cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre Janssen 08-10-2010

Algemene score

8,7
Gewoon keurig netjes en vooral snelle levering. Zoals het gewoon hoort dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alkmaar 23 08-10-2010

Algemene score

9,0
snel gevonden en zeer snel bezorgd.Mooie camera met veel gebruiksmogelijkheden en scherpe foto's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad_59 08-10-2010

Algemene score

8,2
Snelle website, producten zijn goed en duidelijk op te zoeken. En zeer snelle levering van de artikelen die op voorraad zijn. Top ga zo door...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

43Hans 08-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle reactie op de bestelling en ook een levering op de sfgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clauwdiejaa 08-10-2010

Algemene score

9,0
Goede webshop, duidelijk.
Snelle levering, netjes een email met daarin het pakketnummer. Kortom prima. Kom hier zeker nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igorigor 08-10-2010

Algemene score

10,0
Erg goede webwinkel met snelle levering. Zeer vriendelijke klantenservice met personeel die je zoveel mogelijk proberen te helpen en verstand hebben van fotografie. Ik had zelf mijn spullen op een vrijdagavond om 21:00 uur besteld en kreeg om 21:15 een bericht dat mijn pakket was verstuurd. De volgende dag kwam mijn pakketje al binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Venema 08-10-2010

Algemene score

9,0
De producten zijn veelal op voorraad. After sales ook prima heb ik onlangs ervaren met een product. Snel met retour mailen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Dohmen 08-10-2010

Algemene score

9,0
Zeer tevreden m.n. over levering. Er zou iets meer info over het product gegeven kunne worden maar dat is persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naampeddel 08-10-2010

Algemene score

9,8
Goede website,snelle levering en alles goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hel1tjeh 08-10-2010

Algemene score

9,7
Ik ben enorm verrast door de snelle service van deze internetshop. Ik had om ongeveer 15.00 besteld, en ik had het de dag erna om 12.30 in huis. Kortom GEWELDIG! Wat een snelle levering. Alles was netjes verpakt. Ben er tevreden, en zal vrienden/familie zeker aanraden om daar te bestellen. Mijn complimenten! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chip61 08-10-2010

Algemene score

8,7
echt zeer goede winkel zowel internet als winkel in Urk,
prima service en vlotte en pronte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blekkink 08-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon Mosterd 08-10-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snelle levering, producten goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik54 08-10-2010

Algemene score

8,3
Voor de eerste keer bij CameraNu gekocht. De bestelde camera bleek inderdaad op voorraad te zijn, de verzending kwam dus keurig op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ajp1950 07-10-2010

Algemene score

8,3
Goede informatie, meerkeuzemogelijkheid bij accessoires, supersnelle levering en afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikontje 07-10-2010

Algemene score

9,0
heldere website; concurrerende prijzen; erg goede service m.b.t. retourzendingen; erg klantvriendelijk aan de telefoon. Cameranu is echt een topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJG11 07-10-2010

Algemene score

8,3
Heldere informatie en keurig op tijd geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JansvanS 07-10-2010

Algemene score

9,2
Hele duidelijke website, overzichtelijk, winkelwagentje werkt goed, wijzigingen zijn goed door te voeren, betaling via iDeal werkt prima,
Winkel op industrieterrein is goed te bereiken.
Levering vlot en zoals beloofd wanneer voor 17.30 uur besteld, de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marceldefotograaf 07-10-2010

Algemene score

10,0
Alles wat beloofd wordt klopt. De helpdesk is super snel en prettig in de omgang. Waren alle online winkels maar zo. Uiteraard waren de scherpe prijs de trigger voor me om hier iets te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcCanon 07-10-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke site, binnen enkele minuten reactie op vraag per email, snel en correct verzonden. Net als eerdere bestellingen: PRIMA! Betrouwbare leverancier, ga zo door en bedankt voor jullie goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liekejansbeken 07-10-2010

Algemene score

9,0
Tijdens mijn bestelling is gratis verzending aangboden. Ook had ik na 6uur besteld en de volgende dag stonden ze aan de deur!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Orphean 07-10-2010

Algemene score

8,7
Website is prima als je weet wat je zoekt, om wat rond te dolen om te shoppen werkt niet lekker want je ziet niet veel voordat je al een keuze hebt gemaakt...geen globaal overzicht dus maar dat kan misschien ook niet anders vanwege het uitgebreide assortiment.

Voorraad informatie is accuraat en dat is heel prettig.

Winkel prima bereikbaar maar bij voorkeur alleen bezoeken buiten de populaire winkeltijden want anders is het veel te druk...

Bestelling en levering keurig volgens afspraak.

Apparaat bevalt me ook nog eens prima en voldoet aan de objective verwachtingen die ik had.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loonenjan 07-10-2010

Algemene score

9,0
Dit was niet mijn eerste bestelling bij CameraNu en zal waarschijnlijk ook niet mijn laatste zijn. Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en de correcte wijze waarop een bestelling wordt afgerond.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco-polo 07-10-2010

Algemene score

8,0
Goede prijs, keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Philip Unger 07-10-2010

Algemene score

8,2
Cameranu kan er niets aan doen dat ik het objectief geretourneerd heb, omdat de AF niet werkte in combinatie met mijn Pentax K10D. De afhandeling was prima, flexibel en tot mijn volle tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Twan Hak 07-10-2010

Algemene score

9,0
dit is de derde camera die ik hier nu bestel
zeer snelle levering, scherp geprijsd en goed op voorraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jackomodo 07-10-2010

Algemene score

8,2
Prima product, dito prijs, goede voorlichting en keurige aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

thijmco 07-10-2010

Algemene score

8,0
goed en netjes volgens afspraak geleverd!
top !

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Walraven 07-10-2010

Algemene score

9,0
Beloofd wordt levering de volgende dag. Je kunt het proces precies volgen en alles wordt op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JohnSfoto 07-10-2010

Algemene score

3,2
Hetgeen ik bestelde is niet leverbaar hoewel het op de site als leverbaar staat en blijft staan. Van het toegezonden vervangend product werkt een deel niet. Discussie met een medewerker blijkt aanvankelijk zinloos. Koude douche dus CameraNu

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

hartenkraal 07-10-2010

Algemene score

9,0
supersnelle levering van prima artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joost.m 07-10-2010

Algemene score

9,0
Perfecte service, verzorgde verzending en verpakking, zeer uitgebreide site met correcte informatie, wat bij andere sites nog wel eens anders is.

Zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deen 07-10-2010

Algemene score

10,0
Het product om 21.15 uur 's avonds besteld en toch werd deze onverwacht de volgende dag bezorgd! De prijs was het beste en de combo deals erg handig. Elke (camera) webshop zou zo handig & simpel moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rcapello 07-10-2010

Algemene score

9,5
Gebruiksvriendelijke website met suggesties voor aanvullende producten. Zeer snelle levering (binnen 1 dag).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MayBee 07-10-2010

Algemene score

9,5
Supersnelle levering. Ik had hem 's avonds om 20.30 uur besteld en tot mijn verbazing stond TNT de volgende ochtend al op mijn stoep! Netjes in een doos met 'if seal is broken do not open' tape eroverheen. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpiets 07-10-2010

Algemene score

8,5
Ik had een Canon lens gekocht die samen met de body veel te zwaar bleek te zijn voor mijn zeer slechte nek. Na kontakt met de afdeling klantenservice mocht ik de lens retourneren. Na een paar dagen had ik het volledige aankoopbedrag weer op mijn rekening staan. Vind ik toch wel erg netjes!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

melissa-cliche 07-10-2010

Algemene score

8,8
Prima service! Ik had mijn bestelling geplaatst en de volgende dag had ik het product al in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Holties 06-10-2010

Algemene score

9,0
prima voor elkaar. Goede prijs/kwaliteit/service verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jopjo 06-10-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering, degelijk verpakt. Wat ik zeer positief vind is de snelle reactie op e-mails die ik stuurde met vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reroru 06-10-2010

Algemene score

9,5
Supersnelle levering en topservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1971FW 06-10-2010

Algemene score

9,0
Er is gevraagd door CameraNu om een reactie te sturen. Nu wil ik niet voor iedereen een reactie sturen maar zij verzorgen de leveringen geweldig en reactie op mailtjes is ook altijd goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greetje1929 06-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling. Top dat er geen verzendkosten gerekend worden.
Ze maken waar wat ze beloven.
Binnen een dag keurig geleverd.
Via TNT- post prima te traceren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bronkie12 06-10-2010

Algemene score

9,0
Heel prettige zaak, snelle service met leveren van artikelen. Goede snelle reacties op mails.
Goede service bij kapotte artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

glangen 06-10-2010

Algemene score

9,0
Product op voorraad en de dag van bestelling verstuurd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnniebravo 06-10-2010

Algemene score

8,5
Geweldige service en duidelijke website.
Er stond besteld vóór 17.30 uur de volgende dag geleverd. Ik bestelde rond 21.00 uur en had de lens toch de volgende dag al in huis. Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jopie Canon 06-10-2010

Algemene score

9,5
Prima afhandeling van bestelling; razendsnel want al volgende dag afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daandeboer 06-10-2010

Algemene score

8,2
alles is gewoon prima verlopen, snelle levering
eerder bij Redcoon besteld maar dat was een drama, ontzettend slechte service
fijn dat mijn bestelling bij jullie vlekkeloos is verlopen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus7 06-10-2010

Algemene score

10,0
Vlekkeloze en snelle afhandeling. Goede communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandenhoutbestratingen 06-10-2010

Algemene score

10,0
dit heb ik echt nog nooit meegemaakt

wat een top shop!!

nikon d3100 bestelt op 04-10-2010 rond 20 uur.

en gelijk de volgende dag 05-10-2010 rond 3 uur werd hij al bezorgd.

Superrrr...bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberly06 06-10-2010

Algemene score

9,0
Het is een mooie set ik heb ook nog een extra set bij gekocht het mooie van de set is dat je je contactpersonen en verschillende groepen kan verdelen alles werkt heel gemakkelijk 200 namen geweldig je kan ze gemakkelijk van de ene set naar de andere copieern. Voor ons is hij oke goede levering steeds mailtjes over de stand van zaken echt oke!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews