cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43459 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2381 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reinemans 24-09-2010

Algemene score

9,0
Had deze lens net voor 17:00 besteld en de volgende dag werd hij netjes gelevend.
Dit is mijn eerste bestelling bij CameraNU.nl en tot nu toe vind ik het top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

roheva 24-09-2010

Algemene score

10,0
Supersnelle levering en goede waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter-p 24-09-2010

Algemene score

9,5
Scherpe prijs en zeer snelle levering direct de volgende ochtend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kbmaat 24-09-2010

Algemene score

8,0
Website gaf prima informatie, vergelijking tussen producten was goed mogelijk. Levering volgens de belofte op de site. Facturering via mail.
Zee tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pvl1945 23-09-2010

Algemene score

8,0
1x fotocamera retour, dat werd eveneens op een
snelle en correcte manier afgewerkt zoals ik
dat ook gewend ben bij bestellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hendrik en Heiltje 23-09-2010

Algemene score

8,5
Camera heeft de zaken goed op een rijtje, word altijd op een goede en vriendelijke manier geholpen en geven altijd een goed en degelijk advies, bedrijf heeft een eigen en degelijke service afdeling, heeft een mooie en overzichtlijke showroom, en het bedrijf is vanuit verschillende richtingen goed bereikbaar, kortom een goed en degelijk bedrijf.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjaanp 23-09-2010

Algemene score

8,2
de service is prima
wordt op tijd geleverd wat ze afspreken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rotator 23-09-2010

Algemene score

9,0
scherpe prijs / keurig geleverd
bevestig mijn eerdere conclusie, dat dit bedrijf
in alle opzichten voldoet aan de hoogste normen
die je mag stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edialpd 23-09-2010

Algemene score

7,2
Heldere site, heldere kostenstructuur, prima levering.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

G.Nijland 23-09-2010

Algemene score

9,8
Telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen
De bestelling is super snel geleverd, incl een link om het pakket te kunnen volgen op de site.
We zijn dus goed tevreden.
Het gekochte artikel bevalt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kor Kruithof 23-09-2010

Algemene score

9,3
Heeeeel snelle levering! Prima website; goede informatie. Ook keurig bezorgd door TNT overigens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

201152 23-09-2010

Algemene score

10,0
CameraNu.nl heeft een supper service.
Ook in de winkel hebben ze alle tijd voor je.
Ik vindt het voor mij jammer dat de winkel zo ver weg is Urk is voor mij niet naast de deur.
Daarom maak ik gebruik van de supper service via internet.
Ga zo door jongens TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedri 23-09-2010

Algemene score

9,3
Prijs-kwaliteitsverhouding is prima.
Levering altijd goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shannonlala 23-09-2010

Algemene score

10,0
Normaal doe ik niet aan beoordelingen geven, maar CameraNU.nl is echt GEWELDIG! Echt alles wat er goed te doen valt doen zij Perfect. Een overzichtelijke website, snelle(en dan bedoel ik ook echt de volgende dag in huis) levering, goede service en klantvriendelijk. Ik ben er echt heel enthousiast over sinds ik laatst bij een andere camera winkel(ik zal de naam maar niet noemen) het een en ander had besteld en het viel vies tegen. Toen realiseerde ik me hoe goed CameraNU is. Mocht je twijfelen om hier te bestellen... Gewoon doen!! you won't regret it.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.haringsma 23-09-2010

Algemene score

10,0
Directe reactie op vragen per mail. Snelle levering en betaalgemak. Lage prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leegwater 23-09-2010

Algemene score

9,0
overzichtelijke , goed gedocumenteerde en logische website.
Goede comunicatie over de status van de bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin1989 23-09-2010

Algemene score

8,7
Dit is reeds de 3e camera die ik gekocht heb bij Cameranu.nl Altijd up to date voorraad, goed beschermde verzending en werkende producten, en dat alles voor een scherpe prijs op een overzichtelijke site gemakkelijk te bestellen via Ideal, dat is naar mijn mening alles wat een consument van tegenwoordig wil, ga zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

misala 23-09-2010

Algemene score

10,0
Bezit sinds 2 Maanden de Sony Handycam HDR-CX155.
Ben zeer tevreden over de aankoop van het apparaat, en heb een goede tip gekregen van de verkoper voor ik deze camera kocht.
Dit is de 3e aankoop bij Cameranu.nl en ben zeer tevreden over bestelling, verzending, aankoop, en afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van der ham 23-09-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering en reaktie op vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rmdejong 23-09-2010

Algemene score

8,7
Zondag diverse zaken besteld zoals CF kaart en aparte batterijen. Via mails keurig over status op de hoogte gehouden. Woensdag door de post afgeleverd.

Net al voorgaande keren weer perfect gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john maassen 23-09-2010

Algemene score

8,3
zeer correcte en professionele afhandeling bij
aankoop van dit product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h.h.den engelsen 23-09-2010

Algemene score

9,0
Goed overzicht van artikelen Bestelling en levering snel. Beoordeling van gebruikers prettig op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Niessen 22-09-2010

Algemene score

9,7
Wij hebben al vaker producten besteld bij CameraNU en dat is steeds tot volle tevredenheid. De winkel is telefonisch goed bereikbaar en de medewerkers zijn stuk voor stuk deskundig. Nieuw gelanceerde artikelen staan razend snel op de site en voorradig.
De levering kan zowel per post als afhalen in de winkel. Per post is écht een superservice: voor 17.30 uur besteld is de volgende werkdag geleverd. Ook de prijsstelling van CameraNU is concurrerend met andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langebroeck 22-09-2010

Algemene score

9,0
Complete informatie over toestel op site, goede prijsvergelijking mogelijk, beperkte verzendkosten, aflevering binnen de afgesproken termijn, gewoonweg een perfecte aankoop en aflevering. Voor herhaling vatbaar, uiteraard voor andere producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin51 22-09-2010

Algemene score

9,0
Scherm gezien op internet. De prijs was prima evenals de beschrijving. S'avonds besteld en toch de volgende ochtend in huis voor laag tarief.
Prima! Product bevalt goed en voldoet aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

freek de jonge 22-09-2010

Algemene score

8,0
Gewoon prettig online winkelen. Aantekeningen bij bestelling worden goed gelezen. Levering vanuit voorraad binnen 36 uur. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P en T 22-09-2010

Algemene score

9,5
De winkel is keurig en correct. Ment neemt zelf met mij contact op als de levering op Ameland niet onder rembours kan maar alleen via vooruit betaling. En dat net na de bestelling te hebben geplaatst. Na betaling een super snelle reactie en de levering volgde zeer vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.W.Steffelaar 22-09-2010

Algemene score

9,8
Correct telefonisch contact, oplossings-gericht bij een "hik" in het digitaal bestelformulier. Zorgvuldige afhandeling, volgens afspraak binnen 24 u thuis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans0492 22-09-2010

Algemene score

8,3
Zeer snelle levering. Vandaag voor 16.00 uur betaald, de volgende dag geleverd werd beloofd. En dat klopt inderdaad. Bravo, want dat gebeurd niet meer zo vaak in deze tijd waarop bedrijven kennelijk niet meer uit voorraad kunnen of willen leveren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vandem7 22-09-2010

Algemene score

9,0
Website is helder duidelijk en snel, bereikbaarheid is iets minder, maar goed ik woon dan ook niet in de buurt van Urk, online is de bereikbaarheid perfect!

over bestellen en leveren kan ik kort zijn, snel en goed! altijd goed verpakt en keurig verzonden!

aftersales toevallig een keer mee gemaakt dmv een actie... evenals het info mail adres, perfect en zeer snel!

ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray van der Snay 22-09-2010

Algemene score

8,8
Goede webwinkel met een uitgebreid assortiment en prima aftersales. Mijn aankoop (lens) viel me bij gebruik toch tegen, waarna zonder morren deze weer retour kon worden gebracht. Het enige minpuntje vond ik zelf dat het retourbedrag niet meteen contant kon worden afgegeven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caboma 22-09-2010

Algemene score

8,8
eigenlijk iets te laat besteld, toch de volgende dag al binnen! Netjes verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P.Hilverdink 22-09-2010

Algemene score

9,2
supersnelle levering incl. track&trace code
om het pakket te volgen.
eigenlijk wilde ik gewoon allemaal 10-en geven,
maar niemand is natuurlijk perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rfthon 22-09-2010

Algemene score

9,2
Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden d.m.v. email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonvanschajik 22-09-2010

Algemene score

9,3
Het gezochte artikel moest nog op de markt komen. Ik kreeg keurig netjes een mail op het moment dat het artikel beschikbaar was; zonder aankoopverplichtingen.
Bedrag overgemaakt en de volgende dag het artikel in huis.
Top service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanoch 22-09-2010

Algemene score

9,2
Telefonisch goed geholpen. In de winkel geen opdringerige verkopers. Website duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peerke1007 22-09-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering (binnen 24 uur), helemaal kompleet en precies wat ik er van verwacht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

martie71 22-09-2010

Algemene score

9,3
Betrouwbare winkel om te bestellen, snelle levering. Enig minpuntje is het extra bijbestelde inktpakket. De afbeelding gaf iets anders aan dan je krijgt. Wordt vermeld. Maar als je daar niet altijd oplet, dan sta je raar op te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bvd8394 22-09-2010

Algemene score

8,0
goede snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CarolinevdB 22-09-2010

Algemene score

8,5
Erg snelle en correcte levering van het product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

mheinst 22-09-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering en een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bonica1 22-09-2010

Algemene score

8,3
Beste van Cameranu.nl,

Het was de 1e keer dat we een produkt van Camerenu.nl hebben besteld, ik moet constateren dat het tot nu toe perfect is geregeld.
Ik hoop dat de camera goed bevalt en blijft functioneren.
ik mag er vanuit gaan dat bij eventuele reparatie dit ook goed opgelost gaat worden, dit is voor alsnog niet van toepassing.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hr01 22-09-2010

Algemene score

10,0
Deskundig advies, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilman 22-09-2010

Algemene score

9,0
Goede prijs en makkelijk op te halen in Urk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saudia1090 22-09-2010

Algemene score

9,0
Goede website, mooie winkel waar alle artikelen goed te bekijken zijn en prima hulp/uitleg bij de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst-Dirk 22-09-2010

Algemene score

9,2
Prima site, uitstekende levering, op tijd en goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jslagter 21-09-2010

Algemene score

9,3
Goede prijs en zeer snelle levering met een duidelijke weergave op de site of produkten al of niet op voorraad zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvHg 21-09-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering gisteren om 19:00 besteld vandaag ontvangen ben zeer tevreden met kopen op dit winkel
via internet of op de winkel zelf in Urk in de winkel is er tijd voor de klant bravo

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

byterunner 21-09-2010

Algemene score

9,0
Zoals altijd bij CameraNu altijd stipte levering. Goede informatie per mail. Ook aan de telefoon altijd direct vriendelijke hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elri13 21-09-2010

Algemene score

8,3
Vlotte afwerking van mijn bestelling. Niets op aan te merken,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews