cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VDM Woningen 26-10-2010

Algemene score

7,5
Vlotte levering, overzichtelijke webshop, vlotte site. Zo hoort het !!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

RDuno 26-10-2010

Algemene score

8,5
Maandag besteld, dinsdag rond 12:00 in huis. Jammer dat bijgeleverd USB kabel van 3 meter er voor zorgt dat de scans niet goed gaan. Zonder deze kabel werkt de scanner prima. Scanner krijgt stroom via USB kabel, dus ik denk dat daar het probleem ligt als deze verlengd wordt.
Verder prima service en communicatie van CameraNU.nl

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ron van der Schoot 26-10-2010

Algemene score

9,7
Prima bedrijf, snel en correct.
After sales (nog) niet gebruikt, daarom heeft dit punt van mij nog geen beoordeling gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AliasAl 26-10-2010

Algemene score

9,5
De website is overzichtelijk en producten zijn goed te vinden. Tevens is er een goede informatie voorziening.
De bereikbaarheid is zeer goed zowel telefonisch, per mail als per vervoer. Ik heb met alle drie ervaring.
Ik heb meerdere malen producten gehaald uit de shop en daar ben ik zeer goed geholpen. Er werken mensen die weten waarover ze het hebben.
Ook de aftersales is super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

__tff 26-10-2010

Algemene score

8,7
Ontwerp en werking van de website zijn zeer goed. Bestelling werd netjes en op tijd geleverd (tracking code via e-mail).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hopefull 26-10-2010

Algemene score

7,5
De bestelling liep zonder problemen. Het product was netjes verpakt. De factuur klopte helemaal en bevatte geen onduidelijkheden.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Dedaal 26-10-2010

Algemene score

9,0
De medewerkers nemen de tijd om je zo goed mogelijk te helpen en geven een uitstekend advies. Niet de indruk gekeregen dat ze je perse iets willen verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

APP de Jong 26-10-2010

Algemene score

9,3
Maandag besteld en dinsdag in huis. Alles keurig verpakt en aangetekend verstuurd. Prima service! Mijn volgende aankoop zal ook zeker bij Cameranu.nl zijn, en ik zal iedereen deze site aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anikasuu 26-10-2010

Algemene score

7,3
Ik ben zeer tevreden over Camera.nu ik had mijn bestelling rond 22:00 verzonden en de volgende dag had ik mijn bestelling al binnen. Eerdere bestellingen waren ook de volgende dag geleverd.
Een echte aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

bipolair 25-10-2010

Algemene score

8,5
Een goed werkende web winkel, en binnen twee dagen al de beschikking over de printer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jaap1885 25-10-2010

Algemene score

9,7
Al eerder aankoen gedaan bij cameranu.nl. Zeer snelle en correcte levering/orderafhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gbosman 25-10-2010

Algemene score

8,3
Snel en correct, prima zakendoen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton3001 25-10-2010

Algemene score

7,8
Uitgebreid assortiment tegen prima prijzen. Alles prima geleverd volgens bestelling, het enige is dat een verzoek om op een bepaalde dag af te leveren niet werd opgevolgd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Foskam 25-10-2010

Algemene score

7,8
S'middags besteld, de andere dag netjes thuis via TnTpost. Ook vragen via email beantwoord, weliswaar met de tekst van het product van canon, waar ik niet veel verder mee kwam. (inscannen van oude zwartwit negatieven.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beriandi 25-10-2010

Algemene score

10,0
Zeer snel en accuraat geleverd. Volgen order perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MariaK 25-10-2010

Algemene score

9,5
Erg snelle verzending, alles 100% in orde.
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marionwie 25-10-2010

Algemene score

8,5
Goede service. Er wordt zelfs gereageerd als je iets bij je bestelling aangeeft.
Ik had bv dat ik het de volgende dag in de winkel op zou halen. Kreeg een reactie terug met tot morgen!
Kijk dan wordt het weer net iets persoonlijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan Huydts 25-10-2010

Algemene score

9,8
Bovenstaande lens was (gelukkig) in voorraad en de dag na bestelling via de site al thuis afgeleverd. Helaas vertoonde deze lens een mechanisch defect (het diafragma zat vast). Telefonisch kontakt opgenomen, waarbij ik een zeer vriendelijke medewerkster aan de lijn kreeg (heb ik wel eens anders meegemaakt), die direkt zei dat ik de lens kon terugsturen en ik een nieuwe kreeg. Zo gezegd zo gedaan en na 2 dagen had ik mijn nieuwe (perfect werkende lens). Hulde!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Roseboom 25-10-2010

Algemene score

9,2
Geen klachten, zowel de berichten over de verzending als de levertijd prima voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Just-Hanneke 25-10-2010

Algemene score

10,0
Ik heb mijn camera 1 dag na bestelling via TNT ontvangen. Via iDeal is dit super makkelijk en het is ook een geweldige camera! Ook vind ik de prijzen van CameraNU.nl, als je ze vergelijkt met die van andere sites, veel goedkoper! In vergelijking met bol.com zat er wel 70,- tussen!! Super dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EED 25-10-2010

Algemene score

10,0
Geweldige service en tijdige levering. Helaas had ik een verkeerde postcode doorgegeven van het leveringsadres. Ik heb gebeld met cameranu en zij hebben ervoor gezorgd dat het pakketje alsnog op het juiste adres kwam. Prima bereikbaarheid en overzichtelijke website. Zeker de moeite waard om wederom een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eeuwigetwijfelaar 25-10-2010

Algemene score

8,2
We hadden zelf de fout gemaakt om het verkeerde product te bestellen. Eén e-mailtje was voldoende om alles verder in orde te brengen. We moesten wat bijbetalen want de camera die we wilden was wat duurder en we moesten onze eigen verzendkosten betalen om de verkeerde camera terug te sturen, maar dat vinden wij heel normaal. Gewoon wat je verwacht gebeurt ook en daar zijn wij heel tevreden mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janvt70 25-10-2010

Algemene score

9,2
Zeer goede aftersales afhandeling.Het betrof een videocamera die niet voldeed aan mijn verwachting,
deze kon geretourneerd worden.Het aankoopbedrag kon terug gestort worden,of er iets anders voor bestellen.
Dit noem ik nog eens een goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

barnakid 25-10-2010

Algemene score

8,3
Voordat ik een camara kocht had ik de nodige vragen waarop altijd keurig antwoord is gegeven zonder hierbij een duurder product aan te prijzen. Ook omtrent de aanschaf van accesoires is men altijd correct geweest en gaf men aan dat dit ook soms niet nodig was of alsnog op een later tijdstip kon worden gekocht. Kortom; een eerlijk advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

thezeeuw 25-10-2010

Algemene score

9,0
Kan kort zijn: TOP!! Waarom? Supersnelle levering, snel en adequaat antwoord op vragen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton de Vries 25-10-2010

Algemene score

10,0
Levering binnen 24 uur. Probleempje met incompatible extra batterij naar volle tevredenheid en zeer snel opgelost. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frest 25-10-2010

Algemene score

9,2
Zondagavond besteld. Had mij vergist in de bestelling en direct mailtje erachteraan om eea te herstellen. Werd helemeaal correct uitgevoerd zonder meerkosten. Camera werd al opgestuurd terwijl ik nog wat extraas moest betalen omdat ik voor duurdere opties had gekozen. Deze kosten kon ik daarna gewoon betalen via Ideal. Helemaal top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

burnerchief 24-10-2010

Algemene score

8,0
vlotte levering nette prijs.
helaas voldeed het product niet aan de verwachting.
maar dat is meer een probleem van de fabrikant dan de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toren 24-10-2010

Algemene score

8,3
Snelle reactie op vragen en prima en vlotte afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Charlesdag 24-10-2010

Algemene score

8,2
Werd keurig afgehandeld, netjes en snel. Bijzonder betrouwbare winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R. Kruijzen 24-10-2010

Algemene score

9,0
Als het artikel op voorraad is en besteld voor 17.30 uur dan heb je het de volgende dag keurig binnen. Artikelen zijn netjes verpakt. Tot nu toe alleen maar positieve ervaring! De prijzen zijn heel scherp!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KTV123 24-10-2010

Algemene score

9,0
Ik heb twee keer kort achter elkaar iets besteld, beide keren kwam het snel en was alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jim2010 24-10-2010

Algemene score

9,3
Niet mijn eerste bestelling bij cameranu.nl.
Duidelijke website.
Goede comunicatie.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby1958 24-10-2010

Algemene score

8,3
enkele accessoires besteld op zondagmiddag en dinsdagochtend was alles keurig verpakt afgeleverd op huisadres.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ans46 24-10-2010

Algemene score

9,0
Na mijn bestelling gelijk een bevestiging ontvangen.
Daarna ook een mail dat het product verstuurd was met de trackingcode waarop je de aflevering kunt volgen.
Al met al een prima service en een duidelijke behandeling van je aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opamart 24-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering. Uitstekende lens tegen de scherpste prijs op Internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rhino2 24-10-2010

Algemene score

9,5
Voortreffelijke service. Kamera was binnen twee dagen binnen, alles was piekfijn in orde. De tijdelijke actie zonder verzendkosten is zeer gewaardeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

missjain 24-10-2010

Algemene score

9,0
Binnen 24 uur had ik de camera, goed verpakt, in huis. Prima service!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ate10 24-10-2010

Algemene score

7,5
Keurige bevestiging van bestelling en afhandeling ervan. En per kerende post kwam de bestelling binnen.
En de prijs was zeer cuncurrerend (kon geen lagere prijs vinden).

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hans opa 24-10-2010

Algemene score

9,5
Snelle levering, duidelijke communicatie en duidelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joepja 23-10-2010

Algemene score

7,8
och, gewoon snel en duidelijk deze zaak en correcte afhandeling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

nerbeg 23-10-2010

Algemene score

9,0
correcte behandeling,ook bij telefonisch contact,levering als afgesproken,zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpjvanstratum 23-10-2010

Algemene score

8,5
Alles is naar wens verlopen. goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pe9046 23-10-2010

Algemene score

9,0
ben erg tevreden met de snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan123 23-10-2010

Algemene score

9,5
Vrijdagavond 18.15 besteld en zaterdagochtend al bezorgd.
Helemaal TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zaalvin 23-10-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle verzending. Zending goed en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Loots 23-10-2010

Algemene score

9,7
Heb reeds meerdere malen produkten bij CameraNu besteld maar deze keer overtrof het zelfs mijn al positieve verwachtingen. Op vrijdag erg laat in de middag mijn bestelling geplaatst welke, tot mijn stomme verbazing, zaterdagmorgen reeds werd bezorgd.
Top. Nog 'n volgend compliment: het totaalpakket op fotografiegebied wat op voorraad ligt is in mijn ogen ongekent.
Zo zouden alle webwinkels moeten functioneren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.g esselbrugge 23-10-2010

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn camera, deze maakt zeer mooie foto's en dat voor een hele scherpe prijs.
Ook de service in de winkel vindt ik erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke2010 23-10-2010

Algemene score

9,0
Heldere, overzichtelijke website. Goede service. Snelle en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plenstra 23-10-2010

Algemene score

8,8
Volgens de website worden bestellingen die voor 17.30 u geplaatst zijn de volgende dag bezorgd. Bestelde 's avonds om 22.00 uur. Kreeg om 22.30 u een mailtje dat de camera verzonden was. Is vervolgens de volgende dag bezorgd. Nog nooit via internet zo'n snelle levering gehad!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews