cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43586 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mevandewetering 06-10-2010

Algemene score

9,3
Besteld de ene dag , de volgende dag geleverd! Snel en correct verpakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joostk-nl 06-10-2010

Algemene score

8,8
Bij bestelling ging iets fout met iDeal. Daardoor kreeg ik twee niet afgerondde bestellingen. Ik heb meteen een email gestuurd.
Ik kreeg meteen een persoonlijke reactie dat er één order was geanuleerd en een link om nogmaals een iDeal betaling te doen.
De reactie was snel en de levering was 24 uur later.
En dat niet voor de eerste keer.
CameraNu is een prima zaak door de goede prijzen en de uitstekende communicatie.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tink_88 06-10-2010

Algemene score

8,0
De website was erg duidelijk, makkelijk te bestellen producten. Over de verdere beoordeling van het product kan ik helaas nog geen uitspraak doen. het was een kado.
De bestelling en levering is erg netjes en vooral snel gegaan! Top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob Weyers 05-10-2010

Algemene score

8,7
Goed assortiment. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Levering conform afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

piethein43 05-10-2010

Algemene score

9,0
Vandaag besteld was inderdaad morgen in huis.
Super!
Ik had voordat ik de aankoop deed gebeld. Had 2 vragen.
vraag 1: in mijn camera zit een accu. is een niet originele accu net zo goed als een originele accu?
vraag 2: vraag over de te gebruiken geheugenkaart.
Kreeg een jong meisje aan de telefoon. Moest telkens aan een ander vragen om een antwoord. Geen bevredigend antwoord gekregen. Antwoord op vraag 1: een niet originele accu kan even goed kapot gaan als een originele. Wat moet ik met zo'n antwoord? Vraag 2: deze geheugenkaart zit in de combipak die u kunt kopen dus zal het wel goed zijn. Wat het verschil is met andere geheugenkaarten weet ik niet. Dat vind ik geen antwoord. Als het meisje merkt en ik heb het heel duidelijk aangegeven dat ik niet tevreden was met de antwoorden, dan moet ze mij doorverbinden met een deskundige. Dat deed ze niet. Niet klantvriendelijk!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hendrik_s 05-10-2010

Algemene score

9,0
Website naar mijn mening gebruiksvriendelijk
Bestelde artikelen binnen 2 dagen binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChrisDusss 05-10-2010

Algemene score

9,5
Zeer vriendelijk personeel, altijd response op vragen, Snelle levering, goede prijzen en goede producten. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geweisscher 05-10-2010

Algemene score

9,8
Ben heel tevreden over de gehele transactie van begin tot einde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela9 05-10-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijk website, bestelwijze duidelijk, prima levering, kortom hier kan je wat bestellen op een goede manier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edebie 05-10-2010

Algemene score

9,3
Prima service. Besteld voor 21:30 en de dag erna in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jouw63 05-10-2010

Algemene score

8,8
bestelling en bezorging perfect op elkaar afgestemd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kasperv 05-10-2010

Algemene score

10,0
Zoals altijd werd ook deze bestelling snel en accuraat uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob1985 05-10-2010

Algemene score

9,0
Camera 's avonds rond half 9 besteld, rond half 10 een email dat hij is verzonden en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chinto 05-10-2010

Algemene score

9,3
Supersnelle levering. Deze lens is hier 100 euro goedkoper dan bij de duurste webwinkel, mét beeldstabilisatie! Eenvoudig te bestellen, kortom prima afhandeling. Binnen twee dagen in België geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aremac52 05-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website
Goede en gemakkelijke betaling
Prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keldanjes 05-10-2010

Algemene score

9,2
De ene dag besteld en de andere dag al in huis! Een supersnelle service en voor een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen1953 05-10-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margoknegjes 05-10-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse camera's gekocht bij Camera Nu en dit is altijd prima, zonder problemen en vlot verlopen. Of het aangekochte product nu thuis werd afgeleverd door de koerier of per post. Het geeft mijn een gevoel van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter15243 05-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering: om half 8 's avonds besteld, de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pros2010 05-10-2010

Algemene score

9,0
De snelheid van levering verbaast me elke keer opnieuw. Zo ook deze keer, bij ontvangst bleek er iets mis te zijn met het toestel. Ik heb hem terug gestuurd en binnen 2 dagen had ik het nieuwe toestel ontvangen. Ook de overzichtelijkheid van het aangeboden assortiment vind ik goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvandam 04-10-2010

Algemene score

9,2
gewoon alles bijna perfect. bediening,service,vakbekwaamheid etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Breda 04-10-2010

Algemene score

9,5
zeer snelle levering; 17:00 uur besteld en volgende dag al in huis.
heldere, snelle communicatie en duidelijke factuur (ook per mail).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hgsuk 04-10-2010

Algemene score

9,0
Via site gekeken en telefonisch besteld.
Vlotte en correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoSleenhoff 04-10-2010

Algemene score

9,0
vwb de website zou ik graag een groepering zien per prijsklasse niet alleen per merk.
de bereikbaarheid vd winkel is prima ik kom altijd met de vrachtwagen echt waar
de after sales zijn ook goed een camera die stuk was werd in de garantie gemaakt terwijl de verkoopster dacht dat ie verlopen was

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ijzerjan 04-10-2010

Algemene score

8,2
Snelle en probleemloze levering van via de website gekocht product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CaroHulsman 04-10-2010

Algemene score

8,7
De status van de bestelling verliep keurig per mail en het product werd conform de website op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

CarinB60 04-10-2010

Algemene score

8,2
Goede, duidelijke site en eveneens prima leveringstijden. Bestelde artikelen binnen twee dagen geleverd. Ook prima aftersales. Een verkeerd geleverde ring was binnen drie dagen omgeruild voor een goede maat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Korsten 04-10-2010

Algemene score

8,5
Supersnelle levering, voorraad informatie was correct

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

balenr 04-10-2010

Algemene score

9,0
Supersnelle levering. Zelfs na 18:30u besteld en levering was de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Blotenburg 04-10-2010

Algemene score

8,8
Snelle en correcte levering, overzichtelijke website en vriendelijke bejegening.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xfilethe 04-10-2010

Algemene score

8,0
gewoon niets bijzonders besteld en had snel de camera eigenlijk wat ik verwacht had maar meer ook niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mod9079 04-10-2010

Algemene score

10,0
Deskundig personeel.
Ruime parkeergelegenheid.
Bijna altijd de laagste prijs.
Veel workshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.abbink 04-10-2010

Algemene score

9,0
Camera besteld via de website en alles is duidelijk en zoals het hoort afgehandeld. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Nolliebol 04-10-2010

Algemene score

10,0
Lekker snel. Gisteren besteld en vandaag in huis. Ook nog een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franswatje 04-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke en mooi vormgegeven website.
Goede product informatie en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruuddelissen 04-10-2010

Algemene score

8,7
De website is duidelijk en geeft voldoende informatie over de produkten. CameraNu geeft direct na bestelling informatie over de wijze van aflevering. Het produkt wordt snel geleverd. TNT echter doet maar 1 poging per dag om af te leveren. Niet zo handig in een wereld vol tweeverdieners

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Wanders 04-10-2010

Algemene score

8,5
Snel geleverd alleen helaas niet in andere kleurtjes. Prijs is ook zeer gunstig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bertvansteijn 04-10-2010

Algemene score

9,8
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede en snelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Camstra 04-10-2010

Algemene score

9,0
altijd correct en op tijd. goede prijs- kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de warem 04-10-2010

Algemene score

9,3
Goede advisering, verstand van zaken tussen verschillende camera's waarom dan precies die en niet de ander van dat merk. Stipte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agnesvdlaan 03-10-2010

Algemene score

8,7
Ik heb de camera zoals beloofd netjes een dag na de betaling thuisgestuurd gekregen.
Ben er erg blij mee. Van de aftersales kan ik nog niets zeggen. Heb hier niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R5678 03-10-2010

Algemene score

8,8
Zeer snelle correcte levering en afhandeling van mail

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EGeurts 03-10-2010

Algemene score

10,0
Goede en Verzorgde website , snelle levering , goede verpakking .
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franks1 03-10-2010

Algemene score

9,0
Vlotte en correcte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tinschip 03-10-2010

Algemene score

10,0
Prima webshop, snelle levering. Houd je tijdens het proces van bestelling, levering volledig op de hoogte.
Prima dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJdJ 03-10-2010

Algemene score

9,7
De website, bestelling, informatie, betaling en dergelijke zijn duidelijk, verwachtingen worden waargemaakt en leveringstermijnen zijn erg kort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

5852 03-10-2010

Algemene score

10,0
Hele goede en vlotte behandeling .
Wij zijn zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak51 03-10-2010

Algemene score

9,0
Om 20:30 uur besteld, andere middag in huis. Betaling en info via mail prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Philip Sonke 03-10-2010

Algemene score

10,0
De website van CameraNu.nl is erg toegankelijk. De vele verschillende producten met duidelijke verwijzingen en links zijn erg duidelijk en geven snel een goed vergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ahazes3 02-10-2010

Algemene score

7,8
Ik dacht de zoveelste toko met scherpe prijzen en een afhaalbalie. Bij aankomst blijkt het een heuse fotozaak van groot formaat met medewerkers die weten waar ze het over hebben.

Je moet er even naar toe rijden, maar ik vond het wel de moeite.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews