cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43746 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rien Dovi 24-11-2010

Algemene score

9,5
Snel en keurig afgeleverd. Enige nadeel was, dat we niet thuis waren bij 2 maal aflevering door TNT en de scanner dus pas op de derde dag kon worden opgehaald op het postkantoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCJanssen 24-11-2010

Algemene score

9,8
Zoals aangegeven op de website, was de bestelling er de volgende dag, per (gratis) aangetekende pakketpost.
Ik zie niet dat dit nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas3 24-11-2010

Algemene score

9,3
Ze doen wat ze beloven.Binnen uur bestelling huisbezorgt.( om 17.30 uur besteld )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolice01 24-11-2010

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate kundig, geduldig en hulpvaardig geholpen. Zeer prettig contact gehad zowel telefonisch alsmede via email. Ik werd via email op de hoogte gehouden omtrent verzending. Verzendig zeer veilig verpakt en alles wat door mij besteld was tegelijk ontvangen. Ik beveel CameraNU.nl van harte aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe Gilson 24-11-2010

Algemene score

8,5
-The website is clear.

-English version would be great (and increase the numbers of shipping !)
Still clear enough for me with google translate.

-The order was fine but i had a little problem with TNT Post (said my address was incorrect but it was false)
I contacted Cameranu.nl and TNT : both of them answered rather fast.
The problem has been solved and i had my package the day after.

The package was well done.

The D700 i have is not grey market and have 0 shutter count (not the case everywhere !)

So i'm happy ! I recommend cameranu.nl !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johnvanduijne 24-11-2010

Algemene score

10,0
Ben bijzonder tevreden over het product en de snelle levering!
Ook handig is dat je van dit bedrijf het track & trace nummer krijgt zodat je weet wanneer je de zending ontvangt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.vgorkum 24-11-2010

Algemene score

9,3
's Avonds besteld rond 21.00, 's ochtends rond 09.00 werd het pakje door de post bezorgd. Ongelooflijk goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulst 24-11-2010

Algemene score

9,0
Aanschaf van een Nikon D90 icm een Sigma 18-250 via Cameranu.nl verliep vlekkeloos. Zeer goede bereikbaarheid, medewerker die telefoon opneemt is zeer goed op de hoogte met alle mogelijkheden camera en lens. Kreeg zelfs 2 weken prijsgarantie.
Aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulilb 24-11-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke website, gemakkelijk product te bestellen dat zeer vlot geleverd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bami 1967 24-11-2010

Algemene score

8,3
Super snel geleverd. Scherp geprijst. Nederlands produckt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

teigetje77 24-11-2010

Algemene score

10,0
Nog nooit is een bestelling zo snel behandeld en verzonden! Op de website staat tot 21 uur besteld, zelfde dag verzonden. Het was ruim over die tijd en het pakketje is vandaag aangekomen! Echt geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robinia 24-11-2010

Algemene score

8,5
Snelle reactie en keurige verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Petey42 23-11-2010

Algemene score

9,3
Beoordeling spreekt voor zich.

Had een prettig gevoel bij en na de aankoop.

Kreeg leuke email bij de bevestiging


After Sales niet nodig gehad en ik hoop dat dat zo blijft :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onika1 23-11-2010

Algemene score

7,0
De website geef ik een 7 omdat alles heel duidelijk staat aangeschreven. Waarom geen 10? omdat de zoekfunctie van de camera's wel wat beter en makkelijker mag. De bereikbaarheid van de shop is Urk. Opzich goed bereikbaar, maar het zou wel in meerdere plaatsen mogen, zodat het voor meerdere mensen goed te bereiken is, mocht er iets kapot gaan. De bestelling en levering was allemaal wel heel erg goed. Waarom een acht? Omdat ik zag dat je de bestelling voor 9 uur besteld hebt, dat je het morgen in huis hebt. Alleen heb ik gezien dat als het geld voor 6 uur binnengekomen is, dat het dan de volgende dag verzonden kan worden. dus snapte ik het niet echt. ik heb zelf mijn eigen bestelling om 21.01 geplaatst, dus had ik het dus niet de volgende dag. Dus het verhaal eromheen snapte ik niet, dus daarom een 8. After sales is gewoon random een 7.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

de tuinleeuw 23-11-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke specificaties op de website (dus niet te algemeen). Snelle reactie op mijn vraag per email. Kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wgans 23-11-2010

Algemene score

10,0
Ik had bij eerdere aankopen in de winkel zelf al een positief gevoel bij de hele aankleding, behandeling door de medewerkers, advisering bij de aankopen.
Nu was ik onverwacht in de gelegenheid om deze lens aan te kopen doch wilde hem hebben voor ik naar een sportevenement moest. Dit had ik als verzoek bijgevoegd aan de bestelling en door de medewerkers is dit erg goed ontvangen. De volgende dag had ik de lens al thuis ontvangen.
Een uitstekende behandeling. Ik zal mij dan ook voor nieuwe aankopen zeker tot dit bedrijf richten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bloodhound 23-11-2010

Algemene score

7,5
Op de website staat dat indien voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis. Ik heb rond 19.30 uur besteld en kreeg na de betaling een mail dat indien de bestelling/ betaling voor 17.30 uur gedaan was dat het product dan de volgende dag geleverd werd. Helaas was er rond 19.30 niemand telefonisch bereikbaar en de bestelling werd dan ook niet de dag erna geleverd. Ik heb nog 1 dagje geduld moeten hebben en dat is dan toch jammer als je op het product gerekend had en als het op de site staat.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

King63 23-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle en correcte levering. Goede informatievoorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janieo 23-11-2010

Algemene score

10,0
Alles nagekomen zoals vermeld stond op de website.
Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edoorn 23-11-2010

Algemene score

9,2
een sigma 85mm 1.4 lens besteld; supersnel bezorgd en goed verpakt. Ok, dat kunnen meer winkels uiteraard, maar waar CameraNu in uitblinkt (de reden dat ik er vaker terugkom) is klantvriendelijkheid. Na enig testen kwam ik tot de conclusie dat deze lens toch niet aan mijn verwachtingen voldeed (wat men ook beweert, het is geen competitie voor de 85L 1.2), dus heb ik de retourprocedure in gang gezet om de lens weer in te ruilen en mijn geld terug te ontvangen.

Deze was heel duidelijk vanaf de kant van CameraNu en alles is zeer snel en netjes afgehandeld. Het spijt me voor CameraNu dat men aan deze order niets heeft verdiend (sterker nog, alleen maar kosten heeft gemaakt) maar de volgende keer dat ik weer wat nodig heb - aangezien ik prof ben komt dat regelmatig voor - weet ik ze zeker te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Spring 23-11-2010

Algemene score

8,5
prima site
snel geleverd en communicatie voorafgaand aan levering helder
prijs scherp

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

janolierook 23-11-2010

Algemene score

8,2
Na de aankoop direct een bevestiging en een bevestiging van de te verwachten levertijd.
De levering was precies volgens hun instructie en op tijd.
De verpakking was goed.
De camera prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

geocachekeurig 23-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer vlotte afhandeling. Printer kwam goed verpakt via de post op de tweede werkdag na de bestelling al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robindegoede 23-11-2010

Algemene score

9,3
Bestel eigenlijk altijd middels cameranu.nl, nog nimmer een negatieve ervaring gehad. Zeer te spreken over de constante sublieme service. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bosrand 23-11-2010

Algemene score

9,8
Kundig. Nemen de tijd voor uitgebreid advies. Zijn in staat om het goedkoopste product aan te bevelen. Bij klachten wordt ruimschoots de tijd genomen om het te verhelpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.van den Berg 23-11-2010

Algemene score

10,0
Vanaf de bestelling tot aan thuis prima en perfect verlopen de website vind ik super overzichtelijk.
En de prijs perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesNov2010 23-11-2010

Algemene score

9,2
Heel veel op voorraad.
Groot assortiment op website en in de winkel.
Beetje ver weg, maar goede beoordeling na 5382 reviews,
gaf de doorslag.
Deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonger34 23-11-2010

Algemene score

9,8
Duidelijke website; correcte melding dat apparaat uitverkocht was en correcte melding toen het weer beschikbaar was. Zakelijk correcte afhandeling en contacten. Adequate en snelle antwoorden van de service-afdeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kerstaankoop 23-11-2010

Algemene score

9,0
Wilde voor manlief een kerstcadeau kopen.(wel wat vroeg)De site van CameraNu van mijn zoon gekregen,
die er hij erg lovend over is .Alles is prima ge-
gaan.Levering perfect.
Dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fredel 23-11-2010

Algemene score

9,0
Goed toegankelijke, uitstekende website en levering on-time

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PhotAlex 23-11-2010

Algemene score

10,0
Cameranu.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment met aantrekkelijke prijzen. Bovendien is het grootste deel direct leverbaar. Het is jammer dat levering niet op rekening kan, maar cameranu.nl is altijd verbazingwekkend snel met verzenden nadat de betaling ontvangen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FotograafFloris 22-11-2010

Algemene score

10,0
rond 4 uur besteld had alles de volgende dag alweer in huis :D SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvds1969 22-11-2010

Algemene score

6,0
Bestelling is goed gegaan, levering niet. Zelf e.e.a. moeten rechtzetten, wel schuld TNT. Geen goede vergoeding voor de gelede schade. TNT vergoede niets van de gemaakte kosten en Camera.nu gaf aan alleen de verzendkosten dan te willen compenseren. Wel aardige medewerkers aan de telefoon gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Heerhugowaard02 22-11-2010

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goed en stootvrij verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Max Sopers 22-11-2010

Algemene score

8,7
snelle levertijd en dit merk accu's zijn erg goed en een stuk goedkoper dan de orginele

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pluzo 22-11-2010

Algemene score

8,7
prima geregeld, tijdig geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haik 22-11-2010

Algemene score

9,3
Maandagavond om achtuur besteld en dinsdagmiddag om tweeuur in huis,KLASSE!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvanzet 22-11-2010

Algemene score

9,0
Helaas net geen 10 kunnen geven omdat ik geen verzendbevestiging heb mogen ontvangen zodoende ook geen track trace en wisten we niet wanneer we het pakketje mochten ontvangen.
maar buiten dit min puntje nu even de plussen: perfecte site met duidelijke informatie over product en voorraad:
bereikbaarheid kan ik niet veel over vertellen omdat ik via kies keurig direct bij het product kwam en recht heb besteld en voor de rest geen contact heb gehad omdat dit niet nodig was.
bestelling en levering: snel en goed verpakt alleen jammer van de mail met track en trace die niet is aangekomen maar in de overige mail konden wij wel een indicatie hebben van wanneer het geleverd zou worden.
aftersales : hier heb ik gelukkig geen ervaring mee dus kan ik hier niets over vertellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pietje Pukje 22-11-2010

Algemene score

8,5
Alles goed verlopen. Duidelijke email communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

cornelis1946 22-11-2010

Algemene score

9,0
Goede web site en snelle levering en in een goede solide verpakking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin cj 22-11-2010

Algemene score

9,3
Prima website en keurig en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STEKiE 22-11-2010

Algemene score

8,7
Doen gewoon wat ze zeggen...voor 9 besteld de volgende dag thuis. Super.De site is zoals het moet, overzichtelijk en met duidelijke voorraad melding. Mijn voorkeur ging uit naar CameraNU.nl door de gratis verzending.Te veel shops stunten met lage prijzen maar dat verschil betaal je gewoon aan allerlei bijkomende kosten. Stond alleen even vreemd te kijken bij het uitpakken van het toestel. Het betrof hier een doos met een camera kit met twee lenzen, maar bij het uitpakken bleek het dus gewoon om de bestelde body te gaan. Ze zijn niet gek daar natuurlijk! Later zag ik de 'home-made' body stikker! Jullie staan inmiddels bij mijn favorieten!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 760 22-11-2010

Algemene score

10,0
De dag er voor besteld en de volgende dag geleverd.
Erg netjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alledejonge 22-11-2010

Algemene score

9,0
Ondanks het feit dat de transporteur de printer waarschijnlijk heeft zoek gemaakt, heeft CameraNu binnen een week een andere printer geleverd. De contacten zowel via de email als telefoon waren prima. direct iemand aan de telefoon en vaak nog dezelfde dag antwoord op de email.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nolsche 22-11-2010

Algemene score

9,2
snelle levering, netjes op tijd ondanks staking TNT post

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto_18 22-11-2010

Algemene score

9,0
Website makkelijk in gebruik. Bestelling geplaatst, en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sierpoland 22-11-2010

Algemene score

9,5
Ontvangen product defect, direct met gratis antwoord nr teruggestuurd.

Volgende dag een nieuwe gekregen, echter netadapte was stuk, gebeld gelijk volgende dag een nieuwe gehad.
Product werkt nu uitstekend.

Probleem keurige zonder vervelende vragen opgelost.

Pluim voor het bedrijf.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alle Jansen 22-11-2010

Algemene score

9,0
Een kapotte accupack werd snel en vakkundig omgeruild tegen een alternatief. Snel en accuraat werd er geld terug gestort op mijn rekening.
Al ligt Urk niet naast de deur maar naar deze camerashop ga ik zeker weer heen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokegt 22-11-2010

Algemene score

8,7
snelle folow up met e-mails van status betaling en verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geeraedts 22-11-2010

Algemene score

9,3
Zeer snelle levering (sneller kan m.i. niet). Alle spullen in de originele verpakking en in prima staat. Verder geen problemen gehad dus over de aftersales kan ik (nog) niet oordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews