cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43590 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2400 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marien 20-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Bestelling loopt vlot. Levering supersnel. Goed verpakt, alles in orde.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikel Buwalda 20-06-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al enige tijd klant bij CameraNU.nl, en ik ben zeer te spreken over de service die keer op keer verleend wordt. Snelle levering (de volgende dag, gratis) en zelfs de mogelijkheid om je bestelling nog dezélfde dag te ontvangen.

Vriendelijk en kundig personeel, duidelijke communicatie (ook telefonisch wordt er de tijd voor je genomen), goed assortiment. Kortom, zoals je hoopt dat het is!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Ik ben een grote fan van CameraNu!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het personeel staat je zeer vriendelijk te woord en neemt ook alle tijd voor je, ongeacht hoe druk het is. Al is het soms erg druk en moet je wel eens wat langer wachten, ik verveel me er niet en de koffie is heerlijk. Zelfs bij de aankoop van een 2e hands telelens kreeg ik 30 dagen bedenktijd, top is dat! Aangezien ik nog nooit zo'n grote telelens gehad heb wist ik toen nog niet of dit wel wat voor me was. Na 1 week uitproberen heb ik deze lens teruggebracht omdat hij voor mij toch écht te groot en zwaar was. Zonder problemen kon ik het volledige bedrag terug ontvangen, alleen heb ik gelijk een andere (nieuwe) telelens meegenomen waar nog wel wat geld bij moest, maar die iets hanteerbaarder voor me is. Ook hier weer die 30 dagen bedenktijd op, maar deze keer ga ik niet terug ;). Tot de volgende keer CameraNu en bedankt voor deze geweldige service.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 20-06-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat je kunt verwachten van een top winkel, snelle levering, breed assortiment en een goede service.
Over terugsturen kan ik helaas niks vertellen want het product werkt als een zonnetje!

Reageer

P. de Groot 20-06-2018 In de winkel gekocht
Urk cameranu.nl

Geweldige shop met een groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de webshop zelf ben ik niet geweest, ik heb zo'n drie weken geleden daar een printer gekocht in hun winkel. En alle vragen werden keurig en netjes beantwoord.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanne 20-06-2018 Via de website gekocht

Goeie communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jeetje, nergens wordt je zo goed op de hoogte gehouden over je zending als hier. Product was op voorraad en dus de volgende dag in huis en in gebruik.
Vind het erg fijn dat je overal van op de hoogte gehouden wordt en dat ik hierdoor ook wist dat het pakket bij mijn buren was afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Douven 19-06-2018 Via de website gekocht

geweldige servise en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd duidelijk en goede prijs.
Snelle gratis bezorging goede kwaliteit en heel goed verpakt.
ik heb nu een aantal keren besteld en was elke keer zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peet 19-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een batterij oplader besteld maar de bestelling wilde ik verzonden hebben naar mijn vakantie adres dat ging prima
Wat een goede bezorging nog snel ook de volgende dag al

Reageer

GJS 19-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en prima prijs kwaliteit verhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij mijn zoektocht naar het juiste grijsfilter stuitte ik bij Cameranu.nl op het juiste filter. Geen twee of drie verschillende, maar een variabel in te stellen grijsfilter, dat uitstekende resultaten oplevert. Cameranu.nl betekent voor mij het nakomen van een gedane beloften, vandaag besteld en morgen in huis. Een groot voorbeeld voor andere webshop, chapeau ‼️

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 19-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een compleet assortiment tegen een goede prijs. Ze zijn ook bereid om tijdens een telefoongesprek met je mee te denken en van advies te voorzien.
Ook de retourservice werkte perfect.

Reageer

Emma 19-06-2018 Via de website gekocht

Heerlijk snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon goed: netjes verpakt product en snel geleverd. Bovendien zijn de prijzen ook nog eens super. Cameranu.nl is top! :D

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 19-06-2018 Via de website gekocht

Goede producten, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site ziet er goed uit en is goed te volgen. Producten op voorraad en de volgende dag in huis. Ideaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

High End Photo/ Flexmi 19-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote voorraad, snelle levering en top service! Over evt ruilen of geld retour wordt niet moeilijk gedaan. Tot nu toe altijd tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christ 19-06-2018 Via de website gekocht

Oude tijden herleven!

Algemene score

10,0
Vanuit eerdere positieve ervaringen kies ik voor camera.nu
Was service en accuraatheid in het verleden een vanzelfsprekendheid; bij camera.nu hebben ze deze traditie met verve voortgezet en met de huidige mogelijkheden zelfs aanzienlijk verbeterd. Je wordt nauwgezet op de hoogte gehouden van de verzending, zodat er - als er iets mis mocht gaan- meteen kunt ingrijpen. Fraude is daardoor praktisch onmogelijk. Mocht je toch nog vragen hebben, dan wordt je terdege geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 19-06-2018 In de winkel gekocht

KlantenService met een hoofdletter S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mei ben ik naar de winkel gegaan om een aantal spullen aan te schaffen. Behalve een aantal tips, kreeg ik ook nog iets wat leek op een korte workshop flitsen.. wat een liefde voor het vak en wat hebben jullie een mens blij gemaakt!

Reageer

Jvh013photo 19-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen no time was mijn bestelling geleverd, foutloos en in 100% staat. Erg blij! En ook snelle feedback bij chatbericht.

Reageer

Esther 18-06-2018 In de winkel gekocht

Zeer betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers nemen alle tijd voor ie vragen en je keuzes. Als je die nog niet hebt nemen ze je stapsgewijs mee om goed te filteren wat je wilt. Ik heb altijd het gevoel het beste advies te hebben gekregen! Zo fijn. No nonsens en eerlijk!

Reageer

Raymond 18-06-2018 Via de website gekocht

Super!!!

Algemene score

9,0
Ik heb een artikel besteld op de website van CameraNu en werd vanaf het moment van bestellen super geïnformeerd over de status van mijn bestelling en waar deze op dat moment was in het proces. Het artikel wat ik besteld had kwam de volgende dag zoals beloofd aan en was goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Het enige min puntje is de PostNL die nog niet helemaal goed met hun bezorg tijden om kunnen gaan maar daar kan CameraNu niets aan doen. Voor mij verdient CameraNu echt een pluim voor hun werkwijze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P wildeman 18-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, alles verliep prima. Wel jammer dat mijn product later kwam dan de aangegeven tijd. Maar 6 uur te laat is geen groot probleem voorderest.

Reageer

BigBear 18-06-2018 Via de website gekocht

Disneyland Urk, gratis entree.......

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zijn hier nooit te beroerd om alles uit de kast (magazijn!) te trekken zodat je het kunt bevoelen en besnuffelen! Dus een of twee keer per jaar ga we een dagje kwijlen bij al het moois dat er in Urk te zien is. (Want ze hebben er zowat alles op voorraad). Dan weet ik precies wat ik de komende tijd wil aanschaffen en wat ik mag verwachten als ik dat in hun internetshop bestel. Zo'n dagje uit sluiten we af met een lekker visje in het centrum. Uitje erbij? Jazeker, want voor fotofreaks is zo'n hele dag een uitje! Een uitje dat naar meer smaakt........

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Vangaever 18-06-2018 Via de website gekocht

Goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met veel plezier de batterij voor mijn camera besteld er was een probleem met een dubbele bestelling en dit hebben ze vakkundig opgelost.
Een dikke pluim

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo uit Overloon 18-06-2018 Via de website gekocht

Blij mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op advies van een professioneel fotograaf toch de stap gezet om een fullframe camera aan te schaffen. De website goed in de gaten gehouden en een mooie camera voor heel veel minder geld kunnen kopen! Als beginnend (landschaps-) fotograaf weer een heleboel te leren! De camera ziet er nog supergoed uit, ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LeonB 18-06-2018 Via de website gekocht

Meer service voor je geld!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op cameranu.nl is het fijn shoppen. De website is overzichtelijk en kom je er eventueel toch niet uit? Dan is een belletje genoeg! De medewerker hielp me met een vrij specifieke vraag en wist wat ik nodig had. Geen gezeur, geen overbodige ballast. Gewoon goed, snel en efficient! Ook eventuele retouren worden keurig netjes afgehandeld. Ik ben gewoon dik tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Strijbos Photography 17-06-2018 Via de website gekocht

Super geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service krijg je bij Cameranu! Ook telefonisch super vriendelijk en altijd bereid om tot een goede oplossing te komen als er problemen zijn. Beoordeling 10+

Reageer

G-J 17-06-2018 Via de website gekocht

Fijne zaak voor al uw fotospullen en meer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de jaren heen heb ik hier zo wat mijn hele foto uitrusting bij elkaar gekocht , en ben geen moment teleurgesteld. Elke keer weer zijn mijn vragen snel en duidelijk beantwoord .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobs 17-06-2018 Via de website gekocht

Winkel denkt in oplossingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNU leverde ons met een aanbieding een prettige dashcam, maar helaas met een niet-werkende zuignap. Oplossing: een andere camera sturen met dus een andere zuignap. Snelle service, goed geregeld, fijne en directe communicatie. Bedankt!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Dekker 17-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede service iedere keer weer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bod gehad voor mijn oude camera en objectief, waardoor ik een 80 d heb gekocht. Ook deze keer geduldig en goed geholpen bij het kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ania 17-06-2018 Via de website gekocht

Fijne betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als er bij je in de buurt geen goede fotozaak is, dan is het echt fijn als je op een webwinkel kunt vertrouwen: kwalitatief goede producten, snel en veilig geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco van Lith 17-06-2018 Via de website gekocht

Top winkel, super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn partneren ik strekken graag de natuur in. Bij Cameranu.nl twee Vortex Daimondback NEW 10x42 kijkers gekocht o.b.v. de goede informatie op de site en de aanwezige reviews/aanbevelingen. Dit blijkt een goede keus, ze zijn echt super (levenslange garantie). Eerst hadden we er een andere kijker bij besteld maar die had voor ons toch wat nadelen. Geen punt bij Cameranu.nl. Gewoon terug en ruilen. Dit ruolen en verrekenen werd prima persoonlijk begeleid, zodat het binnen enkele dagen geregeld was. KLasse! Volgende keer koop ik weer bij Cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 17-06-2018 Via de website gekocht

Een tien met een griffel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is simpelweg perfect. De IDEAL betaling ging fout aan mijn kant, ik het geld dus gestort. Bestelling was vlak voor het weekend en ik dacht dat ik mijn lens dan niet meer voor dinsdag zou krijgen. In een email naar CameraNu gemeld dat ik betaling gestort had en ik kreeg mijn lens toch zaterdag binnen. Betaling moet dus handmatig verwerkt zijn wat extra werk is, weet ik. Reacties via email gaan supersnel, reacties zijn vriendelijk...het kan gewoon niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijn 16-06-2018 Via de website gekocht

Prima zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niks dan goed, volgende keer graag weer. vergelijk de prijzen altijd en kom vaak bij Cameranu uit. Helemaal top dat ze analoge-film in redelijke voorraad hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 16-06-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

8,0
service is goed en feedback heel goed met een interessante producten aanbod een aanrader voor alle foto hobbyisten .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maike 16-06-2018 Via de website gekocht

Goede informatie en ruime keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb erg lang lopen twijfelen over welke camera ik zou nemen. Eerst dacht ik aan een spiegelreflex en over de twee camera’s die ik op het oog had kreeg ik nuttige info tijdens een chat. Uiteindelijk besloot ik toch een systeemcamera aan te schaffen. Het is fijn dat de camera’s met elkaar vergeleken kunnen worden op heel veel belangrijke punten. De camera kwam snel binnen en doordat ik vooraf zo goed geïnformeerd was, ben ik ook meteen heel erg blij met mijn aanschaf. Ik wist door CameraNu waar ik oo moest letten bij de aanschaf wat ervoor zorgde dat ik de juiste body en de juiste lens met elkaar combineerde die volledig bij mijn wensen aansloot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 16-06-2018 Via de website gekocht

Snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gespecialiseerd stukje fotouitrusting besteld bij cameranu.nl. Niet alleen gewoon op voorraad maar tegen bijzonder schappelijk bedrag ook nog eens ontvangen via hun same-day delivery service. Goed en uitgebreid assortiment, voorbeeldige service met duidelijke mails om je op de hoogte te houden van het verloop van je bestelling. Buitengewoon handig als je een snel een oplossing nodig hebt.

Reageer

Irene 16-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie duidelijke webshop met fijne zoekfunctie. Snelle en goede service. Zeer tevreden en ga er zeker vaker wat bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 16-06-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
al een paar keer wat besteld, snel geleverd, goed advies, makkelijke manier van betalen zeer vriendelijke mensen
met verstand van zaken. Moest een cameratas hebben geef het type camera op, en hebben verschillende tassen voor mij uitgeprobeerd, en drie mogelijkheden naar mij toe gestuurd geweldig. zeer tevreden.

Reageer

Aart 15-06-2018 Via de website gekocht

Razend snelle levering!

Algemene score

10,0
Zondagavond 21.00 uur besteld en maandag om 16.00 uur in huis! Goed en veilig verpakt. Super tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes Dijkstra 15-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering keurig verpakt en ook de mail wisseling zeer goed dus aan beveling waard top bedrijf

Reageer

N.L. 15-06-2018 Via de website gekocht

draagcomfort is superrrrr van Paek Design slide lite riem.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij cameranu.nl is het gemakkelijk shoppen online easy afrekenen en hetbartikel wordt controleerbaar bij je thuis netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke 15-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Altijd geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kom al jaren bij CameraNu en bestel ook regelmatig online. Men neemt altijd alle tijd voor je en is altijd behulpzaam of dat nou in de winkel, online of telefonisch is. De prijzen zijn prima en ook de inruilprijzen zijn zeer realistisch. Kortom ik vind deze winkel een aanrader!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 15-06-2018 Via de website gekocht

Bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima communicatie over de status... overdracht naar PostNl naadloos.. binnen 24 uur geleverd op zaterdagmiddag... Uitstekend..!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 15-06-2018 Via de website gekocht

Tweedehands kun je bij CameraNU.nl ongezien kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een gebruikt objectief kwam ik bij CameraNU.nl terecht. Daar kun je veilig ongezien tweedehands kopen. Volgende dag in huis. Precies wat ik zocht en kwaliteit boven verwachting.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BiancaR 15-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Meedenkend personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom er graag en geregeld, Het personeel denkt mee en verkoopt niet zomaar iets. Heb advies gekregen over een statief met kop en dan nemen ze ook ruim de tijd, Daarnaast wilde ik een rugzak voor de vakantie die als handbagage mee kan. Samen gekeken wat voor mijn spullen en wensen geschikt was. Erg blij met mijn aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marja Oost 15-06-2018 Via de website gekocht

super service en producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht een grijsfilter voor mijn Nikon. ik heb maar even gebeld voor advies. ze vroegen wat mijn wensen waren en waarvoor ik hem nodig had. 20 minuten later stond mijn bestelling en de volgende dag ( jaja op zondagmiddag ) keurig bezorgt. Echt een topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorian de haan 15-06-2018 Via de website gekocht

Super service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had de Caruba 5 in 1 reflector besteld. De bestelling ging enigszins mis, maar werd top geholpen door de klantenservice van CameraNU en had gelijk de dag daarna mijn bestelling binnen

Toppers daar👍🏻

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Kosmann 15-06-2018 Via de website gekocht

Heel mooi spul en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse keren iets besteld, altijd snelle levering. Duidelijke omschrijving wat je krijgt . Ben heel tevreden.

Reageer

Jelte 15-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Deskundig personeel, echte verkopers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam in de winkel voor informatie over een lens, en kwam naar buiten met de lens, een nieuwe tas, en een filter. De kennis van de medewerker was overtuigend om mij deze aanschaf te rechtvaardigen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacq 15-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop en ruime voorraad met professionele producten. Ook de omschrijvingen zijn duidelijk. Regelmatig aanbiedingen en occasions dus voor elke beurs bereikbaar. Snelle levering.

Reageer

SixBySix 15-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering en een ruim assortiment tegen redelijke prijzen. Ook het aanbod voor analoge fotografie is goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 14-06-2018 Via de website gekocht

Zeer geslaagde aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mijn kleinzoon als verrassing een drone gekocht. Ruime keuze: van eenvoudig tot zeer geavanceerde machines. Duidelijke beschrijving van de drones, inclusief eventuele toebehoren, met overzichtelijke prijzen. Snelle bestel- en betaalmogelijkheden. Goede berichtinggeving over bezorging. En de bezorging was werkelijk perfect: op tijd, goed verpakt en volgens afspraak.
Kortom: een geslaagde keus bij een geweldige leverancier.

Reageer

Toon meer reviews