cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

agnesvdlaan 03-10-2010

Algemene score

8,7
Ik heb de camera zoals beloofd netjes een dag na de betaling thuisgestuurd gekregen.
Ben er erg blij mee. Van de aftersales kan ik nog niets zeggen. Heb hier niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R5678 03-10-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle correcte levering en afhandeling van mail

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EGeurts 03-10-2010

Algemene score

10,0
Goede en Verzorgde website , snelle levering , goede verpakking .
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franks1 03-10-2010

Algemene score

9,0
Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinschip 03-10-2010

Algemene score

10,0
Prima webshop, snelle levering. Houd je tijdens het proces van bestelling, levering volledig op de hoogte.
Prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJdJ 03-10-2010

Algemene score

9,7
De website, bestelling, informatie, betaling en dergelijke zijn duidelijk, verwachtingen worden waargemaakt en leveringstermijnen zijn erg kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5852 03-10-2010

Algemene score

10,0
Hele goede en vlotte behandeling .
Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak51 03-10-2010

Algemene score

9,0
Om 20:30 uur besteld, andere middag in huis. Betaling en info via mail prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Philip Sonke 03-10-2010

Algemene score

10,0
De website van CameraNu.nl is erg toegankelijk. De vele verschillende producten met duidelijke verwijzingen en links zijn erg duidelijk en geven snel een goed vergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahazes3 02-10-2010

Algemene score

7,8
Ik dacht de zoveelste toko met scherpe prijzen en een afhaalbalie. Bij aankomst blijkt het een heuse fotozaak van groot formaat met medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Je moet er even naar toe rijden, maar ik vond het wel de moeite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

frosk 02-10-2010

Algemene score

10,0
Flitser besteld, maar (zelf) een foutje gemaakt bij betaling; vervolgens nog een tweede bestelling (geheugenkaart) gedaan. Flitser was "gratis verzending". De bestelling is in één keer afgeleverd; de verzendkosten van de geheugenkaart zijn aan mij geretourneerd, en de fout met de betaling vlot opgelost. Uitstekende service voor een internetwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sijbrandseine 02-10-2010

Algemene score

6,8
de accu was niet goed dat wil zeggen paste niet in de camera dit was bekend en toch verkopen. ik moest dus terug om te ruilen en bij te betalen. vreemd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

W.Bonnink-Naves 02-10-2010

Algemene score

8,0
Een superfijne camera ,leuke prijs.
Ik werk alleen met panasoniccamera's.
Maak al jaren weerfoto's
Gewoon superhandig ,superscherp, en maakt ook mooie foto wanneer het grijs en donker weer is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gorcee 02-10-2010

Algemene score

9,7
Telefonische bestelling ging snel en efficiënt. Onmiddellijk de orderbevestiging in mijn mailbox.
De flitser afgehaald in de winkel. Deskundig en vriendelijk geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tkli 02-10-2010

Algemene score

9,5
De ene dag besteld en volgende ochtend in huis. Super!
Ook de bevestiging(en) per email keurig en volledig.
Scanner bevat alle informatie en was vlot geinstalleerd.
Een aanrader dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Mees 02-10-2010

Algemene score

10,0
De eesrte keer verkeerde besteld(dubbel) maar naar een telefoontje was het perfect op gelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sierk Jan 01-10-2010

Algemene score

9,5
Prima product, laagste prijs, perfecte levering binnen 24 uur en exact volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larsjeee 01-10-2010

Algemene score

10,0
Voor deze prijs een heel degelijk statief , goede site met goede communicatie naar de klant toe..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hennie Baart 01-10-2010

Algemene score

10,0
Toen ik belde met een paar vragen over het product werd er snel opgenomen en vriendelijk werden mijn vragen beantwoord.
En had het product op de afgesproken tijd binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esprexo 01-10-2010

Algemene score

9,3
Alles prima geregeld zoals het op de site en in de bevestigingsmails beloofd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haitze 01-10-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering, scherpe prijs, snel afgehandeld en een duidelijke website je kan op diverse manieren betalen.
tijdelijk ook geen verzend kosten, prima! Ik ben ook zeer tevreden over de scanner.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roni 1 01-10-2010

Algemene score

8,8
ruim na 6 uur besteld maar toch de volgende dag het artikel ontvangen super tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk456 01-10-2010

Algemene score

10,0
Ik had veel websites en shops geraadpleegd,
ik vond de CameraNU een prettige en overzichtige site/winkel,
de prijs voor de camera was de voordeligste en met de beste voorwaarden 2 jaar garantie.
binnen 24 uur geleverd, zoals beloofd, TOP!!!!!
AAA+++.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem hegeman 01-10-2010

Algemene score

9,2
Besteld en 24 later geleverd.
Tussentijds traceerbaarheid perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje Aafje 01-10-2010

Algemene score

8,0
Goede service, vriendelijk, goede warenkennis, concurrerende prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

nammie 01-10-2010

Algemene score

10,0
we hebben voor de eerste keer iets besteld via de webshop
het was er buitengewoon snel en een mooi product mogen we aannemen we moeten er nog meeleren werkenmaar onze voorige was ook een sybershot van sony
jammer genoeg had ik te hard op de uitknop geduwd en is het plastiken buisje wat daar onder zit gebroken
is het soms mogelijk dat jullie zoiets hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loewiekecarolina 01-10-2010

Algemene score

9,5
Product op voorraad makkelijk betalen met Ideal goede prijs snelle levering enzv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin van S 01-10-2010

Algemene score

9,5
Binnen 24 uur goed verpakt geleverd. Ook de informatie omtrent de status van de levering was prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sendy 01-10-2010

Algemene score

8,7
Ik heb mijn lens hier besteld en direct de volgende dag is het netjes geleverd!
Uitstekende prijs en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cobyfran 01-10-2010

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede bstelling binnen enkele maanden bij CameraNu.nl. Op voorraad en levering de volgende werkdag (zelfs bij iets later tijdstip van bestelling) kloppen, wat niet altijd bij webshops het geval blijkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arenddek 01-10-2010

Algemene score

9,3
Perfecte en snelle levering zoals altijd(2 dagen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric001 01-10-2010

Algemene score

9,5
Bestelling in 1 dag geleverd. Via Email goede en duidelijke status informatie bestelling en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scorpio One 01-10-2010

Algemene score

8,2
Zeer goede webshop om zaken mee te doen met name goedkoper als andere webshops in de fotobranche.
Je wordt prima op de hoogte gehouden over je leveringen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa23 01-10-2010

Algemene score

8,2
Zeer snelle levering en de after sales ondanks een vergissing van mij zelf zeer behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

leon habets 30-09-2010

Algemene score

9,0
Prima service, inderdaad vandaag besteld morgen in huis! Kwalitatieve verpakking van de produkten, waardoor ze zonder beschadiging afgeleverd worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndereGroen 30-09-2010

Algemene score

9,3
Nieuw model Camera was snel uit voorraad leverbaar (eerder dan bij de concurrentie) en scherp geprijsd.

Bestelling en levering vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim53 30-09-2010

Algemene score

10,0
Heb in het verleden ook al dingen gekocht bij Cameranu, en ik wil het ook in de toekomst blijven doen, ik zal Cameranu ook aan mijn vrienden en kennissen aanbevelen.
Heb ik een vraag over iets, dan word deze professioneel uit gelegd aan mij, en dat vindt ik ook een plus punt.
Groetjes een klant van Cameranu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t.veleke 30-09-2010

Algemene score

8,8
perfekte levering en afhandeling alles kan altijd beter maar om het te houden is de kunst en daar is Camera Nu.nl al een heel eind mee op sjouw doorgaan dus en succes.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hyberg1 30-09-2010

Algemene score

9,5
Ik vind nog steeds dat Cameranu.nl een van de beste zo niet de beste web site voor camera spullen op de internet is. Keuze en levering is boven verwachting en de service is uitmuntend. Altijd volgens afspraak geleverd. Aftersales heb ik maar een keer hoeven aan te spreken, een vriendelijke stem en zeer behulpzaam. Prima. Website is overzichtelijk en zeer toegankelijk. Misschien niet de mooiste site maar dat is waarschijnlijk ook hun kracht. Bedankt Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nadinederooij 30-09-2010

Algemene score

8,0
Supersnelle levering: om 20.30 uur besteld, de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Canon Sniper 30-09-2010

Algemene score

9,3
Super service duidelijke site, snelle levering en zeer klantvriendelijk toen ik telefonisch contact had met wat vragen betreft reserveringen. 's Avonds 21.30 uur besteld via website en de volgende dag al voor 15.00 uur in huis was echt een kadootje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit Sept 30-09-2010

Algemene score

8,0
Bij CameraNu.nl klopt het allemaal. De informatie op de website klopt; de prijs is concurrerend en de bestelprocedure is duidelijk en snel. Binnen 24 uur de beste;ling thuis. Wat wil je nog meer!?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hendigejapie 30-09-2010

Algemene score

10,0
Voor 17.30 besteld en betaald en de dag erna netjes afgeleverd zoals vermeld op de site.
als ik weer wat nodig heb kijk ik eerst hier.
After sales heb ik geen gebruik van hoeven te maken maar als deze net zo goed is als de afhandeling van de bestelling heb ik hier ook wel vertrouwen mocht ik deze nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meddows 30-09-2010

Algemene score

10,0
Ik had een printer besteld, waarvan ik dacht dat het een all-in-one type was. Echter heb zelf niet goed gekeken. Kon zonder probleem retourneren en kreeg binnen 5 werkdagen geld retour, excellente service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ebbarkj 30-09-2010

Algemene score

10,0
Donderdagavond na sluitingstijd besteld, de volgende dag voor 10:00 uur bezorgd, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bavo Hermens 30-09-2010

Algemene score

9,0
De grijskaart en lensdop zijn super snel geleverd in een nette, goed beschermende verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jandeboef 30-09-2010

Algemene score

9,2
Alles keurig verzorgd. Het wordt perfect binnen een dag geleverd. Geen commentaar, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jac1949 30-09-2010

Algemene score

9,3
Avonds besteld,de volgende dag keurig afgeleverd.
Van te voren tel contact gehad,prima en vakkundige uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Klikne 29-09-2010

Algemene score

8,7
Keurig en duidelijk verzorgde website. Vlotte levering en goed verpakt. Precies zoals het hoort.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rodenaar 29-09-2010

Algemene score

8,5
de bestelling wordt bevestigd, de betaling wordt bevestigd en de de verzending wordt aangekondigd via de mail. En op de beloofde dag wordt de bestelling bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews