cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43443 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2392 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K.Vledder 09-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

Goede service en uiterst kundig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geholpen goed ingelicht over het gebruik van het gekocht product, zelfs nog gauw tussendoor mijn camera gereinigd.

Reageer

Roosmarijn Jongstra 09-06-2018 Via de website gekocht

Top winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar en snel! je wordt hier altijd goed geholpen en de website is duidelijk en overzichtelijk. Ook hebben ze (bijna) alles, er is nog geen product geweest dat ik hier niet heb kunnen vinden. Ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Nijkamp 09-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor Cameranu omdat je daar precies weet of iets op voorraad is, of niet. En wanneer voorradig, dan heb je het de volgende dag in huis en als het moet en je bestelling is voor 11.45 uur geplaatst dan kun je er voor kiezen om het dezelfde dag nog te ontvangen. Helemaal te gek. Daarom kies ik altijd voor Cameranu en de prijzen zijn altijd concurrent met de collegae camerashops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 09-06-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbaar winkel en de service is uitstekend. Laats ging er iets fout bij een bestelling.
Ze hebben er alles aan gedaan om toch de zelfde dag te leveren.

Reageer

Herco 09-06-2018 In de winkel gekocht

Topwinkel. Ook in occassions.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een gebruikte Fujifilm X-H1 camera gekocht. Tijdens een reis bleek dat er een aantal vervelende software bugs in de camera zat. Ongetwijfeld wordt dat door Fujifilm opgelost, maar daar wilde ik niet op wachten zo vlak voor de vakantie. CameraNu heeft de camera zonder problemen teruggenomen en het volledige aankoopbedrag verrekend met de nieuwe X-T2 die ik daarna kocht en het teveel betaalde deel op mijn bankrekening teruggestort. Met veel excuses voor de overlast die ik had gehad. Geweldige service en top medewerkers die snel en adequaat reageren.

Reageer

Arja 09-06-2018 Via de website gekocht

Wat een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CameraNU komt de belofte na, volgende dag leveren en ja hoor, de pakketdienst met mijn bestelling inderdaad de volgende dag op mijn stoep. Dat is nog eens leuk bestellen.... En die snelheid is het 'm niet alleen, de prijzen zijn ook zeer klantvriendelijk; dus zoek je iets kijk dan eerst bij CameraNU en dan ben je eigenlijk klaar, hoef je niet verder te zoeken, lagere prijs zal je niet zo gauw tegenkomen, dus snel bestellen, dan kan CameraNU weer snel leveren!

Reageer

Andre 08-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij bestellen als fotograaf vrij vaak bij Cameranu en altijd naar tevredenheid. Echt een aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peeters 08-06-2018 Via de website gekocht

Supergoede service, vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al veel ervaring met zowel de webshop als de winkel en altijd enorm tevreden! Goede kwaliteit, veel kennis en kunde en vriendelijk personeel. Levering via webshop altijd snel en goed in orde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ac de koning 08-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg correct en snel in leveren met een uitstekende service erbij,daarbij is de kwaliteit van de produkten prima te noemen,zodat ik deze shop aan een ieder kan aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 08-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tijdens een dagje Urk heb ik de winkel bezocht. Trof daar een zeer vriendelijk en deskundig persoon, die mij precies wist te vertellen, wat ik wilde weten. Kon naar aanleiding daarvan ook mijn inkoop doen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Verwiel Producties 08-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en de goedkoopste in het product! Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail en het product wordt goed verpakt.

Reageer

Robbert 08-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, en een prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'Voor 24:00 besteld is de volgende dag in huis', stond er bij de advertentie. De dag erna had ik om 10 voor 7 's ochtends al een email dat mijn pakket bij het ophaalpunt lag! Het was bovendien goed verpakt, je wordt na afloop niet gespamd met honderen mailtjes.

Prima service dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja 08-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een occasion besteld en de volgende ochtend al in de buurt van mijn vakantie adres op kunnen halen bij een afhaalpunt, super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 08-06-2018 Via de website gekocht

Super organisatie..!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop, hebben veel op voorraad en altijd snel geleverd. Heel erg blij mee, ben al geruime tijd klant en zal dat zeker blijven

Reageer

Gerrie 08-06-2018 Via de website gekocht

Snel, scherp geprijst en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had producten van Lenscoat nodig en heb daarvoor advies gevraagd en m.b.v. dat advies het product besteld wat snel en tegen een scherpe prijs werd geleverd, wat wil je nog meer?

Reageer

Brownie 08-06-2018 Via de website gekocht

Beste plek voor al je fotowensen! Super personeel. Topzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk shoppen bij CameraNU. Duidelijk site met goed omschreven producten. Scherpe prijzen. Zeer snelle levering en geen enkel probleem als het product retour moet. Voor specialistische hulp is er altijd iemand aanwezig. Kortom... zoek niet verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Verschuren 08-06-2018 Via de website gekocht

Een bedrijf dat waarmaakt wat het op de website roept!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel bedrijven roepen dat ze de volgende dag leveren als je voor een bepaald moment bestelt. Cameranu.nl stuurt diverse mails waarin exact aangegeven staat hoe het proces verder verloopt. De bezorger (in mijn geval PostNL) neemt het naadloos over en bezorgde binnen het aangegeven levermoment. De bestelling was correct en goed verpakt. Via de track&trace werd ik keurig geïnformeerd. Geen verrassingen, keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

desiree 08-06-2018 Via de website gekocht

goede service, prima contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat er 5 jaar garantie wordt gegeven op camera;s, meestal ben ik een pechvogel dat een product 1 week na afloop van de garantie kuren vertoond en als dat pas na 5 jaar is, ben ik meer een geluksvogel dan een pechvogel. Ik heb er nu 2 camera;s gekocht en het zal zeker meer worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 08-06-2018 Via de website gekocht

Nette service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu.nl is altijd snel en werkt de bestellingen netjes af. Voor zakelijke klanten is Camera.Nu ook een prima winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 08-06-2018 In de winkel gekocht
Camera nu Urk

Zeer matig... of nee: eigenlijk gewoon slecht!!!

Algemene score

3,0
Vorige week gebeld of de gopro 6 op voorraad was en of er een medewerker was die gespecialiseerd was in de gopro... antwoord: jazeker mijnheer, die is op voorraad en elke medewerker kan u helpen..uiteraard eerst druk het internet afgezocht over de gopro, je koopt zoiets niet zo maar even... de ins en outs wil ik dan graag bij de aankoop helder hebben en dan is een face to face voorlichting van een specialist wel handig dacht ik zo...
Vandaag dus naar urk getogen vanuit Hoogeveen. De gopro 6 stond niet in het schap, dus ik vraag nog of ze hem wel hebben en het antwoord: jazeker hoor, we hebben ze achter staan... afijn, ik wil dus graag voorgelicht worden en wat schetst mijn verbazing: deze medewerker opent de site van cameranu. Op mijn eerste vraag wat het verschil is tussen de 5 en 6, kan ze al geen antwoord geven..... ik zal even bellen mijnheer!! En uiteraard was de persoon die gebeld werd in gesprek.....Vervolgens deelt ze doodleuk mee dat hij niet meer op voorraad is en ze draait me het scherm toe waar dit op staat.... ik vraag dus wanneer hij weer binnenkomt en het antwoord is dat het mogelijk aan het eind van de maand is... Hier ben ik dus meteen al klaar mee... 200 kilometer voor niks gereden en dan ook nog iemand die van het scherm iets voorleest... dat kan ik zelf ook wel. Een andere klant die stond te wachten gaf antwoorden op mijn vragen, die de medewerkster niet wist.. afijn. Ik ben klaar met cameranu... ik koop mijn gopro hero 6 met alle toebehoren en sd cards wel ergens anders... ik heb toch nog een cijfer 3 gegeven omdat de dame die mij hielp wel heel vriendelijk was.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-06-2018

Hoi Gert,

We hebben met verbazing en schaamte je ervaring gelezen, en we kunnen niets anders doen dan je onze excuses aanbieden voor deze vertoning. We hadden je inderdaad veel beter moeten en kunnen helpen dan we hier blijkbaar hebben gedaan. Dit past totaal niet bij ons als servicegerichte specialist, en we zouden het dan ook heel graag met je goedmaken. Zou je misschien contact met ons op willen nemen om ons een herkansing te geven?

De GoPro Hero 6 is momenteel slecht leverbaar, maar we kunnen kijken of er mogelijkheden zijn om het toch voor elkaar te krijgen voor je. Dat zijn we nu wel aan jou en aan onszelf verplicht.

We hopen van je te horen,
Hartelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Priscilla 08-06-2018 In de winkel gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen voor advies langs geweest heel fijn dat niet perse het duurste artikel aanbevolen wordt maar het artikel wat bij je past.

Reageer

Robertjan 07-06-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop vaker bij cameranu omdat de besteltijd en leveringstijd uitstekend is. Meestal beslis je in de avond of je iets koopt en de volgende dag heb ik het in huis, dat wil iedereen en dat maakt cameranu mogelijk.

Reageer

Wouter 07-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus en bijna altijd levering op de volgende dag. Als iets tijdelijk geen voorraad is dan krijg je een melding wanneer je het kunt bestellen.

Reageer

Jaap Terpstra 07-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op een avond laat een cameratas besteld via de website, en de volgende dag bij thuiskomst s'middags lag het pakketje op de tafel. super snelle service, TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 07-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op maat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor cameranu.nl vanwege de 5 jaar garantie op de gekozen Canon lens. En natuurlijk vanwege eerdere goede ervaringen met bestellen bij deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dick 07-06-2018 Via de website gekocht

vandaag besteld en morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was niet heel gebruiksvriendelijk maar een telefoontjer naar camera nu gaf alle hulp en uitkomst.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed alles zoals afgesproken snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Camera nog maar kort in mijn bezit dus over de garantie kan ik nog niet oordelen maar wel 5 jaar garantie op de camera gekregen.
Dus heel fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sunny73 07-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische service, mee dekend, hulpvaardig en razend snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
mijn camera was kapot en zonder voel het of ik een been mis. Donderdag zoeken naar een nieuwe camera gezocht en gevonden, geweldige korting! en werd direct verstuurd, dus vrijdag voor de 4 daagse laatste dag begon had ik mijn camera!!! ik weet niet wat ik zonder had gemoeten, want er gaat niet boven het maken van foto's met een camera. Cameranu.nl Bedankt! Mijn dank is groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberley 07-06-2018 In de winkel gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude lens ingeruild voor een nieuwe, correspondentie per email verliep vlot en de service in de winkel was erg goed!

Reageer

N.H. Schotanus 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede betrouwbare shop, waar het goed kiezen is.
Heldere deskundige INFO ter beschikking.
Ook een eventuele retour procedure is goed geregeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C J 07-06-2018 Via de website gekocht

Zo als het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu al het een en ander gekocht bij cameranu en ben van mening dat het niet iets heel bijzonders is waardoor ik telkens terug kom maar gewoon ze doen wat ze zeggen niet biezonder maar normaal en dat is voor mij altijd beter

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 07-06-2018 In de winkel gekocht
Urk

hele fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
CameraNu is voor mij de perfecte winkel voor al mijn camera gear. de uitleg over bepaalde apparatuur en service is helemaal super!

Reageer

Kris 07-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd snelle levering en duidelijke website met veel keuze. Deze keer een artikel retour omdat ik toch een maat kleinere rugzak heb gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leon 07-06-2018 Via de website gekocht

Topshop Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moet ik schrijven wat er niet goed is ben ik heel snel klaar. Moet ik vermelden wat er wel goed is, dan kom ik ruimte tekort. Kortom Superwebbers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim S 07-06-2018 Via de website gekocht

Alltijd een uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd weer een uitstekende Service, met een grote S. Heeft altijd wat ik zoek voor mijn hobby fotograferen en daar ben ik erg blij mee. Een hele snelle levering, dus vandaag besteld morgen in huis klopt ook echt. Prijzen ver onder het gemiddelde. Dus voor mij een Tien!!

Reageer

Astrid 07-06-2018 Via de website gekocht

Echt vandaag besteld,morgen in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze winkel gekozen omdat ze 5jr garantie geven op mijn fototoestel, verder is de service ook goed. Ik heb het fototoestel besteld en had het keurig de andere dag in huis, netjes verpakt. Niets op aan te merken. Dus als je weet wat je wilt is bestellen zeker een optie. Ze hebben veel op voorraad,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 07-06-2018 Via de website gekocht

"Zoek" geraakt pakketje snel gevonden... erg snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee producten besteld die op voorraad waren, voor middernacht. Maar één werd de volgende dag bezorgd. Na telefonisch contact konden ze het snel traceren. Er was iets misgegaan bij PostNL.
Ik werd snel en vriendelijk geholpen. En de prijs voor mijn producten was ook nog eens concurrerend. Dus de volgende keer ga ik hier weer bestellen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Any Blunder 07-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al geruime tijd klant van Cameranu.nl en raad vele van mijn vrienden aan hier te kopen. Ik kan niets anders zeggen dat ik dik tevreden ben. Ik heb al mijn bestellingen de andere dag in huis. Een keer was ik zo stom om een Adobe Photoshop Elements te kopen waarvan de nieuwe versie een week later uit kwam, geen probleem, ik kon het gewoon retourneren en kreeg keurig de nieuwste versie thuis gestuurd. De tweedehands lens die ik er kocht werkt al jaren perfect en was in geweldig goede staat toen ik hem kreeg. Nu heb ik een Magmod Sphere gekocht en ook daar ben ik dik tevreden over. Kortom, zo kan ik nog wel even door gaan, vandaar dat ze een dikke tien van mij krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 06-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cameranu heeft een goede site waar je makkelijk een product kan vinden. Ik ben al vele jaren zeer tevreden over Cameranu. Alles heb ik online besteld. Altijd netjes geleverd. Goed verpakt. Deze keer heb ik een fototas gekocht. Toen ik de tas uitgepakt hebt vond ik die te klein voor mijn camera. Tas weer netjes ingepakt en terug gestuurd. Makkelijk op site te vinden hoe dat moet. 1 Dag later krijg ik per mail bericht dat alles goed is aangekomen en weer netjes ingepakt is. Een paar dagen later heb ik mijn geld terug ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajbeefde 06-06-2018 Via de website gekocht

Snelle actie....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak dient de mens, deze shop had de set op voorraad voor een goede prijs. Heb wel meer bij deze shop besteld...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dayenne 06-06-2018 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare winkel met top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 tassen besteld die super snel geleverd werden. Een paar dagen later kwamen we er achter dat er een actie was gestart dat op alle tassen 15% korting werd gegeven. Erg jammer want als we dat hadden geweten hadden we even gewacht. Toch even een mail gestuurd naar de winkel en zij begrepen dit helemaal. Ze hebben de korting alsnog doorgevoerd op onze bestelling en het geld wat we teveel betaald hadden terug gekregen. Echt een super goede service! We gaan er zeker vaker aankopen doen. Ook de spullen die ze leveren zijn gewoon goed. We zijn erg blij met de tassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 06-06-2018 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op korte termijn een afstandsbediening + accu nodig. Nou, die korte termijn was binnen een dag. Wat een geweldige service!
De afwikkeling van bestelling tot betaling is gemaksvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno Siemons 06-06-2018 Via de website gekocht

Erg slechte helpdesk service

Algemene score

3,0
Dit keer een zeer slechte service. Bij de bestelde trolley zat geen montagevoorschrift. Hierover de helpdesk gebeld. Ik zou voor 22:00 uur ' s avonds terug gebeld worden. Tot op heden niets meer van Camera.nu vernomen. Op het feit dat ik het raar vond dat er geen montagevoorschrift bij het product was geleverd werd enigszins laconiek gereageerd. Geen goede zaak.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van CameraNU.nl 08-06-2018

Beste Arno,

Allereerst onze excuses voor het feit dat je niet door ons bent teruggebeld. Dat hebben we beloofd, dus dat hadden we moeten doen. Wat daar is mis gegaan kunnen we helaas niet achterhalen, maar we nemen dit zeker mee als verbeterpunt.
Over de montage van de trolley, deze wordt door de fabrikant zonder instructies geleverd. Dat hebben we nog even gecontroleerd. We vermoeden dat het idee van de fabrikant is dat het product zeer eenvoudig in elkaar te zetten is. Er is maar 1 stang, en die kan ook maar op 1 manier aan het frame worden bevestigd.

We bieden je onze excuses aan voor het niet nakomen van de afspraak, en we hopen dat het monteren alsnog is gelukt. Mocht je nog een probleem ervaren horen we dat graag, en zullen we je alsnog zo goed mogelijk helpen.

Met vriendelijke groeten,
CameraNU.nl

Reageer

Stefanvdakker 06-06-2018 Via de website gekocht

Prima service en goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Olympus cashback actie in combinatie met eerdere goede ervaringen net camera nu hebben ervoor gezorgd dat ik wederom hier besteld heb. Volgende dag in huis en prima op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xanthe 06-06-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, professioneel en gemakkelijk. Ik was al heel lang op zoek naar de Fujifilm printer en zat na te denken op welke vd 100 webshops ik hem zou bestellen, maar cameranu.nl is niet zomaar een verkoop website maar ze hebben ook echt verstand van camera's dus is mijn keuze hier opgevallen.
Blij dat mijn printertje supersnel binnen was! Mijn zusje was de dag daarna jarig en zo kon ik nog even fotograaf spelen op haar verjaardag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 06-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nette winkel levering vlot en netjes. Bestelling voldoet aan mijn verwachtingen. En ik raad deze webshop aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tino 06-06-2018 Via de website gekocht

so far fijne service

Algemene score

9,0
website is overzichtelijk en mensen aan de telefoon zeer behulpzaam.
Laatst ook weer prima voorlichting gehad over een plastic fantastic lens. Heb hem inmiddels ook in de tas :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke Koks 05-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne duidelijke website. Inderdaad ze doen wat ze beloven: vandaag besteld, morgen in huis.
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan!.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fleur 05-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige hulp bij bestelling. Te gekke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een bestelling geplaatst met meerdere produkten, maar twijfelde over toepasbaarheid van 1 ervan
Gebeld met camera nu: xxxx aan lijn. Een van de produkten was uitverkocht en levertijd onbekend.
Zonder probleem van bestelling verwijderd.
Zocht een coldshoe. xxxx heeft gezocht naar juiste produkt: wat niet op website zichtbaar was.
Bestelling aangepast; nieuwe factuur gekregen.
Spullen volgende dag in huis en helemaal tevreden. Dit is wat ik zocht.
Oprecht geholpen !
Hartelijke dank. En pluim voor service !

Reageer

Brigit 05-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijzen, snelle levering en gratis thuisbezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, snelle levering en ook nog eens gratis thuisbezorgd. Voor mij de reden om voor Cameranu.nl te kiezen. Duidelijke informatie op de site is ook erg fijn als je twijfelt tussen bepaalde items.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews