cameranu.nl - Reviews & Ervaringen

9,1 Lees 43580 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over cameranu.nl.

cameranu.nl stelt zich voor

CameraNU.nl verkoopt een compleet assortiment van camera’s, objectieven en alle andere producten en accessoires op het gebied van foto en video. Hiermee stellen we iedereen in staat om mooie beelden te maken, van consument tot zakelijke gebruiker en van beginner tot professional. CameraNU.nl biedt een scherpe prijs, 100% service, gratis verzending vanaf 50 euro, bezorging op de dag van bestelling, 5 jaar garantie op veel producten, 30 dagen bedenktijd en een razendsnelle levering bij bestellingen tot 23.59 uur op werkdagen. Bij ons kun je terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Dit kan via telefoon, e-mail, chat, WhatsApp, Messenger en uiteraard in een van onze winkels.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2397 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

9,1

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingbog 26-11-2010

Algemene score

8,5
Bestelling en levering is normaliter super, alleen deze keer met wat vertraging omdat het waterpas, dat aangegeven stond stond als "op voorraad" kennelijk niet op voorraad was. Ze hebben dit keurig opgelost door mij voor dezelfde prijs een duurdere te sturen maar dit gaf wel wat vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

tweeling2 26-11-2010

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk, makkelijk en klantvriendelijk: o.a. meerdere mogelijkheden om te betalen.
Product werd zoals aangegeven de volgende dag geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Bromsnor60 26-11-2010

Algemene score

9,0
Prima zaak, groot assortiment en vlotte levering. Bij eerdere bestelling goede after sales. Niet goed, geld terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arjen1956 26-11-2010

Algemene score

10,0
-Duidelijke info op de site
-Goede prijs
-Duidelijke info nadat via mail bestelling geplaatst is
-Snelle levering
- Dichte en gesealde doos.
- 2 jaar garantie

Over de aftersales kan ik nog niets zeggen maar zal gezien mijn huidige ervaringen ook goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lacour 26-11-2010

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig op deze site omdat ze een groot aanbod hebben, veelal tegen de meest gunstige prijs. De levering verloopt extreem snel, sneller kan niet. Goed verpakt.
Ik ben dan ook uiterst tevreden over deze leverancier en raad hem aan een ieder die veilig internet aankopen wil doen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maribex 26-11-2010

Algemene score

9,7
Al vele produkten bij deze webshop besteld, en altijd snel en tot volle tevredenheid afgehandeld. Ook een garantie-geval is perfect afgehandeld, met tussentijdse berichtgeving over de stand van zaken.
Een webshop waar je met een gerust hart je bestelling kunt plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Uido 26-11-2010

Algemene score

10,0
Via kieskeurig kwam ik bij dit bedrijf terecht vanwege de prijs en de hoge waardering. Die waardering maken ze volledig waar. Op de website vind je uitgebreide informatie over de artikelen en de klantenservice. Het bestelde artikel werd ook inderdaad een dag later keurig op tijd bezorgd. Prima ervaring dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessa1955 26-11-2010

Algemene score

8,7
Goede informatie nadat er besteld is. Prettige afhandeling in de winkel bij afhalen. Mooie winkel en goed site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chitra 26-11-2010

Algemene score

7,2
Zoals men stelt op de Website, krijg je je bestelling de volgende dag bezorgd, indien voorradig! Zelfs toen TNT staakte kon men dit waarmaken. Ook stond een mederwerker van CameraNu.nl klaar om telefonisch te helpen, nadat het even niet lukte met een link om te betalen! Op de website kun je ook e.e.a. met elkaar vergelijken, dit maakt het beslissingsproces een stuk makkelijker. Al met al een hele goede winkel voor je digitale Camera en waarschijnlijk ook meer! Aanrader voor een ieder!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hybybyte 26-11-2010

Algemene score

10,0
Na eerdere zeer positieve ervaringen (bijv. achteraf op aanvraag toevoegen van artikel aan een geplaatste bestelling) met vol vertrouwen een JVC videocamera besteld voor een zeer scherpe prijs.
De site CameraNu is lekker overzichtelijk en artikelen zijn goed te vinden: Het assortiment is zeer volledig en actueel. Ook zijn de aangegeven accesoires/suggesties echt nuttig en scherpgeprijsd.
Bestellen gaat erg eenvoudig en snel.
Na bestelling word je (uiterst!) volledig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling/verzending.
Kortom: Uiterst tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tester1938 25-11-2010

Algemene score

9,3
Ben nog aan het testen, maar tot nu toe dik tevreden.
CameraNu heeft me tot volle tevredenheid bediend. Vlotte response op vragen en uitstekende bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

davidsebas 25-11-2010

Algemene score

10,0
prima verzorgd, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarMag 25-11-2010

Algemene score

10,0
Duidelijke Website, met goede links voor meer info. Telefonisch contact zeer correct en vriendelijk. Orderstatus via e-mail duidelijk ontvangen. Levering snel en goed afgeleverd door TNT. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

foto1957 25-11-2010

Algemene score

9,2
Het telefonisch advies was prima, werd ook gewezen op alternatieven. De bestelling was de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Dongen 25-11-2010

Algemene score

10,0
Uitstekende informatie; goed geholpen bij klein betalingprobleempje op internet (Ideal); en binnen 24 uur geleverd. zeer goed verpakt. Geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivonne recentie 25-11-2010

Algemene score

9,7
Zowel via email als telefonisch zeer goed bereikbaar. Goed geholpen voor het samenstellen van een combodeal. Perfect geholpen met plaatsen bestelling. Duidelijk informatie per mail over levertijd.
Bestelling betaald 's-avonds per internet (voor 21.00) en pakket de volgende middag in huis!
Perfect. Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pablo80 25-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer goede service, Ik heb de bestelling om 20:00u geplaatst en de printer was de volgende dag om 12:45u binnen. Dit is haast nog sneller als zelf kopen in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.pranger 25-11-2010

Algemene score

8,7
Snelle en goede service. Vandaag besteld, morgen in huis zonder problemen. CameraNU.nl is een van de weinige winkels die de omnibounce in huis had voor mijn camera.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j.c.kriek 25-11-2010

Algemene score

9,0
Altijd keurige afhandeling van bestellingen, facturatie, keurig en beleefd personeel, winkelen via het web of via de winkel, is zeer correct en plezierig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bastiaa 25-11-2010

Algemene score

10,0
Ik heb ervaring met deze winkel op 2 manieren. Heb 1x producten besteld en opgehaald, en ik heb een aantal malen producten via de webwinkel gekocht. Ook heb ik ervaring met vragen voor de aanschaf. Lof voor de klanten-service. Lof voor snelheid en leveren. Ook lof voor de winkel zelf, en de locatie, bij het ophalen. Want het was gemakkelijk te vinden en het is een goed solide gebouw, en ik werd geholpen door vriendelijk en deskundig personeel..... En ze hebben echt alles. Ook dat wat ik elders niet kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zoek het uit 25-11-2010

Algemene score

9,3
Van tevoren heb ik een vraag gesteld over de versie van de lens (de nieuwe versie is beter dan de vorige versie). Daar heb ik netjes en snel antwoord op gekregen. Op basis van dat antwoord heb ik de lens besteld.
De volgende dag werd de lens al afgeleverd, conform de direct na plaatsing van de bestelling ontvangen bevestiging. Zoals aangegeven betrof het inderdaad de nieuwe versie van de lens die me prima bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

420163 25-11-2010

Algemene score

9,2
Zeer snelle levering (binnen 24 uur), alles was heel duidelijk op de website (specificaties, betaling, voorraad etc.). Zeker een site om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jank 25-11-2010

Algemene score

8,8
Had een probleempje, ondanks de drukte, toen ik belde, werd er toch snel en adekwaat gereageerd. En de prijs was erg prettig, mede door het gratis verzenden. Een leuke aktie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley Schouten 25-11-2010

Algemene score

10,0
Een fijne winkel, waar je goed en deskundig wordt geholpen. Ruim assortiment en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luitzen.riemersma 25-11-2010

Algemene score

9,2
Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Duidelijk e-mail contact. Levering geschiedde gelijk de volgende werkdag. Zeer tevreden over mijn aankoop !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmiwegers 25-11-2010

Algemene score

9,3
goede produkt en prijs-vergelijkingen. Duidelijke prijsstelling, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerjan1 25-11-2010

Algemene score

8,7
Perfecte levering. Videocamera rond 17.00 uur besteld, de volgende dag rond 11.00 uur was ik al aan het filmen!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Gnodde 25-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer overzichtelijke website met voldoende informatie, en een up-to-date voorraadsysteem (je weet precies wat wel of niet op voorraad is).
Efficient werkende winkel, ter zake kundig personeel (geen dozenschuivers).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RonyNikon 25-11-2010

Algemene score

8,0
Telefonisch zeer goed bereikbaar (2 keer gebeld).
De dag na de bestelling al de zending binnen.
In de tussenliggende tijd keurig op de hoogte gehouden van de voorgang van de bestelling.

Het bestelde (body+lens) zat keurig verpakt en de bestelling was gelukkig aangetekend, zodat deze niet bij de buren o.i.d. gedropt zou kunnen worden.

Mijn ervaring tot nu toe: aanrader en ik zou deze shop ook zeker aan anderen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Webshopper123 24-11-2010

Algemene score

10,0
Heldere site, betaallink ideal werkte niet maar snel opgelost na telefonisch contact. Supersnelle verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margje64 24-11-2010

Algemene score

10,0
Prima webwinkel, met een zeer groot assortiment, ook van minder courante artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stormhoofd 24-11-2010

Algemene score

10,0
Snelle 24h levering en gewoon goede service en aardig personeel en nog deskundig ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilseschipper 24-11-2010

Algemene score

9,5
Zeer snelle service, dag 1 besteld, dag 2 in huis! Netjes verpakt, gratis bezorgd! Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

atmaram 24-11-2010

Algemene score

8,5
Prima site en snelle correcte aflevering van de order!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rien Dovi 24-11-2010

Algemene score

9,5
Snel en keurig afgeleverd. Enige nadeel was, dat we niet thuis waren bij 2 maal aflevering door TNT en de scanner dus pas op de derde dag kon worden opgehaald op het postkantoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCJanssen 24-11-2010

Algemene score

9,8
Zoals aangegeven op de website, was de bestelling er de volgende dag, per (gratis) aangetekende pakketpost.
Ik zie niet dat dit nog beter kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukas3 24-11-2010

Algemene score

9,3
Ze doen wat ze beloven.Binnen uur bestelling huisbezorgt.( om 17.30 uur besteld )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolice01 24-11-2010

Algemene score

10,0
Ik ben uitermate kundig, geduldig en hulpvaardig geholpen. Zeer prettig contact gehad zowel telefonisch alsmede via email. Ik werd via email op de hoogte gehouden omtrent verzending. Verzendig zeer veilig verpakt en alles wat door mij besteld was tegelijk ontvangen. Ik beveel CameraNU.nl van harte aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe Gilson 24-11-2010

Algemene score

8,5
-The website is clear.

-English version would be great (and increase the numbers of shipping !)
Still clear enough for me with google translate.

-The order was fine but i had a little problem with TNT Post (said my address was incorrect but it was false)
I contacted Cameranu.nl and TNT : both of them answered rather fast.
The problem has been solved and i had my package the day after.

The package was well done.

The D700 i have is not grey market and have 0 shutter count (not the case everywhere !)

So i'm happy ! I recommend cameranu.nl !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Johnvanduijne 24-11-2010

Algemene score

10,0
Ben bijzonder tevreden over het product en de snelle levering!
Ook handig is dat je van dit bedrijf het track & trace nummer krijgt zodat je weet wanneer je de zending ontvangt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.vgorkum 24-11-2010

Algemene score

9,3
's Avonds besteld rond 21.00, 's ochtends rond 09.00 werd het pakje door de post bezorgd. Ongelooflijk goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hulst 24-11-2010

Algemene score

9,0
Aanschaf van een Nikon D90 icm een Sigma 18-250 via Cameranu.nl verliep vlekkeloos. Zeer goede bereikbaarheid, medewerker die telefoon opneemt is zeer goed op de hoogte met alle mogelijkheden camera en lens. Kreeg zelfs 2 weken prijsgarantie.
Aanbevolen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulilb 24-11-2010

Algemene score

8,3
Duidelijke website, gemakkelijk product te bestellen dat zeer vlot geleverd werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bami 1967 24-11-2010

Algemene score

8,3
Super snel geleverd. Scherp geprijst. Nederlands produckt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

teigetje77 24-11-2010

Algemene score

10,0
Nog nooit is een bestelling zo snel behandeld en verzonden! Op de website staat tot 21 uur besteld, zelfde dag verzonden. Het was ruim over die tijd en het pakketje is vandaag aangekomen! Echt geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robinia 24-11-2010

Algemene score

8,5
Snelle reactie en keurige verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Petey42 23-11-2010

Algemene score

9,3
Beoordeling spreekt voor zich.

Had een prettig gevoel bij en na de aankoop.

Kreeg leuke email bij de bevestiging


After Sales niet nodig gehad en ik hoop dat dat zo blijft :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

onika1 23-11-2010

Algemene score

7,0
De website geef ik een 7 omdat alles heel duidelijk staat aangeschreven. Waarom geen 10? omdat de zoekfunctie van de camera's wel wat beter en makkelijker mag. De bereikbaarheid van de shop is Urk. Opzich goed bereikbaar, maar het zou wel in meerdere plaatsen mogen, zodat het voor meerdere mensen goed te bereiken is, mocht er iets kapot gaan. De bestelling en levering was allemaal wel heel erg goed. Waarom een acht? Omdat ik zag dat je de bestelling voor 9 uur besteld hebt, dat je het morgen in huis hebt. Alleen heb ik gezien dat als het geld voor 6 uur binnengekomen is, dat het dan de volgende dag verzonden kan worden. dus snapte ik het niet echt. ik heb zelf mijn eigen bestelling om 21.01 geplaatst, dus had ik het dus niet de volgende dag. Dus het verhaal eromheen snapte ik niet, dus daarom een 8. After sales is gewoon random een 7.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

de tuinleeuw 23-11-2010

Algemene score

8,5
Duidelijke specificaties op de website (dus niet te algemeen). Snelle reactie op mijn vraag per email. Kennis van zaken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wgans 23-11-2010

Algemene score

10,0
Ik had bij eerdere aankopen in de winkel zelf al een positief gevoel bij de hele aankleding, behandeling door de medewerkers, advisering bij de aankopen.
Nu was ik onverwacht in de gelegenheid om deze lens aan te kopen doch wilde hem hebben voor ik naar een sportevenement moest. Dit had ik als verzoek bijgevoegd aan de bestelling en door de medewerkers is dit erg goed ontvangen. De volgende dag had ik de lens al thuis ontvangen.
Een uitstekende behandeling. Ik zal mij dan ook voor nieuwe aankopen zeker tot dit bedrijf richten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews