cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43725 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dominiek V. 03-12-2010

Algemene score

10,0
Dit is mijn eerste aankoop ervaring bij CameraNU.nl en ik ben onder de indruk van de professionele, snelle en correcte afhandeling van de transactie. Binnen de 48u na bestelling mocht ik mijn pakketje in Belgie ontvangen. Wat mij voornamelijk aangenaam verraste was dat zowel op de website alsook in alle e-mail correspondentie de contactinformatie duidelijk vermeld staat incl. telefoonnummers en namen van contactpersonen, hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt. Vele online winkels mogen hier terecht een voorbeeld aan nemen! Dit is een top site die ik graag aan anderen aanbeveel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johann Koenis 03-12-2010

Algemene score

9,3
na een mailtje met de vraag is het product voorradig zijn de producten besteld en snel conform aangegeven geleverd.
Telefonisch werd ik op de hoogte gehouden hoe laat de bestelling werd afgeleverd.
Ik heb deze aankoop bij CameraNu als zeer professioneel ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilbertvb77 03-12-2010

Algemene score

8,5
Onlang bij cameranu in de winkel in urk en via de webshop een aantal producten gekocht waaronder een canon 60d. De winkel van cameranu is perfect, overzichtelijk en de mensen hebben kennis van zaken. De klantenservice op de bovenste etage is super geregeld, ze hebben alle tijd voor je, is ruim opgezet en kon zonder problemen de producten omruilen. De prijzen zijn overigens ook strak. After sales is top, er wordt snel gereageerd op email. Kortom, alleen maar lof.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joho1950 03-12-2010

Algemene score

9,0
Keurige website, makkelijk te bestellen en snelle keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fspaan 02-12-2010

Algemene score

8,5
Na in het verleden wel eens negatieve ervaring gehad te hebben met aftersales is het altijd nog netjes opgelost en vooral snel.

Ook hir gold dat alles stevig is verpakt en snel wordt geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dixan 02-12-2010

Algemene score

9,0
Op de website moet je eerst selecteren op merk, soort, en dan komt er een selectie. Bij de camera wist ik welk merk ik wilde, bij de verrekijker maakte het me niet uit. Ik wilde gewoon een bepaald soort verrekijker, maar nu moest ik eerst op zoek naar welke merken mijn keuze hadden op andere websites.. Als dit ook kan op de website van cameranu.nl heb ik het niet gevonden..

Bestelling om 20h00 gedaan, de volgende dag, netjes ingepakt, om 12h00 in huis. Geweldig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

pakomaba 02-12-2010

Algemene score

8,0
net voor 22.00 uur besteld,en twee dagen later geleverd.prima gegaan,koop er zeker weer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stancy 02-12-2010

Algemene score

10,0
Correcte beantwoording van telefonische vraag voorafgaand aan bestelling.
's Middags besteld, de volgende ochtend om 10.30 u. bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DutchSociety 02-12-2010

Algemene score

9,5
Zeker een hele mooie website en fijn werkende webshop. De producten zijn waar voor je geld en de aflevering was fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jwdb 02-12-2010

Algemene score

8,2
Klasse winkel. Expertise in huis en bereidvaardigheid om mee te denken groot. Voorbeeld: deze Tokina lens heeft Canon links-rechtsscherpte-schaalverdeling van dichtbij naar oneindig (tegengesteld aan Nikon; die heeft oneindig naar tegengesteld), maar grotere broertje (16-50mm) heeft schaalverdeling andersom. Detail, maar voor mij als filmer met DSLR superbelangrijk want ik focus alles manueel. Als je ze belt om dit te checken nemen ze de tijd, halen de lens uit het schap, uit de doos en checken right away. Weten direct waarover je het hebt en retourneren was geen enkel probleem. Tot nu toe 5 lenzen en 1 camera gekocht. Heb toen even Kamera-Express geprobeerd...wel zorgvuldig maar te grote toko want niet aanspreekbaar en overvolle shop. Ik koop heel veel en weet wat goed is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.S. Kuperus 02-12-2010

Algemene score

9,3
Precies wat de webshop beloofd! Goede service, acceptabele prijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

franstrein 02-12-2010

Algemene score

9,3
Uitstekende service.
Ik had besteld om 20:57 (dus voor 21:00) en verwachtte dat de bestelling de volgende werkdag geleverd zou worden. Dat lukte niet vanwege problemen bij TNT-Pakketpost, maar ik werd keurig gebeld die ochtend door Cameranu.nl om mij dat te vertellen, ze kenden de technische details van mijn bestelling en ik kon de bestelling nog iets aanpassen. Voordat ik het verschilbedrag overgemaakt had, was mijn bestelling al onderweg en werd de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elijzenwervingenselectie 02-12-2010

Algemene score

8,0
2 producten aangerschaft via de site en binnen 2 dagen in huis. Top. Goed verpakt en ook de service die is geboden, daar ik de verkeerde lens had besteld, was erg goed. Goed advies van deskundige medewerkers. Retour ging super en de nieuwe lens is een topper.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

crissy 02-12-2010

Algemene score

10,0
In een woord een perfecte firma waar de client op de eerste plaats staat.en heb je per ongeluk iets verkeerd besteld dan is dat geen probleem.
Telefonisch of aan de balie,je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouuter 02-12-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel, ik koop er al jaren met enige regelmaat. Goede service, snelle levering, etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swagerman 02-12-2010

Algemene score

9,8
Al jaren bestel ik regelmatig bij deze firma. En altijd was het prima, ook als ik iets wilde omruilen dan wel iets waarvan ik dacht dit is niet goed, was de behandeling van deze firma hartverwarmend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisannevlist 02-12-2010

Algemene score

8,8
ik kende dit bedrijf helemaal niet!
via kieskeurig ben ik hier zomaar gekomen.
dus de bereikbaarheid dat weet ik niet.
ik had de camera heel snel in huis, heel fijn.
en zelf toen ik hem retour stuurde(omdat ik hem niet meer nodig had) werd ik nog gebeld dat ik mijn rekening nummer was vergeten! wat een survice toch?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

braspa 02-12-2010

Algemene score

9,5
Zeer gemakkelijke bestelling via webshop, artikel afgehaald, alles correct afgehandeld. Zeer terzake kundig advies en goede aftersales. Kortom een winkel die ik ieder kan aanraden. Het kan soms voor de balie's druk zijn, maar er is in de winkel veel te bekijken en koffie voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aragnut 02-12-2010

Algemene score

8,5
Cameranu.nl levert een nette dienst, met goed overzicht van de producten. Tevens biedt de webwinkel intresante pakketten van matrialen die vaak samen gekocht worden (in dit geval flitser + bouncekap + batterijen & lader). De webwinkel heeft mijn bestelling gratis verstuurd, en deze is de volgende dag aangeboden door TNT, comform afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

elluh 02-12-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende producten zeer snel geleverd. Prima !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobM6 02-12-2010

Algemene score

10,0
Goedkoopste webwinkel voor het produkt dat ik zocht.
Perfecte levering (verpakking, snelheid, documentatie, informatie per e-mail..).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cok 02-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle en goed verzorge service. Bestelling binnen enkele uren na bestelling verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulysse1 02-12-2010

Algemene score

8,3
The site was very difficult for me, as I don't read Dutch. I see that now there is an english version, BUT
everything is not translated, and neither the automatic mails . Also, entering our adress is very difficult, as the french postal codeis different in France, and the web site is not convenient for our french system. Actually, this problem can only be solved by sending a mail.
Last, TNT post does't work perfectly in France.
But, those small points excepted, Cameranu.nl is a wonderful seller, good prices, cheap freight costs, reliable stock, immediate ( and adequate) answer by phone or mail.
I'll reorder with pleasure and recommand it to all my friends and in the forums where I post

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speedy trucker 02-12-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke gegevens op website
Gemakkelijke bestelling en zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pink51 02-12-2010

Algemene score

9,0
Gewoon prima geregeld. Hopelijk zal een klacht ook zo netjes worden behandeld, dat is altijd nog een reden om in een winkel te kopen. Je moet weer gaan opsturen e.d.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OIL 02-12-2010

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, marktconforme prijzen en supersnelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bizzy bE 02-12-2010

Algemene score

8,5
Via een prijsvergelijker op de website van camernu.nl terecht gekomen. Ze komen hun belofte na van levertijd. Heel blij was ik toen de rugged disk er was, toen kon ik mijn documenten en foto's eindelijk overzetten.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

vaste klant 02-12-2010

Algemene score

9,2
altijd snelle verwerking en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryn1 02-12-2010

Algemene score

10,0
vooraf besteld en opgehaaald in de winkel.
goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ericmol 01-12-2010

Algemene score

9,2
Eenvoudige overzichtelijke website, scherpe prijzen. Geen verzendkosten. Perfect dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bbas 01-12-2010

Algemene score

9,3
Ik koop al jaren naar volle tevredenheid bij cameranu.nl. De Nikon D90 besteld om 19.00 uur en de volgende dag stond de postbode al voor de deur met het pakket. Keurig verpakt in doos en leuk bedank briefje erbij van cameranu voor de aankoop. Geen ervaring met After Sales omdat ik hier gelukkig nog nooit gebruik van heb hoeven te maken. Goede website met makkelijk en overzichtelijk zoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sepoenie 01-12-2010

Algemene score

9,5
Erg goede service: voor 21.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. En dat zonder verzendkosten (dat was een actie).
Ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o.k. 63 01-12-2010

Algemene score

8,8
hele snelle en duidelijke behandeling geen vaag internet bedrijfje en de goedkoopste voor mijn camera

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel89 01-12-2010

Algemene score

9,5
Prettig zoeken op de site veel alternatieven in het assortiment. Erg fijn dat jullie me bellen over wanneer ik wil dat het pakketje afgeleverd wordt en hoe laat. Ik heb de service als erg prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco Scheepmaker 01-12-2010

Algemene score

9,2
Scherpe prijs en zoals gewoonlijk een erg snelle en gratis levering (binnen 24 uur).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

photovincent 01-12-2010

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering op de afgesproken tijd, uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

phenskens 01-12-2010

Algemene score

9,2
Al meerdere keren wat gekocht, het bestellen en afrekenen gaat altijd perfect. Meteen een bevestiging en zodra de bestelling bij TNT is aangeleverd meteen een bevestiging met een tracking nummer.
Iedere keer is de bestelling de volgende dag bij mij bezorgt, stevig ingepakt. Gewoon perfect, snelle levering, scherpe prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sabinabaciu 01-12-2010

Algemene score

10,0
Very fast delivery (next day), well packed, the products were exactly what I expected from the web shop. Fantastic service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amri 01-12-2010

Algemene score

9,2
Telefonisch goed te bereiken.
Snelle levering, prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ayesta87 01-12-2010

Algemene score

9,0
ruime keuze
goeie service
grote voorraad
klantvriendelijk
behulpzaam
weten waar ze over praten
geweldige winkel !!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smokestone 01-12-2010

Algemene score

9,0
Voldoende verkooptalent aanwezig om keuze te kunnen maken.
Over service verlening ook recent plezierige ervaring opgedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devries22 01-12-2010

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en de volgende dag bezorgd.
Ik ben zeer teverden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yorkie 01-12-2010

Algemene score

9,7
Hele fijne service voor en zeer scherpe prijs, bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerling 01-12-2010

Algemene score

9,0
Keurig 2e dag na bestelling geleverd, goede vermelding van ontvangst bestelling en verwerking vanuit Camera Nu. Was eerste bestelling , maar nodigt zeker ook uit tot grotere aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ollie kanon 30-11-2010

Algemene score

9,0
Supernetjes en correct, ook telefonisch makkelijk te bereiken. Doen wat ze zeggen. Zeer vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.c.m. tomassen 30-11-2010

Algemene score

10,0
Webwinkel van cameraNU.nl is een goed bedrijf
Uitgebreide informatie over het betreffende artikel
Komen alles na wat er geschreven wordt
Snelle en goede levering
Heb in eventuele nazorg alle vertrouwen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene deV 30-11-2010

Algemene score

8,5
In eerste instantie is het pakketje naar Namibië gestuurd. Nadat er een week is verstreken, en TNT het probleem niet kon oplossen, was CameraNu vriendelijk genoeg om een nieuwe zending op te sturen. Totale levertijd werd daardoor ruim een week. Niettemin een coulante afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

RensHelder 30-11-2010

Algemene score

9,0
Fijne duidelijk webshop.
Gode prijzen en fantastisch snelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

k2tec 30-11-2010

Algemene score

8,5
Goede service en antwoorden op vragen, kundig personeel op vakgebied

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdbol 30-11-2010

Algemene score

9,5
Overzichtelijke website. Snelle bezorging. Prima prijs.
Zo moet het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews