score

9,2
Snel, betrouwbaar en ook nog eens goedkoper dan de andere aanbieders digitale fotocamera's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karoo 09-09-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle levering, mooi product. Alles goed geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mvdveek 09-09-2010

Algemene score

9,0
Super snelle afhandeling.

Ook telefonisch wordt je nentjes te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

gerard hol 09-09-2010

Algemene score

8,0
Wat een snelheid 's avonds om 21.00 uur besteld. De volgende dag al thuis bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AvB76Qtr 09-09-2010

Algemene score

9,0
1. winkel met ruim en up-to-date assortiment
2. deskundig personeel
3. redelijk goede bereikbaarheid vanuit de regio (vlak bij de A-6)
4. bestelling werd volgende dag correct afgeleverd (wel voor 17.00 bestellen en indien voorradig natuurlijk)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas van den Bosch 09-09-2010

Algemene score

7,8
Prima bedrijf. Na een foute advisering in het voortraject netjes opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

grrobert 09-09-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle afhandeling van een klein probleempje met een statief. Omdat ik het statief mee wilde nemen naar het buitenland is er al een nieuwe naar mijn adres gestuurd alvorens de defecte terug te hebben ontvangen. Super!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waarom 09-09-2010

Algemene score

9,7
Prettig telefonisch contact en goed advies.


Door samenstelling van camera+accessoires goedkoper dan concurrent.
Snelle informatie via e-mail t.a.v. de status van de bestelling (reservering en verzending). Vlotte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gisospijkerman 09-09-2010

Algemene score

8,0
Erg snelle levering en op een goede betrouwbare manier verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

scarluuk 08-09-2010

Algemene score

9,0
Een erg fijne site met erg snelle levering!
Ik had op een woensdagavond besteld en de volgende dag kwam de postbode al langs.
Helaas was ik zelf niet thuis dus had ik het de dag daarna pas maar dat is mijn eigen fout.
Een topsite met toplevering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews