cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43700 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2378 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jo 2 20-10-2010

Algemene score

8,5
overzichtelijke website met leuke aanbiedingen.
levering erg snel, product was dan ook voorradig wel gekozen voor hun eigen bezorg service (kost 20 euro) kun je in ieder geval spullen bekijken voordat je bij chauffeur pint of cash betaald.
bezorger belde zelfs dat het later werd door file dan de afgesproken tijd.
was mij zeker die 20 euro waard.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

E.F. 20-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke website en een uiterst correcte en snelle levering!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansverbaan 20-10-2010

Algemene score

9,5
camera gekocht, snel geleverd.
Wilde wat ruilen: klantenservice reageert zeer snel en vriendelijk.
Prachtige winkel in Urk met deskundig en vriendelijk personeel.
fraaie uitgebreide collectie.
Niet zomaar een webwinkel!
Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pelyan 20-10-2010

Algemene score

9,5
gewoon goed

bij telefonische vragen word je terug gebeld alle tijd word er voor je genomen.
deskundige mensen.
domme vragen bestaan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter boks 20-10-2010

Algemene score

8,8
De installatie ging prima, zeer duidelijke bijlage
Bestelling ging zeer snel, en prima uitgevoerd. De contacten via de e-mail zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paphti321 20-10-2010

Algemene score

9,0
Aangekochte camera in zeer goede staat ontvangen.
Prijs camera na internet te hebben afgezocht heel aantrekkelijk t.o.v. andere aanbieders.
Compliment voor de duidelijke website,produkt zo gevonden en afhandeling hiervan zeer duidelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LRitman 20-10-2010

Algemene score

8,8
Wij zijn echt super tevreden, ongelooflijk op een avond laat bestelling na kijk en vergelijk gedaan bij CameraNU en dag na volgende dag keurig bezorgd en helemaal compleet in huis. Helemaal tevreden, top!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

joranmarkx 20-10-2010

Algemene score

8,5
Bestellen op website verliep prima. Wel een beetje vreemde flow wanneer je een nieuw account maakt, je komt namelijk niet meer vanzelf terug op de bestelling.

De voorraad zoals vermeld staat op de website klopte waardoor de bestelling binnen 1 dag netjes verpakt werd geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ww10 20-10-2010

Algemene score

8,7
Goeie en snelle levering duidelijke site erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique van Uden 20-10-2010

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe lens kwam keurig verpakt en supersnel, 20.00uur in de avond besteld en de volgende dag rond 12.00, in mijn bezit.
Ik ben er super blij mee!! Bedankt cameranu!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Palmen 20-10-2010

Algemene score

9,0
Goede service en informatie; snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda Bonnet 20-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site, alles goed te vinden. Nog betere prijzen en een super snelle en goed levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

conxx 20-10-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende webshop! website zeer overzichtelijk en beveiligd!
Kernpunten: Klantvriendelijk, Betrouwbaar, Veilig, Prima Service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1Marcel 20-10-2010

Algemene score

8,7
Hier houden we van! Compleet assortiment op een overzichtelijke site met nette prijzen. Mijn bestelling werd binnen een dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden_klant 19-10-2010

Algemene score

9,8
Goede, informatieve website. Zeer snelle en correcte levering. Prijsniveau ligt scherper dan bij vele andere. Daarnaast nog tel. goed bereikbaar en prima service & garantie. Hier kom ik zeker terug. Topwinkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Camera-ad 19-10-2010

Algemene score

10,0
Op de website gaven ze aan dat indien er voor 17.30 besteld zou worden, de aankoop de volgende dag wordt bezorgd.
Dit maken ze ook waar. Ik heb de camera om 17.00 uur besteld, om 10.30 volgende ochtend werd deze keurig afgeleverd. Ook de informatie over betaling, tracking gegevens e.d. werd zeer snel na de bestelling door ge-maild. Al met al ben ik zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robNL2000 19-10-2010

Algemene score

9,5
Dit apparaat is pas sinds kort in nederlandse versie beschikbaar. CameraNU.nl was een van de weinigen die dit vanuit voorraad direct kon leveren, zeer gunstig geprijsd en alles werd supersnel bezorgd in goede verpakking.
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

051947 19-10-2010

Algemene score

9,3
's avonds ca 10 uur besteld, volgende dag geleverd.
Zeer duidelijke en complete website.
Ik ken de winkel: deskundige ondersteuning door personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Popijus 19-10-2010

Algemene score

9,0
Altijd prima service. Vandaag besteld, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

huug1 19-10-2010

Algemene score

8,2
Website en levering keurig netjes in orde. Alles goed en op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

dessert52 19-10-2010

Algemene score

9,3
naast de bestelling via de website geplaatst te hebben ook nog telefonisch contact gehad, heel snel en vriendelijk geholpen een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bridezilla 19-10-2010

Algemene score

9,2
Duidelijke website, en snelle levering.
De printer voldoet aan de verwachtingen (of zelfs nog meer dan dat).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van.hoorn24 19-10-2010

Algemene score

8,7
Zeer snelle levering, goed verpakt ,duidelijke handleiding. Werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

naam081 19-10-2010

Algemene score

9,5
Onlangs heb ik Peach cartridges gekocht welke CameraNU aanprijst op haar site. Ik vond het makkelijk de juiste cartridges te vinden op de site. Zoals de site belooft werden de cartridges de volgende dag afgeleverd aan huis. Helaas deed 1 van de 5 cartridges het niet op mijn Canon printer. Na een snel beantwoord mailtje heb ik de cartridge teruggestuurd samen met een retourformulier. 2 dagen later had ik al een nieuwe en goedwerkende cartridge ontvangen, zonder moeilijke vragen en zonder extra kosten. Om deze reden geef ik bij after sales een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martens.3 19-10-2010

Algemene score

9,0
gemakkelijk te bestellen via website en snel ontvangen na betaling 3e dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kloostertuin 19-10-2010

Algemene score

9,5
Super snel en correct geleverd tegen een zeer goede prijs en zonder extra kosten. Heel goed. Aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iHanz 19-10-2010

Algemene score

9,0
Op prijs en kwaliteit scoort deze winkel heel goed. Eenvoudig bestellen, directe afhandeling en snelle en prettige mailwisseling over de mogelijkheden met betrekking tot aflevering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A J T Zweers 19-10-2010

Algemene score

8,7
Uitstekende camera: direct geleverd: na twee dagen
al thuisbezorgd! Met alle toebehoren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WiTa 19-10-2010

Algemene score

8,0
Snelle en correcte verzending en levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goedkoop. 19-10-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden, snelle afhandeling, goede verpakking , zeer vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erikvan 19-10-2010

Algemene score

8,3
De aankoop en levering verliep goed hoewel je wel naar het postkantoor moet. De werkelijk test is pas als ik problemen met de speler krijg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

broshuis 19-10-2010

Algemene score

8,8
Website duidelijk en overzichtelijk.
Winkel uitstekend bereikbaar.
Bestelling en levering precies zoals afgesproken.
Bij eerdere aankoop al eens met aftersales te maken gehad, en op een prima en correcte wijze geholpen.
Vriendelijk en vakkundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l_krouwel 19-10-2010

Algemene score

7,7
Wat de website nog mooier zou maken, is de mogelijkheid 2 (of meer) artikelen met elkaar te kunnen vergelijken.
Snelle levering, scherpe prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

andremonde 19-10-2010

Algemene score

9,2
Klantvriendelijk,goede prijs-prestatieverhouding,verzorgd en keurige aflevering.
Ik heb een minpuntje, kon in eerste instantie geen geschikte cameratas vinden omdat er geen verwijzing was voor de Coolpix L110.En een dag later was de camera van de website verdwenen..

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarieke64 19-10-2010

Algemene score

9,7
Overzichtelijke website, goede zoekfunctie, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick van der Heiden 18-10-2010

Algemene score

10,0
Wederom supersnelle service en alles ook zeer goed verpakt. De site is zeer duidelijk, zeker als je er iets vaker komt.

Ik raad CameraNU.nl dan ook overal aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek Zandbergen 18-10-2010

Algemene score

8,3
Heb vaker iets bij CameraNu gekocht; altijd snelle en volledige levering van juiste product, dus als het even kan bestel ik bij hen; ook als er soms een miniscuul hogere prijs is, er is er altijd één die 10 cent goedkoper is natuurlijk. Ik heb nog geen klachten gehad (op zich mooi natuurlijk), dus ook nog geen ervaring met hun aftersales.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Megavolt 18-10-2010

Algemene score

10,0
Bestelling is eenvoudig.
De aflevering is snel zoals beloofd en flexibel.
Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biepmiep 18-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering van de juiste goederen. Degelijk verpakt. Prima prijs. Snelle reaktie op vragen via mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesje1966 18-10-2010

Algemene score

9,0
Erg tevreden over deze (nternet)winkel. Bestelling binnen twee dagen afgeleverd.
Mooie overzichtelijke site met veel informatie over het product. Ook de automatische vermelding van accessoires werkt goed. Zodoende extra tas aangeschaft.
Mogelijkheid om spullen aangetekend te laten versturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred1944 18-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle bevestiging, levering volgende dag, heldere faktuur en overige dokumentatie.
Zelfde als bij eerdere bestelling.
Goeie winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jklok 18-10-2010

Algemene score

8,0
Website niet super overzichtelijk, maar verder uitstekend verlopen. Een aanrader!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duusker 18-10-2010

Algemene score

9,0
Zoals alijd een vlotte afwikkeling van de bestelling. Deze keer had ik vooraf geen vragen, maar die worden ook altijd keurig en snel beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans kroese 18-10-2010

Algemene score

8,2
De bestelling die ik s`middags om vijf uur bestelde was op voorraad en daardoor had ik het bestelde de volgende dag al in huis.Prima service dus en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mortalxamusement 18-10-2010

Algemene score

8,7
Super service,
goedkoper dan de meeste webshops,
en snelle levering.

Toppie !

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Berkenbosch 18-10-2010

Algemene score

8,5
Verpakking goed, levering snel en correct.
Reactie op betaling snel en voldoende.
Prettige Webwinkel om te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

likkebaard 18-10-2010

Algemene score

9,5
keurig; afspraak voor levering de volgende dag na bestelling werd accuraat nageleefd.Erg prettig als je een cadeautje op het laatste moment in huis wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Keijzer 18-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle service en levering, in prima staat ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Blokzijl1939 18-10-2010

Algemene score

10,0
De site is zeer overzichtelijk. Producten en de detailering hierin worden zeer overzichtelijk getoond. Ik wist hierdoor exact te kiezen wat ik zou kopen.

De berichtgeving m.b.t bestelling, betaling en communicatie over stand van zaken van aflevering (via het e-mailadres) was zeer zorgvuldig.

Conclusie: heel aangenaam om op deze wijze aankopen te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph.B 18-10-2010

Algemene score

9,5
Ik had per ongeluk op zondagavond de sigma lens voor canon bestelt ipv die voor nikon, meteen de klantenservice gemailt en maandag ochtend was de juiste lens al verzonden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews