cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cameragebruiker123 31-10-2010

Algemene score

10,0
Deskundig advies, snelle levering en prima afhandeling van een omruilproduct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Otten 31-10-2010

Algemene score

10,0
Pleziere en duidelijke website.
Goede telefonische ondersteuning (2nd line)nav specifieke cameratechnische vragen.
Toen ze mogelijk niet aan de snelle levering konden voldoen werd ik daarover direct geinformeerd. Uiteindelijk hebben ze wel gepresteerd wat ze hadden beloofd!Deze actie kwam zeer klantvriendelijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob.bodemann 31-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle aflevering + goed contact via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertuchi 31-10-2010

Algemene score

8,5
Goede overzichtelijke website diverse betalings mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.B.Opheusden 30-10-2010

Algemene score

9,0
Prima uit kunnen zoeken op site
Heel fijn geholpen,op de prof afdeling, koffie was goed.
alles op voorraad
Wel lang moeten wachten op een adviseur maar was het wachten waard

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

awj26 30-10-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle levering: vrijdagavond 20.45 besteld, zaterdagochtend geleverd, zeer duidelijke bestelprocedure, vlak nadat de bestelling was geplaatst al een mail dat de bestelling was verzonden super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Slendebroek 30-10-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle mail-reactie en verzending !
Besteld op vrijdag 29-10-2010 en vandaag zaterdag 30-10-2010 al binnen !
Echt een aanrader dus deze winkel !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mijnnaam19 30-10-2010

Algemene score

8,5
Prima site, vlotte levering, goed product en prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

geen12er 30-10-2010

Algemene score

8,7
Super tas! Via google gevonden, goede prijs tov andere aanbieders en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

saskia 008 30-10-2010

Algemene score

8,0
via deze site heb ik de voordeligste deal gemaakt voor deze camera.
Ook omdat ze de actie hadden tijdelijk geen verzendkosten dat scheelt een hoop voor iemand die op de kleintjes moet letten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

makiso90 30-10-2010

Algemene score

7,8
Overzichtelijke site, duidelijke productbeschrijving en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JanD58 30-10-2010

Algemene score

10,0
Zag op de site een Manfrotto 785B statief staan: "op voorraad".
Direct even gebeld om er zeker van te zijn dat het statief nog dezelfde dag verzonden zou worden (had nét een slechte ervaring met een andere webwinkel gehad). Nee hoor, géén enkel probleem, dus besteld en met Ideal betaald.
En inderdaad: Camerca.NU stuurde een paar uur later een email met de factuur én het bericht dat het statief bij TNT was aangeleverd .
De volgende morgen bij mij afgeleverd (kon dit via Track & Trace volgen). Goed ingepakt, zag er prima uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralive 30-10-2010

Algemene score

9,0
Alles zonder probleem verwerkt en afgehandeld. 's Middags besteld, volgende dag in huis; goed verpakt en goed verzorgd. Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emjeeH 29-10-2010

Algemene score

9,8
Zoals altijd is ook mijn laatste bestelling weer uitstekend behandeld en verwerkt.
Ik word tijdens het verwerken van mijn bestelling steeds op de hoogte gehouden van het verloop.
Ik heb gekozen voor levering via eigen koerier en mijn camera werd precies op tijd bij mij afgeleverd.
CameraNu is voor mij gewoon de top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hft 29-10-2010

Algemene score

10,0
Bestelling is perfect verlopen. Wel jammer als je aankoop uit meedere zaken bestaat, je niet met een verkoper iets van korting kunt "regelen". In een winkel is dat natuurlijk gemakkelijker. Niet zeuren. Prima winkel (shop!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marinaoudejans 29-10-2010

Algemene score

8,2
Een prima webwinkel! Goede en snelle levering, alles prettig geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroentjuh1974 29-10-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Prima communicatie middels email over de betaling en bezorging. Binnen 24 uur geleverd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a.have 29-10-2010

Algemene score

7,5
Vlotte levering en vlotte omruiling tas bij vaststelling dat deze te klein was.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wiebe28 29-10-2010

Algemene score

8,0
Goede service en ben naar tevredenheid geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dikkie dik 1 29-10-2010

Algemene score

10,0
CameraNU heeft meestal de laagste prijzen. De levering was sneller dan ik gedacht had. Ik heb de camera 's avonds besteld en de volgende dag werd hij al geleverd. Alles is correct verlopen zowel de betaling als het mailverkeer erna. Wanneer ik weer een product via internet ga kopen kijk ik eerst of CameraNU het ook te koop heeft. Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Telly 29-10-2010

Algemene score

8,5
Alles verliep snel en goed, zelfs de foute dubbele bestelling werdt door CameraNU.nl zelf gecanceld en een melding daarvan naar mij.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Plop70 29-10-2010

Algemene score

9,3
Mijne Heren,
De Scanner in prima staat ontvangen en heel snel ook!
s'Middags besteld en de volgende dag in huis, dat is nog eens klantvriendelijk van Cameranu.nl ga zo door!!
Over de scanner: Wat een geweldig ding en lekker plat
39 mm dik Hij maakt zo'n mooie scans, en wat er niet allemaal voor mogelijk heden op zitten,en dan voor die Prijs en zo'n dun apparaat. Voor beginnelingen is er goed mee te werken alles wijst voor zich één echte aanrader die Cannon-Scan Lide 210.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goofy2010 29-10-2010

Algemene score

10,0
perfecte informatie, direct contact bij dubbele bestelling en correctie en inderdaad: vrijdag besteld en zaterdag in de bus!
bovendien absoluut goedkoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.R. Dokkum 29-10-2010

Algemene score

8,2
Zeer goede Logistiek ,en begeleiding van de aankoop!
Werkt persoonlijk en vertrouwd!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter E. 29-10-2010

Algemene score

7,5
Product is op tijd geleverd.
Product prijs was goed.
Kan eigenlijk niet klagen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ketu 29-10-2010

Algemene score

9,2
Snelle afhandeling, goede web-site, snel antwoord op e-mails.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fotografieboltje 29-10-2010

Algemene score

10,0
Donderdagmiddag, online kunnen kijken of er voorraad was. Ik had het produkt zaterdag erop nodig.
Donderdag middag Voor 17:30 besteld en betaald. De volgende dag voor 10:00 al in huis. Gewoon geweldig. Ik kon mijn opdracht dus ook uitvoeren.
After Sales, geen ervaring mee, vandaar dus nvt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mjbom 29-10-2010

Algemene score

9,8
Donderdag om 17:15 bestelt. Op de website stond dat als iets voor half 6 besteld en betaald was, het pakket dan nog diezelfde dag verzonden werd. Ik heb betaald met iDeal en even gebeld voor de zekerheid. Eigenlijk kreeg ik ook al gelijk een mail. De volgende dag om 13:00 werd het geleverd. Keurig via TNT!

Mailtjes, telefonisch contact... alles was netjes en duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline53 29-10-2010

Algemene score

9,5
Duidelijke website.
Snelle en goede aflevering.
een goed produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanM73 28-10-2010

Algemene score

9,2
Website zit makkelijk in elkaar en ziet er gewoon top uit. Toen ik een vraag had en belde met cameranu.nl werd ik zeer netjes te woord gestaan zonder het gevoel te hebben gehad dat ik een "domme"vraag stelde. Dit was gewoon goed! Dezelfde middag de camera besteld en deze werd de dag erna netjes ingepakt afgeleverd zoals beloofd. Doordat ik dde camera binnen een bepaalde termijn aan heb geschaft kreeg ik ook de gelegenheid om gratis een workshop natuurfotografie te volgen welke gedaan werd door Steven Ruiter. Dit was ook zeer netjes geregeld.
Ik kan Cameranu.nl ten zeerste aanbevelen en ik zal hier zeker ooit nog iets aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ab swart 28-10-2010

Algemene score

9,2
goede en snelle afhandeling. gunstige prijs.
Perfect, gewoon zoals het hoort te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nielsman 28-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering, echte shop waar je op bezoek kunt waar je alles kunt bekijken, gratis versturen, spul op voorraad, snelle en constructieve reactie op emails en nog goedkoop ook. Nog geen minpunt gevonden (behalve dat je sommige spullen nog goedkoper kunt krijgen als je heel goed zoekt). Heb veel vertrouwen in deze shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuel W. 28-10-2010

Algemene score

9,3
Snelle levering binnen de afgesproken tijd, en je wordt goed op de hoogte gehouden hoe de order ervoor staat en netje een Track & Trace Code om hem te volgen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Van Tooren 28-10-2010

Algemene score

8,0
prima snelle en gratis levering (volgende dag) en echt de laagste prijs!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Neuhausler 28-10-2010

Algemene score

9,5
Zelfs met mijn betaling uitgevoerd na 17.30 uur, heb ik de afstandsbediening eendag later in de bus! R.N.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Klinkhamer 28-10-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over CameraNu.nl. De advisering is zeer goed en men neemt de tijd voor je. Over de prijs hoef je je nooit zorgen te maken, die is altijd goed. Ook de service is zeer goed. We hebben dit gemerkt bij een toestelletje van PentaX. Deze ging kapot na een paar maanden. Pentax stuurde een ander toestel met veel zichtbare gebruikersschade en gaf verder niet thuis. (Mijn advies: koop geen Pentax omdat ze bij klachten niet goed handelen) CameraNu.nl gaf zelf een nieuw toestel omdat ook zij met het handelen van Pentax in de maag zaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kiesjan 28-10-2010

Algemene score

9,0
Snelle service en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martinh123 28-10-2010

Algemene score

8,7
Al een paar producten bij ze gekocht.
Het laatste is ColorMunki Photo de bestelling gaat soepel en snel als het aanwezig is heb je het de volgende dag thuis.
Heb verder geen opmerkingen over het bedrijf.
De website staat bij mij onder Favorieten zodat ik snel een vergelijking naar verschillende producten kan doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Munsterman 28-10-2010

Algemene score

9,0
Alles is correct, en zeer op tijd , zoals beloofd , afgeleverd .
S'Middags besteld , de volgende morgen al in huis
Dat vind ik nou echte service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduardus23 28-10-2010

Algemene score

9,0
Winkel goed bereikbaar, groot assortiment, snelle en kundige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benny holtrop 28-10-2010

Algemene score

9,0
Nog geen vierentwintig uur na bestelling lag de Sony al bij ons thuis. Een prima service en een goed toestel, maar daarvoor had ik al het nodige zoekwerk verricht op internet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ben nijman 28-10-2010

Algemene score

9,2
Ik ben buitengewoon tevrden over dit bedrijf.Professionele mensen, vriendelijk, een groot assortiment, goede prijzen en service. Een zeer betrouwbaar adres waar ik al enkele jaren met plezier kom,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

23Klaas 28-10-2010

Algemene score

9,3
2 keer iets gekocht, beide keren prima levering. geen gebruik hoeven te maken van ruiling etc maar centrale ligging in het land lijkt me indien nodig wel praktisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

libeton 28-10-2010

Algemene score

8,8
CameraNU.nl heeft een uitstekend assortiment aan professionele apparatuur en accessoires. De website is goed toegankelijk en geeft duidelijke beschrijvingen; de prijzen zijn concurrerend. De wijze van bestelling en betaling is eenvoudig en betrouwbaar, en de snelheid van levering door camera.NU is uitstekend. (Jammer dat er bij TNT soms wat vertraging optreedt). Ook bij vragen of klachten blijkt camera.Nu goed en vlot aanspreekbaar. Kortom, niets dan lof voor deze (web-)winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FredBa 28-10-2010

Algemene score

8,5
Snelheid en correctheid van handelen; smiddags besteld en volgende ochtend al bezorgd. Onder de opgegeven condities!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Happyloes 27-10-2010

Algemene score

9,0
Duidelijke site met goede informatie over de aankoop en wanneer het product geleverd gaat worden. En dat voor die lage prijzen. Erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansD90 27-10-2010

Algemene score

8,3
heldere site, al eerder spullen hier besteld. ook nu weer, vlot geleverd, prima in orde. geen after sales nodig gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

a.c.komijn 27-10-2010

Algemene score

10,0
uitstekende service, snelheid,levering en aftersales!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shekina11 27-10-2010

Algemene score

9,0
Ik heb de Camera eerst elders besteld. Toen bleek er een leveringstijd van maximaal 10 dagen. Camera Nu gebeld. Het was op voorraad en bij ontvangst van mijn betaling kon het de volgende dag geleverd worden. Nog voor dat het bedrag goed en wel van mijn rekening was afgeschreven kreeg ik een bevestiging dat mijn order werd verwerkt.En ja hoorde volgende dag had ik mijn camera in huis. Erg prettig dat je zo van hun op aan kan. Ze waren wel iets duurder dan de andere site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gdefiig 27-10-2010

Algemene score

9,8
's avonds bestelt en toch de volgende ochtend al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews