cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,2 Lees 43456 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2387 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martin Markestijn 15-11-2010

Algemene score

8,0
Product snel gevonden op de website en de bestelling ook goed een snel verwerkt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Zeer tevreden gebruiker. 15-11-2010

Algemene score

9,2
Zeer tevreden over de afhandeling / snelle levering en het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noordemoppie 15-11-2010

Algemene score

10,0
Overzichtelijk op de website zoeken, duidelijke produktinformatie te vinden, Betaalgemak, Goedkoper dan concurrenten (misschien niet met alles, echter wel met de produkten die ik heb aangeschaft bij CameraNU.nl) en tot slot een snelle levering met keurige leveringsberichten via e-mail. Dit alles maakt het het cijfer waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deempje1995 15-11-2010

Algemene score

9,0
goede service en afhandeling en duidelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bianca van oers 15-11-2010

Algemene score

10,0
zeer snelle levering na betaling met Ideal
na het uitpakken van de set wist ik even niet goed hoe het werkte en belde daarom even op
Na een beetje hulp werkte alles perfect en kon ik aan de slag
ideaal dus dat het persooneel weet wat ze verkopen en niet alleen de verkoop doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vdmeulen 15-11-2010

Algemene score

8,3
Zeer gemakkelijk zoeken, bestellen etc.
Snelle levering na betaling via Ideal, dat is dus IDEAAL....
Heb ik nog iets nodig weet ik waar ik moet zijn....

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

flowerpower24 15-11-2010

Algemene score

10,0
s'avonds 21:30 pas besteld en volgende ochtend 11uur stond TNT al aan de deur.
Dat is nog sneller dan ze beloven op de site, helemaal top!

Spul prima geprijst, goede beoordeeling op tweakers.net./kieskeurig.

GA ZO DOOR!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam 2010 11 15 15-11-2010

Algemene score

8,5
Ik had het verkeerde product besteld, het ruilen en bij betalen per mail en post ging zeer voorspoedig, bedankt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johlen 15-11-2010

Algemene score

8,3
Zeer tevreden over de webshop, levering en de printer.
Was de volgende dag al in huis, perfect!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robdew 15-11-2010

Algemene score

8,3
Organisatie ziet er betrouwbaar en zeer proffessioneel uit.
Pluspunt , showroom + goede uitleg personeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dree 15-11-2010

Algemene score

9,7
Bestelling en levering zeer vlot en snel,
communicatie correct en efficiënt,website
zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de gebruiker 15-11-2010

Algemene score

9,0
Reeds meerdere dingen besteld en altijd op Urk opgehaald. Keurige afhandeling en eerlijk advies. Als men iets niet weet komt men daar ook voor uit. Ook als is de aanschaf een paar euro duurder, toch naar Urk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leodon 15-11-2010

Algemene score

9,5
Heb in middels 3 bestellingen gedaan nl.
-spiegelreflex camera
-HD videocamera
-3 stuks geheugen kaarten

Zeer snelle levering.
Goed prijs kwaliteit verhouding.

Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon van Gent 14-11-2010

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelheid.
Petje af,waren er nog maar meer van
zulke goede wsebsites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekijk het 14-11-2010

Algemene score

7,7
Vlotte en duidelijke afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

twiggie 14-11-2010

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden over mijn sx210.
Was al bekend met de kwaliteit van canon omdat ik ook al in het bezit ben van een spiegelreflex camera van canon.
De sx210 komt erg dicht in de buurt van een spiegelreflex en is dus een hele goede aanvulling voor de momenten dat je niet je hele tas vol camera en toebehoren wilt/kunt meenemen.
Vele instellingen mogelijke, waaronder het instellen van sluitertijd en diafragma.
Ook zonder flits maakt hij super mooie heldere opnames.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sehv 14-11-2010

Algemene score

8,2
Prima service op zondag besteld op dinsdag in huis, het product was goed verpakt en nu maar hopen dat hij het blijft doen zoals de bedoeling is....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

harmen1967 14-11-2010

Algemene score

9,5
overzicht site, netjes en duidelijk,...betaling geen probleem. Netjes een bevestiging, ook met nalevering.
Ben helemaal te vreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazzel5 14-11-2010

Algemene score

9,0
De order is snel en keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonyfotofreak 14-11-2010

Algemene score

9,8
Duidelijke webshop met zeer concurerende prijzen.
Groot assortiment met goede produkten (a merken )
Snelle levering, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Safira Nelemans 13-11-2010

Algemene score

10,0
Ik heb de lamp vrijdag besteld na de aangegeven tijd van half 6 om het de volgende dag thuis te hebben.
Maar ik heb toch een dag later mijn lamp al thuis! echt geweldige service. Je wordt ook van alles op de hoogte gehouden en een mailtje gekregen dat email beantwoording misschien iets vertraagd kon zijn ivm drukte. Je wordt gewoon heel netjes behandeld.
De website is ook heel overzichtelijk en werkt heel fijn. Alles staat op zn plek en is makkelijk terug tge vinden.
Ik ben zeker een terugkerende klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

strobist 13-11-2010

Algemene score

9,2
De website is zeer duidelijk en ontzettend klant vriendelijk doordat niet vele pagina's moeten worden doorgeworsteld.
De bestelling is heel simpel, de levering snel en de verpakking plezierig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gert292 13-11-2010

Algemene score

9,5
Prima snelle levering; goede informatievoorziening
naar de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Dekker 13-11-2010

Algemene score

9,0
Prima winkel goede service vriendelijk personeel. Een extra reden om bij cameranu te kopen is 2 jaar garantie op alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

avsps2599 13-11-2010

Algemene score

9,0
goede website , goedkoop ,, betrouwbaar , een goede naam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

27fatm9j 13-11-2010

Algemene score

10,0
Mijn dochter en hebben al eerder produkten van Camera.NU.nl in de winkel in Urk aangeschaft waarbij wij zeer te vreden waren over de service.Omdatde afstand van ons huis naar Urk een paar uur rijden is heb ik deze internet aankoop gedaan tot mijn grote tevredenheid. s'Middags tussen 15 en 15:30 uur besteld en de volgede ochtend in huis---Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

parel13 12-11-2010

Algemene score

9,8
een keurige zaak die alles wat de aankoop betreft netjes afhandeld en inderdaad de aankoop word de volgende dag thuis bezorgd de betaling word goed afgehandeld, kortom een veilig internet bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie Weijers 12-11-2010

Algemene score

10,0
Cameranu.nl,

Het is een geweldig goed online bedrijf in Urk
Hier kun je met een gerust hard je boodschappen doen! Die mensen zijn vriendelijk aan de telefoon en je hebt vlug een email terug op je vraag?
Op 11 Nov 2010 om 20.45 uur 2 SD kaartjes besteld, de volgende dag 12 Nov.s'middags al in huis. Binnen 16 uur! Nou...en, vlugger kan al haast niet meer,van Urk naar Vortum-Mullem N.Br. Voorheen ook al een Panasonic camera gekocht. Ga zo door CameraNu.nl Top...top...toppie hoor!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvdtol 12-11-2010

Algemene score

8,2
Ik ben verwend door cameranu.
Bij mijn laatste bestelling, vroeg ik om de levering een dag uit te stellen, omdat ik niet thuis zou zijn.
Jammergenoeg hebben toen de bestelling op een verkeerde datum weggezet.

Maar over het algemeen een prima bedrijf, dat snel levert.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hsnoep 12-11-2010

Algemene score

9,8
Top bedrijf. goed bereikbaar, snelle service! en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frboekie 12-11-2010

Algemene score

8,0
als alles goed en snel verloopt ben ik zeer tevreden ,vandaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gre Raad 12-11-2010

Algemene score

9,3
ik heb goede ervaringen met CameraNu.nl.
Vorig jaar kocht ik hier mijn camera Canon 40D, met lenzen.
Verleden week de macrolens: om kwart voor zes op vrijdag besteld en zaterdagmorgen thuis.
Super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Donker 12-11-2010

Algemene score

9,0
Nadat bleek dat mijn nieuwe camera waarschijnlijk al een keer gebruikt was is deze omgeruild voor een nieuw exemplaar.

Goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniel van Straten 12-11-2010

Algemene score

8,3
Website is goed te navigeren en er is ruim voldoende info aanwezig.
Bereikbaarheid winkel onderbroken tussen de middag is erg onhandig.
Bestelling gemakkelijk te doen en levering stipt op tijd.
Vriendelijk en to the point after sales apparaat.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik Benschop 12-11-2010

Algemene score

8,3
De website is erg overzichtelijk. Cameranu.nl had de goedkoopste aanbieding!
Bereikbaarheid vond ik wel iets minder. Ik had ze kort voor mijn bestelling gebeld voor een vraag, maar ze zijn niet bereikbaar tussen 12.00 en 14.00.
De bestelling was de volgende dag binnen, iets wat ik altijd erg waardeer als ik een online aankoop doe.
After sales heb ik nog niet mee te maken gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Annalinde 11-11-2010

Algemene score

8,0
Makkelijk on line te bestellen via de website. Makkelijk op te halen in de winkel. Prima en snel geregeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JasperG 11-11-2010

Algemene score

8,5
Donderdag om 17 uur besteld. Om 18 uur de track en trace. Op vrijdag de postbode. Kijk, dat is nog eens je belofte nakomen! En dat met de scherpste prijs van Nederland voor deze lens. Goed bezig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

TIJM2000 11-11-2010

Algemene score

7,0
Snelle afhandeling! Zeer prettig!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Piet 1954 11-11-2010

Algemene score

8,8
Mijn product was defect; onmiddellijk retour, waarna deze per omgaande werd vervangen door een nieuwe

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lila2001 11-11-2010

Algemene score

8,0
op de website vond ik vrij snel wat ik zocht en voor een goede prijs.
De levering was prompt en de bestelling was goed verpakt.
Een tevreden klant. Oordeel: Goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dick van marle 11-11-2010

Algemene score

8,7
's Avonds om 21.30 besteld. De volgende morgen voor 8.00 uur al geleverd door Tnt. Supersnelle afwikkeling en levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan van den bosch 11-11-2010

Algemene score

8,0
De aanbieding via de website klopt precies met de levering. Petje af voor het nakomen van de gemaakte afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

clicsoft 11-11-2010

Algemene score

9,0
Met veel plezier en op het laatste moment toch ook nog even snel telefonsisch advies inzake de extra aangeschafte special SD gehuegen kaart voor HD video, ben ik erg tevreden oven mijn aankoop en de levering.
Via EosZine werd ik attend gemnaakt opde nieuwe 60D.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander B te A 11-11-2010

Algemene score

8,8
Afgelopen week heb ik na een uitgebreide zoektocht een Sony videaocamera bij CameraNU.nl besteld. Rond 17:00 besteld en de volgende dag al binnen. De camera was netjes verpakt en de site is helder. Inmiddels mijn 2e camera via deze shop en niets dan lof!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kolken 11-11-2010

Algemene score

9,5
We keken ervan op hoe snel het fototoestel geleverd is! We hadden deze s'avonds besteld (na 17.00uur!) en de volgende dag is hij s'ochtends al geleverd.
We hebben een bestelling geplaasd via internet. Deze bereikbaarheid was uitstekend, maar hoe deze telefonisch is, is ons onbekend want daar hoefden we geen gebruik van te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpdrenth 11-11-2010

Algemene score

9,0
goede website, snel en overzichtelijk, goede levering, snel en correct. geen klachten... meerdere aankopen gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ageeth1 11-11-2010

Algemene score

8,5
Prima service, accurate bezorging, grote voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr.Rataplan 11-11-2010

Algemene score

9,5
Goede website en zeer snelle levering; 's avonds om 21.30 uur besteld en de volgende middag reeds in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdB1972 11-11-2010

Algemene score

8,8
Wij zijn zeer tevreden over de service van CameraNu.nl. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en servicegericht bedrijf en mensen. We hebben nu weer een bestelling geplaatst. Ook dit is wederom volgens afspraak correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rixtel 11-11-2010

Algemene score

10,0
's-Avonds om 19.30 uur dmv ideal-betaling besteld en toch nog de volgende dag in huis!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews