cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

a.ballemans 21-11-2010

Algemene score

9,0
Goed handteerbare Website.
Snelle bezorging, Prima Materiaal.
Nette aflevering, Prima met die tijdstippen.
Erg tevreden, zal uw bedrijf bij kennissen aanprijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc van der weijde 21-11-2010

Algemene score

9,5
heel snelle levering en alles zat in de doos !
enkel tnt website kon niet zo snel volgen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuwerink 20-11-2010

Algemene score

8,7
de bestellingen die ik heb gedaan zijn alle prima uitgevoerd en ook bij vragen (zelfs telefonische) ben ik prima geholpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry Mescher 20-11-2010

Algemene score

8,2
CameraNu,geeft goede service ,en snelle leveranties
Heel goede Website!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. Weijs 20-11-2010

Algemene score

10,0
Snelle levering,vriendelijke en goede service per telefoon.
Dit was ons 2e produkt wat we bestelden en volgende keer kopen we weer bij Cameranu.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zim45 20-11-2010

Algemene score

8,8
Het door mij bestelde artikel is op een acurate en snelle wijze afgehandeld. Gezien het mijn eerste bestelling was, heeft de afhandeling een vertrouwde en degelijke indruk op mij achter gelaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric54321 20-11-2010

Algemene score

9,0
Camera op de website besteld en aangegeven dat ik de camcorder in Urk op zou komen halen. Een dag later de camcorder opgehaald, lag netjes klaar. Prima geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus12345 20-11-2010

Algemene score

7,8
Positief:
Goed bereikbaar zowel via telefoon als email.Aardig en klantvriendelijk aan de telefoon.
Snelle levering van bestelling.

Negatief:
Bestelling was niet volledig, daardoor nog wat heen en weer contacten gehad. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Een tip voor hun administratie: Geef kort in de administratie aan wie met wie heeft gesproken en wanneer en welke acties daaruit voort zijn gekomen. En laat het systeem automatisch na 2 dagen de acties terugkomen in het scherm zodat er een herinnering is ingebouwd. Aan de hand hiervan kan vb. de manager heel goed zien als het niet goed loopt of als er te veel zaken blijven liggen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

zmaster86 20-11-2010

Algemene score

9,0
Zeer goede en snelle service. Artikel was elders goedkoper te verkrijgen maar niet leverbaar. Heb uiteindelijk via CameraNU.nl nog extra korting ontvangen.

Zeer nette service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renate2524 20-11-2010

Algemene score

7,5
eerste bestelling omdat de usb hier op dit moment het voordeligst was. Verzendkosten erg hoog! Jammer, en ook niet nodig. (Zie verzendk. van bol.com)
Snel bestellen via de site en verdere afhandeling ook prima.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

metchel 19-11-2010

Algemene score

10,0
De goede voorraad infomatie die gegeven word op de website. De verkopers zijn heel vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duijx 19-11-2010

Algemene score

8,8
Het poduct:
De camera heeft een heel logische bediening.
De beelden zijn beslist bovengemiddeld.
De prijs is heel redelijk.

Camera nu:
De website is heel overzichtelijk.
Minpunt: De beschrijving van de camera is
te summier.
Nq een heel slechte ervaring met een andere
aanbieder is deze ervaring een verademing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JCP194 19-11-2010

Algemene score

8,7
Vrijdagavond laat besteld en dinsdagochtend in huis. Uitstekend op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en van het feit dat door drukte op zaterdag de mail minder werd gelezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

custom 19-11-2010

Algemene score

9,2
Op Tweakers,net de prijs vergeleken en CamerNu.nl was de goodkoopste. Vrijdagmiddag om 17.00 uur besteld en zaterdag om 15.00 werd de scanner al bezorgd. Kon niet beter lijkt mij!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard5D 19-11-2010

Algemene score

10,0
Het is en gaat allemaal perfect bij deze winkel, ook als je via de telefoon een vraag stelt, bij CameraNU hebben ze het allemaal goed voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KVM II 19-11-2010

Algemene score

9,7
Hele snelle afhandeling van de bestelling, ook naar België. Zondagavond besteld en betaald met bankoverschrijving. Nog dezelfde avond een mailtje met antwoord op een paar vragen. Woensdag bericht dat het pakket verzonden was, en op donderdagnamiddag geleverd. Je krijgt een link waarop je pakket te volgen is, maar in de praktijk is het al bij je thuis vooraleer daar iets te zien is...Klasse! Ik hoop het niet nodig te hebben, maar hoop dat de dienst na verkoop even efficiënt is...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LoesvdZ 19-11-2010

Algemene score

10,0
Ik ben nog nooit teleurgesteld in CameraNu.nl. Alles op voorraad, snelle levering. Zo zouden alle webshops moeten zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad S 19-11-2010

Algemene score

9,7
Website: prima; sortering van digitale camaera's over meer pagina's in onbekende volgorde.
Bereikbaarheid: shop net van de snelweg, duidelijk te vinden.
Bestelling en levering: Bestelling op website n.a.v. telefoontje: goede begeleiding.
Bij het afhalen van de camera wegens drukte even moeten wachten, maar er is voldoende te "zien" in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Boelsma 19-11-2010

Algemene score

9,0
ook na hakf zes de volgende ochtend in huis, Bij een vraag over accessoires per mail zelfde dag )zaterdag!' een deskundig antwoord. Aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjany 19-11-2010

Algemene score

8,0
Mooi bedrijf, vriendelijke bediening, goed advies en lekkere koffie. Wat wil een mens nog meer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan_broenink 19-11-2010

Algemene score

9,2
Net als vorige keren,: produkten zijn makkelijk te vinden (tenminste als je weet wat je wilt hebben), bestellen gaat eenvoudig. De tijd tussen bestelling en ontvangst is meer dan uitstekend: binnen 24 uur besteld en geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gc3l 19-11-2010

Algemene score

8,5
's middags besteld en de volgende ochtend al ontvangen.
Geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Overeinder 19-11-2010

Algemene score

9,2
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Ik had per ongeluk een verkeerd item besteld, al wel uit de verpakking gehaald, maar totaal geen probleem om het te retourneren. Een vriendelijke en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinever 19-11-2010

Algemene score

10,0
Alles in een dag binnengekregen super,
ik hoop dat ik de after sales niet nodig zal hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bardamus 19-11-2010

Algemene score

8,5
Alleen een probleempje met de geleverde accu maar dit kwam omdat de accu anders was dan dat de verpakking van de fabrikant aangaf. Dit is dus geen fout van de webshop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mos01 18-11-2010

Algemene score

9,0
ik heb de camera na 17:30u besteld en toch al de volgende dag in huis. Snelle levering.
Enig minpuntje is dat nederlands niet in de taalkeuze lijst van de camera menu's zit, waarschijnlijk rechtstreels geïmporteerd uit het oosten.
Het zou fijn zijn als dit vermeld wordt op de website bij de product specificaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theovandeijl 18-11-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle aflevering van dit product en prima service. Alles naar afspraak goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan swart 18-11-2010

Algemene score

9,0
Ken de winkel niet persoonlijk, maar maar mijn bestelling en het vinden op internet was gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hende27 18-11-2010

Algemene score

7,7
Duidelijke uitleg over product en snelle levering.
Donderdag om 11uur besteld en vrijdag om 14uur levering van bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

v11eric 18-11-2010

Algemene score

8,7
Belooft wordt, voor 17:30 besteld, volgende dag bezorgd. Mijn bestelling om 20:45uur werd ook al de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vreuls 18-11-2010

Algemene score

9,2
Erg prettige webshop, waar ik alles op m'n gemak kan opzoeken. Voor mij was dit de eerste webshop aankoop bij cameranu.nl. Het bestellen ging vrij eenvoudig en de levering was snel in huis.
Ik ben tot nu toe erg tevreden over cameranu.nl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leondigitaal 18-11-2010

Algemene score

7,8
Snelle levering, netjes geleverd in een nutrale doos.
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom A500 18-11-2010

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de service en vooral de zeer snelle levering.

Ik had om 19.30 betaalt en de volgende dag om 15.15 was het pakketje binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fix1000 18-11-2010

Algemene score

10,0
Snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kadbr0 18-11-2010

Algemene score

8,7
Webshop is overzichtelijk en bestellen eenvoudig. Vervolgens werd er heel snel geleverd. Prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

picometer 17-11-2010

Algemene score

8,7
Goed gestructureerde website.
Keurige snelle afhandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j huitema 17-11-2010

Algemene score

8,5
Ik vond de levering super snel Proficiat hier voor...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hank Dussen 17-11-2010

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering,'s avonds om 19.00u besteld, volgende dag om 13.00u bezorgd, prima in orde dus. Alles geleverd zoals besteld. Over de aftersales kan ik niets zeggen, want die heb ik niet nodig gehad... Kortom: een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

goochelaar 17-11-2010

Algemene score

8,0
Duidelijke website met goede voorraadinformatie. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy-D7000 17-11-2010

Algemene score

10,0
Alles verliep buitengewoon voorspoedig, er werd netjes geleverd op de beloofde dag en op mijn mail kreeg ik snel antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick K 17-11-2010

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en het is fijn om uit kant en klaar combi's te kiezen. Bij de eerste bestelling bleek het toestel defect te zijn. Na retour zenden op mijn verzoek heb ik 2 dagen later een nieuwe ontvangen. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Brouwer78 17-11-2010

Algemene score

7,8
Website een 7 want als je een accesiore hebt bekeken en deze in je winkel mand hebt gelegt kom je niet met 1 klik weer bij het artikel als je op verder winkelen knop drukt. Veel onnodig klikken als je meerdere accessoires wilt toevoegen! Verder overzichtelijk.

een 6 Bij de bestelling helaas al een product defect. Verder is het netjes afgehandeld en snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

kaastra 17-11-2010

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering en op een vraag meteen de volgende dag een goed antwoord! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris schoof 17-11-2010

Algemene score

9,0
Geleverd in België in minder dan 24 uur na het plaatsen van de bestelling zonder extra expresskosten te kiezen en te betalen)!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

wdenbesten 17-11-2010

Algemene score

8,5
Goede overzichtelijke website, bestelling verliep uitstekend. na bestelling kon ik de aflevermethode zeer soepel wijzigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onem 17-11-2010

Algemene score

8,8
Had ze even gebeld omdat ik niet wist wat ik moest aanschaffen, er was geen wachtrij en werd proffesioneel en eerlijk heel erg goed geholpen. Heb de set nu thuis en hij werkt precies zoals ze hadden verteld. Echt super service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elisabeth15 17-11-2010

Algemene score

9,0
Website is goed toegankelijk. Bestelling en levering volgens voorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johnwijs 17-11-2010

Algemene score

9,0
Produkt besteld (gereserveerd) via webshop en opgehaald in de winkel in Urk. Goed persoonlijk en deskundig advies en zeer prettige bediening (er worden je geen onnodig dure produkten "aangesmeerd".
Er wordt alle tijd genomen om een keuze te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waars 17-11-2010

Algemene score

9,8
's avonds na 19.00 uur besteld en de volgende dag al geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevredenklant74 17-11-2010

Algemene score

9,5
Perfecte levering daags na de bestelling.
Goede prijzen, duidelijke website en ruime collectie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews