cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daffie99 11-10-2010

Algemene score

7,5
goede site.

Tip ter verbetering. bouw een check in voor adres vs postcode. Ik had het goede adres, maar per ongeluk een verkeerde letter bij de postcode ingevuld. TNT kijkt alleen maar naar de postcode + huisnummer (welke combinatie in dit geval niet bestond) en dus zat ik de hele dag voor niets thuis te wachten.
Is uiteindelijk een dag later wel geleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

hettief 11-10-2010

Algemene score

8,8
goede en snelle levering.
geen verzendkosten!
goedkoopste webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huub1948 11-10-2010

Algemene score

8,2
Een keurige correct afgehandelde transactie.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sumjarn 11-10-2010

Algemene score

8,7
bestelling goed en erg vriendelijk afgehandeld
we hebben de bestelling afgehaald, we moesten een uur wachten voor we aan de beurt waren. dit is erg lang, maar als je dan aan de beurt bent nemen ze de tijd wel voor je vragen
(vandaar het lange wachten natuurlijk)
op de website zou het fijn zijn om ook op prijs te kunnen zoeken en niet alleen op merk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tine de Z 11-10-2010

Algemene score

8,3
Ik moest vrij snel een nieuwe zoomlens hebben voor mijn Canon EOS camera. Bestelde via camera nu de lens en kreeg binnen 24 uur de lens binnen. Snelle en goede servicem zodat ik met een nieuwe lens nog op vakantie kon.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

willemiensmit 11-10-2010

Algemene score

9,3
CameraNU.nl is gewoon een zeer betrouwbaar adres, zowel on- als offline. De juiste expertise is in huis en je wordt altijd vriendelijk geholpen. Jammer dat ik niet dichter in de buurt van de winkel woon, anders ging ik veel vaker langs om te snuffelen en dus om dingen te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goud11 11-10-2010

Algemene score

8,7
's avonds rond 21.00uur besteld, dag daarna rond 13.00uur afgeleverd!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

cornelis 71 11-10-2010

Algemene score

9,3
Zeer te spreken over de levertijd van bestelde artikelen. s'Avonds laat besteld en de volgende morgen reeds afgeleverd aan de deur.
Klasse!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Out 11-10-2010

Algemene score

9,7
Via internet besteld, kun je in de winkel bij de ophaalbalie terecht. Scheelt een hoop wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.jongstra 11-10-2010

Algemene score

9,3
Goede website met een perfecte levering.
Zeer overzichtelijk en veel keus in producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KimPepp 11-10-2010

Algemene score

10,0
Alle gewenste producten op voorraad (body, lens, flitser, battery grip, verschillende SD-cards en tas), en in combinatie met andere producten met "combi-korting" aangeboden op de website.
Erg overzichtelijke website.

verzending direct de volgende werkdag, e-mails over verzending en factuur prima verzorgd.

Ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markwouter 11-10-2010

Algemene score

9,0
Dit is de tweede keer dat ik bij CameraNU koop, naar volle tevredenheid. Ook telefoon en email contact werken prima, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Wagenaar 11-10-2010

Algemene score

9,2
Vlotte afhandeling en direct reactie op gestelde vragen. Gehele proces van bestelling tot leverantie goed op de hoogte gehouden.

Doen wat je beloofd, daar wordt ik vrolijk van!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Integralist 11-10-2010

Algemene score

8,0
Prima afhandeling volgens afspraak. Ook de track en trace is handig, zodat je weet wanneer je je pakket kunt verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Moen 11-10-2010

Algemene score

9,5
Uitstekend personeel, een goede website, uitstekende bereikbaarheid en scherpe prijzen maken dit waarschijnlijk de beste fotografie winkel van Nederland.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacob Schipper 10-10-2010

Algemene score

8,2
Perfecte verpakking, mooi op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

J. Lohr 10-10-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke methode van bestellen en betalen. Goede informatie betreffende de bestelstaus via email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomblok 10-10-2010

Algemene score

8,8
snelle levering en het juiste product wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

cbd9f223 10-10-2010

Algemene score

9,5
goede informatie en snelle levering. Ik heb er inmiddels meerdere producten gekocht. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harriew 10-10-2010

Algemene score

9,2
alles super goed en snel verwerkt, zowel de bestelling als de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.J. van Nassau 10-10-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over CameraNu en mijn aankoop.
Zeer goede behandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carladonald 10-10-2010

Algemene score

9,0
Heb reeds eerder via CameraNu apparaten besteld. Levering is volgens afspraak, snel en goed te volgen en de aanschafprijs en de verzendkosten zijn laag. De goedkoopste prijs voor de Canon printer blijft wel één van de belangrijkste reden om voor CameraNu is kiezen maar ook de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katwijk-Heij 09-10-2010

Algemene score

9,5
Fantastisch.
Goed telefonisch bereikbaar voor evt. vragen.
Verzending correct volgens afspraak.
Goede informatie.
Op de site zou ik revieuws op prijs stellen.
Kan ik op andere sites wel vinden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

was_sie 09-10-2010

Algemene score

10,0
Makkelijk een bestelling plaatsen
Duidelijk overzicht wat je besteld.
Snelle bevestiging van bestelling
Snelle levering van de bestelling
Allemaal TOP!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robjeranking 09-10-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke goede website. Duidelijke e-mail notificatie na plaatsen van bestelling en zeer snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon b 09-10-2010

Algemene score

8,5
Super snelle levering
Zeer prettig dat de bestelling aangetekend wordt verstuurd
en goed verpakt is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naam232 09-10-2010

Algemene score

9,5
Ben zeer tevreden over de webshop, wat ze beloven doen ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JokeBeersBlom 09-10-2010

Algemene score

10,0
Ik ben allang een vaste klant bij CameraNu, mede i.v.m. mijn werk schaf ik daar behoorlijk wat producten aan. Je wordt er altijd heel fijn geholpen, de service is prima en ondanks dat het een uur rijden is ga ik er graag heen. Maar bestel ook wel online, supersnelle levering. Kortom ik ben een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JosBergman 09-10-2010

Algemene score

8,3
Nadeel verzending: TNT.. Helaas kennen deze geen avondbezorging, dus dag 1 briefje in de bus, dag 2 briefje in de bus, dag 3 ophalen postagentschap.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

breek 09-10-2010

Algemene score

9,0
De snelheid van levering en de correcte aflevering geven voor mij de doorslag om Camernu te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conny van poppel 09-10-2010

Algemene score

9,3
de website was goed te vinden en de levering van het toestel was zeer snel en netjes!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.k.40 09-10-2010

Algemene score

8,5
De leveranties vinden snel en zonder problemen zeer snel bestelling zoals beloofd in de voorwaarden.
Ook als een produkt niet direkt leverbaar is wordt mijns inziens toch snel er voor gezorgd dat het bestelde snel wordt nageleverd.
Mij is gebleken dat als artikelen niet binnen een redelijke tijd geleverd kunnen worden men als men de wens daartoe tekennen geeft, het reeds betaalde bedrag snel nadat hiertoe is besloten tot retour betaling over gaat.
De berijkbaarheid is goed niet teveel elctronische antwoord robots, de website is goed uitgerust, antwoord op emails is redelijk te noemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Strik 09-10-2010

Algemene score

9,5
Inderdaad 's middags besteld de volgende morgen in huis, terwijl de volgende morgen zaterdag betrof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant2010 09-10-2010

Algemene score

9,3
Gisterenavond pas om 19.15 besteld en nu (zaterdagochtend) al in huis!!!
Helemaal geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmie 10 09-10-2010

Algemene score

9,5
Een prima shopwinkel
Doen wat ze beloven,Dag tevoren besteld,de volgende dag al in huis,dus razendsnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berimbau 09-10-2010

Algemene score

9,0
Dag 1 besteld, dag 2 in huis. Via tracktrace is het pakket te volgen. De printer is in nieuwstaat afgeleverd, dus men is er netjes mee om gegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Visser 09-10-2010

Algemene score

10,0
Tot op nu toe voor mij de meest betouwbare leveran-cier met een geweldige service dit bedrijf is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J.Pol 08-10-2010

Algemene score

8,7
uitstekende afhandeling van vragen bij aankoop van nieuwe spullen!!!
OOkde mogelijkheid tot volgen van opleidingen (kost natuurlijk ook gel) maar geeft je als klant het gevoel dat nazorg bij cameranu.nl hoog in het vaandel staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pm178 08-10-2010

Algemene score

8,0
De ene dag besteld, de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

carinovich 08-10-2010

Algemene score

8,8
Vrijdag einde van de middag besteld, volgende ochtende dag om 12.00 al in huis!!! super service, snelle reactie op mails!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Janssen 08-10-2010

Algemene score

8,7
Gewoon keurig netjes en vooral snelle levering. Zoals het gewoon hoort dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alkmaar 23 08-10-2010

Algemene score

9,0
snel gevonden en zeer snel bezorgd.Mooie camera met veel gebruiksmogelijkheden en scherpe foto's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ad_59 08-10-2010

Algemene score

8,2
Snelle website, producten zijn goed en duidelijk op te zoeken. En zeer snelle levering van de artikelen die op voorraad zijn. Top ga zo door...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

43Hans 08-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle reactie op de bestelling en ook een levering op de sfgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clauwdiejaa 08-10-2010

Algemene score

9,0
Goede webshop, duidelijk.
Snelle levering, netjes een email met daarin het pakketnummer. Kortom prima. Kom hier zeker nog eens terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igorigor 08-10-2010

Algemene score

10,0
Erg goede webwinkel met snelle levering. Zeer vriendelijke klantenservice met personeel die je zoveel mogelijk proberen te helpen en verstand hebben van fotografie. Ik had zelf mijn spullen op een vrijdagavond om 21:00 uur besteld en kreeg om 21:15 een bericht dat mijn pakket was verstuurd. De volgende dag kwam mijn pakketje al binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Venema 08-10-2010

Algemene score

9,0
De producten zijn veelal op voorraad. After sales ook prima heb ik onlangs ervaren met een product. Snel met retour mailen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alice Dohmen 08-10-2010

Algemene score

9,0
Zeer tevreden m.n. over levering. Er zou iets meer info over het product gegeven kunne worden maar dat is persoonlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naampeddel 08-10-2010

Algemene score

9,8
Goede website,snelle levering en alles goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hel1tjeh 08-10-2010

Algemene score

9,7
Ik ben enorm verrast door de snelle service van deze internetshop. Ik had om ongeveer 15.00 besteld, en ik had het de dag erna om 12.30 in huis. Kortom GEWELDIG! Wat een snelle levering. Alles was netjes verpakt. Ben er tevreden, en zal vrienden/familie zeker aanraden om daar te bestellen. Mijn complimenten! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews