cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43449 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2385 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick Woets 14-10-2010

Algemene score

10,0
Ik heb al 2 jaar ervaring met cameraNU. Bestellingen en leveringen worden via razendsnelle mails begeleid. Soms heb ik vragen, wat al zeker vijf maal het geval was. Op iedere vraag werd direct en duidelijk gereageerd. En dan ook nog lage prijzen... Wat wil je meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex-Bur 14-10-2010

Algemene score

8,5
duidelijke webwinkel, zeer snelle levering, scherpe prijs :) no problem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Botskibotje 14-10-2010

Algemene score

10,0
Hele goede snelle levering en serive. En Prijsverhouding is ook zeker goed. Scheelt met Dixons € 102,--

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost Janssen 14-10-2010

Algemene score

9,3
Extreem snelle levering. Site heeft passende extra's netjes naast te kopen artikel beschikbaar zodat je deze voor een goede prijs en kwaliteit direct mee kan bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard van der Meer 14-10-2010

Algemene score

8,3
Snelle levering, keurig verpakt.
After sales (nog) niet nodig gehad, vandaar NVT.
Goeie ervaring, ik zal er weer gebruik van maken indien de gelegenheid zich voordoet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron Zeewolde 14-10-2010

Algemene score

8,5
's avonds besteld, volgende ochtend binnen. De op de website geadviseerde zonnekap bleek niet geschikt voor de lens. Advies hierover en ruiling uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel 65 14-10-2010

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering van het betreffende product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

rsvmakkie 14-10-2010

Algemene score

8,5
Besteld en de volgende dag in prima verpakking bezorgd. Klasse!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

hanzb 14-10-2010

Algemene score

9,0
Volgende dag in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapitein3 14-10-2010

Algemene score

9,3
Eerste klas kwaliteit camera. Voordelig. Binnen 24 uur aan huis bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcornel1950 14-10-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle service en levering. 18.30 uur besteld en dag erna s'middags bezorgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marlouss 14-10-2010

Algemene score

9,7
Na een mailtje van mijn kant omdat ik om bijzondere reden veel haast had met de levering, heeft cameranu.nl er voor gezorgd dat de camera (nadat ik om 20.00 uur pas had besteld) de volgende ochtend rond 11 uur al geleverd werd.
Wat mij betreft een warme douche voor het bedrijf dus!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

passiepas 14-10-2010

Algemene score

10,0
Op de website van dit bedrijf heb ik een nieuwe Canon Pixma MG 6150 besteld.

Deze nieuwe printer heb ik vorige week donderdagavond laat besteld waardoor deze printer de volgende dag niet meer bezorgd kon worden.

Maar donderdag laat in de avond kreeg ik een email met een barcode dat het pakket is verzonden en de volgende dag bezorgd zou worden.

En inderdaad vrijdag werd de printer bij mij bezorgd en die bevalt hartstikke goed.

Mijn complimenten voor dit bedrijf voor de sneller service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jigsaw 14-10-2010

Algemene score

10,0
De website is zeer overzichtelijk en uitstekend bereikbaar. De bestelling en levering waren conform hetgeen CameraNU.nl op de site bekend stelt en pico bello in orde. Het vervolgtraject via TNT-Post was goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke-mk 14-10-2010

Algemene score

7,8
super snel geleverd 20.30 besteld volgende dag rond 12.30 in huis.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Du Pre Etendu 14-10-2010

Algemene score

9,3
Eigenlijk was de bestelling ook een 10 waard. Ik bestelde echter bewust 's avonds laat omdat ik verwachtte dat de bestelling dan niet de volgende dag zou worden afgeleverd. Toevallig was ik net thuis zodat aannemen geen probleem vormde maar mogelijk toch goed om met een bewuste "late" bestelling rekening te houden :-)Ik kom binnenkort zeker terug om een extra lens te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bakker35 14-10-2010

Algemene score

9,5
Camera die ik zocht was goed geprijsd en zeer snel in huis met goede betalingsmogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haartsen 14-10-2010

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, logische manier van bestellen.
Prima!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Giovanni53 14-10-2010

Algemene score

8,2
Heldere uitleg van het artikel, ook voor wat betreft de inhoud van de verpakking. Duidelijke commununcatie over de levering en de levering zelf was supersnel (de volgende dag)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G.J.A. Bos. 14-10-2010

Algemene score

9,3
Duidelijke website,scherpe prijs,uitstekende voorlichting in de winkel en een propte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjakie51 14-10-2010

Algemene score

9,5
Nadat de Canoncartridge een foutmelding veroorzaakte op mijn MP540 printer ontving ik na telefonisch contact met CameraNu en een kosteloze retourzending per ommegaande een correcte cartridge. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smolders 14-10-2010

Algemene score

8,3
Overzichtelijke website, meerdere betalingsmogelijkheden. Aangetekend verzenden is mogelijk wat ik bij duurdere aankopen wel prettig vind. Dan wordt het niet zomaar voor de deur gezet of bij de buren afgegeven. Veel artikelen in voorraad, daardoor Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ckeuben 14-10-2010

Algemene score

8,2
De zin: 'what you see is what you get' klopt helemaal. De info op de website is zeer duidelijk en wordt ook waargemaakt. De snelle levering was ook een echt pluspunt!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris Wezenbeek 13-10-2010

Algemene score

9,3
Gewoon prima heldere info en vooral de link naar Panasonic waar de basis info te vinden is is geweldig dat zie je niet overal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kumbangsila 13-10-2010

Algemene score

9,7
Ik kwam vrij snel op deze website. Voor mij was deze nog onbekend. Deze was volgens mij de goedkoopste zonder verzendkosten (aanbieding). Ondanks dat ik de bestelling laat heb geplaatst was het de volgende dag binnen. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

njfrr 13-10-2010

Algemene score

9,2
Tevreden over informatie die makkelijk via de website kon worden gevonden over de betreffende camera. Nette prijs. Duidelijk prijsinfo zonder verrassingen. Zeer snelle aflevering aan huis. Artikel deskundig verpakt.
Gezien eerdere positieve ervaring heb ik nu weer gekozen voor camaNU.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rtim 13-10-2010

Algemene score

8,0
Weet nog niet, hoe na de overigens prompte levering omgegaan zal worden met het teruggestuurde defecte apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

naam2562 13-10-2010

Algemene score

7,0
Ben eigenlijk tevreden over alle punten. De aflevering leverde wat hapering op, maar is uiteindelijk prima opgelost.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jm.boos 13-10-2010

Algemene score

10,0
in de afgelopen 5 jaar dat ik mijn producten bij CameraNu.nl koop ben ik zéér tevreden en met name over de after sales en de info die ik op mijn vragen per E-mail krijg. Ik krijg altijd zeer goede uitleg over alles wat ik vraag voordat ik daadwerkelijk al dan niet tot aankoop overga.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke1966 13-10-2010

Algemene score

9,5
De camera was eigenlijk niet wat we zochten maar hij was al verstuurd en te laat om nog te annuleren, de camera is meteen weer retour gezonden en ik heb mijn geld terug gehad.
Het pakketje werd verzonden incl. track&trace en via email ben ik op de hoogte gehouden van de afwikkeling dat alles vond plaats binnen één week..keurig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus44 13-10-2010

Algemene score

8,0
Perfect geregeld, bestelling binnen 24 uur geleverd.
Apparaat in goede staat, verpakking bij ontvangst licht beschadigd....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mirosa33 13-10-2010

Algemene score

8,7
er wordt gedaan wat beloofd wordt, heel netjes.
After sales nog geen ervaring mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fkrelage 13-10-2010

Algemene score

10,0
Ik ben erg te spreken over CameraNU en het personeel daarvan.

Het was allemaal heel duidelijk waar ik aan toe was en alles is netjes afgeleverd op de besproken datum en tijd.

Alles klopte en was netjes ingepakt!

Hele goede service!

P.s.
Ik ben zelf ook wel eens in de winkel van CameraNU geweest, dit is een grote aanrader omdat het vooral zo prettig is om eindelijk eens goed geïnformeerd te worden, ze weten dan ook echt van elk product het voor- en nadeel.
Ze hebben mij toen enorm geholpen met moeilijke keuzes maken, soms niet eens in hun voordeel.
Echt eens goed om te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hayhaenen 13-10-2010

Algemene score

9,0
Razendsnel geleverd: op donderdagavond een Sony A550 DSLR Fotocamera besteld, op vrijdagmiddag 13.30 uur al geleverd. Toen bleek er een vuiltje op de sensor te zitten. Mijn mailtjes hierover werden vrijwel terstond beantwoord (allen binnen een uur). Op zaterdag per post teruggestuurd en op donderdag had ik mijn camera weer gereinigd terug. Uiteraard geen extra kosten. Ben zeer tevreden over de levering en ook de afhandeling toen er sprake was van een "mankement".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ida1968 13-10-2010

Algemene score

9,0
was er even huiverig voor omdat het de eerste keer was
maar is me prima bevallen wat een snelle en goede services
en wat ben ik blij met mijn toestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Panasonic TZ10 13-10-2010

Algemene score

9,0
duidelijke en overzichtelijke gegevens / aanbiedingen gratis levering en zoals afgesproken binnen 24 uur in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

rayong 13-10-2010

Algemene score

9,5
eerst gebeld binnen 10 sec. iemand aan de telefoon ,dat is al heel speciaal tegenwoordig.Bestelling was de volgende dag al in huis gratis aangetekend verstuurd! goed verpakt.de bestelling via internet gedaan vrij snel antwoord dat de bestelling binnen was,en ook een e-mail dat de verzending onderweg was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STINA51 13-10-2010

Algemene score

9,8
s;avonds besteld en de volgende morgen al in huis, prima geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bartjan tijman 13-10-2010

Algemene score

10,0
heb de nikon d90 besteld, smiddags om 1530u en de volgende dag had ik hem om 1230u in huis!
alles ging gewoon supper snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jg.vandenbosch 13-10-2010

Algemene score

8,0
Deze bestelling is binnen de vermelde tijd geleverd en in zeer goede staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

naam1825 13-10-2010

Algemene score

9,0
uitstekende snelle afhandeling en levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anna02 13-10-2010

Algemene score

10,0
Alles is goed en overzichtelijk weergegeven op Kieskeurig. Het bestellen is makkelijk. We kregen meteen een bevestiging en factuur en de scanner werd de volgende dag bezorgd. Alles prima verlopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gersom 13-10-2010

Algemene score

9,8
Perfecte levering en afhandeling. Prima service. Aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud201034554 12-10-2010

Algemene score

10,0
Beste prijs, om 20:30 besteld, de volgende dag om 12:00 uur had ik de camera al in mijn bezit. Ook de website is duidelijk en verschaft goede informatie. Dit is hoe een webshop moet werken. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris Meulendijks 12-10-2010

Algemene score

9,3
Zeer goede service en snelle levertijden.
Ik ga zeker nog zaken doen met cameraNu mocht ik ooit iets nodig hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma00 12-10-2010

Algemene score

8,0
Website kan overzichtelijker.
Telefonisch zeer goed bereikbaar; lokaal tarief, snel geholpen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

josemoonen 12-10-2010

Algemene score

8,0
Ik heb de informatie die ik wilde hebben voor mijn aankoop goed kunnen vinden op de site .
De levering was heel snel en correct.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Ik prijs U graag aan bij vrienden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Juppes 12-10-2010

Algemene score

9,3
Prima webshop, vooraf even een vraagje gesteld, kreeg meteen het goede antwoord.
Bestelling geplaatst om 18.30 uur en daags erna om 13.00 uur werd het pakketje al bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf D 12-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle en zeer goede aflevering.
Het bestellen/betalen ging makkelijk.
Alles was geleverd en goed verpakt.
Kosten waren erg laag, en er waren geen verzendkosten.
Ik schat dat minstens 50 euro goedkoper uit was dan een gewone winkel. Zelfs de extra batterij was 10 euro goedkoper dan dezelfde in een andere webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie28 12-10-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering. Vor 17:30 besteld en de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews