cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nicole Penders 06-10-2010

Algemene score

9,3
Perfecte service, iets retour gestuurd en zeer goed en snel afgehandeld!!!
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thor_115 06-10-2010

Algemene score

10,0
Goede duidelijke webshop, prettige prijzen, ruim assortiment, perfecte verpakking. Ik ga binnenkort weer bestellen bij CameraNu.nl
AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loekanov 06-10-2010

Algemene score

10,0
Perfect bedrijf. Prijs voor de CanoScan 5600F was de laagste van alle concurrenten. Gezien de eerdere goede ervaringen zou ik ook voor een wat hogere prijs bij CameraNu.nl hebben gekocht.Perfect apparaat ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo honkoop 06-10-2010

Algemene score

9,3
* Duidelijkheid op de website over het artikel.
* Snel en accuraat de opdrachtbevestiging
* Diudlijkheid met de verzonden factuur
* Snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aliza5 06-10-2010

Algemene score

8,5
Zeer tevreden over de levertijd: hoewel mijn bestelling redelijk ruim ná 17.30u. geplaatst was, had ik mijn product tóch de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

steflotost 06-10-2010

Algemene score

10,0
Bestelde een lens en de volgende dag werd deze al bezorgd. Prima van CameraNU. Ook de website ziet er verzorgd uit. Mijn volgende aankoop zal beslist weer bij dit bedrijf zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crb2 06-10-2010

Algemene score

9,0
Bestellen via website is gemakkelijk. Levering correct volgens voorwaarden verzorgd.
CameraNU.nl was met afstand de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul_breda 06-10-2010

Algemene score

9,0
bestelling en levering sneller dan vooraf aangekondigd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HaDo123 06-10-2010

Algemene score

9,3
Het aanscahffen van deze camera bij CameraNu.nl is een schoolvoorbeeld van hoe het altijd en overal zou moeten gaan: een duidelijke website met de mogelijkheid verschillende producten te vergelijken. een goede suggestie van nuttige assescoires en (niet onbelangrijke) een scherpe prijs.

CameraNu komt heel betrouwbaar over. Het product komt met alle (ook nederlandstalige)documentatie en een uitgebreide officiele garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanshja 06-10-2010

Algemene score

8,2
Had een andere computer besteld, levering was vertraagd, dus heb ik het geannuleerd en om 17:00 uur een Mac besteld. Was er de volgende morgen om half negen al. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jos joosten 06-10-2010

Algemene score

7,0
de tnt bezorging liet wat mij betreft te wensen over.
Geen bericht van aanbieding achtergelaten 2x en op erg late tijdstippen aangeboden. Daarna afhalen bij postkantoor ook niet vlekkeloos doordat op de afgesproken tijd de bezorgdienst niet terug was.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

mevandewetering 06-10-2010

Algemene score

9,3
Besteld de ene dag , de volgende dag geleverd! Snel en correct verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostk-nl 06-10-2010

Algemene score

8,8
Bij bestelling ging iets fout met iDeal. Daardoor kreeg ik twee niet afgerondde bestellingen. Ik heb meteen een email gestuurd.
Ik kreeg meteen een persoonlijke reactie dat er één order was geanuleerd en een link om nogmaals een iDeal betaling te doen.
De reactie was snel en de levering was 24 uur later.
En dat niet voor de eerste keer.
CameraNu is een prima zaak door de goede prijzen en de uitstekende communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tink_88 06-10-2010

Algemene score

8,0
De website was erg duidelijk, makkelijk te bestellen producten. Over de verdere beoordeling van het product kan ik helaas nog geen uitspraak doen. het was een kado.
De bestelling en levering is erg netjes en vooral snel gegaan! Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Weyers 05-10-2010

Algemene score

8,7
Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Levering conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

piethein43 05-10-2010

Algemene score

9,0
Vandaag besteld was inderdaad morgen in huis.
Super!
Ik had voordat ik de aankoop deed gebeld. Had 2 vragen.
vraag 1: in mijn camera zit een accu. is een niet originele accu net zo goed als een originele accu?
vraag 2: vraag over de te gebruiken geheugenkaart.
Kreeg een jong meisje aan de telefoon. Moest telkens aan een ander vragen om een antwoord. Geen bevredigend antwoord gekregen. Antwoord op vraag 1: een niet originele accu kan even goed kapot gaan als een originele. Wat moet ik met zo'n antwoord? Vraag 2: deze geheugenkaart zit in de combipak die u kunt kopen dus zal het wel goed zijn. Wat het verschil is met andere geheugenkaarten weet ik niet. Dat vind ik geen antwoord. Als het meisje merkt en ik heb het heel duidelijk aangegeven dat ik niet tevreden was met de antwoorden, dan moet ze mij doorverbinden met een deskundige. Dat deed ze niet. Niet klantvriendelijk!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hendrik_s 05-10-2010

Algemene score

9,0
Website naar mijn mening gebruiksvriendelijk
Bestelde artikelen binnen 2 dagen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisDusss 05-10-2010

Algemene score

9,5
Zeer vriendelijk personeel, altijd response op vragen, Snelle levering, goede prijzen en goede producten. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweisscher 05-10-2010

Algemene score

9,8
Ben heel tevreden over de gehele transactie van begin tot einde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela9 05-10-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijk website, bestelwijze duidelijk, prima levering, kortom hier kan je wat bestellen op een goede manier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edebie 05-10-2010

Algemene score

9,3
Prima service. Besteld voor 21:30 en de dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jouw63 05-10-2010

Algemene score

8,8
bestelling en bezorging perfect op elkaar afgestemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kasperv 05-10-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd werd ook deze bestelling snel en accuraat uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob1985 05-10-2010

Algemene score

9,0
Camera 's avonds rond half 9 besteld, rond half 10 een email dat hij is verzonden en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chinto 05-10-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle levering. Deze lens is hier 100 euro goedkoper dan bij de duurste webwinkel, mét beeldstabilisatie! Eenvoudig te bestellen, kortom prima afhandeling. Binnen twee dagen in België geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aremac52 05-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website
Goede en gemakkelijke betaling
Prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keldanjes 05-10-2010

Algemene score

9,2
De ene dag besteld en de andere dag al in huis! Een supersnelle service en voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen1953 05-10-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margoknegjes 05-10-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse camera's gekocht bij Camera Nu en dit is altijd prima, zonder problemen en vlot verlopen. Of het aangekochte product nu thuis werd afgeleverd door de koerier of per post. Het geeft mijn een gevoel van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter15243 05-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering: om half 8 's avonds besteld, de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pros2010 05-10-2010

Algemene score

9,0
De snelheid van levering verbaast me elke keer opnieuw. Zo ook deze keer, bij ontvangst bleek er iets mis te zijn met het toestel. Ik heb hem terug gestuurd en binnen 2 dagen had ik het nieuwe toestel ontvangen. Ook de overzichtelijkheid van het aangeboden assortiment vind ik goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvandam 04-10-2010

Algemene score

9,2
gewoon alles bijna perfect. bediening,service,vakbekwaamheid etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Breda 04-10-2010

Algemene score

9,5
zeer snelle levering; 17:00 uur besteld en volgende dag al in huis.
heldere, snelle communicatie en duidelijke factuur (ook per mail).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hgsuk 04-10-2010

Algemene score

9,0
Via site gekeken en telefonisch besteld.
Vlotte en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoSleenhoff 04-10-2010

Algemene score

9,0
vwb de website zou ik graag een groepering zien per prijsklasse niet alleen per merk.
de bereikbaarheid vd winkel is prima ik kom altijd met de vrachtwagen echt waar
de after sales zijn ook goed een camera die stuk was werd in de garantie gemaakt terwijl de verkoopster dacht dat ie verlopen was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijzerjan 04-10-2010

Algemene score

8,2
Snelle en probleemloze levering van via de website gekocht product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CaroHulsman 04-10-2010

Algemene score

8,7
De status van de bestelling verliep keurig per mail en het product werd conform de website op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CarinB60 04-10-2010

Algemene score

8,2
Goede, duidelijke site en eveneens prima leveringstijden. Bestelde artikelen binnen twee dagen geleverd. Ook prima aftersales. Een verkeerd geleverde ring was binnen drie dagen omgeruild voor een goede maat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Korsten 04-10-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, voorraad informatie was correct

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

balenr 04-10-2010

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Zelfs na 18:30u besteld en levering was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blotenburg 04-10-2010

Algemene score

8,8
Snelle en correcte levering, overzichtelijke website en vriendelijke bejegening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xfilethe 04-10-2010

Algemene score

8,0
gewoon niets bijzonders besteld en had snel de camera eigenlijk wat ik verwacht had maar meer ook niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mod9079 04-10-2010

Algemene score

10,0
Deskundig personeel.
Ruime parkeergelegenheid.
Bijna altijd de laagste prijs.
Veel workshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.abbink 04-10-2010

Algemene score

9,0
Camera besteld via de website en alles is duidelijk en zoals het hoort afgehandeld. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nolliebol 04-10-2010

Algemene score

10,0
Lekker snel. Gisteren besteld en vandaag in huis. Ook nog een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franswatje 04-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke en mooi vormgegeven website.
Goede product informatie en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruuddelissen 04-10-2010

Algemene score

8,7
De website is duidelijk en geeft voldoende informatie over de produkten. CameraNu geeft direct na bestelling informatie over de wijze van aflevering. Het produkt wordt snel geleverd. TNT echter doet maar 1 poging per dag om af te leveren. Niet zo handig in een wereld vol tweeverdieners

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Wanders 04-10-2010

Algemene score

8,5
Snel geleverd alleen helaas niet in andere kleurtjes. Prijs is ook zeer gunstig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bertvansteijn 04-10-2010

Algemene score

9,8
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Camstra 04-10-2010

Algemene score

9,0
altijd correct en op tijd. goede prijs- kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews