cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 25465 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2688 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tegearre 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals zo vaak had Camera nu de laagste prijs. De ervaringen in het verleden waren zo goed dat ik totaal geen bedenkingen had. En in de webshop is het gemakkelijk bestellen en heb je hem de volgende dag al in huis. Ik heb nog geen gebruik hoeven te maken met de aftersales maar mochten er zich problemen aanbieden dan heb ik het volste vertrouwen dat het perfect wordt opgelost.

Reageer

Anouk 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestellen was heel makkelijk en ging snel, en de volgende dag was het al in huis.

Reageer

NICO 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website, Snel gevonden. Goede prijs en snelle levering. TOP ! Bedankt !

Reageer

Janneke van Gog 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod en vriendelijke klantenservice die echt met je meedenkt en snel reageert.

Reageer

Henk Vellinger 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door mij gewenste lens Nikor DX 40 mm macro was zo gevonden op de site. Bestellen was een fluitje van een cent. Had gekozen voor bankbetaling en de lens werd vlot geleverd. lens in de korte tijd al veel gebruikt.

Reageer

Yvonne 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb Lightroom plus het bijbehorende boek gekocht. De levering was goed en snel.
De cd-rom installeren kost wat moeite. Toen ik contact op nam met cameranu, zeiden ze dat ze mij niet konden helpen. Ze hadden er geen ervaring mee. Daar baalde ik van. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar ik had het fijn gevonden als ik meer ondersteuning had gekregen.

Reageer

Herman Brouwer 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met problemen van een aanbieding van Sony,Cash Back terug gave die moeizaam verliep, is met tussen komst van Cameranu door hun keurig opgelost het ging om 300 euro.
een pluim voor deze ondernemer.

Reageer

Dirk 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betreft de eerste keer voor mij online aankoop video of foto apparatuur!!Prima webwinkel, tot laat open, komt belofte na betreft levering,

Reageer

Alex49 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm assortiment aan camera’s en accessoires tegen zeer concurrerende prijzen. Uitstekende communicatie over geplaatste bestelling. Snelle levering: de ene dag geplaatst, de volgende dag geleverd.

Reageer

Roeland 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere en gemakkelijke webshop. En ik was blij verrast met de klantvriendelijkheid: een levering die per ongeluk niet helemaal compleet was (wat niet heel erg was voor de functionaliteit van het product) werd zonder dat ik hoefde te retourneren nog eens toegezonden. Top!

Reageer

G.R. van Beenen 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld en gisteren in huis, bij wijze van spreken, maar het is wel zo dat CameraNu ook inderdaad van NU is, dus supersnel.
Een aanrader voor mensen van deze tijd, waarin toch alles snel moet zijn.

Reageer

AKS 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, prettige zoekfunctie, vlotte levering en goede service.

Reageer

Hans 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren super geholpen bij technische problemen/vragen. Snel een vakkundig iemand aan de lijn, of keurig doorverwezen. Er wordt meegedacht over de beste en voordeligste oplossing. Iedere keer opnieuw. . En dan geen lange wachttijden etc. Medewerkers hebben meteen je gegevens voor zich en weten meteen waar je het over hebt. Onlangs is ( nadat al vele Cameranu pakketten wel goed aankwamen) een pakket "verdwenen" bij postNL. Cameranu pakt dit snel en accuraat op, ik had mijn spullen op tijd en het werd financieel etc. helemaal automatisch afgehandeld. Super.

Reageer

Jet Helsloot Fotografie 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, efficient en goed advies ! nog een leescleaner set kado gekregen ! hartstikke blij mee

Reageer

Jdg te H 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site de Buteo Mark 2 besteld, een mooie schuiltent uitermate geschikt voor vogelobservatie en fotografie een absolute aanrader, keurig verpakt en netjes op tijd geleverd, minpuntje is helaas het ontbreken van een goede gebruiksaanwijzing voor met name het opbergen van deze schuiltent, misschien een tip om deze erbij te leveren, anders even kijken op you tube voor een instructievideo.
Omdat deze tent niet waterdicht is in hoosbuien (als je hem dan al zou gebruiken) is hij prima waterafstotend te maken met waterdicht synthproof voor nylon en polyester tentuitvoeringen op(BEVER SITE) verkrijgbaar!

Reageer

Franggy Yanez 14-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good product as usual and great service

Always when buying from Cameranu, I am always sure that everything will go smoothly

So thank you

Reageer

Liwo 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu beschikt over een groot en uitgebreid assortiment. De website is helder en overzichtelijk. Het bestelproces is erg eenvoudig. Indien je al een keer een account aan hebt gemaakt, vlieg je hier helemaal doorheen. De opties waarvoor je kunt kiezen tijdens de bestelling zijn overzichtelijk en duidelijk. Het is helder wanneer de bestelling geleverd wordt. Al meerdere keren besteld bij Cameranu en ik ben erg tevreden over de afhandeling alle aankopen die ik heb gedaan.

Reageer

Marc Vermeulen 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een DJI Mavic Air drone gekocht maar had spijt na enkele weken dat ik niet voor de zgn. combodeal had gekozen. Via de mail heeft Cameranu.nl mij een heel fijne oplossing aangeboden, iets wat andere winkels niet snel zullen doen. Goede ervaring dus!

Reageer

June 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site waar ik snel vond wat ik nodig had. Zelfde dag nog verstuurd en volgende dag al in huis! Super top service! Ga ik zeker vaker bestellen!

Reageer

Lukas 13-02-2019

Algemene score

8,0
De shop geeft duidelijke omschrijving van de spullen die er te koop zijn en je kan ook gelijk zien wat er mee geleverd wordt. En een zeer snelle levering.

Reageer

Mathias 13-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU heeft een zeer eenvoudige en intuïtieve webshop. De betaling gaat er vlot en de levering is razendsnel, ook naar België. CameraNU is de eerste keuze als het gaat om camera en toebehoren

Reageer

Lub van den Berg 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke winkel met groot aanbod, gratis parkeren voor de deur. Voldoende personeel met verstand van zaken die je een goed en eerlijk advies geven.

Reageer

Asuman S. 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wow wat een service. Voordat ik wilde bestellen had ik een aantal vragen. Ik kreeg meteen een erg behulpzame en nette medewerker aan de lijn. Hij gaf goed en eerlijk advies. Ik kreeg ook de volgende dag mijn bestelling. Met alles erop en eraan. Super goede kwaliteit. Een echte aanrader!!!

Reageer

Aline 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst bij CameraNu.nl besteld. Bestelling werd snel geleverd en ook op de vragen die ik had werd goed en snel geantwoord via het website chat scherm. Prima webshop met een mooi en groot assortiment en zeker niet te duur. Een aanbeveling.

Reageer

Miks 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Decent service,

Item I bought was out of stock, but customer care quickly contacted me and we could come up with a solution.

Reageer

Jarno 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cameranu.nl levert producten van topkwaliteit tegen een goede en eerlijke prijs. Producten worden snel geleverd en ook de service die wordt aangeboden voor, tijdens- en na een aankoop is goed.

Reageer

Anouk 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geven altijd goede adviezen naar aanleiding van je wensen. Ze weten waar ze het over hebben en dat is heel fijn als je weet wat je wilt alleen geen idee hebt wat voor camera daar dan het beste bij hoort! Service is top.

Reageer

Ludmilla 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koos voor deze webshop omdat de prijs scherp was en de levering reeds de volgende dag beloofd werd.
De bestelde camera batterijen bleken aangetekend verstuurd te worden. Begrijpelijk, gezien de kosten, maar niet verwacht. Om die reden kreeg ik de levering alsnog pas 4 dagen later in handen: 2 maal werd het door de pakketdienst aangeboden terwijl ik niet thuis was, op dag 3 laat in de middag op een relatief ver van hier gelegen post.nl punt voor me afgegeven, dus op dag 4 kans het op te halen. Dus een volgende bestelling zal ik laten bezorgen bij een post.nl locatie in de buurt, want dan heb ik het idd de volgende dag in huis!
De verpakking van het pakket was degelijk en de klantenservice die ik vooraf gebeld had voor info erg vriendelijk.

Reageer

Maaike 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering van bestelde producten. Ruim aanbod voor een goede prijs.

Reageer

M v Heugten 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb bij jullie een lenscoat gekocht voor de sigma 500mm/f4 levering is perfect verlopen maar toen ik bij jullie voor vragen kwam werd ik ook vriendelijk geholpen krijg via de mail informatie voor een filmpje dat ik kon bekijken maar wel een andere type lens toen ik vervolgens weer belde van ik heb een onderdeel waar ik me geen raad mee weet kunnen jullie me vertellen waar is dat voor moesten jullie ook het antwoord schuldig blijven dat vond ik wat minder.uiteindelijk is het naar lang zoeken op internet wel duidelijk geworden maar zelf vond ik dat jullie dat ook hadden kunnen vinden.maar ben wel tevreden.

Reageer

LegendFairy 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kozen voor deze shop vanwege de duidelijke informatieve en specificaties bij het artikel. De fotostudio voldeed daarom precies aan onze verwachtingen. De eerste foto's zijn gemaakt en het werkt fantastisch! Levering was snel en het product was goed verpakt.

Reageer

Mariola 12-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zocht een specifieke scanner voor zeer oude negatieven en CameraNU.nl had deze scanner. Nog telefonisch contact gehad om wat dingen over deze scanner te vragen. Zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan, uitleg was helemaal duidelijk. Scanner gekocht en zeer tevreden. Zeer blij met het resultaat. Echt een aanrader.

Reageer

Melvin 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service snel geholpen de app is super handig reageren snel op hun berichten heb zelf iets terug gedaan en er iets anders voor weer gekocht en moest alleen maar wat bij betalen super winkel!!!

Reageer

Bert van (Scheven)Ingen 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al ervaring met deze zaak voor diverse foto-artikelen. Dus toen de wens voor een vlakbedscanner er kwam was het één van de zaken die ik heb vergeleken. Omdat ik een goede service en betrouwbaarheid belangrijker vind dan de laagste prijs kom ik al snel bij CameraNu terecht. Geen spijt van gehad!

Reageer

Lies van Zanten 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, vriendelijk en deskundig personeel. Goede regeling als een keuze niet bevalt dan kan het artikel worden omgeruild zonder consequenties.

Reageer

Cor 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige (online) winkel. Medewerkers hebben kennis van zaken. Duidelijke uitleg over producten. Snelle levering met keuze om je bestelling op te halen in de winkel, bij ophaalpunt of thuis af te laten leveren zonder extra kosten.

Reageer

Cheryl 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn om een webshop te hebben helemaal gespecialiseerd in camera's. Ze hebben daardooe ontzettend veel kennis van zaken en daarnaast ook nog een scherpe prijs. Ik ben tevreden!

Reageer

Hanneke 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er stond duidelijk beschreven wat het product inhield en dit voldeed aan de verwachtingen. Handig dat ik verschillende statieven kon vergelijken.

Reageer

André Sainderichin 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Die jongens (en meisjes) weten écht van de hoed en van de rand. Als je belt helpen ze je direct verder, en het pakje is geleverd nog voor je bij wijze van spreke de telefoon hebt ingelegd. Goed hoor?

Reageer

Marloes T 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een 56mm bij camera nu besteld . Het artikel kwam snel en netjes verpakt bij mij aan.

Reageer

Henk Manders 11-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
reparatie aan een camera netjes uitgevoerd, telkens goed op de hoogte gehouden wat de status is.

Reageer

Trudy 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was erg tevreden. Werd goed en vriendelijk geholpen. Ondanks dat het erg druk was werd er alle tijd voor me genomen. Geen haastige indruk.

Reageer

Tjerk 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Goed ingepakt
Eerlijke prijs
Nette website
Goede afhandeling van bestellingen

Reageer

Jasper de Jongh 10-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Camera.nu heeft een overzichtelijke site.
Per product staat niet klakkeloos van de leverancier overgenomen informatie, maar vaak een toch net wat praktischere verwoording.
Mooie prijzen.
En een snelle levering, in goede verpakking. Juiste en doeltreffende communicatie, waarbij die mailbommen van niet ter zake doende communicatie (zoals bij sommige andere webwinkels) achterwegen gelaten word.
Kortom een fijne winkel om online en in de fysieke winkel te kopen.

Reageer

J.A. de Jager 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering van 2 inktpatronen toen ik ECHT omhoog zat met een niet meer werkende printer !!
Een heel goed begin van het nieuwe jaar ……..
Correcte afhandeling van de zending + digitale factuur !
Dus, niet alleen voor " dure " camera's een prima adres …….

Reageer

Mandy Maas 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een originele kabel oplader van Apple voor een Iphone. Op veel sites bieden ze deze goedkoop aan, maar na goed lezen kom je er toch achter dat ze niet origineel van Apple zijn. Bij cameranu.nl wel, in de originele doos, voor een hele mooie prijs. De andere dag geleverd, goed verpakt, en zonder verzendkosten.

Reageer

Arnold 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en scherpe prijs. Goede en duidelijke batterij tester. Kan ik iedereen aanraden.

Reageer

AJJ Blijleven 09-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie website. Snelle verzending. Altijd goed geholpen! En natuurlijk dat je kunt bestellen tot 23:59 uur en dan volgende dag in huis👍

Reageer

Chickly 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere malen besteld bij cameranu.nl vaak met dezelfde dag service.de service verloopt goed. Geen rare dingen ofzo, gewoon doen wat je moet doen en dat doet cameranu!

Reageer

Frans Meulbroek 08-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goed geholpen voor uitleg. Betaling ging fout maar simpel opgelost.

Reageer

Toon meer reviews