cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

stef1954 20-09-2010

Algemene score

9,0
Razendsnelle, correcte bezorging tegen een scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 58 20-09-2010

Algemene score

8,8
Goede advisering en top service, na een klacht met mijn eerste lens, heeft CameraNu ervoor gezorgd dat ik binnen een redelijke termijn een nieuwe lens geleverd kreeg. Deze werkt 100% Tijdens de behandeling van de klacht werd ik regelmatig op de hoogte gehouden als ik vragen had werd er goed op gereageerd en werd er altijd actie ondernomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anriri 20-09-2010

Algemene score

10,0
zeer goede en snelle afhandeling.
De bestelling was na 17.00 uur geplaatst.
De volgende dag waren de accu's al binnen.
Supersnelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hkfoto 20-09-2010

Algemene score

10,0
Maandagmiddag 16.00 uur besteld, dinsdagochtend om 10.00 uur in huis! CameraNU.nl doet wat ze beloven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

9kippen 20-09-2010

Algemene score

10,0
Snelle correcte bevestiging, factuur en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

groeneveldb 20-09-2010

Algemene score

8,8
Zoals beloofd op de website was de levring binnen 24 uur. Alles prima via Internet te volgen. Perfect en veilig ingepakt, kortom: uitermate tevreden met het product en CameraNU.nl Een aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rianne Sneevliet 20-09-2010

Algemene score

8,0
Het is een prettige webshop, waar je makkelijk verschillende producten kan vinden. Je hebt de mogelijkheid om producten te bestellen en te laten bezorgen, maar je kan ze ook afhalen in de winkel. Omdat ik niet ver woon (Lelystad) ga ik graag naar de winkel toe. De wachttijden zijn niet lang en het personeel is prettig in de omgang. Ze zijn erg behulpzaam en correct.

Een prettige zaak om mijn geld uit te geven!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

sluis6weg 20-09-2010

Algemene score

8,0
Het gewenste artikel zeer goed te vinden op de site.
Bereikgaarheid goed, ook telefonisch.
Korrekt
Goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Suus 58 20-09-2010

Algemene score

10,0
Website geeft veel informatie en is overzichtelijk.
Bestelling wordt zeer snel verwerkt, order en betalings bevestiging binnen 30 min per mail ontvangen.(factuur in bijlage) Bestelling binnen 24 uur ontvangen in een stevige verpakking.Na levering per e-mail verzoek ontvangen om mee te werken aan de beoordeling: hiermee laat Camera Nu zien dat de mening van hun klanten belangrijk is om goede services te blijven geven en zich te verbeteren (waar nodig ) Ik ben zeer tevreden, dus ga zo door!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schylger 20-09-2010

Algemene score

8,8
Ik ben prima geholpen. Eerst gebeld en verteld wat ik voor camera zocht, waar de camera aan moest voldoen, etc. Toen 4 types doorgekregen waar ik me in het weekend in verdiept heb. Maandag nog eens gebeld en de laatste vragen gesteld om tussen de twee camera's te kunnen kiezen. Ze hadden me de duurste kunnen verkopen, maar mij werd de goedkoopste van de twee geadviseerd. Die besteld en die was de volgende dag in huis. Prima service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mreijnen 20-09-2010

Algemene score

8,7
Supersnelle levering! duidelijke en heldere website.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

kojanus 20-09-2010

Algemene score

9,5
Ze komen datgene wat ze aanbieden en beloven na.
Ook wordt je telefonisch snel en effectief te woord
gestaan en indien mogenlijk meteen geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frenk 20-09-2010

Algemene score

8,0
Groot assortiment en supersnelle levering. Verder nog geen ervaring met CameraNu.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Opa Tjoektjoek 20-09-2010

Algemene score

10,0
Op voorraad; Vriendelijk en deskundig personeel dat bereid is net even iets meer te doen; Actuele producten; Bij 2 eerdere ervaringen met garantie een supersnelle afhandeling; 2jaar garantie!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert Warrrink 20-09-2010

Algemene score

9,5
prima en supersnelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jossenem 20-09-2010

Algemene score

8,5
aftersales: geen ondersteuning bij moeilijk en vermoedelijk zeldzaam voorkomend aansluitingsprobleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Martin_20100 20-09-2010

Algemene score

10,0
Bestelde printer was te groot. (inschattingsfout van mij)
Heldere en duidelijke retour-regeling.
Geld was snel teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karliijn 20-09-2010

Algemene score

6,5
Beetje jammer dat het pas na 3 dagen werd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

john jennissen 20-09-2010

Algemene score

8,5
alles was super geregeld ,produkt ,volgende dag geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B v H 19-09-2010

Algemene score

10,0
Alles perfect naar wens afgehandeld. Zondags besteld, maandagochtend al uitgeleverd en woensdag door TNT bezorgd. Ook een pluspunt vindt ik dat telefoonnummers e.d op de site staan vermeld. Dit ontbreekt op veel ander webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pzeeuwe 19-09-2010

Algemene score

8,3
Op zondag besteld en betaal via Ideal
meteen bevestiging van order en rekenig ontvangen
maandag bericht van verzending ontvangen
dinsdag geleverd
Perfect!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

beep 19-09-2010

Algemene score

9,3
Het was weer perfect voor elkaar, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Tom Fernhout 19-09-2010

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke, makkelijke en effectieve manier van aankopen, met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank dingen 19-09-2010

Algemene score

9,5
echt super snel bezorgd klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans61 19-09-2010

Algemene score

10,0
Goede voorraadindicatie, supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heco 19-09-2010

Algemene score

9,7
Prima en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karel-willem jaarsveld 19-09-2010

Algemene score

8,3
Uitstekende prijs, zeer snelle levering en prima service.
Goede en duidelijk e-mail notificaties over het reilen en zeilen van de bestelling en aflevering.
Het laat helemaal niets te wensen over eigenlijk. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

marjolein wierdsma 19-09-2010

Algemene score

10,0
Levering snel en bij eventuele problemen zijn die snel en accuraat opgelost. Niets dan lof!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blanken 19-09-2010

Algemene score

8,5
Het is een prettig 'behapbare' website, over- zichtelijk en begrijpelijk. Valt, voor mij, weinig op aan te merken.
De bereikbaarheid van de winkel is prima goed aan te rijden en met 'voldoende' parkeergelegenheid. Met voldoende bedoel ik, dat op de momenten dat ik de shop bezocht het niet erg druk was en de parkeer- plaatsen niet allemaal bezet waren. Hoe zal het zijn als er meerdere klanten op hetzelfde tijdstip de winkel bezoeken en hun wagen willen parkeren?

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

theklaasvaak 18-09-2010

Algemene score

9,3
alles prima en snel geregeld, sneeler kan niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk wrd 18-09-2010

Algemene score

9,8
ik heb deze bestelling eerst via de mail gedaan en daarna opgehaald in de winkel
er is een speciale kassa voor alleen goederen aftehalen die besteld zijn
je bent dus meteen aan de beurt ondanks het feit dat er wel 20 klanten in de winkel waren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bubba006b 18-09-2010

Algemene score

8,7
vrijdagavond besteld om 18.30 --> zaterdag om 12.30 binnen. Klasse CameraNU!! En dat voor een heel vriendelijke prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ro56 18-09-2010

Algemene score

9,0
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, en de levering was stipt en in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ikkieshuffles 18-09-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs en zeer snelle levering.De uitgebreide keuzemogelijkheden maakt het uitzoeken van een geschikt toestel niet makkelijker maar daar zijn weer andere websites voor geschikt.
CameraNU is wat mij betreft een aanrader qua service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kam2 18-09-2010

Algemene score

9,8
Klant vriendelijk en bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DoVa73 18-09-2010

Algemene score

9,7
In het nabije verleden heb ik 2 keer de winkel bezocht om zelf de bestelde producten op te halen. Aan deze bezoeken een goede indruk overgehouden van deze winkel en het personeel. Nu kan ik met een gerust hart mijn bestellingen per post laten bezorgen. De levering is conform wat wordt aangeboden dankzij ook de excellente service van TNT post in ons dorp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan.ruiter 18-09-2010

Algemene score

8,3
De bestelling is vrij snel ,vandaag besteld morgen in huis.
Verder is cameranu niet duur vergeleken andere webwinkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vansaarloos 18-09-2010

Algemene score

8,3
Ik bestelde 3 lens cases, en betaalde vooruit. 1 Case bleek niet in voorraad te zijn en de levertijd hiervan was onbekend, hiervan heb ik geen bericht ontvangen. Als ik niet gebeld had waar de goederen bleven dan had ik moeten wachten totdat de bestelling compleet was, terwijl de levertijd onbekend was. Door een andere case te bestellen is alles verder keurig verlopen, maar nogmaals, als ik niet gebeld had zou ik wellicht voor onbepaalde tijd hebben moeten wachten op de 2 cases die wel in voorraad waren. Advies: Een bericht versturen dat een artikel niet in voorraad is, met de keuze voor nazending dan wel creditering van het betreffende product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

nikon59 18-09-2010

Algemene score

9,8
Ik had een Metz flitser gekocht bij CameraNu en die bleek na een half jaar zeer veel storingen te vertonen en is 3x retour geweest ter reparatie. Alles geprobeerd om hem goed aan de praat te krijgen.
Dat was geen succes. De camera werkte nog steeds niet samen met de flitser.
CameraNu heeft daarop de Metz flitser retour genomen en heb ik HET VOLLEDIGE AANKOOPBEDRAG van de Metz retour gekregen (bij de aankoop van de Nikon R1 flitser).
Alle lof voor de service van CameraNu. Specifiek die ene werknemer die mij uitstekend advies heeft gegeven en keurig (en geduldig) uitleg heeft gegeven bij het instellen van de camera en flitser.
De bijzonder (en onverwachte) coulante houding heeft mij aangenaam verrast.
Hoe goed wil je het bebben?
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erikje 18-09-2010

Algemene score

9,2
Na enkele bestellingen te hebben ontvangen wordt er snel op vragen geantwoord. Ook, uiteraard na betaling, kan de verzending gewoon niet sneller. Deze winkel, met scherpe prijzen, komt dan ook uiterst betrouwbaar over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Graaf Geo Hemelschraag 18-09-2010

Algemene score

9,5
De informatie op de website is goed maar zou iets uitgebreider mogen.

De telefonische support was prima.

Ondanks het nieuwe pand (is echt heel makkelijk te vinden) is de prijs nog steeds goed, en de service uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo Dolezal 17-09-2010

Algemene score

9,7
All OK, only packaging - you should protect goods better. Simple almost open box, no extra dumper. Seems to me not enogh for 2000 EUR lens. Lens box slightly damaged. Lens OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schaapsbrug 17-09-2010

Algemene score

8,2
Website info is redelijk eerlijk, maar summier. Welke alternatieven? Wat is prijs-verloop in tijd sinds introductie van objectief? Wat is introductie datum van objectief? Wat was vorige versie (indien dieze er was), prijs, specificaties hiervan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lynfeline 17-09-2010

Algemene score

9,0
Geweldig! Zoals vermeld had ik problemen met een andere leverancier, ik wachtte al 3 maanden op een rol.
bij jullie vrijdag besteld, maandag mailtje dinsdag telefoontje van jullie, woensdag rol afgeleverd. Vooralsnog hou ik van jullie!!!!! grinnik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvanderven61 17-09-2010

Algemene score

9,2
Ongelooflijk snelle levering: vrijdag besteld om 19:30 uur en de volgende ochtend(zaterdag!!) om 10:00 uur geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy0306 17-09-2010

Algemene score

9,3
Overzichtelijke website en supersnelle levering: de volgende dag al in huis! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van Kakerken 17-09-2010

Algemene score

8,0
Reeds meerdere malen heb ik via de website artikelen besteld. Voorheen werden de aangeschafte apparaten op verzoek van mij via de bezorgdienst gebracht. Deze werden altijd keurig op de afgesproken tijd geleverd.
De laatste keren heb ik artikelen besteld en deze zijn gebracht door TNT post, wat overigens ook zeer goed bevalt. Ik vind dat de website makkelijk te hanteren is en het geeft mij in ieder geval een heel fijn gevoel om met Cameranu zaken te doen. Ik heb deze site ook al meerdere keren doorgegeven aan hobbyfotografen. Daarom voor mij een DIKKE 8

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ritajo 17-09-2010

Algemene score

9,7
De webwinkel is overzichteljik en de producten snel te vinden. Ook telefonisch is hij goed te bereiken.
Vandaag besteld en morgen thuis, grote klasse!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcy 17-09-2010

Algemene score

8,5
heel goed ingepakt en snel verstuurd geweldig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterK 17-09-2010

Algemene score

9,0
Grote sortering. Ruimschoots de gelegenheid om alles uit te proberen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews